2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selim'le kayra'dan sonra mı çıktı kız:kahkaha::kahkaha:

aboooov bana cevap hakkı doğdu! koştum geldim! burda kızım söz konusu. benim kızım öyle pipiye mipiye bakmaz ben sana diiim. benim kızım akla bakar aklaaaaaa. he heeeeeeeeyyyyyyyyyyyt :kahkaha::kahkaha:

hepicinizi öptüm kendinize iyi davranın
simuş dikkat et bugün rüyanda konuyla alakalı şeyler görme:kahkaha:

ahahahhahaah görmem kız inşallah :kahkaha:

kızlar ben kaçar daha hazırlancam olivium'a gitcez benimki gelir birazdan
hepinizi öperimmm :sirin:

nooolduuuuu gördün tabi pipileri korktu gözün demiiii? :kahkaha: :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
abovv geçmiş olsun :( ateşi sevmiyorum yaaaaaaaaaaa

ya Tuna günde 3 kere en az du alıyor, iyice kurulayıp yağlıyoruz yine de oldu isilik. ben de pişik kremini deneyeyim babuş dediğin gibi... bir de haftasonu hava iyi olursa Enez-Erikli hattı. daha çok mikrop kaptırmam dimi kızlar?

sağolasın Lidılım. aşı oldu ya ondan çıkıyo ateşi. çocuk felci aşısı canlı aşıymış ya o ateş yaparmış. normal yani bizimkininki. o dediğin yerin denizi temizse bişe olma Allahın izniyle.

puahauhuahuahahuahuahuahuahuahauaua Allah sizi ne etmesin kızlar. pipileri mi ölçtürüyoz?

ehehehhehehehe söylemesi ayıptır deyip konuya bodoslama dalıcam bizimkiisinin ki hepinizinkini döver. çıkarıp koydurtmayın masaya oğlumun çükünü şimdi.

hahahah koy kız koy!:kahkaha: Hayatım da korktu da kaçtı zati :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pipi deyince aklıma geldi yazmadan duramam. biraz müstehcen hatta +18 bi yazı olacak ama yazmazsam çatlarım. eltimi biliyosunuz aramızda 3 ay var bizim. kız yeni doğum yapmış onlardayız. Aden altını pisledi değiştirirken kaynanam oyyy maşallah pipiye bak aynı babası babasının da böyleydi dedi ben napacagımı şaşırdım çünkü kaynanamla aramda mesafe vardır tarzım değildir boyle muhabbetler. gülecem gülemedim bozuntuya da veremedım neyse sonra ayaz (eltimin bebesi) kaka yaptı onu değiştirirken kaynanam oyy maşallah pipileri de büyük büyük ikisi de babasına çekmiş dedi. eltim (ki kendisi fırlamadır ve lafını hiç sakınmaz) aynen şöyle dedi

- o çok seneler önceydi anne gel bi de şimdi gör ddei ve kısık kısık da ne yediğimi ben bilirim dedi.

hayatımda hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorm. kaynanam acayip bozuldu tabi. ehehagghagahgahgahgahjgaa.

yani demem o ki küçükken pipisi büyük olanın büyüyünce ufalabiliyomuş. o yüzden havaya girmeyin kızlar. eltimin yalancısıyım.

ha bizimki büyüyünce de ufalmayacak gibi o başka.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
pipi deyince aklıma geldi yazmadan duramam. biraz müstehcen hatta +18 bi yazı olacak ama yazmazsam çatlarım. eltimi biliyosunuz aramızda 3 ay var bizim. kız yeni doğum yapmış onlardayız. Aden altını pisledi değiştirirken kaynanam oyyy maşallah pipiye bak aynı babası babasının da böyleydi dedi ben napacagımı şaşırdım çünkü kaynanamla aramda mesafe vardır tarzım değildir boyle muhabbetler. gülecem gülemedim bozuntuya da veremedım neyse sonra ayaz (eltimin bebesi) kaka yaptı onu değiştirirken kaynanam oyy maşallah pipileri de büyük büyük ikisi de babasına çekmiş dedi. eltim (ki kendisi fırlamadır ve lafını hiç sakınmaz) aynen şöyle dedi

- o çok seneler önceydi anne gel bi de şimdi gör ddei ve kısık kısık da ne yediğimi ben bilirim dedi.

hayatımda hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorm. kaynanam acayip bozuldu tabi. ehehagghagahgahgahgahjgaa.

yani demem o ki küçükken pipisi büyük olanın büyüyünce ufalabiliyomuş. o yüzden havaya girmeyin kızlar. eltimin yalancısıyım.

ha bizimki büyüyünce de ufalmayacak gibi o başka.

:kahkaha: :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: kadın ne bozulmuştur yaaaa.... eltine de bayıldımmmmmm :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kısık sesle "ne yediğimi ben bilirim" lafı olayı bitirdi zaten. ahahahahhahahaha haketti ama şekerim. çünkü orda benim annem de vardı. annemin yanında denecek laf mı o Allah aşkına. işin garibi densiz de değildir niye öyle bişi yaptı anlamadım.

offffff yarıldım yine ya.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
böyle kollar bacakların üzerinde sallanıyo sonra hopp diye fırlatıyo kendini delü bebe. kafası gözü de acımıyo valla ya. öyle yatakta bildiğin dolaşıyo. emeklemesi bile bi garip adamın ya.

hepimizin bebişine Maşallah.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kısık sesle "ne yediğimi ben bilirim" lafı olayı bitirdi zaten. ahahahahhahahaha haketti ama şekerim. çünkü orda benim annem de vardı. annemin yanında denecek laf mı o Allah aşkına. işin garibi densiz de değildir niye öyle bişi yaptı anlamadım.

offffff yarıldım yine ya.

ama haketmiş cidden. senin annen olmasa neyse de, orda kızın annesi varken edilmez öyle bi laf. eltinin ağzına daha bi sağlık o zaman :D:D

böyle kollar bacakların üzerinde sallanıyo sonra hopp diye fırlatıyo kendini delü bebe. kafası gözü de acımıyo valla ya. öyle yatakta bildiğin dolaşıyo. emeklemesi bile bi garip adamın ya.

hepimizin bebişine Maşallah.

MAŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Herkesin bebesi iyi olsun kız, hiç bi bebe hasta olmasın. Hep sağlıklı mutlu hayatları olsun inşallah...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaa benim bilgisayar gene kafayı yedi ne sayfayı güncelliyo ne yazdıklarımı yolluyo, 50 saattir uğraşıyom cevap yazcam diye heee... Aynı senin iş yerindeki bilgisayara döndü Gökçe... Dinlenmeye aliim bari şunu. öperim :huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kaç gün oldu yemek yapmayalı hatırlamıyorum valla. yazın yemek yapmak hiç çekilmiyor. kış gelsın de düzene gırelım yahu. bu ne boyle nerde oldugum naptıgım hiç belli değil.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ateş devam Pikoşum. Saat 6 gibi calpol vermiştim, 12 gibi tekrar vericem. :huhuu:

:kahkaha: ben de geldim :D:D:D

bi vanilya şurubu bulamadım yaaa metroya baktım reale baktım antaresteki bikaç yere de baktım madoya da baktım yok yok...

Biz hafta sonu A City deydik orda büyük starbucks varya onu görünce sen geldin aklıma acaba aldımı diye

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar