bi de o gitarı kafaya koymuyo mu ağır değil mi?
Ağır değil canım, içinde plastik bi kısım var üstü sünger kaplama.
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! YUUUUUUUUUUUUUUH!!! PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!
Geçen ben de sizi dinledim, görümcelerime bi şans veriim diye. Biri tamam, sorun kalmadı gibi de biri beni acaip uyuz etti. Hani şu en son doğum yapan, bizden 3 ay küçük oğlu olan. Parktayız oturuyoruz, kızımı istedi verdim. Kendi de oğlunu parktaki masanın üstüne yaırmış, hani ben de ayıp olmasın diye oğlana hişt pişt yapıyorum, tutmuş kızıma diyo ki; anne seni sevmiyo mu, başka bebekleri mi seviyo... Ya sabır çektim bişe demedim. Neyse sonra o ara eşim aradı kız naapıyo diye sordu. eşime diyorum naapsın masa örtüsünü çekmeye çalıştı mızıklanıyo uykusu geldi falan diyorum, bu tutmuş kızıma diyo ki annen seni şikayet mi ediyo, senden şikayetçi mi anne... Valla kapadım telefonu, kalktım alayım ben kızı dedim aldım ondan geri. sonra da dedim ki; bu şekilde konuşma abla, sen anlamıyo gibi düşünebilirsin ama ben herşeyi anladıklarını düşünüyorum, çocuğun bilinç altına mı işlemeye çalışıyosun. ben neden kızımdan şikayet edeyim, herşeyim o benim dedim. dönmüş bana diyo ki; simuş bak bizden kötü niyet bekleme, biz kötü niyetle hareket etmeyiz. kötü niyet iyi niyet cahillik cühelalık adı her ne ise. ben sevmem böyle şeyleri. uyuz yaaa! ama daha da bu fırsatı pok veririm!!
Bunları benim kayınvalidem de yapıyo. Görümceler de.
Salaklar.
Annem bi kez yapmıştı, Ada ağlayınca, anne totona mı vurdu demişti, ben de anne işleme bilinç altına çocuğun neden vurayım çocuğuma dedim, haklısın dedi yapmadı bi daha.
Kim yaparsa yapsın uyarıyorum ben de.
Normalde bu kadar sert değilimdir ama çocuğum için sertleştim.
Dün de çikolata şeker vermekten açıldı konu çocuklara. Ben uzak tutabildiğim kadar uzak tutucam çocuğumu abur cuburdan dedim de hepten de mahrum etmeyin çocuğumu dedi. Bakbakbak çocuğumu diyor! Az da olsa tattırırmam lazımmış.
Hayır dedim tattırmayacağım da

Ben veririm diyor, cürete bak. Veremezsin dedim, dene istersen

Bu dilden anlıyorlar.
babuş ne izni kızzzzz
sen işe başladın mı
aneyyyyyyyyy :1:
nerde nasıl ne şartlardaaaa
oy kurban olduğum boğum bileklerini ısırırım senin çirkin seni kopek
ben de istiom çok güzellmişşşş napıyo ses mi çıkarıyo tın tın yoksa şarkı mı çalıyo
ve nerden kaça aldın

Yok tatlım yeni işe başlamadım, eski iş yerimde devam ediyorum, yeni iş bulunca çıkmak üzere anlaştık.
Onlar da elemansız kalmasın ben işe bulasıya kadar, ben de işsiz...
Çünkü %100 içime sinen bi yere geçmek istiyorum ya.
Bu seneki izinlerimi kullanmamıştım, senelik izne ayrılcam nasipse.
Gitar, dokundukça tın tın gitar sesi de çıkarıyo.
Üstündeki hayvan figürlerine basınca o hayvanın sesini çıkarıyo.
Pazara gidelim şarkısı var.
Kayıtlı sözsüz müzikler var.
Bir de soruları var mesela inek sesi veriyo, bu hayvanı bulabilir misin diyo ineğe basarsan alkışlıyo tebrik ediyo, yanlış hayvana basarsan üzgün bi ses yeniden dene diyo, harfleri de soruyo, rakamları da