h

. bizim bi ustamız var. aynı mahallede büyüdük. 3 yaş büyük benden. çok samımıyız. ben evlenirken mobilyamı falan ona yaptırdım hep. güzel yapıyor Allah için. Aden park yatağında yatmayınca dedim çocuğa bi yatak yaptırayım beşik tarzında belki içinden beni görürse uyur yatagında diye (evet Aden hala ortamızda yatıyor ve biz doğum kontrolü olarak Aden yöntemiyle korunuyoruz. a

ha)
neyse geçen hafta gtim dedım "serdar bana beyaz lake, çocuğu yattığım yerden görebileceğim, benim japon yatağın uzunluğunda, 70x130 ölçülerinde parmaklıklı bi yatak yap. hatta foto da gösterdim.
beğenmedi benim gösterdiğim fotoyu haspam. dedi şöyle şöyle yapalım, altına tekerlek koyayım istediğin yere getir, şurasına şunu koyayım tarz olsun gören bayılsın falan. (gevezedir kendisi biraz)
dedım kafana göre yap işte sana işini ben mi öğretecem ama dedim, p.tesi işe başlıyorum en geç pazar eve gelsin dedim. aaa gökçecim olur mu öyle şey elbette yetişir, ben onu sana 2 gun içinde yaparım olmadı c.tesi elinde dedi bu.
tamam dedim. c.tesi geçti aradım pazar getiriyorum dedi. pazar oldu aradım yarın söz dedi. p.tesi aradım salı gunu getırecem kızım tarz bişi o yuzden ağır ağır yapıyorum dedi. işçiliği fazla bilmem ne dıye de ekledi.
neyse dün aradım serdar bu akşam getır yoksa dükkanını basacam bak dedim. akşam aradı bu gelıyorum onura soyle kapıya çıksın dedi. neyse, şimdi bakıyorum eve bırakılan parçalara bı gariplik var ama çözemıyorum da dıyorum içimden bi monte etsın de oyle bakayım. tabı saat bu ara 9.30 ve adenın uykusu geldı memelerıme yapışıyo çocugun yanında yavrum.
bu manyak azıcık alkol almış sanırım bi türlü monte edemedi. yanımda küfür de edemıyo tabi.. dedım ben adenı uyutuyorum hadı kolay gelsın sıze. ben oturma odasına gectım aden emdi, uyudu aradan 1 saat geçti ı ıhh yok. neyse abisini aradı bu abı dedı gel monte et yapamıyorum. abısı geldı 5 dakıkada halletti. ama odadan sürekli bi kahkaha sesleri. onur boyna yanıma gelıyor çok feci oluyor çok tarz dıyr falan. odaya girdim silip Aden'in yatağını yapacam bi heves güya. oğluma galatasaraylı da nevresim takımı almışım ütüledim onları serecem güya. odaya girdim bunları uğurlayınca, :ne: b tipi cezaevi koğuşundan bi parça yatak odamda. :ne: bi bakakaldım uzun uzun odadakı parçaya. böyle onurla birbirimize baktık. onur patlattı gülmeyi. hemen balkona çıktım serdar arabaya bınmeden serdar dedım koş gel buraya.
bu mal beşiğin boyunu benim boyumdan biraz daha hallice yapmış. (130 ölçüyü yatak boyu değil de beşiğin uzunluk boyu olarak algılamış mal. ) yani adeni o parmaklıkları aşıp yatırmam için yatagın altına 5 basamaklı bi merdiven koyup tavana da asansör düzeneği kurmam lazım. ya da çocuğu basket atarmışsacına yatağın içine atmam lazım ki uyuyabılsın. ahah

h

ha.. (aden boyle bı atraksıyona hayır demez gerçi. adam bayılıyuor yumuşturulmaya) abisi içeri girer girmez ya serdar mal mısın hakkat bu ne dıye soramadım vardır bı bıldıklerı herhalde Aden içerden kaçmasın dıye boyle yaptırdılar sandım dedi. ay bana bi kriz geldi bu lafın peşine. ahah

Aden kaçmasın ne ya. ahah

ha.
dedim serdar sen iyi msiin? kızım al sana tarz bi yatak işte bak enlemesine koy bahçe çiti, boylamasına koy cezaevi konsepti...
offff hala gülüyorum ya. dedim çıkar şu tekerlekleri, çıkardı ı ıhh olacak gibi değil. bakalım bugun gelıp alacak da yapacak iyi bişi.
bu da böyle bı anımdı anlatayım dedim.