2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
dün süt alcaktım yoğurt mayalamak için migros'tan
aa baktım günlük süt yok bi tane şişesi garip bi süt vardı
elime altım bu ne diye
anaaa Atatürk Orman Çiftliği inek ve keçi sütü
artık migroslar'da da satılmaya başlamış sevindim
hemen bi 500lük bi 250lik aldım
250liği şimdi açtım bi yudum aaldım ama çok kokuyo
kay'ın keçi sütü böle kokmuyodu
bu niye böle kokuyo ki acaba? AOÇci kızlar

ayy sorma yaa, biz de ondan alıyorduk da eşim bi gün nescafe yaparken ondan koyayım mı süt dedi, Allahım o ne koku, ne tat!!! içemedim de kahveyi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayy sorma yaa, biz de ondan alıyorduk da eşim bi gün nescafe yaparken ondan koyayım mı süt dedi, Allahım o ne koku, ne tat!!! içemedim de kahveyi.

Ay ben hiç içemem-yiyemem kokan şeyleri.
Bİ kere yanlışlıkla koyun peyniri almışım. Hafif bi koku var eşim anlamadı bile ı-ıh yiyemedim.
Koyun eti de yiyemem ben,kokar.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
babuş , unnadoya ben de bakıyorum ama genelde her şeyin fiyatı normaldekiyle aynı. ama tulumlar uygundu gerçekten bakmıştım o zaman. nadir oluyor yalnız öyle şeyler.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bi de dün toyz shop a gittim gitara bakmaya, göremedim ben, çalışana sordum, tonton gitar diye, çocuk hiç duymamış, o da gitti başka arkadaşına sordu, neden sonra anlayıp, ya da anlamış gibi yapıp, bize hiç gelmedi dediler :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben de C&A dakini görünce, yazlık olanı aldığıma üzüldüm. Sonra nette de çok daha güzel ve uygunlarını gördüm.
Ben 50 tl gibi bi fiyata aldım, müslin kumaş olduğu için her bi tarafı söküldü, attı, delikli kumaş olduğu için diktik ama iğrenç oldu....
Ama yaz için iyi artık napalım....
Belki C&A'dan mevsimlik alırım...

Canım kafana takma...İnan herkesi memnun edemediğin gibi, kimseyi de törpüleyemiyosun.
Dün kayınvalidem, kucağında Ada var, bana doğru hamle edince çocuk ben de gelcen mi kızım dedim, kıskançlık ve hırsla gözlerini ve dişlerini kısıp "gitme kızım ona, gitme kızım!" dedi.
İnanabiliyo musun bu basitliğe. Kimlerin arasındayım!
Yazıklar olsun böyle insanlara.

öyle valla babuşcum.. işte aksamdan kalma sinir sabaha da sarktıda oyle ondan yazdım bişeyler.. amannnnnnnnn hep bilindik hep aynı teraneler işte.... seninkide iyiymiş tövbe ya...

uykutulumları güzelmiş babuş..

Lilacs, senin kuzu bugun tam 7,5 aylık oldu dimi
Maşallah

zaman nede cabuk geçiyor ya.....:bebecik

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Ben de C&A dakini görünce, yazlık olanı aldığıma üzüldüm. Sonra nette de çok daha güzel ve uygunlarını gördüm.
Ben 50 tl gibi bi fiyata aldım, müslin kumaş olduğu için her bi tarafı söküldü, attı, delikli kumaş olduğu için diktik ama iğrenç oldu....
Ama yaz için iyi artık napalım....
Belki C&A'dan mevsimlik alırım...

Canım kafana takma...İnan herkesi memnun edemediğin gibi, kimseyi de törpüleyemiyosun.
Dün kayınvalidem, kucağında Ada var, bana doğru hamle edince çocuk ben de gelcen mi kızım dedim, kıskançlık ve hırsla gözlerini ve dişlerini kısıp "gitme kızım ona, gitme kızım!" dedi.
İnanabiliyo musun bu basitliğe. Kimlerin arasındayım!
Yazıklar olsun böyle insanlara.

yuhhh yaaa yuhh yuhh
hakkaten yazıklar olsun böyle insanlara

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gunaydinn kizlarr.. uykusuzz gece 4:tskler: aslinda ilk 3 e gore iyiydi ama yine cok bolundugunden ben uykusuz kaldim. cok huysuzzdu gece yine. sariliyorum iyice uyuyo daha kolumu kipirdattigim ann mikir mikirr. hic istmeyenn cocuk kolumda bile yatti kafasini gogsume gomup. bi derrdi var kesin kendini kotu hissediyo olmali ama nesi var bilmiyorum.

defne ye opmeyi ogrettik:D tabi oyle opemiyo ama oynasiyoruz oynasiyoruzz benn zatenn cuk cukkkk optugumden cocuguu surekli hadi sende anneyi opp sevgilimm diye yanagima dokunduruyodum surekli agzini. simdii benn onu oyle opunce oda benim yanagimii agzini acip dudaklarini koyuyo emer gibi bi an yapip cekiyoo.-kop sonrada guluyoo:1: allahhh imm ne buyuk mutlulukk esirge koru yavrularimizi.

dunn annanne deyince surekli kayinvalidem cok bozuldu. bide 3 gundur gormuyodu ilk anda gitmek istemedi ona daha bi bozuldu. gorumcemm ayy valla annannne diyo surekli duydun mu dedi agiz kenariya duydum dedi. baska bisi olsaa cocuk atom bombasi bulmus muamelesi yapardi. en cok alkisi da dunn yapti. koca insan gibi alttan iki parmagi hafif kiviriyo ole vuruyoo.ellerr surekli alkiss bide gel geeell. cokk guldumm dun ya allah da yavrumu
guldursun.
halasi kizceme h&m den bi hirka almiss. valla izmirde yokk cok dertliyizz. istanbulda olanlarr kacirmasin ben bayiliyorum h&m e. fiyatlar da iyi. zara, carters bide o. en cok bunlar icime sindiriyoo hihh oldu bu kiyafet diyorum. mothercare in de badileri. gecen gun bi indirim vardi hala devam ediyo mu bilmiyorum 3 lu badiyi 17 tl ye aldim. erkek tulumlar 3 lu uzun kollu 25 tl idi. ama sadece 2 yas kalmistii.
lidirrrr benn bunu bir yerlerde okumustumm cnm. arastirip bulayim atarim sana. eymen in uyku duzeni olusmaliydi simdiye kadar. gercekten cok yiprandin sen bebem. du bakicam bugun ilk firsatta belki faydasi olur

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
açtım içemiyorum yoğurt da kokmaz inşallah çocuk yiyemicek de
hah, işte ben de o günden beri yoğurt yapmz oldum :D

Lilacs, senin kuzu bugun tam 7,5 aylık oldu dimi
Maşallah

ayy, oldu valla babuş, Allahım nazarlardan korusun hepsini...

öyle valla babuşcum.. işte aksamdan kalma sinir sabaha da sarktıda oyle ondan yazdım bişeyler.. amannnnnnnnn hep bilindik hep aynı teraneler işte.... seninkide iyiymiş tövbe ya...

uykutulumları güzelmiş babuş..

zaman nede cabuk geçiyor ya.....:bebecik

yaa pikem, daha dün doğurmadık mı kız biz bunları :)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
gunaydinn kizlarr.. uykusuzz gece 4:tskler: aslinda ilk 3 e gore iyiydi ama yine cok bolundugunden ben uykusuz kaldim. cok huysuzzdu gece yine. sariliyorum iyice uyuyo daha kolumu kipirdattigim ann mikir mikirr. hic istmeyenn cocuk kolumda bile yatti kafasini gogsume gomup. bi derrdi var kesin kendini kotu hissediyo olmali ama nesi var bilmiyorum.

defne ye opmeyi ogrettik:D tabi oyle opemiyo ama oynasiyoruz oynasiyoruzz benn zatenn cuk cukkkk optugumden cocuguu surekli hadi sende anneyi opp sevgilimm diye yanagima dokunduruyodum surekli agzini. simdii benn onu oyle opunce oda benim yanagimii agzini acip dudaklarini koyuyo emer gibi bi an yapip cekiyoo.-kop sonrada guluyoo:1: allahhh imm ne buyuk mutlulukk esirge koru yavrularimizi.

dunn annanne deyince surekli kayinvalidem cok bozuldu. bide 3 gundur gormuyodu ilk anda gitmek istemedi ona daha bi bozuldu. gorumcemm ayy valla annannne diyo surekli duydun mu dedi agiz kenariya duydum dedi. baska bisi olsaa cocuk atom bombasi bulmus muamelesi yapardi. en cok alkisi da dunn yapti. koca insan gibi alttan iki parmagi hafif kiviriyo ole vuruyoo.ellerr surekli alkiss bide gel geeell. cokk guldumm dun ya allah da yavrumu
guldursun.
halasi kizceme h&m den bi hirka almiss. valla izmirde yokk cok dertliyizz. istanbulda olanlarr kacirmasin ben bayiliyorum h&m e. fiyatlar da iyi. zara, carters bide o. en cok bunlar icime sindiriyoo hihh oldu bu kiyafet diyorum. mothercare in de badileri. gecen gun bi indirim vardi hala devam ediyo mu bilmiyorum 3 lu badiyi 17 tl ye aldim. erkek tulumlar 3 lu uzun kollu 25 tl idi. ama sadece 2 yas kalmistii.
lidirrrr benn bunu bir yerlerde okumustumm cnm. arastirip bulayim atarim sana. eymen in uyku duzeni olusmaliydi simdiye kadar. gercekten cok yiprandin sen bebem. du bakicam bugun ilk firsatta belki faydasi olur

ayy maşallahh defneye
ben hala geel geli öğretemedim ya oyuncaklarını almak isteyince falan yapıyo ama bize bakarak yapamıyo eşşek

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar

koşturmaca aldı başını gidiyor yine.
ama süpriz bir haberim var.
paşam emekliyooooooooooor. kolları ileri ileri uzatması yok muuuuuu Allahım sanki öyle yapınca daha ileri ve daha çabuk gidebilecekmiş gibii

çok seviyorum beeeeeeeeee, Rabbim evlatlarımızdan ayırmasın, hiç kimseleri ayırmasııııın...

bu arada Tunaya masalcı tırtıl hediye geldi geçen gün. şansa bakın ki zaten sepetime atmıştım yeni. mama sandalyesini bekliyordum. neyse o kadar sevdi kii, emeklemesi onun vasıtasıyla oldu... :elif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar