Selammmmmmm cannnlarrrrrrrr:1:Heppinizi ve bebisleri kocamann opuyorum..
2 gundur korkunc huzurluyum. Neyden sebep bilmiyorum. Dun kalktim evi guzelce temizledim( bugun darmadagin o ayri) sonra aksam disari cikicaktim esim yoktu. Gorumcem iftar yapicak diye vakitten kazandim. Defneyi arabaya koydum yuruyerek indim. Yri yolda bagirmaya baslayinca kucagima aldim diger elimde araba yokus asagininmek zor oldu ama indik. Yolda gordugum ilk eczaneden catlak karisimi icin gerekli kremleri aldim. Gittim cafeye tam oturdum bi baktim esim geldi. Sahile gidicekler seni ben indireyim hava karardi sonra giderim dedi. Sasirdim beraber bi cay ictik sonra beni arabayla sahile birakti. Gittim kendime aylik dergilerimi aldim. 2 dergi hakkim vardi jillian michaels in resmini gorunce cosmo dan vazgecip bu ay womenhealt aldim. Cok da ii yaptim. Cok guzel hafif tarifler var icinde. Akli fikrim bogaz arkadas:deli: icindeki psikoloji konulari da tam benlikmis. Sanki allah gonderdi bana dergiyi az snra giysi dolabim bombos olcak:deli: gece iki derginin de cogunu okudum cok gec yattim ama sabah cok dinc kalktim. Defne meyvesini tukurmeden yedi. Aman yarabbi dedim bu ne mutluluk. Zaten 2 gecedir eskisi gibi kalkmadan uyuyo. Kendimde dana gibi yemedim seftalinve muzu yogurtla karistirip kahvaltimi oyle yaptim. Dolayisiyla hantallasmadim.
Ev bize kucuk geliyodu anlatmistim ya. Dogalgaz da yok. Yeni yapilan bi evimiz var ama yine ayni semtte. Oldukca buyuk dogalgaz da var. Oraya tasinicaz. O yuzden de mutsuzdum. Ben baska semt istiyodum cunku. Kendi kendime onu da kabullendim. Oturuvereyim 3-5 yil olmem ya. Cocuk okula basladigi zaman bi yolunu bulur degistiririz insallah. Bugun gidip parke mutfak olaylarina mudahale edicem. Banyo icin gec kalmisim. Oooohhh onu da attim kafadan. Geriye bi maddi sikintimiz kaldi. İnsaat satilmadigindan zora girdik. Sanirim onumuzdeki yaza kalicak. Ama kimin maddi derdi yok bu devirde diyerek onu da attim kafadan. Ne varsa onu yettiricez caresi yok. Tese
Bugun tercihlerimi de yapicam. Harci odeyemeyebiliriz tutarsa. Aslinda babam istese verir ama vermez biliyorum. Bi aklimda o kaldi. Bi tutsun da o da allah kerim artik.
Velhasil bu sabah xtra large uyandim cok da iyi geldi. O sebeple gune sizi operek baslayayim dedim. Bugun gidip kavanoz alicam biraz. Artik domates yapmaya falan baslayayim. Snra tarhana zamani gelcek cunku. Bu yil daha cok yapmak lazim malumm bebem yicek.
Sizi seviyorummmmm....
Moralli olmana sevindim küçük, tatlı annem benim