2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum iş konuusnda ne yaptın.. Bi yer vardı hafta sonu çalışacaktın ne oldu?

Canım ceo’suyla görüşeceğim oranın da tatildeymiş adam, dönmesini bekliyorum herhalde bayramdan sonraya kalır.
Diğer birkaç yer de bayramdan sonra netleştirecekler. Eğer prensipte anlaşamazsak baştan alacağım iş arama sürecini, yeniden görüşmeler filan.
Ama elime bu kadar rahat rahat iş arama fırsatı geçmişken içime sinen olsun diye ağırdan alıyorum.
Baştan soru işaretim olan firmalara hiç gitmiyorum, vs.
Perşembe de iki görüşmem var, biri Alarkoyla. Ki benim kariyerimde iyi bir sıçrayış olur, ama tabi şartlar nedir bilmeden söylüyorum bunu.
Diğeri de bir taahhüt&inşaat firması. Bakalım kısmet bir yerlerde saklı ama nerde ve ne zaman

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bebekleri biliyorum da sizleri merak ettiydim, iki isim zorluğu yaşadınız mı diye soracaktım...

ben ısınamadım isme, kısaca öyle diyeyim, bi de şu kuzey güney tuz biber oldu...kuzey i duyan güneyi de yaparsınız artık diyor, ya da diziden mi etkilendiniz, ya da kıvanç gibiymiş aynı...bana fenalık geldi, dizi bitecek elbet bi gün de, benim e takıntım da var...söyleyişim hoşuma gitmiyor...vs...vs...vs

arasaydın babuş, eşim evdeydi de o kendi telefon konuşmalarına baksın :D

Ne bileyim rahatsız etmekten çekindim :tskler:
Bana da hep şarkıcı Sıla'dan mı esinlendin diyolar.
He evet diyorum ben de :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sagolun kizlar.lilacssim nasil bakicam basimin caresine bilmiyorum. Dogru soyluyosun bisiler yapmam lazim.aklima okulu bitirmekten baska cikis gelmiyo. Bu istedigim bolum tutmazsa maliye okumaya devam edeyim bari. Defne olmasa dert degil ama ayrilinca kizimi birakcak halim yok. E ben calisinca kim bakcak ona. Ben babamda kalicam toparlayana kadar annem sigara iciyo nasil emin olurum yaninda icmicegine, e bakiciyi eve mi getieeyim annem varken. Belediyenin kresleri varmis bebek bakiyolarmis cuzi fiyata. Bi tek onunla ilgileniyomus ona bakan. O aklimda bi tek. Calismazsam maddi olarak hicbiseyim yok kucuk bi dukkanim var sadece. 300 lira falan kira getirir. Ama adam niyeti bozsa ki bugun sen onu evlendikten sonra aldin dedi.alir yarisini.bende o kadar dusmedin heralde dedim. Sana arabayi da veririm dedi. Aslinda bir ev alicam o da nafaka vermicek diye anlasmistik daha once ama soz uccar yazi kalir hesabi resmi bisey olmadigindan
onun vicdanina kalir. Allah sansimi acik etsin

Tanselim cikamiyorum iste disina adam annem diyo da baska bisi demiyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Baya konustuk evden cikmadan. Bi adim yol katettik mi hayir. Sadece tam ustune ablasi cesmeye gitmis ben sizi her yere goturuyorum arabamla siz niye ecrini almadiniz diye arayip kavga etti. Ben hicbisi dememistim halbuki beni dusunmesine sevindim en azindan.sonra konusmaya devam ettik. Anne mevzusunda tikandik ya her yere beraber gitmek zorunda degiliz biz ucumuzde bi aileyiz dedim. Bana cevap olarak annem dul bi kadin dedi. Sende yaslaninca kizin senle ilgilencek dedi. İlgilenmek her an beraber olmak mi dedim. Annem baska bi olay ben annemi birakmam sen istiyosan cagirdignda gitme yavas yavas mesafe koy dedi. E ozaman da eve getiriyosun dedim.cocuk var cocugu ozluyo dedi. Simdi daha ne diyim ben bu adama. Tabi cocugu ozluyo ama evde oturmak istmiyo gezcek kapi mi ariyo diyim.
Defneyle oynarken sonra sarildi optu onu kizim bizi ayirmaya calisiyolar farkinda misin dedi. Bi kararin sonucu ben kizimla ayri evlerde yasamak zorunda kalicam bak yazik degil mi dedi. Sizinkiler senin gibi yapmis guzel mi olmus boyle bahanesiz gitme ayrildigina degsin dedi. Bende oturdum yerime son cumleden
sonra.
Bi dahakine de sen gitmeye kalkma beni kov evden yakismiyo sana dedi. Ne demekse o. Bende oturdum kizim icin. Her tipik turk kadininin yaptigi gibi. Kendi yasadiklarimi dusundum kiyamadim kuzuma. Ama bundan sonrasi esime kalmis. Bakalim bi duzelme bi degisim olcak mi? Annesiz takilmaya baslayabilecek miyiz? Oldu oldu olmadi hic tartismadan anlasip ayrilicam. Allah hakkimizda hayirlisini versin.

Hepiniz cok sagolun valla ii ki varsiniz. Kimseye bisidiyemiyorum gelip gelip yaziyorum. Okumasaniz cevaplamasaniz bile yazdigim yetiyo bana ki hepiniz derdime ortak oldunuz dunden beri. Canimsiniz :ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrincim, bak eşin de demiş yavaş yavaş mesafe koy diye...Sen yavaştan koy mesafeni, anlar bir yerden sonra.
Benim kayınvalidem de seninki gibidir, bi de ilaveten fettandır, cadıdır. Sen seninki için cadı değil diyorsun.
Bak ilk evlendiğimizde düğünden 2 ay sonra filan bayramdı.Arifeden önceki gün kayınvalide beni aradı.Şöyle dedi: "Yarın yarım gün mü çalışıyorsun?” ; “Evet? Hayırdır?” “Tamam, o zaman işter çıkar çıkmaz bize GELİYORSUN. Birlikte çarşıya GİDECEĞİZ. X ile Y’ye (görümcenin çocukları) hediye bayramlık ALACAĞIZ. Sana da alışveriş EDECEĞİZ..”
Yani yarım gün çalışıyorsan bize gelir misin, birlikte çarşıya gidelim mi değil, bize geliyorsun, çarşıya gideceğiz.
Yani ben planı yaptım, öyle uygun gördüm sen de eşek gibi uyacaksın…
Kusura bakma dedim, ben de bir haneyim, çalışıyorum ve başka vaktim yok, temizlik yapacağım. Siz anneleriyle gidin alışverişe bana ne gerek var?”

Bu tip birkaç olaya bu tarz yaklaşımımla hadlerini bilmeyi öğrendiler.
Heee, dersen ki tamamen kesildi mi, yok hayır, huylu huyundan vazgeçmez. Yine yapıyor, ben yine çizgiyi geçirtmiyorum.
Hatta şu an inadına da yapıyor, sinir etmek için.
Mesela bir gün bana geldi,bir yerden gelirken eşim almış, evine bırakmadan önce bize uğramışlar.Planlı değil yani gelişi.
Dedi ki "EVİMİ bi kontrol edeyim diye geldim, bir bakayım dedim EVİM ne alemde"
Burası benim evim demeye getiriyo, yani sen kimsin ki...
Muhattap olmadım. Tekrar söyledi.
Yine cevap vermedim.
İlla sinir olduğumu görecek ya, cevap vermeyince anlamadım mı sandı nedir, üstüne basa basa tekrar etti "EVİMİ kolaçan etmeye geldim."
Ben de gayet sakin bir şekilde:
"Sen EVİNİN yolunu unutmuşsundur anne, kolay buldun mu bari, malum insan EVİNE 5 ay uğramamazlık etmez. Ne kadar oldu sen gelmeyeli 5 ay oldu mu, Ada doğduğundan beri bir kez mi gelmiştin, iki kez mi?" dedim...
Sonuç: Döt olan bir kayınvalide...Bi daha da zor yapar aynı şeyi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
aramızda hiç 2 ismi olan var mıydı arkadaşlar?

ha benim de var canım ama ikincisini bilen azdır face de Z.. ile başlayan kullandigim isim başka G... ile ama onu yazmayayım şimdi...

eşim ii isim hiç istemedi noyan için soyadımız biraz uzun zor olur diye...

