2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

çatlak kokoş git gez bakim iş yerşn nerdeki yavrucuk servis bekliyon gece fatihin ara sokaklarında arabayla dolanıyoz eşime dedim ki burda bi arkidiş oturuyo bizim hıı hadi gidelim dedi hıı arkadaş oturuyo ama yanlızca oturdugunu biliyom adı soyadı yüzünü hiç görmedim alla alla nasıl arkadaşmış o öle bilmiyom valla esrarengiz bi hatun didim belki kız çarşaflıdır ne baskı yapıyon kendini görcem die dedi yokkk bildiğim kadarıyla öyle bişi ama bazen aceba birinin kocasımı diede kıllanıyom dedim gülüyoo

izindeyken bi kere eşime çok sıkılıyorum gündüzleri demiştim bana şu cevabı vermişti
ee zburnundaki kızla çıkın gezin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
izindeyken bi kere eşime çok sıkılıyorum gündüzleri demiştim bana şu cevabı vermişti
ee zburnundaki kızla çıkın gezin

zeytinburnunda kimse yokki bizden :D niloş var kocamustafapaşada sen çapadasın ben bayrampaşadayım sen bi istesen buluşacazda işte yok anammm yokkk sen tek gezzz :sinirli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ana mannak paşa'da mı oturuyo
doğma büyüme mi acaba
tanır mıyım acabaaaa

gel sen çapa'ya bizim oraya alalım seni :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
halbusi istesen şahin oğlanında canı sıkılmaz oğluşumla oynarlarr bizde gezeriz ne var yanii ama yokk hatun kendini saklama alışmış kendini karabatak gibi suya gömmeye valla kızz neden böylesin sen :kizginasli:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
hahahhaha. bizim bi ustamız var. aynı mahallede büyüdük. 3 yaş büyük benden. çok samımıyız. ben evlenirken mobilyamı falan ona yaptırdım hep. güzel yapıyor Allah için. Aden park yatağında yatmayınca dedim çocuğa bi yatak yaptırayım beşik tarzında belki içinden beni görürse uyur yatagında diye (evet Aden hala ortamızda yatıyor ve biz doğum kontrolü olarak Aden yöntemiyle korunuyoruz. ahahaha)

neyse geçen hafta gtim dedım "serdar bana beyaz lake, çocuğu yattığım yerden görebileceğim, benim japon yatağın uzunluğunda, 70x130 ölçülerinde parmaklıklı bi yatak yap. hatta foto da gösterdim.

beğenmedi benim gösterdiğim fotoyu haspam. dedi şöyle şöyle yapalım, altına tekerlek koyayım istediğin yere getir, şurasına şunu koyayım tarz olsun gören bayılsın falan. (gevezedir kendisi biraz)

dedım kafana göre yap işte sana işini ben mi öğretecem ama dedim, p.tesi işe başlıyorum en geç pazar eve gelsin dedim. aaa gökçecim olur mu öyle şey elbette yetişir, ben onu sana 2 gun içinde yaparım olmadı c.tesi elinde dedi bu.

tamam dedim. c.tesi geçti aradım pazar getiriyorum dedi. pazar oldu aradım yarın söz dedi. p.tesi aradım salı gunu getırecem kızım tarz bişi o yuzden ağır ağır yapıyorum dedi. işçiliği fazla bilmem ne dıye de ekledi.

neyse dün aradım serdar bu akşam getır yoksa dükkanını basacam bak dedim. akşam aradı bu gelıyorum onura soyle kapıya çıksın dedi. neyse, şimdi bakıyorum eve bırakılan parçalara bı gariplik var ama çözemıyorum da dıyorum içimden bi monte etsın de oyle bakayım. tabı saat bu ara 9.30 ve adenın uykusu geldı memelerıme yapışıyo çocugun yanında yavrum.

bu manyak azıcık alkol almış sanırım bi türlü monte edemedi. yanımda küfür de edemıyo tabi.. dedım ben adenı uyutuyorum hadı kolay gelsın sıze. ben oturma odasına gectım aden emdi, uyudu aradan 1 saat geçti ı ıhh yok. neyse abisini aradı bu abı dedı gel monte et yapamıyorum. abısı geldı 5 dakıkada halletti. ama odadan sürekli bi kahkaha sesleri. onur boyna yanıma gelıyor çok feci oluyor çok tarz dıyr falan. odaya girdim silip Aden'in yatağını yapacam bi heves güya. oğluma galatasaraylı da nevresim takımı almışım ütüledim onları serecem güya. odaya girdim bunları uğurlayınca, :ne: b tipi cezaevi koğuşundan bi parça yatak odamda. :ne: bi bakakaldım uzun uzun odadakı parçaya. böyle onurla birbirimize baktık. onur patlattı gülmeyi. hemen balkona çıktım serdar arabaya bınmeden serdar dedım koş gel buraya.

bu mal beşiğin boyunu benim boyumdan biraz daha hallice yapmış. (130 ölçüyü yatak boyu değil de beşiğin uzunluk boyu olarak algılamış mal. ) yani adeni o parmaklıkları aşıp yatırmam için yatagın altına 5 basamaklı bi merdiven koyup tavana da asansör düzeneği kurmam lazım. ya da çocuğu basket atarmışsacına yatağın içine atmam lazım ki uyuyabılsın. ahahhahahahahahahahahhahaha.. (aden boyle bı atraksıyona hayır demez gerçi. adam bayılıyuor yumuşturulmaya) abisi içeri girer girmez ya serdar mal mısın hakkat bu ne dıye soramadım vardır bı bıldıklerı herhalde Aden içerden kaçmasın dıye boyle yaptırdılar sandım dedi. ay bana bi kriz geldi bu lafın peşine. ahahhahahaha Aden kaçmasın ne ya. ahahhahaha.

dedim serdar sen iyi msiin? kızım al sana tarz bi yatak işte bak enlemesine koy bahçe çiti, boylamasına koy cezaevi konsepti...

offff hala gülüyorum ya. dedim çıkar şu tekerlekleri, çıkardı ı ıhh olacak gibi değil. bakalım bugun gelıp alacak da yapacak iyi bişi.

bu da böyle bı anımdı anlatayım dedim.

offf ya gözümden yaş geldi inan gülmekten yaaa
süper bi anlatış tarzın var cnm ya

çooook güzeller canım benim bayıldım

bende yapsam süper olur ama hiçççç kendime güvenemiyom doğum için yapmıştım onlar çook beğenildi ama çok uğraşmıştım ya şimdi tekrar yapmayı yemio bi taraflarımm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amanınnn niloşum gelmiş kız sana sormadan resim ekledim ama kaldırcam şu çatlak hatun hayatıma gösteriyodum senin kmpaşada otrurdugunu bilmiyomuşta

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nilay yarın bana gelsenize ela sareyle kız olmamı bayrampaşa meydana gelirsen gelip karşılarım seni oturur dertleşiriz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
offf ya gözümden yaş geldi inan gülmekten yaaa
süper bi anlatış tarzın var cnm ya

çooook güzeller canım benim bayıldım

bende yapsam süper olur ama hiçççç kendime güvenemiyom doğum için yapmıştım onlar çook beğenildi ama çok uğraşmıştım ya şimdi tekrar yapmayı yemio bi taraflarımm

evet onlar süperdi gerçekten kittyli idi kalıpları eminönünden nerden almıştın niloş ben cumartesi gitcemde elim değerse şeker hamuru alcam bide alfebesini

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ana mannak paşa'da mı oturuyo
doğma büyüme mi acaba
tanır mıyım acabaaaa

gel sen çapa'ya bizim oraya alalım seni :)

evet cnm paşa da sümbülefendi camiinin oralarda alan oturuyorum..
buralı değilim çok şükürr..
ama eşim doğma büyüme buralı ailesi falan burda o yüzden yaklaşık 3 senedir burdayımm ve sana çoook yakınım:)

amanınnn niloşum gelmiş kız sana sormadan resim ekledim ama kaldırcam şu çatlak hatun hayatıma gösteriyodum senin kmpaşada otrurdugunu bilmiyomuşta

kız ne sorması koyabilirsin tabiki ama ben nie göremiom resimleri anlamadım ya

nilay yarın bana gelsenize ela sareyle kız olmamı bayrampaşa meydana gelirsen gelip karşılarım seni oturur dertleşiriz

ahhh cnmmmm nasıl gelmek isterim anlatamam hatta hani hakann bi dönem işsiz kaldıya o zaman dedim ona beni tuğbaya götür diye oda tamam dedi ama işi çıktığı için sana haber bile vermedim
yarın yada bi başka gün yalnız gelmemm çook zor ya bebişle hakan beni çıldırtıyo dün komşuyla parka çıktık bi çay bahçesinde oturduk falan
beyfendi ona trip attı yok o çay bahçesinin geçmişisi biliomuş falan filannnnn
şidi desem ben bayrampaşaya gidicem diye tek başıma kesin laf eder kesin
ama ben onunla bi konuşayım eğer öğle saati işten falan izin alıp beni bırakabilirse önümüzdeki hafta içi için çok ii olur
bu arada sen gelsen bana olmazmııı?????????

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

canım benim pepeyi benden başka saatlerini bilen yok galiba sanırsam :D yazayım hemen trt4 cocukda
sabah 8:00-9:00 arası
öğlen 13:00-14:00 arası
akşamüstü 18:20-19:00küsür arası
akşamda 21 gibi var bir kere görmüştüm o saatte biz bunlardan 2sini anca yakalıyoruz

aynen gına geldi ama en çok halk danslarına bayılıyorum yaaa eymende hüdayda hastası delü bebeem benim çorumlu ya ankara yöresi çekiyo küçük herifimi

ayyy bide bana ugrasa bu haller kusmuklu kusmuklu geziniyorum

aaaayyy simuş benim tıpkımın aynısını anlattın aşkım ne halt etcez bazen çok üzülüyorum göz kapaklarımı açamıyorum çocugumla yeterince ilgilenemiyorum die kolum kalkmıyo ki onun en enerjisi yüksek oldugu anda benim pilim bitik sunlıfe die bir firmanın yaptıgı vitaminlerden içiyorum bu ara biraz daha iyiyim gibi gibi tavsiye ederim kuzum

hıhı gerçekten öyle zapdetmek çok zor odanın içinde bile 5 dk bırakıp bir yere gidemiyorum ya kafayı vuruyor yada bişeyi indiriyor aşağı iyi etmişin ayırmakla simuş yatagınıda geçtim ana baba kokusuna alışan çocuk bir daha kendi odasında yatamıyomus yarın bigünde ayaklanınca korktugunda vs ana baba arasına giriyomuş ben daha 3 aylıkken ayırdım odasını kuzumun

bence rahatlıgına bakma tanselim sonra yine sen çekersin

aynen kuzum eymen de artık temelli bıraktı diyebilirim zar zor emziriyorum ondanda dogru düzgün çıkmıyo ama yinede bir çay kaşıgı bile çıksa sağmaya çalışıyorum 2 çocugumda tecrube olacak bu bana benim yüzümden oldu böyle biberona çok alıştı tembel teneke çekmek istemiyo

ahahanda bu sabah hastaneye kontrole gitcektik odamızda üzerimizi giyerken onuda salonda yürütece koydum aynı şekilde laptop'un şarj aletininin piriz kısmı çıkıktıda laptop tarafı takılıydı sen onu çıkar ağzına sok geldikki sırtarıp duruyo şebelek:tskler: bide bugun ütü yaparken aşağıdan sarkan kabloyu tutmuş ulen nereye takıldı kablo die bakarken uleee dedim sen ne ara oraya girdin iş beceriyorum ben gibilerinden biliyoda yaptıgı şeyi gülüp duruyo totosunu yediğim

aynılar aynı demekki bu ayki merakları aynı şeylere gökçem bende sırf benimkimi böyle diye merak ediyodum

görme zaten güsellik o benim gelinim :deli: çok tatlı maşallah subanallah görmen lasım anası kılıklı

ben sordumm teyzecim nasılsınız geçmişler olsun allah acil şifalar versin oğlanın başına geleni duydum yavrum benim verilmiş sadakanız varmış damadınızda aynı şekilde allahım çocuklarımızı korusun

inşallah migren değildir bebikom zira çok fena

heyoooo gaziemir eger izmirde yaşasa idim iki yerden başka bir yer istemez idim biri karşıyaka(bostanlı) biride inanılmaz düzenli oldugu için gaziemir güle güle otur misafir edersen yada bizimle buluşmak istersen ecrin ve benimle yani ayın 14 gibi izmire gelcem 1 haftalıgına

bebikomm optimuma ne yakın ne uzağım, arabayla falan gitme mesafesi yani...

leader görüşmeyi çok isterim tatlım ama 17sinde okulum başlayacak... hem sabah hem öğleden sonra derslerim olacak gibi görünüyor şu anda... yine de inşallah diyeyim şimdilik, ne zaman buluşmayı düşünüyorsunuz ecrinle?

Yaaa kızlar, size bişe sorucam; sizce bebeklerin üst başlarına, kıyafetlerine, kıyafetlerinin güzel olmasına dikkat etmek gerekiyor mu? Siz bebeklerinize kıyafet alırken parasını önemsiyor musunuz?

Doğru diyon Gökçecim, tamamen bünye meselesi. Ben hep zatgana gibi bi hatundum kız, ince uzun fıstık gibiydim. Ne zaman yaş 30 oldu ahanda böyle katanaya döndüm :D:D Bunun babası da zargana zati, ama göbekli zargana

Aaaaaa ben Aden'imin tarzna bayılıyorum kız, küçük adamım o benim maşallah.

Sağolun kızlar. Valla iyi hissettim kendimi. Ben de vede giydirdiklerimi lcw den ya da mothercare in ucuz badilerinden falan alıyorum, çünkü yok demir damlasıydı yok yediğiydi yok yerde süründüğüydü zati 3-5 giymeye mahfoluyo. Ama dışarı çıkarken falan giydirdiğim şeylerini elimden geldiğince iyi almaya çalışıyorum. Geçn bi arkadaşımın bebeğini gördüm de o yüzden sormak istedim, çocuğun halini görünce ben abartıyor muyum acaba bu kıyafet mevzuunu diye düşünüp acaip kötü hissetmiştim. Ama epey düşündükten sonra aklıma şöyle geldi; ya biz Duruya muhtaç olsaydık da o bize paçavra gibi giydirseydi elinde olmasına rağmen, o kadar kötü hissettim ki kendimi. Ha elinde olmaz, imkanın yoktur alamazsın anlarım da imkanın varken giydirmemek bana garip geliyo. Bebeler bir daha hiç 7 aylık olmıcaklar mesela bu da var...

ben sanırım farklı düşünüyorum bu konuda kızlar, temiz pak olması çok önemli tabi, ama el kadar şeylere dünya para vermek beni bozar... lcw den aldıklarımız hem günlük hem gezmelik neden olmasın...c&a ve mothercare dan da ind. alıyorum...çocularımız için gelecek önemli bence... hele bu yeni eğitim sistemi değişmezse...ben kesin özel okula vermek için şartlarımı zorlayacam yani... içinde olan olarak söylüyorum, 3 gündür bu konuda seminerdeyiz, kimse sağlıklı bir şeyler bilmiyor...haftaya açılıyor okullar üstelik düşünün... yani bence temiz olduğu ve yakası paçası eğri olmadıktan sonra giyebilir oğlum her şeyi...zaten iki giyiyor sonra küçülüyor...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar