merhaba şekerler,
bugün temizlik vardı, canımız çıktı ama değdi doğrusu. kadıncağız 12 saate yakın kaldı evde. Tuna artık her köşeye gönül rahatlığıyla girebilir :elif:
bakıcıya alışmaya çalışıyoruz. ama bir huyu var kiiiiiiii , bana çok ters. bana kimse ama kimse karışamaz kızlar. bu böyle olacak diyorsam öyle olur. bunu buraya koycam diyorsam, onun yeri orasıdır. bir bal kavanozum var. kocaman. koyacak yer yok dolapta. tezgahın köşesinde duruyor mecburen. neyse bu ne dese beğenirsiniz: "ben tezgahın üstünde eşya hiç sevmem, batar orda o bal kavanozu bana." bir de lavabo yanında pompalı bulaşık deterjanı koyduğum bir şişe var. ama azalınca pompalamaz. neyse. bulaşık deterjanını temizliğe gelen bayan almış. bu da bundan pompalayamamış. dedim o biraz sıkıntılı, azalınca iyi pompalamıyor. kadındaki cevap : " aaaa işe yaramıyorsa atın, neden tutuyorsunuz. ben hiç sevmem fazlalık eşyayı"
anaaam ben de senin gibi ota ... karışanları hiç sevmem, atarım gider dicem bigün görcek...
bi de bugün kıkırdayarak Tunayı seviyor, ağzından 2 kere şu cümle döküldü "bak döverim seni çocuk" ben takarım böyle şeylere kızlar. sevgi cümlesi olarak ne kadar eğreti duruyor değil mi? -kizgin
kafayı mı yiycem söyleyin bana