Ha ben kendi soyadımıda kullanıyorum böyle ispanyolların arapların isimleri gibi sayfalar yetmiyo yazmaya iki kişi cıkar benim isimimden ehehe :D :D

Kızlar bu arada ev işleri için bi yardımcı nihayet buldum. O gelmezse başka bi aday daha buldum, çözücem nihayet bu işi sanırsam.
Ama bayrama kadar müsait değilmiş bayramdan sonra başlayacağım inşallah.

hayırlısı olsun canım,inşallah en güzeli, hakkınızda iyisi olur...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ha benim de var canım ama ikincisini bilen azdır face de Z.. ile başlayan kullandigim isim başka G... ile ama onu yazmayayım şimdi...

eşim ii isim hiç istemedi noyan için soyadımız biraz uzun zor olur diye...

Ha ben kendi soyadımıda kullanıyorum böyle ispanyolların arapların isimleri gibi sayfalar yetmiyo yazmaya iki kişi cıkar benim isimimden ehehe :D :D

hayırlısı olsun canım,inşallah en güzeli, hakkınızda iyisi olur...

canımcım, ben de hiç iki isim istemedim oğlana, ama şimdi bazı sebeplerden dolayı öyle olacak gibi, sen zorluk yaşadın mı diye sorsam? gerçi kimlik bilgilerini yazarken zorlanıyormuşsun, demişsin zaten...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ecrin valla babusun dedigi gibi senin kayınvalide iyi niyetli enazından sadece biraz fazla maydonoz oluyor..

yani canım ne hikayeler var en küçügü bak misal, daha yeni evlendigimizde işten ayrılıp başka bir iş aramak istemiştim ki bu ara dönemde de evden calısarak iş yapacagım müşterilerimde mevcuttu, neyse işten ayrıldıktan 1 hafta sonra kadın beni aradı ve ' e ne zzaman calışmaya başlayacaksın? illa kendi işini yapman şart degil ben bilmem şu arkadaşımın yanıda sekreterlik işi buldum sana bana CVni yolla''

ikinci büyük şokumu yaşamıştım.. artık ben yorum yapmıyım daha sen anla neler var.. yani demem o ki kayınvalide için yuva yıkılmaz be güzelim ama eşinle konuş anlat yılma konuşmaktan...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
oğlumun face e koyduğum resimlerden birinin altına görümcem şu yorumu yapmış: aynı benim oğlum gibi çok yakışıklı maşallah...:1: ki bunu daha önce de dedi...arkadaşım senin oğluna da başkaları desin yakışıklı, bu nedir yaf?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oğlumun face e koyduğum resimlerden birinin altına görümcem şu yorumu yapmış: aynı benim oğlum gibi çok yakışıklı maşallah...:1: ki bunu daha önce de dedi...arkadaşım senin oğluna da başkaları desin yakışıklı, bu nedir yaf?

Allahım yaaaaa…Biz birkaç sene önce eşimin amcasına ziyarete gittik, görümceler de geldi. O gün bir komşusu gelmiş amcaya oturmaya, çocuğu üstün zekalı. Ama raporları filan var, heyet raporuyla sabit IQ’su. Kaçtı şimdi hatırlamıyorum ama, dehanı bir alt seviyesi çocuk. Bilinen en yüksek IQ’dan birkaç puan eksik. Zaten çocuk her haliyle, belli ediyor, 7 yaşında, zeka paçalardan akıyor maşallah. Hal, hareket, tavırlar… Benim çok hoşuma gitti, sevdim çocuğu, ilgilendim, sorular sordum, o cevaplayıp konuştukça mest oldum, ailesine ne kadar hoşuma gittiğini, benim bile gururlandığımı ifade eden şeyler söyledim.
E ortamdaki herkes de ilgilendi tabi çocukla.
Görümcem ne dese beğenirsin: “Ben de bizim X’ten (küçük oğlunu kastediyor) şüpheleniyorum fena halde.”
Güleceğim geldi. Pardon dedim neden şüpheleniyorsun? :D
“İleri zeka olduğundan.” dedi.
Yani yakından uzaktan alakası yok öyle diyim size, çocuğa bahane vermiyim anlatıp da…
Yahu niye kendini rezil ediyosun, ille her zaman bir numara olamazsın da bari komik olma.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Allahım yaaaaa…Biz birkaç sene önce eşimin amcasına ziyarete gittik, görümceler de geldi. O gün bir komşusu gelmiş amcaya oturmaya, çocuğu üstün zekalı. Ama raporları filan var, heyet raporuyla sabit IQ’su. Kaçtı şimdi hatırlamıyorum ama, dehanı bir alt seviyesi çocuk. Bilinen en yüksek IQ’dan birkaç puan eksik. Zaten çocuk her haliyle, belli ediyor, 7 yaşında, zeka paçalardan akıyor maşallah. Hal, hareket, tavırlar… Benim çok hoşuma gitti, sevdim çocuğu, ilgilendim, sorular sordum, o cevaplayıp konuştukça mest oldum, ailesine ne kadar hoşuma gittiğini, benim bile gururlandığımı ifade eden şeyler söyledim.
E ortamdaki herkes de ilgilendi tabi çocukla.
Görümcem ne dese beğenirsin: “Ben de bizim X’ten (küçük oğlunu kastediyor) şüpheleniyorum fena halde.”
Güleceğim geldi. Pardon dedim neden şüpheleniyorsun? :D
“İleri zeka olduğundan.” dedi.
Yani yakından uzaktan alakası yok öyle diyim size, çocuğa bahane vermiyim anlatıp da…
Yahu niye kendini rezil ediyosun, ille her zaman bir numara olamazsın da bari komik olma.

bırak başkaları övsün senin çocuğunu di mi ama? hayır zırt pırt benim oğlum gibi denir mi yaa? başkası desin, biz diyelim bırak da...eşimin cevabı da şu yalnız, oğlan dayıya çekermiş zaten, seninki de bana çekmiş, e benimki de bana benziyor, sonuç ben yakışıklıyım :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bırak başkaları övsün senin çocuğunu di mi ama? hayır zırt pırt benim oğlum gibi denir mi yaa? başkası desin, biz diyelim bırak da...eşimin cevabı da şu yalnız, oğlan dayıya çekermiş zaten, seninki de bana çekmiş, e benimki de bana benziyor, sonuç ben yakışıklıyım :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Sizinkilerde de genetik galiba bu durum :D
Bizde öyle de :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy babuscsen supersin yaa:kahkaha:
Dogru diyosunuz ben de gitmicem bakalim sonuc vercek mi. Benim kayinvalidem iyidir nasil iyidir elinde parasi varsa hepsine dagitir ben sunu alcam de gider onu alir getirir. Kim neyim eksik dese atlar.

Ama sonra mesela kiziyla kavga eder kuser bi baslar ki soylenmeye aaa nasil evlat bu dersin. Arada da benim ona yaptigimi diye baslar sunu aldim bunu aldim konusur.bi bana konusamiyo esimden sebep.ama dokunduryo caktirmadan. Gecen dedi ki gozunde bi sorun var belki ameliyat olcak. Bizim evde de cocuklar var. Bunlar sana cok alistilar falan diye lafa girdi bak dedi simdi bende ameliyat olucam gozumden gelicem bende sana 4-5 gun kalicam. Benim eziyetimde olmaz sana onlar gibi tamam mi. Anne dedim du bakalim daha gozunde bisi yok ameliyat oldun fena oldun yatirdin bile kendini evham yapma. Bak benim kayinvalidem ameliyat oldu gozunden geldi bende 1 ay kaldi bebek gibi baktim vs vs anlatti bana. Sonra da dedi ki yani demek istiyorum ameliyat olunca yatiliyo. Aslinda soyle demek istedi bak ben kayinvalideme 1 ay baktim ona gore sende bana bakcan.
Sonra yine bisi oldu yemege almakla ilgili. Dedi ki Biz kayinvalidemle yanyana oturuyoduk bide onun kaynanasi vardi yasli. Herr aksam yemekte bendeydiler. 5 cocuk 2onlar 2 biz 9 kisi vardi her aksam sofrada hep bizdeydiler. Bende agirladim hep ama ne olduuuu allah birimi bin etti hayir dua aldim.
Bi yere gidiyoruz yine bizimle. Esim bisi soyluyo bambaska bi konudan cikti dondu esime dedi ki biz butun turkiyeyi gezdik yanimda hep kaynanam vardi. Her yere goturdum baban onunhic birakmazdi. Bende hic ses etmedim edemem de zaten o onun annesi

Bi kere de ben oglumdan bisi beklemiyorum artik siz ailesiniz artik ailesine bakcak. Hi bana neyapar evlatlik vazifesi pazar gunu alir beni gezmeye bi yere goturur o. İyi de bunadam pazar evde zaten sadece hep beraber mi olcaz.

Gecen de torununa diyo ki tabi ben oglumu isticem babasi oldu beni ona birakti. Kardesim oglum,anam babam oglum, evladim oglum, kocam oglum bundan sonra.

Hep igneli ornekler yani. Daha neler neler. Bakin bugun inmiyorum Aricak aksam yine esime getir diye sahit olun ya bu aksam ya yarin al beni geleyim cocugu seveyim dicek. Artik cok hareketlendi hic tutamiyo kucaginda karsidan sevmeye geliyo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canım çok sıkkın, geçerse inşallah ya da daha iyi hissedersem gelicem.
Duru cumartesi gece hastanelik oldu, ateşi çok yükseldi uykusunda sayıkladı öyle farkettik, Allah korudu. Ne boktan aşıymış arkadaş! böyle yan etkileri var da ne demeye bu yan etkileri ortadan kaldırcak çalışmalar yapmıyosunuz! Neyse, şimdi ateşi yok çok şükür ama beni öldürüyor. Cennete gideceğimi bilsem ölmeyi isticem o kadar bunaldım. Neyse başım ağrıyor. Kendimi oyunlara adadım, konuşmak yürümek kolumu kaldırmak gelmiyor içimden. Hepinizi öperim. Umarım kimsede bir olumsuzluk yoktur, olanlar da ne olur beni bu seferlik bağışlasınlar yanlarında olamadığım için... :( İnanın çok kötüyüm... Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kızlar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Duru cumartesi gece hastanelik oldu, ateşi çok yükseldi uykusunda sayıkladı öyle farkettik, Allah korudu. Ne boktan aşıymış arkadaş! böyle yan etkileri var da ne demeye bu yan etkileri ortadan kaldırcak çalışmalar yapmıyosunuz! Neyse, şimdi ateşi yok çok şükür ama beni öldürüyor. Cennete gideceğimi bilsem ölmeyi isticem o kadar bunaldım. Neyse başım ağrıyor. Kendimi oyunlara adadım, konuşmak yürümek kolumu kaldırmak gelmiyor içimden. Hepinizi öperim. Umarım kimsede bir olumsuzluk yoktur, olanlar da ne olur beni bu seferlik bağışlasınlar yanlarında olamadığım için... :( İnanın çok kötüyüm... Kendinize ve bebeklerinize iyi bakın kızlar...

canımın içi cok cok geçmiş olsun, cok üzüldüm, şükür ki şimdi geçmiş, inmiş ateşi kuzucugun...

haliyle sende stresten ve endişeden cok yoruldun inşallah daha iyi hissedersin arkadaşım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

tatlıııııııım, geçmiş olsun :( sıkma canını, bu günler geçecek. çok az kaldı. ben ümitliyim. valla bak. yaşları gelince azalacak gibi...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar bugün bir ara girdim, yazılanları okudum, cevap yazamadım. şimdi de okuduklarımı unuttum iyi mi? bu unutkanlık bende ciddi sıkıntılar oluşturmaya başladı. umarım üstesinden gelebilirim... :aglayan:

bir tek babuşun sorduğunu hatırlıyorum.
Sabah doktora gittik. boynundakilere isilik, kolundakilere alerjik döküntü dedi. değişik birşey yedirdiniz mi dedi. Tunanın bir ay öncesinde hasta olduğunu, ordaki doktorun o zaman ve son kontrolünde herşeyi yemeye başlayabileceğini söylediğini, bu sebeple annemin de artık hergü yeni birşey tattırdığını belirttim. "neeeeeeeeeeeeee?" dedi adam, öyle bir neeee idi ki şaşkınlıktan bayılacak sandım :1: inanmadı bana. eşime sorabilirsiniz dedim. o da sağolsun bana katıldı da dayaktan kurtuldum
yoğurt ve meyve, hadi en fazla sebze püresi... Tuna asla ama asla bunlardan fazlasını yemeyecek, hazır değil daha dedi. ay sonuna doğru kahvaltı başlayabilirmişiz. Bol bol emzirecekmişim ve mamadan mümkün olduğunca kaçınacakmışım ( sanki ben şaldır şaldır sütüme rağmen mama veriyormuşum gibi konuştu :sinirli: )

Yani özetle kızlar, bu doktor milleti gerçekten tuhaf... ben ilk defa çocuk yetiştiriyorum. bir doktorun söylediğine inanamayacaksam kime inanıcam. Neyse, bir kaşıntı kremi verdi, bir de cilt rahatsızlıkları sonrası için uygun nemlendirici... Bol banyo ve banyo sonrası düzenli nemlendirin dedi. Alt dişler iyice yerleşmiş. Saçını ve kulağını çekiştirmesinin sebebi buymuş...

9750 gr olmuşuz. boyumuz değişmemiş. hala 73 cm. kafa çapı da 45cm. az koca kafalı olcak galiba :1:

bizde haberler böyle. okuyabilirsem yazıcam. okuyamazsam cevap yazamadıklarım affetsin :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

öncelikle çok geçmiş olsun canım benim
umarım tez zamanda rahata erersin balım inan bana büyüdüklerinde çok az şey aklında kalıyor herşeyi unutuyosun unutmasam ben unutmaz ikinciyide yapmazdım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlar bugün bir ara girdim, yazılanları okudum, cevap yazamadım. şimdi de okuduklarımı unuttum iyi mi? bu unutkanlık bende ciddi sıkıntılar oluşturmaya başladı. umarım üstesinden gelebilirim... :aglayan:

bir tek babuşun sorduğunu hatırlıyorum.
Sabah doktora gittik. boynundakilere isilik, kolundakilere alerjik döküntü dedi. değişik birşey yedirdiniz mi dedi. Tunanın bir ay öncesinde hasta olduğunu, ordaki doktorun o zaman ve son kontrolünde herşeyi yemeye başlayabileceğini söylediğini, bu sebeple annemin de artık hergü yeni birşey tattırdığını belirttim. "neeeeeeeeeeeeee?" dedi adam, öyle bir neeee idi ki şaşkınlıktan bayılacak sandım :1: inanmadı bana. eşime sorabilirsiniz dedim. o da sağolsun bana katıldı da dayaktan kurtuldum
yoğurt ve meyve, hadi en fazla sebze püresi... Tuna asla ama asla bunlardan fazlasını yemeyecek, hazır değil daha dedi. ay sonuna doğru kahvaltı başlayabilirmişiz. Bol bol emzirecekmişim ve mamadan mümkün olduğunca kaçınacakmışım ( sanki ben şaldır şaldır sütüme rağmen mama veriyormuşum gibi konuştu :sinirli: )

Yani özetle kızlar, bu doktor milleti gerçekten tuhaf... ben ilk defa çocuk yetiştiriyorum. bir doktorun söylediğine inanamayacaksam kime inanıcam. Neyse, bir kaşıntı kremi verdi, bir de cilt rahatsızlıkları sonrası için uygun nemlendirici... Bol banyo ve banyo sonrası düzenli nemlendirin dedi. Alt dişler iyice yerleşmiş. Saçını ve kulağını çekiştirmesinin sebebi buymuş...

9750 gr olmuşuz. boyumuz değişmemiş. hala 73 cm. kafa çapı da 45cm. az koca kafalı olcak galiba :1:

bizde haberler böyle. okuyabilirsem yazıcam. okuyamazsam cevap yazamadıklarım affetsin :utan:

Maşallah tosun Tunama Allah nazarlarda korusun
biz de çarşamba kontrolümüz ama bugün hemşire tarttı hemen hemen sizin kilonuz kadar olmuşuz boyumuz sizden kısa:))
doktorlara gelince her konuda hepsinin fikri ayrı malesef ben bunu önceden anladım
mesela Batur 6 aylıkken öksürüyo diye doktora götürdük muayene ettikten sonra bize hemen hastaneye yatış yapalım dedi ben düşüp bayılacam ağlıyorum çocuğa ağır bronşit olmuş dedi biz hemen çocuğu alıp özel bi doktora götürdük ne dedi beğenirsin bu çocuğun ağzında pamukcuk dışında hiç bişeyi yok dedi o günden sonra biz çocuk hastalanınca hep iki doktora götürdük alışkanlık:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar