2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
:D doyduğunu püskürtmelerden anlıyoruz zaten lilacsım :D bir de kaşığa ve kaseye tekme atma suretiyle batışlarımız varkiii, akıllara zarar :kahkaha:

öyleymiş valla. şekerim biz mangal sezonu missss tekirdağ köfteleriyle açmıştık zaten. birkaç kere de verdik. bu çocuk ağzının tadını biliyor :D

ah keşke doyunca yapsa :)

Hani sabahları kahvaltı veriyoruzya yada ben her sabah veriyorum bisküvi pekmez labne peynir ve devam sütüyle hazırlıyorum geçen labne peynir alacaktım baktım rafta pınar labnenin 8 li minik paketleri var açık büfelerdeki gibi paketleri büyük kolaylık taze kalıyor her seferinde yeni paket açıyosun üzerindede sizin ve bebeğiniz için yazıyor sizinlede paylaşıyım dedim

ben de onlardan alıyorum, bir de cici bebe nin kızarmış bebek ekmeği var onu alıyorum, etimek gibi aynı. zaten o olmasa etimek alacaktım tuzsuz. çorbaya ve kahvaltıya onu ufalıyorum...normal ekmekten iyidir diye düşünüyorum en azından hijyen olarak.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben de onlardan alıyorum, bir de cici bebe nin kızarmış bebek ekmeği var onu alıyorum, etimek gibi aynı. zaten o olmasa etimek alacaktım tuzsuz. çorbaya ve kahvaltıya onu ufalıyorum...normal ekmekten iyidir diye düşünüyorum en azından hijyen olarak.

aaa ben neden hiç görmedim bunu... bi bakayım bende.. süt ya da kazein ya da peynir altı suyu tozu vs var mı içinde Lilam?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kız pikoş facede gözlerime inanamadım en iyi arkadaşın Taylor mış oyunda olsa en ben olmalıydım elin adamını neden eve alıyosun:kahkaha:

kız o kimmiş ki??? bilmeden olmuştur :D hemen durumu düzeltirim de ne yapmak lazım... ama sevgülü olaraktan simzayı yaptım kendisi gene ben oluyorum, oyunlarda kilit acacak bi karakter yaptım kendime..ehehe :D
saolasın bi sen varsın bide lidilcım............:D :D
diger hatunlar pek yüz vermiyo bu işlere...

haaaaaaaaaaaaa kız lidilllllllllll şu buble sagada bi el atta kilit acayım anacım... :D :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ah keşke doyunca yapsa :)

biz kahvaltıyı da tek tek yapıyoruz. beyfendi öyle karıştırınca yemiyor -kizgin

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evet canım ızgara için en iyi tava döküm olan benim var çok memnunum ısıyı uzun süre muhafaza ediyor

hıı demek oyle bende bakem barim... anam hiç anlamıyorum bu işlerden yaa.. bi hava atayım dedim seramik tava biliyorum ben diye bak bişeye yaramıyomuş oda :D :D

ama renkleri ve şekilleri cok güzel oluyo onların, öyle olms mı eheh :D ben ondan begeniyodum :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

kız o kimmiş ki??? bilmeden olmuştur :D hemen durumu düzeltirim de ne yapmak lazım... ama sevgülü olaraktan simzayı yaptım kendisi gene ben oluyorum, oyunlarda kilit acacak bi karakter yaptım kendime..ehehe :D
saolasın bi sen varsın bide lidilcım............:D :D
diger hatunlar pek yüz vermiyo bu işlere...

haaaaaaaaaaaaa kız lidilllllllllll şu buble sagada bi el atta kilit acayım anacım... :D :D

anaaaa ne diyonuz yaaa anlamıyom merkez :D:D:D:D

biz kahvaltıyı da tek tek yapıyoruz. beyfendi öyle karıştırınca yemiyor -kizgin

paşaya hele paşaya, daha şimdiden damak tadı var kız bu bebelerin :D

bende almıştım o ekmekten şimdi baktım yok simuşum o dediklerinden

aaaay sağol Laylam yaaaa... canım benim... gitmiş bakmış bide...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

hıı demek oyle bende bakem barim... anam hiç anlamıyorum bu işlerden yaa.. bi hava atayım dedim seramik tava biliyorum ben diye bak bişeye yaramıyomuş oda :D :D

ama renkleri ve şekilleri cok güzel oluyo onların, öyle olms mı eheh :D ben ondan begeniyodum :D

en büyük ilgi alanım tavalar ve nevresimler ne kadar çok olursa o kadar mutlu oluyorum :1:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

:kahkaha::kahkaha: olar olar, o da olar kız

çay molası veriyorum balkonumda seri serin

oooh afiyet olsun. Ben de Duru molası veriyom mık mık ediyo gene. Bu zilli bu gece bizi uyutmaz diker ayağa anladım ben...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canlar ben de yatak mode on diyorum. uyuyamazsam cepten okur, 2 satır çiziktiririm.

tavadan anlamam. yemekten de anlamam. işime de gelmez hiiiiiç, çaktırmayın :kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben dememiştim oyuna dalmıştım :D ama baktım ki herkesler gidiyor, gidip bende yatayım barim...

artık bugünkü muhabbetten sonra ne rüyalar görürüz bilemem :D :D :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar