2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
:kahkaha:
çocuğu uyandırcaksınız bozuşcaz sizle

ay 2.dönem benim öğrenciler bir derste ısrarla Tunanın fotolarını istiyorlar. açtım göstereyim birkaç tane dedim. tam bi tanesinin "hocam çocuğun banyo pozlarını çekmemişsiniz iyiki" demesiyle benimkinin 'ohhhh sefam olsun' modunda bir pozu aydınlattı duvarı :kahkaha: :kahkaha: 5 gün güldüler şebekler

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bizim kukulu fotomuz var. Duruyo kenarda bi gun yaristirirsak koyarim simusum :1:

bizim hiç yok kız, heves ettim bak şimdi çekiim bari bende :D:D

ay 2.dönem benim öğrenciler bir derste ısrarla Tunanın fotolarını istiyorlar. açtım göstereyim birkaç tane dedim. tam bi tanesi "hocam çocuğun banyo pozlarını çekmemişsiniz iyiki" demesiyle benimkinin 'ohhhh sefam olsun' modunda bir pozu aydınlattı duvarı :kahkaha: :kahkaha: 5 gün güldüler şebekler

:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ay 2.dönem benim öğrenciler bir derste ısrarla Tunanın fotolarını istiyorlar. açtım göstereyim birkaç tane dedim. tam bi tanesinin "hocam çocuğun banyo pozlarını çekmemişsiniz iyiki" demesiyle benimkinin 'ohhhh sefam olsun' modunda bir pozu aydınlattı duvarı :kahkaha: :kahkaha: 5 gün güldüler şebekler
O zaman paylas bizle litilim oyle benim tunamin şöyle pipişi var yok böyle pipişi var demekle olmaz.
Bak selimi ve temel reis kayra beyinki ispatli.
İste budur dediler koydular ispati masaya.
Ben bilmem artik :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
O zaman paylas bizle litilim oyle benim tunamin şöyle pipişi var yok böyle pipişi var demekle olmaz.
Bak selimi ve temel reis kayra beyinki ispatli.
İste budur dediler koydular ispati masaya.
Ben bilmem artik :D

şekerim "kuzucuğumla 6.ay... maşallah demeyenin dilini eşşek arısı soksun" adlı albümde 50. fotograf, girin bakın :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar buarada hemen soyliyim Asliyla konustum.
İse basladin niye aramiyosun bizi diye.
İsten ayrilmis meger, evini tasiyomus,toparlaniyomus su an epey basi kalabalikti.
Cocukla cok zor oluyo dedi.
Asyada huysuzmus bikac gundur....
İsten ayrilmis ama yine calisacakmis,yeni gorusmeleri varmis.
Nazom da aradi dun tam mobilyacilar vardi bakamadim aonrada donemedim dedi. Benim aramami da tesaduf gormus.
Bizi cok ozlemis,cok.selami var.
Ama sesinin o coskusu yoktu insallah yorgunkuktan baaka canini.sikan biraey yoktur....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
:Ddurmuyo bu kız kucağımda. çıkıom ben. zati ateşi çıkmış gene. bi calpol daha veriim

abovv geçmiş olsun :( ateşi sevmiyorum yaaaaaaaaaaa

ya Tuna günde 3 kere en az du alıyor, iyice kurulayıp yağlıyoruz yine de oldu isilik. ben de pişik kremini deneyeyim babuş dediğin gibi... bir de haftasonu hava iyi olursa Enez-Erikli hattı. daha çok mikrop kaptırmam dimi kızlar?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar