güzel güzel örümcek fiyatı da ii 6o tl mavi-yesili de vardı :elif:
geçti o mesele babannesi almış oğluma turuncu renk ve hiçbir zımbırtısı yokkk olan oldu artıkın nasip 2.bebeğe
güzel güzel örümcek fiyatı da ii 6o tl mavi-yesili de vardı :elif:
geçti o mesele babannesi almış oğluma turuncu renk ve hiçbir zımbırtısı yokkk olan oldu artıkın nasip 2.bebeğe
Maşallah tebarekallah kuzuma....ALINTI YAPMADAN BAKINIZZZZZZZ
sen bu ikinci bebeyi cok dile getirir oldun hayırlısı :gulbis:
yapcam yardıma gelecen mi yada arkadaş olacan mı heee istiyom arkidiş uykusuzluğa ragmen çocukları seviyorum
bebikomm kız, beklerim her zaman... yalnız gelmeden önce haber ver zamanını da...okul zamanı falan olursa kapıda kalmayasın
pikoşum geçmiş olsun tatlım Noyanın kesin bi derdi var yoksa niye uyumasın bebem en kısa sürede düzelir inşallah
benim de canım çok sıkkın aslında, bu okulda yeniyim diye anlamsız bi takım görevleri bana yıktılar... önce sadece sabahçı olacak gibi olduğumdan ses etmemiştim...ders saatim de azdı...ama gel gör ki, işler değişti, 4+4+4 sistemi nedeniyle ders saatimiz arttı, öğleden sonra da ders kondu, annemlere sabah eşimle bırakmak da hayal oldu, nasıl götürüp getirecem bilmiyorum...sabah eşimle gidip annemlerde okul saati bekleyecem en iyi ihtimalle...sonra dolmuşla gideceğim için yine erken çıkacam evden...çıkışta yine dolmuşa bin, bi dünya yol yürü.... offff...niye araba kullanmayı öğrenmedim ki şu saate kadar? üstelik eşim kaç kere dedi evlendiğimizden beri... arabam olsa 10 dklık yol...şimdi git gel yürü en az 40 dk. offfffffffff
ben sanırım farklı düşünüyorum bu konuda kızlar, temiz pak olması çok önemli tabi, ama el kadar şeylere dünya para vermek beni bozar... lcw den aldıklarımız hem günlük hem gezmelik neden olmasın...c&a ve mothercare dan da ind. alıyorum...çocularımız için gelecek önemli bence... hele bu yeni eğitim sistemi değişmezse...ben kesin özel okula vermek için şartlarımı zorlayacam yani... içinde olan olarak söylüyorum, 3 gündür bu konuda seminerdeyiz, kimse sağlıklı bir şeyler bilmiyor...haftaya açılıyor okullar üstelik düşünün... yani bence temiz olduğu ve yakası paçası eğri olmadıktan sonra giyebilir oğlum her şeyi...zaten iki giyiyor sonra küçülüyor...
pikoş ve simoş gece kuşları siziiiiiii
bebeler uyuyormu?
Uyuyo Laylam ben de ayakta uyuyorum... Hemen yatasım var aslında da azcık kendime zaman ayırmak istedim.
çocuklar uyuyunca bende hemen yatarım diyorum malesef yatamıyorum balım oturup kalıyorum koltuktaLaylam, bizim arkadaşın doğum günü organizasyonu cumartesiymiş, saat 4 gibi dedi. Biz 1 de buluşsak olur mu?
çocuklar uyuyunca bende hemen yatarım diyorum malesef yatamıyorum balım oturup kalıyorum koltukta
benim için bi mahsuru yok olur hayatım
nazomada sormak lazım
Kızlar sanırım siz beni yanlış anladınız, ya da ben yanlış ifade ettim yanlış sordum. Ben de herşeyini gidip pahalı pahalı almıyorum gönül ister tabi herşeyin en iyisini güzelini alalım diye ama gücün neye yeterse o alınır. Benim demek istediğim daha farklı birşeydi; elinde avucunda varken sırf param gidecek diye çocuğu sefil gibi giydirmekti kastım. Yoksa ucuzun pahalının hesabını tutmak değildi.