Selam kizlar. Sacma bi pazar gunundeyiz. Tanidik bi aileden kotu bi olay duyduk sabah sabah. İnt falan dusmus haber. Esim cenazeye gitti.
Tasinmak istedigim yerde cok uygun fiyatli bi ev cikti. Ve ben sirf kayinvalidemin arka sokagi diye istemiyorum dedim. Cunku biliyorum her gun kahveye caya cat kapi gelcek can sikintisindan. Bi yandan cocuk icin daha iyi orasi bu yakindaki eve btasinirsam en az 2-3 sene burda kalmak zorundayiz. Ama kayinvalidemin arkasina tasinsam kesin bosaniriz kanimca.her gun annesini cagiriyo eve burdayken bile. Ya dun bi gorumcem eve geldi ki hic gelmez o normalde disarda gorusuruz. Yanina oturmaya kimse gitmeyince aradi oglunu napiyosunuz diye. Benimkide hemen alayim seni de dedi. Korkuyorum yaslaninca bende boyle her dk cocugumla olmaya calisir miyim diye. Ramazan bonca 10 dan fazla disarda yemek yedik hepsinde yanimizda annesi vardi. Bi kere de ben gelmiyim oglum sen git karinla basbasa ye demek yok. Geldigi yetmiyo bi de aslan oglum bilmem ne sarilip sarilip opuyo. Hesabi odemek icin didistiklerinde de ogluna ama bakk gelmicem bi daha senle diye sesini inceltip bi simarmasi var gormeyin.-kizgin
Bu bi bosanma nedeni olabilir mi sizce? Yada insan neden bosanir? Kocanla yalniz kalamamak, kalsan da adamin bi elinde ipad karsisinda mac la oturmasi, ben cocuga bakmak zorunda degilim ama sen annesin bakmak zorundasin diye insani ifrit edicek konusmalar yapmasi, beraber hicbir program yapmamasi, surekli kilo vb seyler icin yerip kotu espriler yapmasi bosanma nedeni midir,,, yoksa kufuru yok dayagi yok, oturup havadan sudan muhabbet edebiliyoruz hala, e evin benim cocugun ihtiyaclarini da karsiliyo deyip susmak mi lazim?
İyi de ben boyle yasamak istesem hergun birbirimizi yiyoruz Ama nihayet babam deyip babamin evinde otururdum. Arkadasimla muhabbet eder kendi calistigimla ihtiyacimi karsilamaya devam ederdim.
Cok bulanik beynim kizlar. Ne olur 2 laf edin. Kizim olmasa coktan cikip gitmistim. KVgamiz gurultumuz yok bunlar disinda ama baska biseyimiz de yok. Abartiyo muyum sizce. Esim sen sorunlusun biz gayet iyiyiz diyo. Seviyorum esimi ama sevmek yetmiyo demek. Ben tipik ev hanimi oldum o da ev arkadasim. Oluruna biraktim herseyi ama amasi cok iste...