LİMONUM,
HAYATIM
Teşekkürler kızlar, sağolun, inşallah alınma kısmını da kolaylıkla hallederiz. Lokal anestezili şeylerden hiç hazzetmem....
ben de çok korkardım lokalden hattan sağ el bileğimde kist çıkmıltı lokal alcaklardı korktum aldırmadım
ama doğumdan sonra herşeyi yaptırabilirim sanırm
Ben doğumu da genel anesteziyle oldum ya. Genelden korkmuyom da, lokalden biraz korkuyom
ben de genelden daha çok korkuyom ya uyanamazsam diye
Hayatım seni dinliycem okumuycam kız
benim de uyumam lazım simuş ama son zamanlarda bir tuhaf oldum ben. çay kahve dokunuyor, uykusuzluk yapıyor, yaşlandım galiba :kahkaha:
neyse bugünün güzel yani. arabamızın plakası ikamet ettiğimiz yerden çıkacakmış. yani işlemler uzayacaktı. bugün hallolmuş, kargolamışlar. cuma gibi araba gelir. biz de haftasonu kısmetse memleketime gideriz. izmir üstünden gitcez geze geze olcak biraz...
eşim arabayı incelememişti. orda burda gördüklerimiz ve nette incelediklerimizle yetinip aldı. üstelik acele etme, bekle gelsin araba, git gör sonra alalım dememe rağmen. dün gitti denizliye. araba gelmiş... sonuç ne mi? beğenmemiş yok kol koyma yeri yok, yok paspas koymamışlar, yok döşemesi açık renk (kendi tabiriyle b.k sarısı), yok şu sensörü yok, yok şu sileceği yok. hiç içime sinmedi diyor. ulan o kadar para sayıp borcun altına girdik. o beğenmemiş. gel de sinirden parçalama kendini -kizgin
neeeeeeeeeee 33 mü jeton yeni düştü
Günaydın kızlar. 08:30da randevum vardı, başkent üni.hastanesinde. Dermatologda. Benimi gösterdim. Travmatize olmuş o yüzden hafif morarmış ama kötü huylu olduğunu düşünmüyorum, yine de alınsa iyi olur, çok takılabilecek rahatsızlık yaratabilecek bir bölgede dedi. On gün sonra kontrol edelim, hem kontrole gel, hem de plastik cerrah alsın,lazerle alınacak bir ben değil dedi.
Cidden güneşte kaldığım gün tahriş oldu, birkaç kez de ip perdeye takıldı, kaşındıkça elledim filan...Hassasiyet oluştu...
Peki dedim alınınca patalojiye gidecek mi, e her ben gibi evet dedi. Rutin bir uygulama ama dediğim gibi, kötü huylu görüntüsünde değil dedi.Bir nebze rahatladım.
Kadın doğumcumun kocası plastik cerrah sanırım ona giderim, yada yine bi araştırırım...
Egzamalarımı da gösterdim, bu ara yine azmışlardı. Egzamadan ziyade sedefe benziyor dedi.
Ama benden dolayı sıkıntıda olduğum için sedef medef umrumda olmadı
Aiki kardeşle filan mı evliyiz yoksa.
Benim eşimin aynısının tıpkısı, bu tip konulardan onlarca tartışmamız vardır, farklı olayların sonunda aynı diyaloglarla/sonuçlarla kavga ettiğimiz de...
En son şöyle bir olay oldu mesela.
Bizim site yönetimi biraz mal. Yani kelimenin tam manasıyla mal. Mesela demirbaş için aidatlara ilave para toplarlar, bu para mesela 1500 tl filan olur ve hiç takside bölmezler. Hepsini bir seferde isterler.
Evelki sene böyle oldu, herkes gününde ödesin hemen başlayacağız çalışmalara dediler, ödedik, sonra bekledik ki hizmet gelsin. 6 ay oldu, biz ve bizim dışımızda birkaç daire dışında ödemedi millet, yönetici yasal işlem yapıcam dedi gezdi yapmadı. Hizmet de gelmedi para toplanamayınca…Milletten zorla topladılar parayı, kimseye de icra zoruyla bir şey yapamadılar, lafta kaldı. Aylar sonra kıytırık bir iki şey yaptılar.
Bu sene yine topluyolar, ben de dedim ki ben ödemicem, herkes bi ödesin hele sonra öderim, milletin enayisi ben miyim, ki bu kez ücretler daire metrekarelerine göre toplancak güya, daha bu hesabı çıkarmamışlar, niyetleri de yok.
Ödemeyince ihbarname gelmiş. Sinirlendim dedim ver şu herifin numarasını arayacağım. Evelki sene niye kimseye ihbarname çekmemişler, milletin salağı ben miyim. Vermedi eşim, o konuşurmuş, olay çıkarmamalıymışım!
Madem konuşcan toplantılara git be adam, onları da takip etmezsin…
Sonra diasa’daki kasiyerle tartışıp bir şey söyledim diye, bana arabaya gelince saçmaladın dediği için kavga ettik ve en sonunda orucun da etkisiyle hayatımızda ettiğimiz en büyük kavgaya dönüştü. Gerçi sonra adam çarketti o ayrı mesele de, kırıldım bi kere…
Neyse korkulacak birşey yokmuş gözün aydın kuzumm..
Bu arada dün simurgankanın doğum günüymüş az önce okudum ve gördüm.. Mutlu yıllar tatlım..
Hayatım sende sana yazacaklarımı az çok anlamışındır sanırım..:sirin:
simoşşş naptınz kız akşam
Aklıma ne geldi.Adaya bi ayakkabı aldıydım 18 numara, epey zaman geçti üstünden unuttum.Şimdi olurmu ki ayağına, daha büyük mü gelir ki.
Eve gidince deneyeyim.
Siz ayakkabı giydiriyomusunuz
selam verdim kimse almadı...oooyyle olsuuuuunnnnnlmaz:
selam kizlar iki sohbet edeyim diye geldim ama elarahat durmuyor babus canim bisey yokmus sevindim gerisikalan kisima olsun.
opuldunuz
Selam kızlar nasılsınız ??
babusum gecmis olsun canım..
off bugun acayip bi uyku halim var..heryer yatak gibi gorunuyo gozume :aglayan:
ama bi taraftan da cumartesi gunu esimin kardesi gelicekmis bize bi iki gun kalmaya,yegenini gorcekmis..evi toparlamam lazım aayyyyyy
ne halt yemeye 3 oda 1 salon evde oturuyosak !! topla topla bitmiyo cok buyuk :aglayan:
Bende sadece okuyabiliyorum Kayra kucaktan inmiyor huysuzluk tavan yaptı gece 5 kere kalktı daha ne diyeyim şu anda bile kucakta çok uykusu var diye yatırıyorum yarım saat zor uyuyor başka böyle olan varmı?