2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ebiiiiiiiii alayı kaçmış... benim doğum günüm bugün. kalkın kutlayın beni. pastam nerde? :sirin::sirin:

bugün benim günüm olduğundan şımarabilirim. :gulegule: 29 oldum alooooo... :eller::eller:

anamm dogum günün kutlu mutlu şen olsun şekercim.. iyi ki dogmuşsun cidden:dj

bu arada pikem ya ben bi kere bakayım şu oyunlara dedim kendimi bi evde çiçek sularken buldum. hiç bi pok da anlamadım baktım öyle mal mal. bişiyler yolluyosun ama anlamadıgım için cevap veremıyorum :(

kız kabul et gonder o kadar :D :D

ok canım bende kalkıyım çamaşır asayım

kolay gelsin dadlum..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
akşamki yazdığımı okudunmu cici bebenin ekmeğinin içinde süt var tekrar bakınca gördüm

ben dün sonuncuyu kullanıp paketi attıydım, neyse ki layla bakmış :)

gökçecan kız face den kutladım doğum gününü de malum sen bizi tanımıyon orada, buradan da kutlayım bari :D

Aden'le ve eşinle, ailenle nice nice yıllar yazan benim tatlım :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ooooo zaten bu kadar işten sonra yorulmasan şaşarım yeaavrıııım. Ben de ne yapayım, kızı eşime bıraktım uyudum da uyudum :D Mıy mıy kalktım, banyo yaptım. Aslında evde yapılcak çok iş var da kız uyansın dışarı çıkarız heralde :D Olmadı bi dediğin starbucks tarafına doğru ya da panoraya falan gideriz... Baturun da keyfi keyif valla. Ooooh miss... Çok severim de yüzmeyi :)

Su anda bu paragrafta yazan her fikir ve cumleye ozendim:( dusununce cok sey de istemiyomusum demek. Ama olmayinca olmuyo iste:(

Bu arada iyi niyetli oldugumdan sebep. Azarim degmez sanirsam:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selamm kizlar. Defne nin butun testleri temiz cikti. Dr sasirdi baya. Demek enfeksiyon aldi ama kendi kendine atlatti dedi. Emekledigi icin kilo almamis olabilir o zaman yada sicaklardan dedi. Azcikkk bisi kani dusukmus ama cok onemsiz simdiye kadar ilac kullanmadik sonucta dedi. Artik basliyoruz demir ilacina bizde. Poposunda bacaginda falan seffaf beyaz lekeler vardi. Onu gosterdigi mizde ailede vitiligo var mi demisti. Yok deyincede muhtemelen onemsiz ama bi dermotologa gosterin dedi. Bugun dermatologa gittik. Kdin cok onemsiz bunlar korkma buyumucek gunes kaynakli dedi. Ama bacak aralari bembeyAz olmustu onlara bi pisik kremi yazdi. Bide bi haftalik gece kremi yazdi. Haftaya ko ntrol var. Ayyy bi rahatladim. 2 gundur cocugumun vitiligo olabilecegine kendmi alistirmaya calisiyodum.cok korktumm cokk.

Dun arkadasimla bulustum. İsi yogun biraz o yuzden zaten inceydi daha o kadar incelmis. Eskiden ayni pantolonu giyebiliyoduk. Simdi benim koluma girer anca o pantolon:deli: Makyajini yapmis gozlugunu takmis,ojeleri surmus, giyinmis suslenmis geldi yanima. Bennn ustumde esiofman ,atlete benzer bi tshirt, sacimi kivirip tutturmusum, onde gobegim arkada popisim, elimde bebek arabasi, icinde mikirdayann bebegimle enfes bi tablo olusturduk:deli: tamm bu manzaranin ustune defne bi de ustume kustu tam oldum:kahkaha:

Bakmayin guldugume sinir kupu oldum oralarda:benmi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bugün Gökçe canın doğum günüymüş pastamızı alıp toplanıp gidelim çoluk çocuk:hgeldin (evine sığarmıyız acep)
,,,,

oo oo kız ev kocaman oturuturum sizi bi yerlere yeterki gelin zillier. ne muhabbetler döner beee. yapsanıza bigun öyle bi çılgınlık. başımın üstünde hepinizin yeri ayrı. :)

eehhehehe bence sığarız kız, hepimiz maşallah 2 dirhem bi çekirdek 36 beden hatın garılarık. artıııı Gökçenin gönlü kocaman kız, kesin sığarız

kız ev 155 m2 elbet odalara modalara sığışır. olmadı benim gönlüm dediğin gibi 1500 m2 herkese yer var ayol.

canlarımmmmmmmmm...

Adeeennnnnimmmmm dogumm gunn kutlu olsun canim:1:Nice mutlu yillara bebisinle ve esinle insallah

sağol balımm...

ben dün sonuncuyu kullanıp paketi attıydım, neyse ki layla bakmış :)

gökçecan kız face den kutladım doğum gününü de malum sen bizi tanımıyon orada, buradan da kutlayım bari :D

Aden'le ve eşinle, ailenle nice nice yıllar yazan benim tatlım :)

kız ahahahahah zilli arada karıştırıyorum dedim tanımıyorum demedim. ehehehehehe. sağolasın bebişimm.
:sigara:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
,,,,

oo oo kız ev kocaman oturuturum sizi bi yerlere yeterki gelin zillier. ne muhabbetler döner beee. yapsanıza bigun öyle bi çılgınlık. başımın üstünde hepinizin yeri ayrı. :)

kız ev 155 m2 elbet odalara modalara sığışır. olmadı benim gönlüm dediğin gibi 1500 m2 herkese yer var ayol.

canlarımmmmmmmmm...

sağol balımm...

kız ahahahahah zilli arada karıştırıyorum dedim tanımıyorum demedim. ehehehehehe. sağolasın bebişimm.
:sigara:

yavrum sen o evi nası temizliyon? benimki 80 metrekare afedersin pok götürüyo :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kiz Azos nerdesin yaaaaaaaaaaa-kop
Millet pipiş diyo sen orda dava mava pesinde mi kosuyosun napiyosun Allah bilir :cokkomik:

Ayy sorma miss gibi muhabbeti kaçırmışım kızzz :D Ama sizi okurken çok eğlendim :D

Kızlar biz de gittik doktora, şükür iyiyiz. Yalnız hastanede asansörde göz doktoru ile karşılaştık, "gözü kayıyor getirin kontrol edeyim" dedi. Biz göze gitmiştik aslında, damla damlatılmıştı ve doktor gözde bir problem yok demişti. Bunu doktora anlattım. "O zaman aynı işlemi bir daha uygulayıp canını yakmayalım" dedi. Zaten 1 yaşına kadar düzelmez ise ancak o zaman ameliyat olunuyormuş. Beklicem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz.

Lidılımm geçmiş olsun Tuna'ya ya çok üzüldüm.Bebeklerimiz çok hareketli, her an hepsinin başına bu tür kazalar gelebilir, biz ne kadar dikkat etsek karşı taraf dikkat etmeyebilir, Allah hepsini korusun.

Nazom gelin kızıma ne oldu ya? Nasıl oldunuz, en son bi haber vermemişsin?

Simuşum şimdi Duru kızımın süte mi alerjisi varmış? Süt ve süt ürünlerine? Neler ile besleyeceksin?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ayy sorma miss gibi muhabbeti kaçırmışım kızzz :D Ama sizi okurken çok eğlendim :D

Kızlar biz de gittik doktora, şükür iyiyiz. Yalnız hastanede asansörde göz doktoru ile karşılaştık, "gözü kayıyor getirin kontrol edeyim" dedi. Biz göze gitmiştik aslında, damla damlatılmıştı ve doktor gözde bir problem yok demişti. Bunu doktora anlattım. "O zaman aynı işlemi bir daha uygulayıp canını yakmayalım" dedi. Zaten 1 yaşına kadar düzelmez ise ancak o zaman ameliyat olunuyormuş. Beklicem bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz.

Azoşum Kayranında sanki sol gözünde var bende salı doktora götürecem o zaman soracam olmazsa göz doktoruna göstereyim bir yaşına kadar kaymalarla ilgili müdahale edilmediğini biliyodum demek doğruymuş
geçen tv bir programda bebeklerin görme sorunlarını anlatırken bişey daha öğrendim çocuklar ancak 6 yaşına geldiklerinde yetişkinler gibi görmeye başlıyolarmış yani 6 yaşına kadar ancak gelişiyormuş

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin özür valla... keşke yazmasaydım. durduğum yerde üzülmene sebep oldum...

dunyam naapıyosun? hallettin mi sorunları?

Yokkk bebegimm yaa ben kendimi uzmeye yer ariyorum. Baskasinin mutluluguna swVinirim ancakk cnm benim allah arttirsin insallahs:sirin:
esimle kavga ettiydim o da cekip evden gittiydi o sirada ondan
oyle oldum heralde.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlar. Sacma bi pazar gunundeyiz. Tanidik bi aileden kotu bi olay duyduk sabah sabah. İnt falan dusmus haber. Esim cenazeye gitti.

Tasinmak istedigim yerde cok uygun fiyatli bi ev cikti. Ve ben sirf kayinvalidemin arka sokagi diye istemiyorum dedim. Cunku biliyorum her gun kahveye caya cat kapi gelcek can sikintisindan. Bi yandan cocuk icin daha iyi orasi bu yakindaki eve btasinirsam en az 2-3 sene burda kalmak zorundayiz. Ama kayinvalidemin arkasina tasinsam kesin bosaniriz kanimca.her gun annesini cagiriyo eve burdayken bile. Ya dun bi gorumcem eve geldi ki hic gelmez o normalde disarda gorusuruz. Yanina oturmaya kimse gitmeyince aradi oglunu napiyosunuz diye. Benimkide hemen alayim seni de dedi. Korkuyorum yaslaninca bende boyle her dk cocugumla olmaya calisir miyim diye. Ramazan bonca 10 dan fazla disarda yemek yedik hepsinde yanimizda annesi vardi. Bi kere de ben gelmiyim oglum sen git karinla basbasa ye demek yok. Geldigi yetmiyo bi de aslan oglum bilmem ne sarilip sarilip opuyo. Hesabi odemek icin didistiklerinde de ogluna ama bakk gelmicem bi daha senle diye sesini inceltip bi simarmasi var gormeyin.-kizgin
Bu bi bosanma nedeni olabilir mi sizce? Yada insan neden bosanir? Kocanla yalniz kalamamak, kalsan da adamin bi elinde ipad karsisinda mac la oturmasi, ben cocuga bakmak zorunda degilim ama sen annesin bakmak zorundasin diye insani ifrit edicek konusmalar yapmasi, beraber hicbir program yapmamasi, surekli kilo vb seyler icin yerip kotu espriler yapmasi bosanma nedeni midir,,, yoksa kufuru yok dayagi yok, oturup havadan sudan muhabbet edebiliyoruz hala, e evin benim cocugun ihtiyaclarini da karsiliyo deyip susmak mi lazim?

İyi de ben boyle yasamak istesem hergun birbirimizi yiyoruz Ama nihayet babam deyip babamin evinde otururdum. Arkadasimla muhabbet eder kendi calistigimla ihtiyacimi karsilamaya devam ederdim.

Cok bulanik beynim kizlar. Ne olur 2 laf edin. Kizim olmasa coktan cikip gitmistim. KVgamiz gurultumuz yok bunlar disinda ama baska biseyimiz de yok. Abartiyo muyum sizce. Esim sen sorunlusun biz gayet iyiyiz diyo. Seviyorum esimi ama sevmek yetmiyo demek. Ben tipik ev hanimi oldum o da ev arkadasim. Oluruna biraktim herseyi ama amasi cok iste...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam kizlar. Sacma bi pazar gunundeyiz. Tanidik bi aileden kotu bi olay duyduk sabah sabah. İnt falan dusmus haber. Esim cenazeye gitti.

Tasinmak istedigim yerde cok uygun fiyatli bi ev cikti. Ve ben sirf kayinvalidemin arka sokagi diye istemiyorum dedim. Cunku biliyorum her gun kahveye caya cat kapi gelcek can sikintisindan. Bi yandan cocuk icin daha iyi orasi bu yakindaki eve btasinirsam en az 2-3 sene burda kalmak zorundayiz. Ama kayinvalidemin arkasina tasinsam kesin bosaniriz kanimca.her gun annesini cagiriyo eve burdayken bile. Ya dun bi gorumcem eve geldi ki hic gelmez o normalde disarda 7gorusuruz. Yanina oturmaya kimse gitmeyince aradi oglunu napiyosunuz diye. Benimkide hemen alayim seni de dedi. Korkuyorum yaslaninca bende boyle her dk cocugumla olmaya calisir miyim diye. Ramazan bonca 10 dan fazla disarda yemek yedik hepsinde yanimizda annesi vardi. Bi kere de ben gelmiyim oglum sen git karinla basbasa ye demek yok. Geldigi yetmiyo bi de aslan oglum bilmem ne sarilip sarilip opuyo. Hesabi odemek icin didistiklerinde de ogluna ama bakk gelmicem bi daha senle diye sesini inceltip bi simarmasi var gormeyin.-kizgin
Bu bi bosanma nedeni olabilir mi sizce? Yada insan neden bosanir? Kocanla yalniz kalamamak, kalsan da adamin bi elinde ipad karsisinda mac la oturmasi, ben cocuga bakmak zorunda degilim ama sen annesin bakmak zorundasin diye insani ifrit edicek konusmalar yapmasi, beraber hicbir program yapmamasi, surekli kilo vb seyler icin yerip kotu espriler yapmasi bosanma nedeni midir,,, yoksa kufuru yok dayagi yok, oturup havadan sudan muhabbet edebiliyoruz hala, e evin benim cocugun ihtiyaclarini da karsiliyo deyip susmak mi lazim?

İyi de ben boyle yasamak istesem hergun birbirimizi yiyoruz Ama nihayet babam deyip babamin evinde otururdum. Arkadasimla muhabbet eder kendi calistigimla ihtiyacimi karsilamaya devam ederdim.

Cok bulanik beynim kizlar. Ne olur 2 laf edin. Kizim olmasa coktan cikip gitmistim. KVgamiz gurultumuz yok bunlar disinda ama baska biseyimiz de yok. Abartiyo muyum sizce. Esim sen sorunlusun biz gayet iyiyiz diyo. Seviyorum esimi ama sevmek yetmiyo demek. Ben tipik ev hanimi oldum o da ev arkadasim. Oluruna biraktim herseyi ama amasi cok iste...

Canimcim şu topikte doğumdan sonra herkesin hayatında küçük yada büyük sorunlar oldu. Doğum bir kadın için gerçekten travma. Senin üniversitesi sınavı tercihlerinde bir yere girmeni ve egitimine devam etmeni istiyorum. Seni evde olmak sıkıyor gibime geliyor. Üniversite olmazsa bence iş bak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar