kızlar bugün bir ara girdim, yazılanları okudum, cevap yazamadım. şimdi de okuduklarımı unuttum iyi mi? bu unutkanlık bende ciddi sıkıntılar oluşturmaya başladı. umarım üstesinden gelebilirim... :aglayan:
bir tek babuşun sorduğunu hatırlıyorum.
Sabah doktora gittik. boynundakilere isilik, kolundakilere alerjik döküntü dedi. değişik birşey yedirdiniz mi dedi. Tunanın bir ay öncesinde hasta olduğunu, ordaki doktorun o zaman ve son kontrolünde herşeyi yemeye başlayabileceğini söylediğini, bu sebeple annemin de artık hergü yeni birşey tattırdığını belirttim. "neeeeeeeeeeeeee?" dedi adam, öyle bir neeee idi ki şaşkınlıktan bayılacak sandım :1: inanmadı bana. eşime sorabilirsiniz dedim. o da sağolsun bana katıldı da dayaktan kurtuldum
yoğurt ve meyve, hadi en fazla sebze püresi... Tuna asla ama asla bunlardan fazlasını yemeyecek, hazır değil daha dedi. ay sonuna doğru kahvaltı başlayabilirmişiz. Bol bol emzirecekmişim ve mamadan mümkün olduğunca kaçınacakmışım ( sanki ben şaldır şaldır sütüme rağmen mama veriyormuşum gibi konuştu

)
Yani özetle kızlar, bu doktor milleti gerçekten tuhaf... ben ilk defa çocuk yetiştiriyorum. bir doktorun söylediğine inanamayacaksam kime inanıcam. Neyse, bir kaşıntı kremi verdi, bir de cilt rahatsızlıkları sonrası için uygun nemlendirici... Bol banyo ve banyo sonrası düzenli nemlendirin dedi. Alt dişler iyice yerleşmiş. Saçını ve kulağını çekiştirmesinin sebebi buymuş...
9750 gr olmuşuz. boyumuz değişmemiş. hala 73 cm. kafa çapı da 45cm. az koca kafalı olcak galiba :1:
bizde haberler böyle. okuyabilirsem yazıcam. okuyamazsam cevap yazamadıklarım affetsin