2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Öööööf çok sinirliyim, nedir bu erkeklerin en az 2 saat süren berber olayı yaa. Altı üstü 2 tel saçları var 5 saat ne kestiriyolar hayret bişe yaaa! Başım zonk zonk zonkluyo yeminle!

Eşime bende sorarım sürekli sıra var der:) Anneler ne zamna gelcek tatlım. Gelseler senin için iyi olcak biraz dinlenirsin..Buarada görümcükler:) ne yapıyor?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bu arada, gökçeye ve tansele katılıyorum ben de, şu anda bize olan sevgilerini çok gösteremeseler de, en çok bizi sevecekler onlar, ben oğlumun en çok annesini seveceğini biliyorum, hep öyle değil midir çünkü, en çok anne - baba sevilir...şu an ona ilgi gösteren, onunla oynayan kişileri benimsemesi çok normal, ki onlar da benim annem babam sonuçta, onları sevmesi beni anca mutlu eder, ama sonuçta benim oğlum, en çok bana düşkün olacak...

canım haklısın..Bu arada yeni döneminiz hayırlıolsun. Sen sınıf öğretmenimisin, branşmı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bende hippin bebek büsküviisni veriyorum ama sevmiyor. Ben sabahları selime çok özenerek kahvaltı hazırlıyorum. Misafirlik kahvaltı takımımım küçük reçel kaplarını çıkardım. Birine yumurta sarısı, diğerine labne yada tuzu alınmış keçi peyniri, reçel veya pekmez bi kaba koyuyorum, bi kaba domates suyu ve zeytinyağı birazcık kekik katıyorum, bi kasedede maması ve içinde bisküvi oluyor. Ayrı ayrı yediriyorum. Hepsinin kaşığı bile ayrı. Annem gördüde delisin kızım sen diyor. Nerdeyse jumbonun kaşıklarını çıkaracağım kahvaltı için:) Ayy çok önemsiyorum herşeyin şık ve güzel olmasını..

Oooo Tanselim ne ara nası hazırlıyosun böyle kahvaltıyı bravo valla. Ben kendime bile ekmek arası 3*5 zeytin yiyebilirsem şükrediyorum. Selim kaçta yapıyor kahvaltısını?

canım genelde alt sonra üst daha sonra yan kesiciler cıkar deniyor ama bu mutlaka böyledir denmiyor bildigim... gene de yarın doktora sorarsın tabii, bakalım ne diyecek...

ama bak hiç kıskanç degilimdir ama şimdi kıskanırım amaaaaaaaaaaaaa bööööööööööööö.. bende gelicemmmmmmmmm bendeeeeeeeeeee....:sinirli::sinirli:

melebe küselimm.. yeni turnuvaya baktın mı cok hoşuma gitti ehehhh :D :D

Gel Pikoşum, başımın üstünde yerin var. Ben çok mutlu olurum :huhuu:

valla aynı şehırlerde yaşayan hatunlar sizi bı ara zonguldakta da mısafır etmek ısterım.. gelın kız zıllıler. yahu barı biriniz zongulkdakta otursaydı.

:aglayan:

Valla Gökçe hep beraber bi ayarlama yaparsak ben gelirim Zonguldağa. Ya da herkes Ankaraya gelsin :D:D

selam hatunlar,
iş başı yapan bir diğeri olarak anca gelebildim :( yeni bir okul ve yeni kişiler... aman çok sıkıcı yaa...

anneme bıraktık sabah kuzuyu, öğlen de iki gibi aldım, pek uyuyamamış sürekli ilgiden :D şimdi uyuyor ki bu saatte uyumaz normalde. ben öğlen gelince saf saf baktı ve de bana gelmedi bu oğlan. sanırım beni pek aramıyor, orada ilgi süper çünkü. ama bana çok zor oldu, okuldan çık, dolmuş bekle, tıkış tepiş gel, taa nerede in, anneme yürü, oğlanı al, geri gel.....ayyy valla çok yoruldum. uyumasa napardım bilmem.

teşekkürler simuş, unutmamışsın...

amaaannnnn, takma be, ne isterlerse desinler, çekemiyorlardır güzelim... ama bozulduğunu bence de belli et derim...

ay onu ben de yapmıştım bi kez, yavrum nasıl da ağlamıştı :(

thanksssssssssss. muck :)

gökçe ve little sizin de hayırlı olsun kızlar yeni iş yılınız....

Yeni yere alışmak zor olucak Lilacscım ama alışılır yaa naapcaksın... Kuzey'in uslu durmuş olmasına da çok sevindim ama hep böyle annene mi gidiceksin? Annen gelse sanki daha kolay olur gibi ama...

Batuhanla ben de butun gun evde tekiz ama beni cok arıyor. Benden sıkılmıyor hic desem yeridir yani. Surekli onunla oynayaylım ilgileneyim surekli benim yanımda olsun istiyor. Bazen cok hosuma gidiyor ama bazen de sıkıyor beni. Baskaları alıp sevdigi zaman gozunun icine bakıyorum beni aramasın diye. Ama bi sure sonra onlardan da sıkılıp atıyor kucagıma. Bu aralar esimi de cok arar oldu. Sanırım yavas yavas ona da alıstı. 1 hafta nevsehirdeyken surekli birlikteydik iyi geldi galiba :)

İşte gözünün içine bakarsan sana gelmek ister, hiç oralı olma bakalım.

Sağolun kızlar.. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Yeni yerimi yadırgadım, tam biyere alışmışken başka yere geçmek çok can sıkıcı. Yeni işimde internete giremiyorum hemen tepemde kamera var. Sizleri çok özlicem :( Akşam eve geldiğimde Kuzey 21.30'dan önce yatmıyor, onunla geçiriyorum tüm zamanımı.. Ne dizi, ne tv.. Sadece O. Çok ilgi hastası bir oğlum var,tek başına oynamayı sevmiyor, oturup oynayacaksın. Çok yorgun hissediyorum kendimi.

Bugün sabah kalktığım gibi odasına gittim. Baktım uyanmış beşikte dizlerinin üstünde duruyor. Çevirdim sırtüstü. Ay bi baktım pijaması ıslak. Onu öyle görünce içim ezildi, bi garip oldum nedense. Böyle savunmasız, ıslak kuzucum. Pipisi virgül gibi kenara kaymış, işeyince de bezden taşmış meğer :D

Ay ben onun pipisini yerim kız :D:D

Azom, inşallah bu işyerindeki çalışma arkadaşların da diğer yerdekiler gibi iyi insanlardır da hemencik alışır seversin burayı da... Kuzey de kendi başına oynamayı sever inşallah annesi. Gün içinde ara ara tek başına kalsın atıyorum mesela ilk gün 5 dk, 3. gün 10 dk gibi. Ben benimkine yapıyorum öyle. İnşallah alışıcak minnoşlar...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Oooo Tanselim ne ara nası hazırlıyosun böyle kahvaltıyı bravo valla. Ben kendime bile ekmek arası 3*5 zeytin yiyebilirsem şükrediyorum. Selim kaçta yapıyor kahvaltısını?

Gel Pikoşum, başımın üstünde yerin var. Ben çok mutlu olurum :huhuu:

Valla Gökçe hep beraber bi ayarlama yaparsak ben gelirim Zonguldağa. Ya da herkes Ankaraya gelsin :D:D

Yeni yere alışmak zor olucak Lilacscım ama alışılır yaa naapcaksın... Kuzey'in uslu durmuş olmasına da çok sevindim ama hep böyle annene mi gidiceksin? Annen gelse sanki daha kolay olur gibi ama...

İşte gözünün içine bakarsan sana gelmek ister, hiç oralı olma bakalım.

Ay ben onun pipisini yerim kız :D:D

Azom, inşallah bu işyerindeki çalışma arkadaşların da diğer yerdekiler gibi iyi insanlardır da hemencik alışır seversin burayı da... Kuzey de kendi başına oynamayı sever inşallah annesi. Gün içinde ara ara tek başına kalsın atıyorum mesela ilk gün 5 dk, 3. gün 10 dk gibi. Ben benimkine yapıyorum öyle. İnşallah alışıcak minnoşlar...

canımcım selim saat 8 gibi kalkıyor, ben kalkınca emziriyorum. Onu mama masasına koyuyorum,önce kendi kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum. Saat 10 gibi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Bazen yiyor bazen yemiyor ama ben hazırlıyorum işte. Geçenerde patates yemeği yaptım, bayıldı. Patates, azıcık sogan, domates, yeşil biber ve kıymayı iyice pişirdim. Rondodangeçirdim. Yanına yoğurt koydum. Büyük adam gibi yedi tostosum:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Eşime bende sorarım sürekli sıra var der:) Anneler ne zamna gelcek tatlım. Gelseler senin için iyi olcak biraz dinlenirsin..Buarada görümcükler:) ne yapıyor?

Tanselim önce unutmadan şu domates suyunu sorayım; bizim doktor domates verme demişti belki bu ay ver der ama sizin doktor ver mi dedi?

Annemleri de bilmiyorum yaaa, göya geçen hafta geleceklerdi. Eşimin lafına göre. Ama sürekli öteleniyor. Buraya taşınma durumları var ya sanırım onun ayarlamasını yapıyolar.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canımcım selim saat 8 gibi kalkıyor, ben kalkınca emziriyorum. Onu mama masasına koyuyorum,önce kendi kahvaltımı hazırlayıp yapıyorum. Saat 10 gibi onun kahvaltısını yaptırıyorum. Bazen yiyor bazen yemiyor ama ben hazırlıyorum işte. Geçenerde patates yemeği yaptım, bayıldı. Patates, azıcık sogan, domates, yeşil biber ve kıymayı iyice pişirdim. Rondodangeçirdim. Yanına yoğurt koydum. Büyük adam gibi yedi tostosum:)

Ay Allahıııım acaba benimki ne zaman 8 gibi kalkacak yaaa ya da ben o günleri görebilecek miyim... Biz eeeeeeeeeeeeen geç saat 6.30 da ayaktayız, sabaha kadar sürekli uyanıyor zaten ben sabah kalktığımda kendime gelmem 11-12 yi buluyor. O aralıkta ruh gibi geziyorum resmen. Bırak kahvaltı hazırlamayı yemeyi yedirmeyi, kızı tutarken düşürücem diye ödüm kopuyo. Hani şu çizgifilmlerde gözleri kapananların göz kapaklarının arasına kibrit çöpü konulur ya, yapabilsem öyle yapıp gezicem o derece uyanamıyorum. Bak mama sandalyesinde duruyormuş Selim maşallah. Ben bunu koyuyorum ya mesela bas bas bağırıyor, hele ben kahvaltı edicem o da durucak. Tövbe durmaz, atmaya çalışır ordan kendini :D:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
biri bana da tanselinki gibi kahvalti hazirlasinn yafff:D ahhh ahh ben eskiden ne kahvaltilar ne sofralarrr... simdi teeeyyy utanmasam sofra kurmucam:ne:

kimm sormustu gunluk yeme miktarini hatirlamiyorum:ne: defnenin 3-5 gundur bi istah bi istah nazar degmesin. neyse yazayim listeyi bende

sabah genelde 9:30 kalkis 10 kahvalti
( yarim dilim tam bugday ekmegi,1 yumurta sarisi,1 parca peynir,accik mama)
11:00 120 cc mama
12:30 meyve
14:00 sebze yada corba
15:00 mama
yaklasik 18:00 sularinda yogurt, varsa ve oglen yemediyse yine corba
21:00 yada 21:30 gibi mama

sabah 5:00 gibi ortalama tekrar mama. tabi arada kalkip su iciyo bi iki defa iki gozu kapali. pismis domates veriyorum bi kac gundur. yavas yavas kahvaltida da veririm heralde. zeytinyagi ve peynire bayiliyo kuzum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selamm.. arada oyun oynuyorum :bestas: :bestas::D

Ehehehe ben de oynuyom, şeker oynicam şimdi, canım bitince senden isticem yavrum :D:D

faede resim ekliyoum..
canım ailenin ankaraya gelmesi süper olmuş.. Böyle bir planları varmıydı, anidenmi gelişti. Umarım sana yakın olurlar

Yuppiiiiiiiiiiiii ekle de bakalım sevelim biraz Selim paşamızı :D Ailemin planlarında hep var da en küçük kardeşimi bekliyolardı Tanselim işe girsin diye. Şimdi bi banka oldu/olucak gibi bakalım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay Allahıııım acaba benimki ne zaman 8 gibi kalkacak yaaa ya da ben o günleri görebilecek miyim... Biz eeeeeeeeeeeeen geç saat 6.30 da ayaktayız, sabaha kadar sürekli uyanıyor zaten ben sabah kalktığımda kendime gelmem 11-12 yi buluyor. O aralıkta ruh gibi geziyorum resmen. Bırak kahvaltı hazırlamayı yemeyi yedirmeyi, kızı tutarken düşürücem diye ödüm kopuyo. Hani şu çizgifilmlerde gözleri kapananların göz kapaklarının arasına kibrit çöpü konulur ya, yapabilsem öyle yapıp gezicem o derece uyanamıyorum. Bak mama sandalyesinde duruyormuş Selim maşallah. Ben bunu koyuyorum ya mesela bas bas bağırıyor, hele ben kahvaltı edicem o da durucak. Tövbe durmaz, atmaya çalışır ordan kendini :D:D:D

canım selimde geceleri sık sık uyanıyor, emip uyuyor. Bide bu aralr yanımda yatıyor daha rahat yatıyor. Sende duruyu yannda yatırmayı denesene..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
biri bana da tanselinki gibi kahvalti hazirlasinn yafff:D ahhh ahh ben eskiden ne kahvaltilar ne sofralarrr... simdi teeeyyy utanmasam sofra kurmucam:ne:

kimm sormustu gunluk yeme miktarini hatirlamiyorum:ne: defnenin 3-5 gundur bi istah bi istah nazar degmesin. neyse yazayim listeyi bende

sabah 5:00 gibi ortalama tekrar mama. tabi arada kalkip su iciyo bi iki defa iki gozu kapali. pismis domates veriyorum bi kac gundur. yavas yavas kahvaltida da veririm heralde. zeytinyagi ve peynire bayiliyo kuzum

Maşallah maşallah Darısı başımıza :D

canım selimde geceleri sık sık uyanıyor, emip uyuyor. Bide bu aralr yanımda yatıyor daha rahat yatıyor. Sende duruyu yannda yatırmayı denesene..

Tanselcim ben aynı yatağa alamıyorum, korkuyorum. Uyuyunca kendimden geçiyorum çünkü. Önceleri park yatakta bizim odada yatıyordu ama şimdi kendi odasında yatıyor sanırım 2 ay oldu ayıralı. Çünkü park yatağa sığmıyor. O kadar çok dönüyor ve hareket ediyor ki mümkün değil yatıramadık orda, zorunlu ayırdık odaları...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Defne kuzuma maşallah..
dukan diyetin nasıl gidiyor verdimi kilo..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Maşallah maşallah Darısı başımıza :D

Tanselcim ben aynı yatağa alamıyorum, korkuyorum. Uyuyunca kendimden geçiyorum çünkü. Önceleri park yatakta bizim odada yatıyordu ama şimdi kendi odasında yatıyor sanırım 2 ay oldu ayıralı. Çünkü park yatağa sığmıyor. O kadar çok dönüyor ve hareket ediyor ki mümkün değil yatıramadık orda, zorunlu ayırdık odaları...

canımcım selimde hep kendi yatağında yatıyordu, ama bu aralar benim yanımda ok huzurlu. Geceleri uyanıyor, birbirimiizn elini tutuyoruz, öyle gözlerime bakıyor. Ne bileyim kıyamadım aldım yanma.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yokk tanselimm cunku ayni gun regl oldum ve biraktim:ne:bide yulaf kepegi bulamadimbi turlu. internetten alicam heralde en son. ne menem bisimis hicbiyerde yok. ama gorumceme baslattim zorla.iki gundur mutlluktan ucuyo atakta 3 gunde 2 kg verdi. simdi seyire basladi bugn bakalim nasil olcak. sasirtici gercekten.kendime guvenemiyorum adam kitabinda eger yarida birakirsaniz fazlasiyla geri alcaksiniz yaziyo:ne:

simusss bebenin odasindaki yatak nasil. defne de yatagina sigmiyo. az daha idare etsin diyorum ama alsam da ne alcagimi bilmiyorum. o sonra buyuyenlerden mi alicaz?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
canımcım selimde hep kendi yatağında yatıyordu, ama bu aralar benim yanımda ok huzurlu. Geceleri uyanıyor, birbirimiizn elini tutuyoruz, öyle gözlerime bakıyor. Ne bileyim kıyamadım aldım yanma.

E peki Selim dönmüyor mu Tanselcim? Etrafını nasıl koruyorsun?

yokk tanselimm cunku ayni gun regl oldum ve biraktim:ne:bide yulaf kepegi bulamadimbi turlu. internetten alicam heralde en son. ne menem bisimis hicbiyerde yok. ama gorumceme baslattim zorla.iki gundur mutlluktan ucuyo atakta 3 gunde 2 kg verdi. simdi seyire basladi bugn bakalim nasil olcak. sasirtici gercekten.kendime guvenemiyorum adam kitabinda eger yarida birakirsaniz fazlasiyla geri alcaksiniz yaziyo:ne:

simusss bebenin odasindaki yatak nasil. defne de yatagina sigmiyo. az daha idare etsin diyorum ama alsam da ne alcagimi bilmiyorum. o sonra buyuyenlerden mi alicaz?

Evet ecrincim sonradan büyüyen yataklardan odasındaki. Bugün adamlar geldiler en alt kademeye indirdiler yatağı.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canım haklısın..Bu arada yeni döneminiz hayırlıolsun. Sen sınıf öğretmenimisin, branşmı?

branş...hem de little ın zümresi :)

kızlar aslında çooook sinirliyim...eşimin teyzesi aramış, eltisiyle gündüz bize gelmek istiyolarmış -okul açılmadan-... yaa nasıl açılmadan hayret bişi 7 buçuk ay oldu bu çocuk doğalı, nerdesiniz be yaa... okul başladı evt dersler başlamadı ama ben kaç ay sonra işe başladım, psikolojim zaten bozuk, oğlanı al gel derken saat kaç oluyoo, neymiş okul açılmadanmış...hem de eltisiyle...okul 17sinde açılıyo di mi diyo bi de, hani bu hft olmazsa hftya gelelim diyoo. valla bu hftyı salladım ama önümüzdeki hft için de bişey bulmam lazım. koooccaaaa yaz geçti.... onu bırak ben tam 7,5 aydır evdeyim...çok kızgınım, çok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar