bizim dr lar çok biliyolar ya ondandır
biz de çıkarmadık...
evet ya herşeyi değiştirdiler gerekli gereksiz
aa sevindim çıkarmamanıza bizi bekleyin
bizim dr lar çok biliyolar ya ondandır
biz de çıkarmadık...
benim ki 2 kademe falan değil ya benim korkuluk 2 kademe
bi de park yatak 2 kademe iniyo kalkıyo
bu arada diş çıkarmayan bi tek şahin mi kaldı yakın civarlarından?
kızlar bende hiç kullanmadım demir damlası geçengün kan tahlili yaptırdım sonuca göre gerekirse verririz dedik ama çok şükürki alt sınırın birazcık üstündeçıktıki daha kızım hiç kırmızı et yemedi.. ve muhtemelen doktorumuz başlatmayacak ilaca
zaten sapğlık ocaklarındaki demir ve d vitaminleri geri toplatılmış sebebinide bilmio hemşireler..
bende nette okumuştum fazdan demirinde zararlı olduğunu ve bi kaç prof onunyerine pekmezi önerio bi tanıdığımızda öyle yaptı hiç bi sorun yok bende bi ara düzenli veriodum pekmezi şimdi yine başlıcam bence ilaçtan kat kat ii
oyy maşallahhh kışa hazırlıkmııı seni tebrik ediyorum cnmm ben hala hiççç bişi yapmadım
hem böle uykusuzsun hemdehazırlık helal olsun yaa
ben varya ben tam bir üşengeçim yaa kızım şu an uyuyo evde bir sürü iş varr ben oturuom offffff
E o zaman senin yatak epey aşağıda olmalı? :acep:
Yooo daha sadece birkaç bebişimizin dişi var sanırım, çoğunun yok. Biz erken çıkardık. Genetik olarak bana çekeydi 1 yaşında çıkarırdı ama demekki babasına çekmiş köftehor
Bu arada kız ben süt içmeyi özledim deme bana içemiyom süt falan diye...
kızlar bende hiç kullanmadım demir damlası geçengün kan tahlili yaptırdım sonuca göre gerekirse verririz dedik ama çok şükürki alt sınırın birazcık üstündeçıktıki daha kızım hiç kırmızı et yemedi.. ve muhtemelen doktorumuz başlatmayacak ilaca
zaten sapğlık ocaklarındaki demir ve d vitaminleri geri toplatılmış sebebinide bilmio hemşireler..
bende nette okumuştum fazdan demirinde zararlı olduğunu ve bi kaç prof onunyerine pekmezi önerio bi tanıdığımızda öyle yaptı hiç bi sorun yok bende bi ara düzenli veriodum pekmezi şimdi yine başlıcam bence ilaçtan kat kat ii
oyy maşallahhh kışa hazırlıkmııı seni tebrik ediyorum cnmm ben hala hiççç bişi yapmadım
hem böle uykusuzsun hemdehazırlık helal olsun yaa
ben varya ben tam bir üşengeçim yaa kızım şu an uyuyo evde bir sürü iş varr ben oturuom offffff
dr bize hergün 30 gr. kadar kuzu eti
1 tatlı kaşığı pekmez verdi
zaten hergün bunları yiyo ilaca ne gerek var o zaman anlamadım vermiyorum ulen
bundan sonra dru ben olcam oğlumun
ne bilim normal yatak işte kafamı karıştırdınız şimdi pehhh
niye süt içmion canım
Evet ben de pekmez vermeye çalışıyorum Mannakçım. Kış hazırlıklarını da zorunluluktan yapıyorum. Kışın bi pırasa bi lahana bi de ıspnak oluyo hııı bol bol da balık. Ben 2 güe bir balık yerim hatta şunların hepsini de zevkle yerim ama eşim hayatta yemiyo. Mesela akşama kapuska yapcam diyorum ya, ne yapıyo ediyo 1 hafta boyunca bana o kapuskayı yaptırmıyo sonra da lahana ölüyo rahat bi nefes alıyo adam. Naapim yavrum, yapmasam batarız kışın. Benimki sırf onu yememek için beni hergün dışarı çıkarabilir o derece yani
cnm daha ne olsun yaa yavrum alıyo işte demiri hem etten hem pekmezden
ama için rahat değilse yaptır kan tahlili
benim kızım hiç ağlamadı parmağından aldılar kanı
biz çok strese girmiştik damarını bulamazlar falan diye ama çok şükür hem kızımın canı çok yanmadı hemde biz rahatladık
Süt alerjimiz var ya kız ondan tereyağ dahil hiç bi süt içeren ürünü yiyemiyorum. Bisküvi, pasta baklava börek sanayağ herşeyin ama nerdeyse herşeyin içinde süt, süt tozu, peyniraltı suyu tozu vs var. Şaka gibi...
Yaaa hani şu pirinçle ve kıymayla yapılan sulu yemeklerin içinde kullanılan top top şeyler var ya onlar nası yapılıyo?
Canım kafana takma...İnan herkesi memnun edemediğin gibi, kimseyi de törpüleyemiyosun.
Dün kayınvalidem, kucağında Ada var, bana doğru hamle edince çocuk ben de gelcen mi kızım dedim, kıskançlık ve hırsla gözlerini ve dişlerini kısıp "gitme kızım ona, gitme kızım!" dedi.
İnanabiliyo musun bu basitliğe. Kimlerin arasındayım!
Yazıklar olsun böyle insanlara.
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! YUUUUUUUUUUUUUUH!!! PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!
Geçen ben de sizi dinledim, görümcelerime bi şans veriim diye. Biri tamam, sorun kalmadı gibi de biri beni acaip uyuz etti. Hani şu en son doğum yapan, bizden 3 ay küçük oğlu olan. Parktayız oturuyoruz, kızımı istedi verdim. Kendi de oğlunu parktaki masanın üstüne yaırmış, hani ben de ayıp olmasın diye oğlana hişt pişt yapıyorum, tutmuş kızıma diyo ki; anne seni sevmiyo mu, başka bebekleri mi seviyo... Ya sabır çektim bişe demedim. Neyse sonra o ara eşim aradı kız naapıyo diye sordu. eşime diyorum naapsın masa örtüsünü çekmeye çalıştı mızıklanıyo uykusu geldi falan diyorum, bu tutmuş kızıma diyo ki annen seni şikayet mi ediyo, senden şikayetçi mi anne... Valla kapadım telefonu, kalktım alayım ben kızı dedim aldım ondan geri. sonra da dedim ki; bu şekilde konuşma abla, sen anlamıyo gibi düşünebilirsin ama ben herşeyi anladıklarını düşünüyorum, çocuğun bilinç altına mı işlemeye çalışıyosun. ben neden kızımdan şikayet edeyim, herşeyim o benim dedim. dönmüş bana diyo ki; simuş bak bizden kötü niyet bekleme, biz kötü niyetle hareket etmeyiz. kötü niyet iyi niyet cahillik cühelalık adı her ne ise. ben sevmem böyle şeyleri. uyuz yaaa! ama daha da bu fırsatı pok veririm!!
ne bilim normal yatak işte kafamı karıştırdınız şimdi pehhh
niye süt içmion canım
selam hatın gızlar, nörüyonuz? ne çok yazmışınız yav, oku oku bitmez şimdi bu. okursam sohbete geç kalırım zati ben okuyasıya benim zilli viyaklar.
cnm daha ne olsun yaa yavrum alıyo işte demiri hem etten hem pekmezden
ama için rahat değilse yaptır kan tahlili
benim kızım hiç ağlamadı parmağından aldılar kanı
biz çok strese girmiştik damarını bulamazlar falan diye ama çok şükür hem kızımın canı çok yanmadı hemde biz rahatladık
Yaaa hani şu pirinçle ve kıymayla yapılan sulu yemeklerin içinde kullanılan top top şeyler var ya onlar nası yapılıyo?
bu arada diş çıkarmayan bi tek şahin mi kaldı yakın civarlarından?
selam kızlar
koşturmaca aldı başını gidiyor yine.
ama süpriz bir haberim var.
paşam emekliyooooooooooor. kolları ileri ileri uzatması yok muuuuuu Allahım sanki öyle yapınca daha ileri ve daha çabuk gidebilecekmiş gibii
çok seviyorum beeeeeeeeee, Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın, hiç kimseleri ayırmasııııın...
bu arada Tunaya masalcı tırtıl hediye geldi geçen gün. şansa bakın ki zaten sepetime atmıştım yeni. mama sandalyesini bekliyordum. neyse o kadar sevdi kii, emeklemesi onun vasıtasıyla oldu... :elif:
bi de dün toyz shop a gittim gitara bakmaya, göremedim ben, çalışana sordum, tonton gitar diye, çocuk hiç duymamış, o da gitti başka arkadaşına sordu, neden sonra anlayıp, ya da anlamış gibi yapıp, bize hiç gelmedi dediler
aman yaa bu erkekler hep aynı yaa hep aynıı benimkide sebze diyince uyuz oluyo ama yapınca bi kaç şey hariç mecburen zorlada olsa yiyoo ama eti her akşam yappp yesinn bende kırmızı et yemiyorum.....
neler yapıyon peki cnmm
ben de bu ay yaptırayım
her esferinde diom kan testi yaptıralım
ay kıyamıyon diyo
sanki kendi doğurdu alla alla
heee sende içemiyon annadımmm
o ne be
Benimkinin de korkulukları kalkıyo Hayatım.
Park yatak da iki kademe.
aa bizim gibi yani hee iyi o zaman
Adanın da el üstünde aldılardı, hiç ağlamadı. Duymuyolar galiba
yok ben de aldırcam kesin
Ne kız o simuşum top top neyi sorduğunu kavrayamadım, düşmedi benim jeton
benim de düşmedi ne o top top :deli:
Cıks, bizim de yok dişimiz kuşumuz
oleyyy :1:
İnternette bi dolu sitede var canım, ben bulup sana link atayım…
Belki de bilmiyolardır çalışanlar, ben de aldığımda bi mavi, bi pembe kalmıştı, böyle rafla duvar arasına sıkıştırmışlar, gerilere itmişler
İkisini de almıştım o zaman ben de arkası da yoktu.