2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
starbucks'a baksana

Bakıcam da hani varsa eve yakın bi yerlerden alayım şimdi uğraşmiiim dedim ama gene döne döne gidecem...

ben de geldim, tüm ağırlığımla burdayım

hoşgeldin yavrukuş :)

Biz hafta sonu A City deydik orda büyük starbucks varya onu görünce sen geldin aklıma acaba aldımı diye

aaaay canım benim yaaaa :huhuu: aslında bak o starbucks bize daha kolay bahçeli 7 dekine gitmektense. iyi getirdin aklıma Laylam saolasın :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ha kızlar, Tuna yemek yerken ağız şapurdatmayı öğrenmiş... nasıl sesler çıkartıyor serseri, bir duysanız. videoya kaydettim. yükliycem... anneannesi yeni tatlar deniyor, mest oluyor. meğer benim yavrum değişik şeyler istermiş de anası anlamazmış :kahkaha:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ha kızlar, Tuna yemek yerken ağız şapurdatmayı öğrenmiş... nasıl sesler çıkartıyor serseri, bir duysanız. videoya kaydettim. yükliycem... anneannesi yeni tatlar deniyor, mest oluyor. meğer benim yavrum değişik şeyler istermiş de anası anlamazmış :kahkaha:

maalesef benimki de püskürtmeyi öğrenmiş :D her tarafımız batıyooo, tabi kaşı gözü de batıyoo, sonra da şaşkınlık geçiriyooo ne oldu diye :)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bende bugün yemekte salata suyuna azcık ekmek banıp verdim hiç yüzünü ekşitmeden yedi şaşırdım bunlar bıktı bence aynı şeylerden hafta sonuda oğluma mangal yakıyım diyorum:kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
maalesef benimki de püskürtmeyi öğrenmiş :D her tarafımız batıyooo, tabi kaşı gözü de batıyoo, sonra da şaşkınlık geçiriyooo ne oldu diye :)

:D doyduğunu püskürtmelerden anlıyoruz zaten lilacsım :D bir de kaşığa ve kaseye tekme atma suretiyle batışlarımız varkiii, akıllara zarar :kahkaha:

bende bugün yemekte salata suyuna azcık ekmek banıp verdim hiç yüzünü ekşitmeden yedi şaşırdım bunlar bıktı bence aynı şeylerden hafta sonuda oğluma mangal yakıyım diyorum:kahkaha:

öyleymiş valla. şekerim biz mangal sezonu missss tekirdağ köfteleriyle açmıştık zaten. birkaç kere de verdik. bu çocuk ağzının tadını biliyor :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hani sabahları kahvaltı veriyoruzya yada ben her sabah veriyorum bisküvi pekmez labne peynir ve devam sütüyle hazırlıyorum geçen labne peynir alacaktım baktım rafta pınar labnenin 8 li minik paketleri var açık büfelerdeki gibi paketleri büyük kolaylık taze kalıyor her seferinde yeni paket açıyosun üzerindede sizin ve bebeğiniz için yazıyor sizinlede paylaşıyım dedim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Benim zilli paso elini kaseye sokup içindekini avuçlayıp dışarı atma derdinde. Bide elle müdahale ve tekme atma da cabası :D:D Eskaza ağzına bişe girerse onu da ağzında tutup tutup sonra dışarı çıkarıyo :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:D doyduğunu püskürtmelerden anlıyoruz zaten lilacsım :D bir de kaşığa ve kaseye tekme atma suretiyle batışlarımız varkiii, akıllara zarar :kahkaha:

öyleymiş valla. şekerim biz mangal sezonu missss tekirdağ köfteleriyle açmıştık zaten. birkaç kere de verdik. bu çocuk ağzının tadını biliyor :D

ohhhh afiyet olsun bayılırım tekirdağ köftesine yanındada acısı oluyorya nefis
bizde birkaç defa pikniğe gittik ama Kayraya hiç tatdırmadım

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bide bugün ızgara tavalarına baktım ama istediğim gibi bişe bulamadım. Gerçi laf aramızda ne istediğimi de tam olarak bilmiyorum ya :D:D En iyisi sağlıklısı demirdöküm tavalar mıdır acep bilen var mı kızlar?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı bu arada realde organik tavuk gördüm, tüm tavuk 20 lira civarı, butun kilosu 30 liraydı. dedim eğer bu tavuksa bizim yediklerimiz ne valla galiba bize şişirilmiş tavuk yediriyolar yıllardır...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bide bugün ızgara tavalarına baktım ama istediğim gibi bişe bulamadım. Gerçi laf aramızda ne istediğimi de tam olarak bilmiyorum ya :D:D En iyisi sağlıklısı demirdöküm tavalar mıdır acep bilen var mı kızlar?

şu yeni cıkan seramik tava/tencereleri pek övüyolar canım.. essenin bikac zımbırtısı var bende cok memnunum..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

evet canım ızgara için en iyi tava döküm olan benim var çok memnunum ısıyı uzun süre muhafaza ediyor

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

şu yeni cıkan seramik tava/tencereleri pek övüyolar canım.. essenin bikac zımbırtısı var bende cok memnunum..

seramik ızgaralara da baktım Pikoşum, altı demirdöküm müş, orta kısmı alüminyum ve en üstü seramik. bernardo da gördüm sanırım. essenin bende tencereleri ve normal tavası var ama nedense altından sürekli siyah iz bırakıyo...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar