simurganka01
Daimi Üye
ahhh safımmm kocan seni öle mi kandırdı :kahkaha::kahkaha:
ah

ahhh safımmm kocan seni öle mi kandırdı :kahkaha::kahkaha:
Bizim kukulu fotomuz var. Duruyo kenarda bi gun yaristirirsak koyarim simusum :1:
:kahkaha:
çocuğu uyandırcaksınız bozuşcaz sizle
ay 2.dönem benim öğrenciler bir derste ısrarla Tunanın fotolarını istiyorlar. açtım göstereyim birkaç tane dedim. tam bi tanesi "hocam çocuğun banyo pozlarını çekmemişsiniz iyiki" demesiyle benimkinin 'ohhhh sefam olsun' modunda bir pozu aydınlattı duvarı :kahkaha: :kahkaha: 5 gün güldüler şebekler
O zaman paylas bizle litilim oyle benim tunamin şöyle pipişi var yok böyle pipişi var demekle olmaz.:kahkaha:
çocuğu uyandırcaksınız bozuşcaz sizle
ay 2.dönem benim öğrenciler bir derste ısrarla Tunanın fotolarını istiyorlar. açtım göstereyim birkaç tane dedim. tam bi tanesinin "hocam çocuğun banyo pozlarını çekmemişsiniz iyiki" demesiyle benimkinin 'ohhhh sefam olsun' modunda bir pozu aydınlattı duvarı :kahkaha: :kahkaha: 5 gün güldüler şebekler
O zaman paylas bizle litilim oyle benim tunamin şöyle pipişi var yok böyle pipişi var demekle olmaz.
Bak selimi ve temel reis kayra beyinki ispatli.
İste budur dediler koydular ispati masaya.
Ben bilmem artik
durmuyo bu kız kucağımda. çıkıom ben. zati ateşi çıkmış gene. bi calpol daha veriim
durmuyo bu kız kucağımda. çıkıom ben. zati ateşi çıkmış gene. bi calpol daha veriim