canlarim gunaydin
gecmisi okuyacaktim fakat cok yazmissiniz oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize coooookkk tesekkur ederiz.bizi hic tanimayan teyzelerimizin bizim icin dua ettiklerini bilmek ne guzel bi duygu.her firsatta bakmaya calistim ama ela cok musade etmedi.oldukca zor bi hafta gecirdik.atesimiz 3 gun surdu cok kuvvetli bi sekilde.ela bu hafta tek lokma sokmadi agzina.zaten mizirtili bi bebekti iyice kucak bagimlisi oldu.uyanik oldugu her an yapisik ikiz gibi geziyoruz :bitter: umarim biz yokken baska kimselerde ters biseyler olmamistir.
hepinizi cok seviyoruz ve kocaman opuyoruz..
ya canım gecmiş olsun neden ateşlendi, ben bilmiyodum allah allah yaa...
Biz bu sabah aşıya gittik atlattık sonunda bir yaşına kadar rahatız yavrum çok ağladı gözümün içine baka baka sağanak halinde sonra arabada sızdı hala uyuyor inşallah gecemiz rahat geçer
canım sizedde gecmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır Kayra, calpol verdin mi annesi?
valla iyi diyim iyi oluyum balim.seninle konustugumuz gun varya arabadayim demistim.o gun cok buyuk kaza atlattik senle telefonu kapattik eve donmeye calisiyoduk istanbul yolunda yan seritte giden tir soforu uyuyup benim seridime girdi nasil durdum hatirlamiyorum cocuklar arabadaydi aklim oynadi agzim yuzum ucuk her yerim korkudan ustumuzde dolasan sey neyse umarim defedilmistir dun gittik kurban kestik yine bu kadar cok sey basimiza gelince.
nazom coooooooooookk geçmiş olsun, Rabbim korusun...
Allah kabul etsin kurbanınızı canım, amin.