2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
LİMONUM,
HAYATIM

Teşekkürler kızlar, sağolun, inşallah alınma kısmını da kolaylıkla hallederiz. Lokal anestezili şeylerden hiç hazzetmem....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
LİMONUM,
HAYATIM

Teşekkürler kızlar, sağolun, inşallah alınma kısmını da kolaylıkla hallederiz. Lokal anestezili şeylerden hiç hazzetmem....

ben de çok korkardım lokalden hattan sağ el bileğimde kist çıkmıltı lokal alcaklardı korktum aldırmadım
ama doğumdan sonra herşeyi yaptırabilirim sanırm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar nasılsınız ??

babusum gecmis olsun canım..

off bugun acayip bi uyku halim var..heryer yatak gibi gorunuyo gozume :aglayan:

ama bi taraftan da cumartesi gunu esimin kardesi gelicekmis bize bi iki gun kalmaya,yegenini gorcekmis..evi toparlamam lazım aayyyyyy

ne halt yemeye 3 oda 1 salon evde oturuyosak !! topla topla bitmiyo cok buyuk :aglayan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hayatım seni dinliycem okumuycam kız :D

benim de uyumam lazım simuş ama son zamanlarda bir tuhaf oldum ben. çay kahve dokunuyor, uykusuzluk yapıyor, yaşlandım galiba :kahkaha:

neyse bugünün güzel yani. arabamızın plakası ikamet ettiğimiz yerden çıkacakmış. yani işlemler uzayacaktı. bugün hallolmuş, kargolamışlar. cuma gibi araba gelir. biz de haftasonu kısmetse memleketime gideriz. izmir üstünden gitcez geze geze olcak biraz...

eşim arabayı incelememişti. orda burda gördüklerimiz ve nette incelediklerimizle yetinip aldı. üstelik acele etme, bekle gelsin araba, git gör sonra alalım dememe rağmen. dün gitti denizliye. araba gelmiş... sonuç ne mi? beğenmemiş yok kol koyma yeri yok, yok paspas koymamışlar, yok döşemesi açık renk (kendi tabiriyle b.k sarısı :D ), yok şu sensörü yok, yok şu sileceği yok. hiç içime sinmedi diyor. ulan o kadar para sayıp borcun altına girdik. o beğenmemiş. gel de sinirden parçalama kendini -kizgin

İşlerin uzamamasına sevindim, memleketine gidecek olmanıza da. Ama eşinin arabayı beğenmemesine üzüldüm daha doğrusu eşine biraz kızdım; hiç incelenmeden araba alınır mı yaaa? Hayatta cesaret edemem.

neeeeeeeeeee 33 mü jeton yeni düştü

Heye 33 ün ilk günüydü dün :D

Günaydın kızlar. 08:30da randevum vardı, başkent üni.hastanesinde. Dermatologda. Benimi gösterdim. Travmatize olmuş o yüzden hafif morarmış ama kötü huylu olduğunu düşünmüyorum, yine de alınsa iyi olur, çok takılabilecek rahatsızlık yaratabilecek bir bölgede dedi. On gün sonra kontrol edelim, hem kontrole gel, hem de plastik cerrah alsın,lazerle alınacak bir ben değil dedi.
Cidden güneşte kaldığım gün tahriş oldu, birkaç kez de ip perdeye takıldı, kaşındıkça elledim filan...Hassasiyet oluştu...
Peki dedim alınınca patalojiye gidecek mi, e her ben gibi evet dedi. Rutin bir uygulama ama dediğim gibi, kötü huylu görüntüsünde değil dedi.Bir nebze rahatladım.
Kadın doğumcumun kocası plastik cerrah sanırım ona giderim, yada yine bi araştırırım...
Egzamalarımı da gösterdim, bu ara yine azmışlardı. Egzamadan ziyade sedefe benziyor dedi.
Ama benden dolayı sıkıntıda olduğum için sedef medef umrumda olmadı :D:D

Tekrar geçmiş olsun Babuşum, alınınca daha iyi hissedeceksen aldır bence, hiç de korkma lokal anesteziden. Hatta ben daha çok severim lokal anesteziyi. Ahahhaha bu da psikopat gibi bi tabir oldu severim meverim ama öyle yani :deli: :deli: bi keresinde sağ elimin küçük parmağını cam kesti, ama bayaaa derin kesildi. koştur koştur hastaneye gittim, 2 plastik cerrah lokal anestezi ile konuşa konuşa diktiler geri, ben de sohbete ortaktım tabi ehehehhehehe :D:D:D

Ahahahaha iki kardeşle filan mı evliyiz yoksa.
Benim eşimin aynısının tıpkısı, bu tip konulardan onlarca tartışmamız vardır, farklı olayların sonunda aynı diyaloglarla/sonuçlarla kavga ettiğimiz de...
En son şöyle bir olay oldu mesela.
Bizim site yönetimi biraz mal. Yani kelimenin tam manasıyla mal. Mesela demirbaş için aidatlara ilave para toplarlar, bu para mesela 1500 tl filan olur ve hiç takside bölmezler. Hepsini bir seferde isterler.
Evelki sene böyle oldu, herkes gününde ödesin hemen başlayacağız çalışmalara dediler, ödedik, sonra bekledik ki hizmet gelsin. 6 ay oldu, biz ve bizim dışımızda birkaç daire dışında ödemedi millet, yönetici yasal işlem yapıcam dedi gezdi yapmadı. Hizmet de gelmedi para toplanamayınca…Milletten zorla topladılar parayı, kimseye de icra zoruyla bir şey yapamadılar, lafta kaldı. Aylar sonra kıytırık bir iki şey yaptılar.
Bu sene yine topluyolar, ben de dedim ki ben ödemicem, herkes bi ödesin hele sonra öderim, milletin enayisi ben miyim, ki bu kez ücretler daire metrekarelerine göre toplancak güya, daha bu hesabı çıkarmamışlar, niyetleri de yok.
Ödemeyince ihbarname gelmiş. Sinirlendim dedim ver şu herifin numarasını arayacağım. Evelki sene niye kimseye ihbarname çekmemişler, milletin salağı ben miyim. Vermedi eşim, o konuşurmuş, olay çıkarmamalıymışım!
Madem konuşcan toplantılara git be adam, onları da takip etmezsin…

Sonra diasa’daki kasiyerle tartışıp bir şey söyledim diye, bana arabaya gelince saçmaladın dediği için kavga ettik ve en sonunda orucun da etkisiyle hayatımızda ettiğimiz en büyük kavgaya dönüştü. Gerçi sonra adam çarketti o ayrı mesele de, kırıldım bi kere…

Yaaa bu adamlar aman kimseye karışmayın, aman hiçbişeye bulaşmayın falan diye yetiştirilmişler sanırım. Valla ben kavgadan kaçan bi insan hiç olamadım. Hele hele haklıyken ve ortada savunulması gereken bişey varken... Zati daha sessiz kabullenen susan bi insan olsam, sevenim daha çok olurdu sanırım. Bu arada bu site yönetimlerine çok dikkat etmek lazım Babuş. Benim annemlerin oturduğu sitenin yöneticisi şuan hapiste, adam 500 milyar para yemiş.

Neyse korkulacak birşey yokmuş gözün aydın kuzumm..

Bu arada dün simurgankanın doğum günüymüş az önce okudum ve gördüm.. Mutlu yıllar tatlım..

Hayatım sende sana yazacaklarımı az çok anlamışındır sanırım..:sirin:

:huhuu: Teşekkürler Limoncum, öperim.

simoşşş naptınz kız akşam

Naaapim yavru, koca yatağa serdim popomu yattım uyudum. :D:D:D Eşim kızın odasında yerde yatıyo da bu aralar. :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay sabahtan beri uyumak bilmedi bu zilli kız yaaa 6 dan beri ayakta, zar zor uyuttum 11 i 10 geçe. İnşallah da uyanmadan uyur biraz....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hıııı bu arada hani size demiştim ya ben şu şu şarkıları dinletip izletiyom diye (santa, bingo, hickory dickory dock) şimdi de baby einstein diye bişe buldum onları izletiyorum. bebeklerin iq seviyesini 5-6 puan yükseltiyomuş. kanıtlanmış. tavsiye ederim. :huhuu::bebecik

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aklıma ne geldi.Adaya bi ayakkabı aldıydım 18 numara, epey zaman geçti üstünden unuttum.Şimdi olurmu ki ayağına, daha büyük mü gelir ki.
Eve gidince deneyeyim.
Siz ayakkabı giydiriyomusunuz

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aklıma ne geldi.Adaya bi ayakkabı aldıydım 18 numara, epey zaman geçti üstünden unuttum.Şimdi olurmu ki ayağına, daha büyük mü gelir ki.
Eve gidince deneyeyim.
Siz ayakkabı giydiriyomusunuz

Birkaç güne kadar çorap bile giydirmiyodum Babuşum ama benimki bikaç gündür eller ayaklar buz gibi gezdiğinden şimdi şimdi çorabı geri giydiriyorum. Ayakkabı da dün akşam dışarı çıktık giydirdim mesela...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar iki sohbet edeyim diye geldim ama elarahat durmuyor babus canim bisey yokmus sevindim gerisikalan kisima olsun.

opuldunuz

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bende sadece okuyabiliyorum Kayra kucaktan inmiyor huysuzluk tavan yaptı gece 5 kere kalktı daha ne diyeyim şu anda bile kucakta çok uykusu var diye yatırıyorum yarım saat zor uyuyor başka böyle olan varmı?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar nasılsınız ??

babusum gecmis olsun canım..

off bugun acayip bi uyku halim var..heryer yatak gibi gorunuyo gozume :aglayan:

ama bi taraftan da cumartesi gunu esimin kardesi gelicekmis bize bi iki gun kalmaya,yegenini gorcekmis..evi toparlamam lazım aayyyyyy

ne halt yemeye 3 oda 1 salon evde oturuyosak !! topla topla bitmiyo cok buyuk :aglayan:

Bizim ev de 3 oda 1 salon ama küçücük :)) 80 metrekare anca vardır. :D

Bende sadece okuyabiliyorum Kayra kucaktan inmiyor huysuzluk tavan yaptı gece 5 kere kalktı daha ne diyeyim şu anda bile kucakta çok uykusu var diye yatırıyorum yarım saat zor uyuyor başka böyle olan varmı?

Biz de gece sık sık kalkıyoruz Laylam. Sbah 6 da kalktı 11 de zor uyuttum, odasının camını açtım üstünü de örtmedim yatıyo çok şükür şuan, biazdan uyanır. Haa bu arada da zaten birkça defa mız mız edip kalktı geri yatırdım. Sıcak, diş, bide biz halen ishaliz karın ağrısı hepsi bi arada bizde...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar bi soru
akşam eşimle iftara gitmek istiyorum.
titanic business otelde semazen gösterili iftar programı varmış.
acaba adayla olur mu ki.
semazenlere bağırmaya kalkarmı acep bizinki :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

babuş içinin rahatlamasına sevindim tatlım. sıkıntı çıkmayacak. sen rahat ol :utan:
egzama bende de var. ben üniversitedeyken göztepe sskya gitmek zorunda kalmıştım ilaçlarımı yazdırmaya. orda 2 manyak asistan vardı. doktor "bunlar egzamaya benzemiyor"dedi o iki manyak iki elimi aldılar ellerine :D bir güzel kaşımaya başladılar. sonra soldaki "aaa kanadı" dedi. doktor hanım da " sedef bu" dedi. "siz şimdi benim ilaçlarımı yazmayacakmısınız"dedim. "egzama değil bu diyorum anlamıyor musunuz?" dedi. "manyaksınız siz" deyip çıktım. komedi filmi gibiydi :kahkaha:

hayatım meslek liseleri harici kalmadı diye biliyorum ama dediğim gibi çok hakim değilim konuya :deli:

simuş evet şekerim. ben de eşime çok kızdım. paramız çok nasılsa haha har vurup harman savururuz -kizgin

bir de o şarkıları ben de dinletiyom. bayılıyoz. hatta bazen kendim söylüyom. onlardan daha çok keyif alıyor. "one little finger" var mesela. onda işaret parmaklarımızı kaldırıp tokuşturuyoruz. tap tap tapppp diyoruz. yarılıyo ikiye :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar