2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gunaydinn kizlarr.. uykusuzz gece 4:tskler: aslinda ilk 3 e gore iyiydi ama yine cok bolundugunden ben uykusuz kaldim. cok huysuzzdu gece yine. sariliyorum iyice uyuyo daha kolumu kipirdattigim ann mikir mikirr. hic istmeyenn cocuk kolumda bile yatti kafasini gogsume gomup. bi derrdi var kesin kendini kotu hissediyo olmali ama nesi var bilmiyorum.

defne ye opmeyi ogrettik:D tabi oyle opemiyo ama oynasiyoruz oynasiyoruzz benn zatenn cuk cukkkk optugumden cocuguu surekli hadi sende anneyi opp sevgilimm diye yanagima dokunduruyodum surekli agzini. simdii benn onu oyle opunce oda benim yanagimii agzini acip dudaklarini koyuyo emer gibi bi an yapip cekiyoo.-kop sonrada guluyoo:1: allahhh imm ne buyuk mutlulukk esirge koru yavrularimizi.

dunn annanne deyince surekli kayinvalidem cok bozuldu. bide 3 gundur gormuyodu ilk anda gitmek istemedi ona daha bi bozuldu. gorumcemm ayy valla annannne diyo surekli duydun mu dedi agiz kenariya duydum dedi. baska bisi olsaa cocuk atom bombasi bulmus muamelesi yapardi. en cok alkisi da dunn yapti. koca insan gibi alttan iki parmagi hafif kiviriyo ole vuruyoo.ellerr surekli alkiss bide gel geeell. cokk guldumm dun ya allah da yavrumu
guldursun.
halasi kizceme h&m den bi hirka almiss. valla izmirde yokk cok dertliyizz. istanbulda olanlarr kacirmasin ben bayiliyorum h&m e. fiyatlar da iyi. zara, carters bide o. en cok bunlar icime sindiriyoo hihh oldu bu kiyafet diyorum. mothercare in de badileri. gecen gun bi indirim vardi hala devam ediyo mu bilmiyorum 3 lu badiyi 17 tl ye aldim. erkek tulumlar 3 lu uzun kollu 25 tl idi. ama sadece 2 yas kalmistii.
lidirrrr benn bunu bir yerlerde okumustumm cnm. arastirip bulayim atarim sana. eymen in uyku duzeni olusmaliydi simdiye kadar. gercekten cok yiprandin sen bebem. du bakicam bugun ilk firsatta belki faydasi olur

nesi var ki acaba dişi mi çıkıyor
ay onun öpen ağzını yerim ben
ben de hmyi yazdım demin çok güzeller ya ben bayramlıklarını ordan almıştım 60 tl. hediye çeki verdiler
9 eylüle kadar bitirmem lazım onları haftasonu giderim artık alırım
o mlacivert eklediğim montu da mothercare'den aldım çok tatlı

hah, işte ben de o günden beri yoğurt yapmz oldum :D

:deli:

tonton gitar babuşun adaya aldığı gitar, resmini de eklemiş ama ben görmediğimden merak ettim, bakayım dediydim de bulamadım.

aaa ekle babuşşş ekleeee biz de görekkk babuşşşş görekkk

selam kızlar

koşturmaca aldı başını gidiyor yine.
ama süpriz bir haberim var.
paşam emekliyooooooooooor. kolları ileri ileri uzatması yok muuuuuu Allahım sanki öyle yapınca daha ileri ve daha çabuk gidebilecekmiş gibii

çok seviyorum beeeeeeeeee, Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın, hiç kimseleri ayırmasııııın...

bu arada Tunaya masalcı tırtıl hediye geldi geçen gün. şansa bakın ki zaten sepetime atmıştım yeni. mama sandalyesini bekliyordum. neyse o kadar sevdi kii, emeklemesi onun vasıtasıyla oldu... :elif:

gözünüzaydın canım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar

koşturmaca aldı başını gidiyor yine.
ama süpriz bir haberim var.
paşam emekliyooooooooooor. kolları ileri ileri uzatması yok muuuuuu Allahım sanki öyle yapınca daha ileri ve daha çabuk gidebilecekmiş gibii

çok seviyorum beeeeeeeeee, Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın, hiç kimseleri ayırmasııııın...

bu arada Tunaya masalcı tırtıl hediye geldi geçen gün. şansa bakın ki zaten sepetime atmıştım yeni. mama sandalyesini bekliyordum. neyse o kadar sevdi kii, emeklemesi onun vasıtasıyla oldu... :elif:

gözün aydın :)) belliydi onun emekleyeceği, maşallah... bizimkinde tık yok :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız Ecrin neden uykusuz gece 4? Defne bildiğim kadarıyla gece uykularında bari sorun çıkarmıyordu ama.... Belki dişi çıkıyodur... Biz doğduğumuzdan beri uykususuz, hele dün gece tam anlamıyla kabustu. 2 saatte bir uyanıp her uyandığından en az 30-en fazla 1 saat kesintisiz ağladı. Ne meme ne mama hiçbişe susturamadı. Mahfolduk. Hani zaten her gece 2 saatte bir kalkıyo ama hiç değilse 10-15 dk ya geri uyuyodu dün canımıza okudu... bi battaniyeye koyup salladık durduk...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
demir hapını hala kullanan var mı?

ben kuzenime söledim almanya'da yaşıyolar
bi tane floradix die bitkisel mi ne demir hapı varmış ydışından geliomuş
eczavı demişki çocuk da kan hastalığı mı var
yok demiş
kan eksikliği
valla bildiğiğim kadarıyla kan testi yapılmadı demiş
o zaman niye veriyolar ki demiş
trde her bebeğe veriliyomuş nerdeyse demiş
adam şaşırmış
gereksiz demir hapı kan zehirlenmesi yapabilir demiş
6 yaşından önce genelde verilmez demiş
damlalarda 3 yaşından sonra verilir demiş

anlamadım gitti bu işi

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kız Ecrin neden uykusuz gece 4? Defne bildiğim kadarıyla gece uykularında bari sorun çıkarmıyordu ama.... Belki dişi çıkıyodur... Biz doğduğumuzdan beri uykususuz, hele dün gece tam anlamıyla kabustu. 2 saatte bir uyanıp her uyandığından en az 30-en fazla 1 saat kesintisiz ağladı. Ne meme ne mama hiçbişe susturamadı. Mahfolduk. Hani zaten her gece 2 saatte bir kalkıyo ama hiç değilse 10-15 dk ya geri uyuyodu dün canımıza okudu... bi battaniyeye koyup salladık durduk...

ne zaman geliyor tatlım annenler???

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

cnm dr ne diyo niye uyumuyo ki acaba ağlıyo hadi uyuymuyon sus bari dimi :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

yok demiş
kan eksikliği
adam şaşırmış

anlamadım gitti bu işi

ben vermiyorum, zaten pek verdim de sayılmaz...ama dedikodulardan sonra attım kutuyu da, mama da var zaten bir miktar ve evet kan testi yapılmadı üstelik. bu gittiğimde dr a sormayı düşünüyorum ama...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Azoooooooooooooooş.... Seviyom kız seni.... Yakın geçmişi okuyodum da yazdığını gördüm.... Balsın baaaaaaaaaaaal. Bu arada ben merak ettim seni ama işinden dolayı kalan zamanını minnoşla geçiriyorsundur diye bişe demedim....

Kız Hayatım, yataklar 2 kademe ya şimdi üst kademede duruyo bizimki, mobilyacı gelicek onu alt kademeye indircek yani yere daha yakın bi kısma.

Lilacscım annemler bize gelselerdi bu hafta geliceklerdi ama eşim onlara bizim eve çok yakın bi yerden ev kiraladı, kardeşim de inşallah bi bankada işe başlayacak onun başlama zamanına göre taşınacaklar

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben vermiyorum, zaten pek verdim de sayılmaz...ama dedikodulardan sonra attım kutuyu da, mama da var zaten bir miktar ve evet kan testi yapılmadı üstelik. bu gittiğimde dr a sormayı düşünüyorum ama...

o damlayı ben de attım dra telde sordum
bana şase bitkisel bi demir hapı verdi nutrigen'in ferromixin demirini
ama onun içinde yarım şase ver dedi
ilacın üstünde şaseleri bölmeyin yazıyo yani yarım veriosan yarısını atcan
hala hiç vermedim
kuzenim de salı günü tre geldi dün görüştük
o da öle anlatınca iyice soğudum
onun 4 çocuğu var
hiçbirinde vermedim
ki kuzenim talasemi
biz hiç böle ccli yemek de yedirmedik dedi
drlar hep şey diomuş
haftada 2-3 gün kırmızı et falan verin demiri karşılıcak
bi de muhallebiye başlayın yoğurda başlayın yok sıçsın şimdi yok kalksın hiç demiyolarmış
bal domates tarzı yiyecekler yasak
geri kalan neyi seviyosa onu verin diolarmış
bizim çocuklar 7-8 aylık oldular mı otururlar bizimle yerlerdi diyor

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

yok demiş
kan eksikliği
adam şaşırmış

anlamadım gitti bu işi

Şuan vermiyom ben Hayatım, geçen Bebikom yazmış, bide bi arkadaş da aradı kullanma dedi. Bunlar değişik işler bizim aklımız ermez :D:D

cnm dr ne diyo niye uyumuyo ki acaba ağlıyo hadi uyuymuyon sus bari dimi :D

Yavrum süt alerjisi var ya benimkinde bağırsakları hep iltihap. Yani ben ona bağlıyom. Bide alt 2 diş çıkmıştı ya şimdi üst sol köpek dişi de çıktı, muhtemelen şuanda da sağ tarafı kaşınıyor, hepsi bir araya geldi. Çok zorlanıyoruz, eşim de ben de zombi gibiyiz artık... Canı sağ olsun naaapalım...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Azoooooooooooooooş.... Seviyom kız seni.... Yakın geçmişi okuyodum da yazdığını gördüm.... Balsın baaaaaaaaaaaal. Bu arada ben merak ettim seni ama işinden dolayı kalan zamanını minnoşla geçiriyorsundur diye bişe demedim....

Kız Hayatım, yataklar 2 kademe ya şimdi üst kademede duruyo bizimki, mobilyacı gelicek onu alt kademeye indircek yani yere daha yakın bi kısma.

Lilacscım annemler bize gelselerdi bu hafta geliceklerdi ama eşim onlara bizim eve çok yakın bi yerden ev kiraladı, kardeşim de inşallah bi bankada işe başlayacak onun başlama zamanına göre taşınacaklar

benim ki 2 kademe falan değil ya benim korkuluk 2 kademe
bi de park yatak 2 kademe iniyo kalkıyo

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Şuan vermiyom ben Hayatım, geçen Bebikom yazmış, bide bi arkadaş da aradı kullanma dedi. Bunlar değişik işler bizim aklımız ermez :D:D

Yavrum süt alerjisi var ya benimkinde bağırsakları hep iltihap. Yani ben ona bağlıyom. Bide alt 2 diş çıkmıştı ya şimdi üst sol köpek dişi de çıktı, muhtemelen şuanda da sağ tarafı kaşınıyor, hepsi bir araya geldi. Çok zorlanıyoruz, eşim de ben de zombi gibiyiz artık... Canı sağ olsun naaapalım...

aman boşver kullanmayalım bence de :)

olabilir tabii üst dişi çıkıyosa
erken çıkardınız siz dişi yada biz geç kaldık :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
o damlayı ben de attım dra telde sordum
bana şase bitkisel bi demir hapı verdi nutrigen'in ferromixin demirini
ama onun içinde yarım şase ver dedi
ilacın üstünde şaseleri bölmeyin yazıyo yani yarım veriosan yarısını atcan
hala hiç vermedim
kuzenim de salı günü tre geldi dün görüştük
o da öle anlatınca iyice soğudum
onun 4 çocuğu var
hiçbirinde vermedim
ki kuzenim talasemi
biz hiç böle ccli yemek de yedirmedik dedi
drlar hep şey diomuş
haftada 2-3 gün kırmızı et falan verin demiri karşılıcak
bi de muhallebiye başlayın yoğurda başlayın yok sıçsın şimdi yok kalksın hiç demiyolarmış
bal domates tarzı yiyecekler yasak
geri kalan neyi seviyosa onu verin diolarmış
bizim çocuklar 7-8 aylık oldular mı otururlar bizimle yerlerdi diyor

bizim dr lar çok biliyolar ya ondandır :D

bu arada diş çıkarmayan bi tek şahin mi kaldı yakın civarlarından?

biz de çıkarmadık...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Pikoşum.... Ne oldu ballı bademim... Kim senin canını sıktı? Şimdi daha iyi misin? Face e de bakmıyorum ki uzundur, aslında hesabımı dondurmuştum ama benimki açmış geri oyun oynucam diye. Ben de hiç açıp bakmıyorum. Şu Gaziantep olayından sonra face ten de soğudum. Allah belalarını veresiceler, soysuzlar, bi kuruyup bitemedi ş.refsizin evlatları!! Ay bak gene geldiler bana. Töbe töbeeee

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

yok demiş
kan eksikliği
adam şaşırmış

anlamadım gitti bu işi

kızlar bende hiç kullanmadım demir damlası geçengün kan tahlili yaptırdım sonuca göre gerekirse verririz dedik ama çok şükürki alt sınırın birazcık üstündeçıktıki daha kızım hiç kırmızı et yemedi.. ve muhtemelen doktorumuz başlatmayacak ilaca
zaten sapğlık ocaklarındaki demir ve d vitaminleri geri toplatılmış sebebinide bilmio hemşireler..
bende nette okumuştum fazdan demirinde zararlı olduğunu ve bi kaç prof onunyerine pekmezi önerio bi tanıdığımızda öyle yaptı hiç bi sorun yok bende bi ara düzenli veriodum pekmezi şimdi yine başlıcam bence ilaçtan kat kat ii
Uykusuz, yorgun ama çok şükür mutlu ve umutluyum :D Minnoşla uğraşıp duruyorum bi taraftan da kışa hazırlık yapmaya çalışıyorum, sen nasılsın tatlım?

Hoşbulduk yavrııııııııııııııım :huhuu:

oyy maşallahhh kışa hazırlıkmııı seni tebrik ediyorum cnmm ben hala hiççç bişi yapmadım
hem böle uykusuzsun hemdehazırlık helal olsun yaa
ben varya ben tam bir üşengeçim yaa kızım şu an uyuyo evde bir sürü iş varr ben oturuom offffff

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar