2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babus'um konuya tam olarak hakim degilim ama,
benim esimin annesi de gecen telefonda bana diyoki,
-ayyy ben kimselerle paylasamam Hira'mı...bi tek annesiyle babasıyla paylasırım baska kimselere sevdirmem benim o benim !

bu ne yaa !!! o anda al takozu indir kafaya...töbe töbee
esime de soyledim boyle dedigini ne demek istiyo simdi annen boyle diyerek yani benim annemle babam kardeslerim pok yesinler Hira yı sevemezler mi.demek oluyo bunlar dedim..

ayy sacmalama annem oyle sey demez! ilk soyledikleri sey zaten erkeklerin..neymis annesinin sevme tarzı oymus da bilmem ne..kulahıma anlatcak onu..

aslında annesi,annesiyle babasıyla paylasırım bi tek,de demezdi de benm tepkimden korktugu icin dedi iste..

Yarabbiiiii ! duy sesimizi akıl fikir anlayıs terbiye ver su kayınvalidelere...ogullarını bulunmaz hint kuması sanan bu cahil surusune akıl fikir ver..bizden uzak sana yakın olsunlarrr

Amin..

ay demek hepsi aynı ya bunların! Ne demek kimseyle paylaşmam ya, sen kimsin pardon?
Böyle iri iri lafları yokmu, irrite ediyo beni hasta ediyo.
Benim kayınvalide oğlunu da paylaşamadıydı bi dönem benle ama Ada’da gözü döndü kadının.

ben de ben de :)

unuttum babuş az önce, çok tatlı olmuşlar ada'ya gitarı, maşallah...

Teşekkür ederiz teyzesi müzisyen yapcam kızımı :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ay demek hepsi aynı ya bunların! Ne demek kimseyle paylaşmam ya, sen kimsin pardon?
Böyle iri iri lafları yokmu, irrite ediyo beni hasta ediyo.
Benim kayınvalide oğlunu da paylaşamadıydı bi dönem benle ama Ada’da gözü döndü kadının.

Teşekkür ederiz teyzesi müzisyen yapcam kızımı :D

:D aynı bizde oyleydik..ay kadın hergun arıyodu herrrgun,
bide izin gununde arıyodu diyodu ki
-ay bugun izin gunu oldugunu tahmin ettim bi aryiim dedim..ee konusuyo konusuyo sonra da hadi izin gununuzde rahatsız etmiyim
ulen aradın zaten bile bile niye simdi dusunceli ayaklarına yatıyon salakmıyım ben anlamicam mı...

ama simdilerde de oglunu sadece Hira yı sormak icin arıyo bunu esim kendi bile itiraf etti.hira dogdugundan beri arayınca once hirayı soruyo beni eskisi gibi aramıyo artık dedi..
utanmasa kıskancak bu da hee..

ya biz cok katıyız bu iliskiler konusunda,yada bu erkeklerle anaları cok vıcık vıcık..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
GEÇEN ÖĞLEN KAYNANAM NASIL OLMUŞSA BİZE GİTMİŞ ANNEMLE ŞAHİN EVDELER
BENİMKİ DİKMİŞ GÖZÜNÜ BABANESİNE BAKMIŞ
KAYNANAM DA BAŞÖRTÜDEN KORKTU HERALDE DEMİŞ
ANNEM DE NASILSA KİMSE YOK ÇIKARIN DEMİŞ
O DA HAMLE YAPMIŞ ÇÖZMÜŞ ALMIŞ ARKADAN ŞİNE BAĞLAMIŞ
ANNEM DE DİOKİ BENDE ÇÖZCEK SANDIM
SONRA BAK VEMİYO ÇOCUĞU DEMESİN DİE
BAK KİM GELMİŞ BABANE DİE KUCAĞINA VERMİŞ
Kİ ŞAHİN'İN LAKABI SUSAK GÜLER YANİ :D ANASI KILIKLI
BABANESİNİN KUCAĞINA GİDİNCE SEN BAS YAYGARAYI ANNEM ŞOK OLMUŞ GERİ ALMAK ZORUNDA KALMIŞ :deli:

ANNEM BUNU ANLATIYO BANA BEN DE
SÜREKLİ ŞAHİN'İ ÖPÜP
AFERİN OĞLUMMMM AFERİNN YERİM SENİN DÖTÜNÜÜÜ

Oh olmuş :D Töbe töbe :D
Benim kız da benimkileri hiç yabancılamazken, eşimin tarafına hep ağlıyo ki, aynen Şahin gibi yılışık gülüşüyle meşhurdur kendisi Allah bozmasın.
Hele amcasından bişeyden korkuyo sanırım her görüşte ağlıyo ve zamanla alışmıyo da.
Küçük görümcemde bi telaş görmen lazım, bu çocuğu amcasına alıştırmamız lazım, X al çocuğu biraz kucağına alışsın, mecbur alışacak diyor :D
Adaya da kızımmmm amcan o senin sevmek zorundasın amcanı o da seni seviyor diyor.
Sıkıştırıp duruyolar çocuğu…
Pardon da neden sevmek zorunda, kanun mu var her çocuk amcayı sevecek diye.
Aman kendi taraflarından birini sevmezse Allah korusun!
Oturma organlarımla gülüyorum bu çocukça hareketlere.

aynen canım bence hepsinin bulustugu nokta burası..
benimkinin annesi de bi tek cumleyi basa basa soyler,
*bebek en cok annesini sever...

yani burda demek istiyo ki senin kızın en cok seni seviyo,sevecek
ama unutmaki benim oglumda en cok beni seviyo ve sevecek..

sanki biz bunların en bastan dotune comak sokuyoz da bize karsı boyle bi kale kurup surekli savas halindeler...

hepsinin kokune kibrit suyu ulen !

Ay Allah aşkına nolur kaynanamı sevsin eşim hatırım kalır.
Kenarı afedersin :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Oh olmuş :D Töbe töbe :D
Benim kız da benimkileri hiç yabancılamazken, eşimin tarafına hep ağlıyo ki, aynen Şahin gibi yılışık gülüşüyle meşhurdur kendisi Allah bozmasın.
Hele amcasından bişeyden korkuyo sanırım her görüşte ağlıyo ve zamanla alışmıyo da.
Küçük görümcemde bi telaş görmen lazım, bu çocuğu amcasına alıştırmamız lazım, X al çocuğu biraz kucağına alışsın, mecbur alışacak diyor :D
Adaya da kızımmmm amcan o senin sevmek zorundasın amcanı o da seni seviyor diyor.
Sıkıştırıp duruyolar çocuğu…
Pardon da neden sevmek zorunda, kanun mu var her çocuk amcayı sevecek diye.
Aman kendi taraflarından birini sevmezse Allah korusun!
Oturma organlarımla gülüyorum bu çocukça hareketlere.

Ay Allah aşkına nolur kaynanamı sevsin eşim hartım kalır.
Kenarı afedersin :D

bu arada size bişi diyim mi
benim oğlum 2 amcasını da henüz hiç görmedi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim büyük görümcem ise kardeşini yada bebeği benden kıskanmıyo. Onun bebekle alakası yok.
Derdi zoru benle evlendiğimden beri. Beni kıskanıyo. Mesleğimi, bilincimi, kararlılığımı, aile düzenimi, evimi, her şeyimi ya aklınıza ne gelirse, hastalıkları,yorgunlukları bile.
Bunu cümleleriyle de belli ediyo. Mesela : “Benim evimde seninki gibi güzeldi, çocuğun olsun da gör bakalım bişeyin kalıyo mu”
Bu hırsla ve hasetle söylüyo…

Adaya yedirdiğime içirdiğime özenmemi kıskanıyo, bilinçli olmamı. İyi bi doktora götürmemi…
Kıyafetlerine özenmemi, güzel şeyler giydirmemi.
Bazı yiyeceklerden uzak tutma azmimi, kararlılığımı…
Kullandığım bezin markasını bile…
Hemen her şeyde akıl vermeye, benden deneyimli olduğunu göstermeye, bilgiçlik taslamaya çalışıyo.
Ama çocuk yetiştirme konusunda da alabildiğine cahil. Üniversiteli cahillerden…

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Benim büyük görümcem ise kardeşini yada bebeği benden kıskanmıyo. Onun bebekle alakası yok.
Derdi zoru benle evlendiğimden beri. Beni kıskanıyo. Mesleğimi, bilincimi, kararlılığımı, aile düzenimi, evimi, her şeyimi ya aklınıza ne gelirse, hastalıkları,yorgunlukları bile.
Bunu cümleleriyle de belli ediyo. Mesela : “Benim evimde seninki gibi güzeldi, çocuğun olsun da gör bakalım bişeyin kalıyo mu”
Bu hırsla ve hasetle söylüyo…

Adaya yedirdiğime içirdiğime özenmemi kıskanıyo, bilinçli olmamı. İyi bi doktora götürmemi…
Kıyafetlerine özenmemi, güzel şeyler giydirmemi.
Bazı yiyeceklerden uzak tutma azmimi, kararlılığımı…
Kullandığım bezin markasını bile…
Hemen her şeyde akıl vermeye, benden deneyimli olduğunu göstermeye, bilgiçlik taslamaya çalışıyo.
Ama çocuk yetiştirme konusunda da alabildiğine cahil. Üniversiteli cahillerden…

kıskanç
okusa nolur okumasa nolur eşeklik her zaman bakî kalır...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benimkiler hem okumamış hem kendini geliştirmemiş cahillerden
benimkilerden beni aşağılayarak kendi seviyelerine çekmeye çalışırlar hep
yaptıklarımla dalga geçerler mesela
şimdi duysalar şahin'e yaptırdıklarım yaptırmadıklarım gülerler alay ederler ay sendeeee derler biz de çocuk büyüttük derler derler de derler

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bi de bugün son gündüz buluşmamız :(

pzt işe başlıyorum...15 gün sabahtan, sonrası ise belli değil, okulun durumuna göre...artık gece okurum sizi büyük ihtimal :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
eksiklik hissediyo musun?
ben üzülüyorum da çocuğumun ne doğru düzğün amcası halası babanesi var diye

yoooo en ufak eksiklik hissetmiyorum valla.
dayı,teyze de yok bende annem tek.

ya karnım bildiğiniz hamile gibi üfff sorulalar bi de 2.ci mi geliyo diye
hamile mi kalsam fırsat bu fırsat napsam :D

aynen aynen, karnım ve ben şeklindeyiz :D

bi de bugün son gündüz buluşmamız :(

pzt işe başlıyorum...15 gün sabahtan, sonrası ise belli değil, okulun durumuna göre...artık gece okurum sizi büyük ihtimal :(

Olsun akşamları da yazışırık yav.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:D aynı bizde oyleydik..ay kadın hergun arıyodu herrrgun,
bide izin gununde arıyodu diyodu ki
-ay bugun izin gunu oldugunu tahmin ettim bi aryiim dedim..ee konusuyo konusuyo sonra da hadi izin gununuzde rahatsız etmiyim
ulen aradın zaten bile bile niye simdi dusunceli ayaklarına yatıyon salakmıyım ben anlamicam mı...

ama simdilerde de oglunu sadece Hira yı sormak icin arıyo bunu esim kendi bile itiraf etti.hira dogdugundan beri arayınca once hirayı soruyo beni eskisi gibi aramıyo artık dedi..
utanmasa kıskancak bu da hee..

ya biz cok katıyız bu iliskiler konusunda,yada bu erkeklerle anaları cok vıcık vıcık..

Bizimki işin tuhafı aramıyo da.
Aradığında mutlaka bi karın ağrısı vardır, bişey isteyecektir.
Bak evlerimizin aradı 2 km filandır Ada hasta olduğunda gelmedi.
Onu bırak Ada tam 7,5 aylık, doğumda geldiğinden hariç 2 kere geldi daha evime. Birinde kendi geldi, diğerinde eşim onu gebzeden getiriyordu uğramak zorunda kaldı. 2.yi sayma bile yani.
Ama biz ne zaman gitsek, bi abartılı sevgi gösterisi Adaya, bağıra bağıra, görsen eve atom bombası düştü sanırsın, 7 mahalle öteden duy bağrışmaları.
E o kadar seviyosan neden merak etmiyosun.
Zamanında bana yapardı onu, her fırsatta kızlarımdan çok seviyorum derdi, ama bebeğimi düşürdüm evde yattığımda kapımı açmadı. Aynı gün kızının evindeki doğum günü partisine gitti ama, babamın cenazesine gelmedi, hastanede yatarken gelmedi.Öleceği belliydi... Eskişehir 3,5 saatlik mesafe, ve tren de vardı o zaman.
Sonra da sahte gösteriler. E ben nasıl inanayım.
Ben hasta olurum, eşimi arar geçmiş olsun derler.
E bu gösteriş değil de ne?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar