2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
canlarim gunaydin

gecmisi okuyacaktim fakat cok yazmissiniz oncelikle gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize coooookkk tesekkur ederiz.bizi hic tanimayan teyzelerimizin bizim icin dua ettiklerini bilmek ne guzel bi duygu.her firsatta bakmaya calistim ama ela cok musade etmedi.oldukca zor bi hafta gecirdik.atesimiz 3 gun surdu cok kuvvetli bi sekilde.ela bu hafta tek lokma sokmadi agzina.zaten mizirtili bi bebekti iyice kucak bagimlisi oldu.uyanik oldugu her an yapisik ikiz gibi geziyoruz :bitter: umarim biz yokken baska kimselerde ters biseyler olmamistir.

hepinizi cok seviyoruz ve kocaman opuyoruz..

ya canım gecmiş olsun neden ateşlendi, ben bilmiyodum allah allah yaa...

Biz bu sabah aşıya gittik atlattık sonunda bir yaşına kadar rahatız yavrum çok ağladı gözümün içine baka baka sağanak halinde sonra arabada sızdı hala uyuyor inşallah gecemiz rahat geçer

canım sizedde gecmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır Kayra, calpol verdin mi annesi?

valla iyi diyim iyi oluyum balim.seninle konustugumuz gun varya arabadayim demistim.o gun cok buyuk kaza atlattik senle telefonu kapattik eve donmeye calisiyoduk istanbul yolunda yan seritte giden tir soforu uyuyup benim seridime girdi nasil durdum hatirlamiyorum cocuklar arabadaydi aklim oynadi agzim yuzum ucuk her yerim korkudan ustumuzde dolasan sey neyse umarim defedilmistir dun gittik kurban kestik yine bu kadar cok sey basimiza gelince.

nazom coooooooooookk geçmiş olsun, Rabbim korusun...
Allah kabul etsin kurbanınızı canım, amin.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

valla iyi diyim iyi oluyum balim.seninle konustugumuz gun varya arabadayim demistim.o gun cok buyuk kaza atlattik senle telefonu kapattik eve donmeye calisiyoduk istanbul yolunda yan seritte giden tir soforu uyuyup benim seridime girdi nasil durdum hatirlamiyorum cocuklar arabadaydi aklim oynadi agzim yuzum ucuk her yerim korkudan ustumuzde dolasan sey neyse umarim defedilmistir dun gittik kurban kestik yine bu kadar cok sey basimiza gelince.

canımmmm, çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, kurbanınızı kabul etsin...

layla inşallah çıkmaz canım ateşi, ben giderken ve gelince yarım çay kaşığı vermiştim, çıkmamıştı ateşi, ama yine de evham yapıp bu çocuk ateşli diye ölçtüm durdum :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tesekkur ederim kizlar hepinize iyi ki varsiniz. Dun tamam artik eve kimse gelmesin bende cikmayayim sessiz sakin oturalim dememe ragmen iftara 1 sat kala arkadasim gelcek yemege deyince film koptu. Once al onuda disarda yiyin dedim gayet sakin sonra tartismaya basladik. Bagirdi cagirdi kapiyi carpti burnumdan getirdin bilmem ne diye soylendi durdu. Sonra ben cantami toplamaya basladim onu gorunce bi sasirdi. Cocugu vermem dedi. Vermessin cnm cok d guzel bakarsin dedim.bu sefer bak cikarsan bu kapidan bi daha almam cocukla kalirsin ortada dedi. Hala beni tehdit ediyosun gelirsem almazsin dedim.boyle guc savasi yaparken ayrilicaksan daa otur konusalim analsalim boyle gitme dedi. Durdum o zaman. O saat itibariyle sirnasmaya calisti hep ama konusmadim. Bulasiklari yikamis yarancam diye.Sonra onun istemedigi biriyle konusmustum. Cok kararliydi o knuda konustugumu duyunca delirdi resmen. Ya beni birakcaksn da birak sen bicim insansin cart curt diye bagirmaya basladi. Beni rezil ettin vs diye susmadan konustu. Ykne kapilar carpildi bu sefer
karsilikli bagirdik.yastigini carsafini attim odaya.sen yat burda dedi ben gidince istedigin yerde yatarsin ama simdi burda yatcaksin dedim. 2 dk sonra geldi yanima konustugumda ablasi yanimdaydi o kizla. Bana inanmadigindan degil ben sor dedigimden aramis sormus o da ecrin cok bozdu kizi demis. Yinede haksizmisim ama bana hak veriyomus. Ozur diledi 100 kere sarilip sarilip durdu ama izin vermedim. Bitti bu is dedim. Ama neden diyo hala. Ben annenin arkadasi degilim her dk bi arada olamayiz diyorum eve insan mi cagirmayayim anlamadim diyo. Biz nasil anlastik evlendik bilmiyorum zamaninda. Gece gelmis yanima yatmis yine. Sabah hicbirsey olmamis gibi konustu ama cvp vermedim kalktim odaya geldim. Uyuyo ikisi de. Ne yapicagimi bilmiyorum. Gozlerim acilmiyo siislikten artik ne kadar agladiysam.bundan sonra hyirlisi neyse o olsun artik.

Tanselimin dedigi dogru. Calismam gerekiyodu benim. Ama defneye kiyamiyorum ya bisi olursa ya kadin kotu davranirsa cart curt. Kimsede aksini telkin etmeyip daha cok evet bakicilari gormuyo musun dediginden cakilip kaldim. Calissam hem kayinvalidemle eski mesafemize donerdik hem vakit az oldugundan esimle de kaliteli zaman gecirirdik.
Boyle iste

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ya canım gecmiş olsun neden ateşlendi, ben bilmiyodum allah allah yaa...

canım sizedde gecmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatır Kayra, calpol verdin mi annesi?

nazom coooooooooookk geçmiş olsun, Rabbim korusun...

Allah kabul etsin kurbanınızı canım, amin.

canim cok saol.ela gecen hafta ateslendi birden sonuc cok yok aslinda bogazlari dediler en son iste.sen nasilsin? yakisikli noyanimiz nasil boncuk gozlum.
canımmmm, çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın, kurbanınızı

kabul etsin...

layla inşallah çıkmaz canım ateşi, ben giderken ve gelince yarım çay kaşığı vermiştim, çıkmamıştı ateşi, ama yine de evham yapıp bu çocuk ateşli diye ölçtüm durdum :D
canim saol allah kabul etsin insallah.yoruldum bu ara cidden :bitter:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Tesekkur ederim kizlar hepinize iyi ki varsiniz. Dun tamam artik eve kimse gelmesin bende cikmayayim sessiz sakin oturalim dememe ragmen iftara 1 sat kala arkadasim gelcek yemege deyince film koptu. Once al onuda disarda yiyin dedim gayet sakin sonra tartismaya basladik. Bagirdi cagirdi kapiyi carpti burnumdan getirdin bilmem ne diye soylendi durdu. Sonra ben cantami toplamaya basladim onu gorunce bi sasirdi. Cocugu vermem dedi. Vermessin cnm cok d guzel bakarsin dedim.bu sefer bak cikarsan bu kapidan bi daha almam cocukla kalirsin ortada dedi. Hala beni tehdit ediyosun gelirsem almazsin dedim.boyle guc savasi yaparken ayrilicaksan daa otur konusalim analsalim boyle gitme dedi. Durdum o zaman. O saat itibariyle sirnasmaya calisti hep ama konusmadim. Bulasiklari yikamis yarancam diye.Sonra onun istemedigi biriyle konusmustum. Cok kararliydi o knuda konustugumu duyunca delirdi resmen. Ya beni birakcaksn da birak sen bicim insansin cart curt diye bagirmaya basladi. Beni rezil ettin vs diye susmadan konustu. Ykne kapilar carpildi bu sefer
karsilikli bagirdik.yastigini carsafini attim odaya.sen yat burda dedi ben gidince istedigin yerde yatarsin ama simdi burda yatcaksin dedim. 2 dk sonra geldi yanima konustugumda ablasi yanimdaydi o kizla. Bana inanmadigindan degil ben sor dedigimden aramis sormus o da ecrin cok bozdu kizi demis. Yinede haksizmisim ama bana hak veriyomus. Ozur diledi 100 kere sarilip sarilip durdu ama izin vermedim. Bitti bu is dedim. Ama neden diyo hala. Ben annenin arkadasi degilim her dk bi arada olamayiz diyorum eve insan mi cagirmayayim anlamadim diyo. Biz nasil anlastik evlendik bilmiyorum zamaninda. Gece gelmis yanima yatmis yine. Sabah hicbirsey olmamis gibi konustu ama cvp vermedim kalktim odaya geldim. Uyuyo ikisi de. Ne yapicagimi bilmiyorum. Gozlerim acilmiyo siislikten artik ne kadar agladiysam.bundan sonra hyirlisi neyse o olsun artik.

Tanselimin dedigi dogru. Calismam gerekiyodu benim. Ama defneye kiyamiyorum ya bisi olursa ya kadin kotu davranirsa cart curt. Kimsede aksini telkin etmeyip daha cok evet bakicilari gormuyo musun dediginden cakilip kaldim. Calissam hem kayinvalidemle eski mesafemize donerdik hem vakit az oldugundan esimle de kaliteli zaman gecirirdik.
Boyle iste

ecrincim, ne desem bilemedim canım, ben de zaman zaman eşime çooook kızıyorum...çocuk olduktan sonra hayal kırıklığı oldu benim için davranışları...yüzüne de hep söylüyorum, bazen toparlamaya çalışıyor ama genelde işine gelmiyor...diyeceğim hepsi olmasa da erkeklerin çoğu maalesef çocuk olduktan sonra değişiyor bir miktar, ki senin eşin yakın zamanda babasını kaybetti yanlış hatırlamıyorsam...biraz daha zaman tanı ikinize derim ben, ama olmuyorsa da kendi başının çaresine bakabilmek için şimdiden bir şeyler yapmaya çalış...hakkınızda hayırlısı canım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Boyle iste

canım ecrinim üzüldüm bu duruma. bence eşinin ailesini sosyal çevren olarak düşünme. Onları sevebilirsin ama sürekli onlarla olmak zorunda değilsin. Annesine gelince sınırlar olmalı, sevip saymamız yeterli. Dost felan olmak zorunda değiliz. Sende biraz annene git, senden uzak bir yerdede olsa git annede kal bazen. Sürekli aynı çevre ile olmamış olursun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canim cok saol.ela gecen hafta ateslendi birden sonuc cok yok aslinda bogazlari dediler en son iste.sen nasilsin? yakisikli noyanimiz nasil boncuk gozlum.

canim saol allah kabul etsin insallah.yoruldum bu ara cidden :bitter:

nazocum canım geçmiş olsun.. Allahın beterinden korusun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bu arada ev işleri için bi yardımcı nihayet buldum. O gelmezse başka bi aday daha buldum, çözücem nihayet bu işi sanırsam.
Ama bayrama kadar müsait değilmiş bayramdan sonra başlayacağım inşallah.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bebeklerinmi canım. bizim ÖNDER SELİM..
Sen isim değişikliği konusunu ne yaptın, neden değiştirmek istiyorsunuz

Kendimizin mi?
Benim tek valla :D
Bebelerinkiyse, bizimki iki tane Sıla Ada.

Bu arada hafta sonu seni arayacaktım da, eşin filan evdedir rahatsız etmiyim dedim...

bebekleri biliyorum da sizleri merak ettiydim, iki isim zorluğu yaşadınız mı diye soracaktım...

ben ısınamadım isme, kısaca öyle diyeyim, bi de şu kuzey güney tuz biber oldu...kuzey i duyan güneyi de yaparsınız artık diyor, ya da diziden mi etkilendiniz, ya da kıvanç gibiymiş aynı...bana fenalık geldi, dizi bitecek elbet bi gün de, benim e takıntım da var...söyleyişim hoşuma gitmiyor...vs...vs...vs

arasaydın babuş, eşim evdeydi de o kendi telefon konuşmalarına baksın :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar