littlesunshine
Daimi Üye
Hayırdır neyin var yıvvrum
bi sıkıntım yok çok şükür balım. çooocuuumu uyuttum, azcık serinleyeyim dedim dondurmayla. kokusunu aldıysa uyanır ama...
Hayırdır neyin var yıvvrum
Ateş devam Pikoşum. Saat 6 gibi calpol vermiştim, 12 gibi tekrar vericem.
:kahkaha: ben de geldim![]()
bi vanilya şurubu bulamadım yaaa metroya baktım reale baktım antaresteki bikaç yere de baktım madoya da baktım yok yok...
starbucks'a baksana
ben de geldim, tüm ağırlığımla burdayım
Biz hafta sonu A City deydik orda büyük starbucks varya onu görünce sen geldin aklıma acaba aldımı diye
ben de geldim ve ben de starbucks dicektim
ha kızlar, Tuna yemek yerken ağız şapurdatmayı öğrenmiş... nasıl sesler çıkartıyor serseri, bir duysanız. videoya kaydettim. yükliycem... anneannesi yeni tatlar deniyor, mest oluyor. meğer benim yavrum değişik şeyler istermiş de anası anlamazmış :kahkaha:
ha kızlar, Tuna yemek yerken ağız şapurdatmayı öğrenmiş... nasıl sesler çıkartıyor serseri, bir duysanız. videoya kaydettim. yükliycem... anneannesi yeni tatlar deniyor, mest oluyor. meğer benim yavrum değişik şeyler istermiş de anası anlamazmış :kahkaha:
maalesef benimki de püskürtmeyi öğrenmişher tarafımız batıyooo, tabi kaşı gözü de batıyoo, sonra da şaşkınlık geçiriyooo ne oldu diye
bende bugün yemekte salata suyuna azcık ekmek banıp verdim hiç yüzünü ekşitmeden yedi şaşırdım bunlar bıktı bence aynı şeylerden hafta sonuda oğluma mangal yakıyım diyorum:kahkaha:
doyduğunu püskürtmelerden anlıyoruz zaten lilacsım
bir de kaşığa ve kaseye tekme atma suretiyle batışlarımız varkiii, akıllara zarar :kahkaha:
öyleymiş valla. şekerim biz mangal sezonu missss tekirdağ köfteleriyle açmıştık zaten. birkaç kere de verdik. bu çocuk ağzının tadını biliyor
Bide bugün ızgara tavalarına baktım ama istediğim gibi bişe bulamadım. Gerçi laf aramızda ne istediğimi de tam olarak bilmiyorum yaEn iyisi sağlıklısı demirdöküm tavalar mıdır acep bilen var mı kızlar?
Bide bugün ızgara tavalarına baktım ama istediğim gibi bişe bulamadım. Gerçi laf aramızda ne istediğimi de tam olarak bilmiyorum yaEn iyisi sağlıklısı demirdöküm tavalar mıdır acep bilen var mı kızlar?
şu yeni cıkan seramik tava/tencereleri pek övüyolar canım.. essenin bikac zımbırtısı var bende cok memnunum..
evet canım ızgara için en iyi tava döküm olan benim var çok memnunum ısıyı uzun süre muhafaza ediyor
Kız pikoş facede gözlerime inanamadım en iyi arkadaşın Taylor mış oyunda olsa en ben olmalıydım elin adamını neden eve alıyosun:kahkaha: