2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selammmmmmm cannnlarrrrrrrr:1:Heppinizi ve bebisleri kocamann opuyorum..:eek:

2 gundur korkunc huzurluyum. Neyden sebep bilmiyorum. Dun kalktim evi guzelce temizledim( bugun darmadagin o ayri:D) sonra aksam disari cikicaktim esim yoktu. Gorumcem iftar yapicak diye vakitten kazandim. Defneyi arabaya koydum yuruyerek indim. Yri yolda bagirmaya baslayinca kucagima aldim diger elimde araba yokus asagininmek zor oldu ama indik. Yolda gordugum ilk eczaneden catlak karisimi icin gerekli kremleri aldim. Gittim cafeye tam oturdum bi baktim esim geldi. Sahile gidicekler seni ben indireyim hava karardi sonra giderim dedi. Sasirdim beraber bi cay ictik sonra beni arabayla sahile birakti. Gittim kendime aylik dergilerimi aldim. 2 dergi hakkim vardi jillian michaels in resmini gorunce cosmo dan vazgecip bu ay womenhealt aldim. Cok da ii yaptim. Cok guzel hafif tarifler var icinde. Akli fikrim bogaz arkadas:deli: icindeki psikoloji konulari da tam benlikmis. Sanki allah gonderdi bana dergiyi az snra giysi dolabim bombos olcak:deli: gece iki derginin de cogunu okudum cok gec yattim ama sabah cok dinc kalktim. Defne meyvesini tukurmeden yedi. Aman yarabbi dedim bu ne mutluluk. Zaten 2 gecedir eskisi gibi kalkmadan uyuyo. Kendimde dana gibi yemedim seftalinve muzu yogurtla karistirip kahvaltimi oyle yaptim. Dolayisiyla hantallasmadim.
Ev bize kucuk geliyodu anlatmistim ya. Dogalgaz da yok. Yeni yapilan bi evimiz var ama yine ayni semtte. Oldukca buyuk dogalgaz da var. Oraya tasinicaz. O yuzden de mutsuzdum. Ben baska semt istiyodum cunku. Kendi kendime onu da kabullendim. Oturuvereyim 3-5 yil olmem ya. Cocuk okula basladigi zaman bi yolunu bulur degistiririz insallah. Bugun gidip parke mutfak olaylarina mudahale edicem. Banyo icin gec kalmisim. Oooohhh onu da attim kafadan. Geriye bi maddi sikintimiz kaldi. İnsaat satilmadigindan zora girdik. Sanirim onumuzdeki yaza kalicak. Ama kimin maddi derdi yok bu devirde diyerek onu da attim kafadan. Ne varsa onu yettiricez caresi yok. Tese
Bugun tercihlerimi de yapicam. Harci odeyemeyebiliriz tutarsa. Aslinda babam istese verir ama vermez biliyorum. Bi aklimda o kaldi. Bi tutsun da o da allah kerim artik.

Velhasil bu sabah xtra large uyandim cok da iyi geldi. O sebeple gune sizi operek baslayayim dedim. Bugun gidip kavanoz alicam biraz. Artik domates yapmaya falan baslayayim. Snra tarhana zamani gelcek cunku. Bu yil daha cok yapmak lazim malumm bebem yicek.

Sizi seviyorummmmm....:hhhhhh::hhhhhh:

Moralli olmana sevindim küçük, tatlı annem benim:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bide şeyi diyecem. ben şimdi burdaki niklerle feys'de gerçek isimlerinizi karıştırıyorum hep. kim kimdir bacılar bi deyin bana.

içinizden gerzek sanırım dediğinizi duyar gibiyim de napayım valla tutamuyorum kafamda artık hiçbişeyi:(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tunanın bilişsel gelişiminde annemin payı çok büyük. harika ilgilendi. ben çok sabırsızım, kızarım, pes ederim. annem Tunasına karşı bambaşka bir insan oldu. 5 ay tüm hayatı o oldu. Allah razı olsun. bugün de eliyle gel gel yapıyor. nasıl mutlu oluyorum her hareketiyle anlatamam. ama Selim bunu yapmaz şunu yapmaz diye düşünme. benim en büyük hatam. dene bak nasıl yapıyor...
suyu çok içiyor. hergün bir küçük su bitiriyor nerdeyse. 330ml. az değil ama çok da terliyor. demekki terle çok kaybediyor...
buarada arabayı aldık şekerim. ama eşim beğenmemiş :kahkaha: daha galeride çünkü plakanın gelmesini bekliyoruz. cuma alırız inşallah. dediğin gibi valla. bu evin idarecisi benim. bak çok basit birşey. ufak da gözükebilir. o gün denizliye gidince bir bilet almış dönüş için. 17 lira mı ne. ve otobüsün küçük olduğunu anlayınca binmemiş. yakmış o parayı ve başka bir firmadan almış. sözde bu aralar kredi ödüycez diye tasarruflu gidiyoz. bizim iki yakamız bir araya gelmez valla

babuşum sen de sağol kuzuuum mucksss

Eşinde hayret bişey ya, gömlekmi aldında beğenmeyeceksin..Sende kullan arabayı sadece eşine sakın bırakma..Beraber çalışıp ödeyeceksiniz hiç taviz verme..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya bide şeyi diyecem. ben şimdi burdaki niklerle feys'de gerçek isimlerinizi karıştırıyorum hep. kim kimdir bacılar bi deyin bana.

içinizden gerzek sanırım dediğinizi duyar gibiyim de napayım valla tutamuyorum kafamda artık hiçbişeyi:(

Gökçem naber?aden kuzusu ne yapıyor..ben facedeki resimlerine bayılıyorum minnoşum. Kot pantolan çok yakışıyor minnoşuma..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçem naber?aden kuzusu ne yapıyor..ben facedeki resimlerine bayılıyorum minnoşum. Kot pantolan çok yakışıyor minnoşuma..

iyidir yavruş.. aden napsın huysuz şirinim benim takılıyor kafasına göre. heeee adamın kendine has bi tarzı var valla. :)

sağolasın bebişim hepimizin yavrusu ayrı bi güzel ayrı bi tatlı valla.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ohhhoooo bende daha neler var adenimmm:deli: ama yok kizz durup durup bi kere yaziyom ya ondan oluyo. Pc basinda duramiyorum. Dahasi bu gerzek aletle ugrasamiyorum. Nerde benim laptop um. :bitter:

Sagoll tanselimm.. Seninle de karsilasmiyoruz ne zamandir. Nasilsinn bebis nasill?.

Litttleee masallahhh cnmm kuzuna delikanli oldu valla iyice :emzik:bende topikteki en isirma hissi uyandiran bebkk seninki:deli:

Dun gece defne ye mickey li bi balon aldim. Birakinca tavana yapisiyo tek derdimiz. O koca mickey kafasiyla aklini yedi cocuk aksamdan beri. Bilsem daha once alirdim. Vuruyo vuruyo eli yetmeyince yakalamaya bagiriyo :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ohhhoooo bende daha neler var adenimmm:deli: ama yok kizz durup durup bi kere yaziyom ya ondan oluyo. Pc basinda duramiyorum. Dahasi bu gerzek aletle ugrasamiyorum. Nerde benim laptop um. :bitter:

Sagoll tanselimm.. Seninle de karsilasmiyoruz ne zamandir. Nasilsinn bebis nasill?.

Litttleee masallahhh cnmm kuzuna delikanli oldu valla iyice :emzik:bende topikteki en isirma hissi uyandiran bebkk seninki:deli:

Dun gece defne ye mickey li bi balon aldim. Birakinca tavana yapisiyo tek derdimiz. O koca mickey kafasiyla aklini yedi cocuk aksamdan beri. Bilsem daha once alirdim. Vuruyo vuruyo eli yetmeyince yakalamaya bagiriyo :D

iyiyim canımcım, işteyim. Selimde iyi şükür, bu aralar biraz huzursuz. diş ve sıcağa bağlıyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar acil çıkıyorum. eşim ordan geçecem istersen seni annenin yanına dükkana bırakayım dedi. canıma minnet azıcık kıçım yer gorur..:)

optum sızı hatun kısmısı...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tanselcim dün bir arkadaşımızın 6 yaşındaki oğlunu sünnet ettirdi. aradığımda merhaba demeden ilk tepkisi" bebekken sünnetten kurtul"oldu :D ama sanırım geç kaldık biz. çocuklar artık çok hareketliler. Tuna yüzüstü vakit geçirmeyi çok seviyor. sünnetli sünnetli nasıl olur bilmiyorum. cesaretimi kaybettim sanırsam :( doğdukları gibi yaptırsaydık iyiydi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Sağol teyzesi. büyüyorlar maşallah ama gerçekten çok yaramaz ya. bir dakika durmuyor. yerde yuvarlanıyor. hep koltuk altlarına kaçıyor, yada berjerleri yakalıyor eliyle, koltuğu devirmeye çalışıyor, parkeye ulaşıp şapşap vuruyor :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Konya semazen şehiridr çok gittim öyle gösterilere.. Uzun ise program sıkılır ada, ağlarsa insanların konsantresi bozuldu diye sen üzülürsün. Bence restorana felan gidin derim..

Evet canım vazgeçtim ordan.
Antep yemeklerinin yapıldığı yöresel bir restorana gidicez kısmetse...Merak ediyorum bakalım nasıl bir yer.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar bu arada Ada dün yüzüstüden sırtüstü de döndü. Yerlerde birşeye çarpana kadar kendi çevresinde yuvarlanıyor.
Bi de anne benzeri sesten sonra baba benzeri bir ses de çıkarmaya başladı. buba buba deyip duruyor :D-ciko

maşallah Ada kıza

Tuna anne demedi de, ba ba ve ma ma diyor çok sık. ma ma deyince mama istiyor sanıyorlar, bitiyorum :deli: bir de ağlarken bu baaaa bu baaa diye ağlıyor. eşim tav oluyor hemen :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Sağol teyzesi. büyüyorlar maşallah ama gerçekten çok yaramaz ya. bir dakika durmuyor. yerde yuvarlanıyor. hep koltuk altlarına kaçıyor, yada berjerleri yakalıyor eliyle, koltuğu devirmeye çalışıyor, parkeye ulaşıp şapşap vuruyor :kahkaha:

Tuna maşallah baya hareketli bi bebek olcak..
Geçenlerde ev çok sıcaktı, Selimin altını değiştirdim badisini çıkardım yatağına yatırdım. Bezini çöpe atmaya gittim geldiğimde bezini yapışkanlarından çıkarmış. Bacaklarını oynatarak atmış. Ya bezden sıkılıyorya hemn ben kapatınca elini yapışkana götürüp çıkarmaya çalışıyor..Bide selimde dikkatimi çeken şey çok aşırı meraklı. Çok inceliyor, herşeyi. Bakıcısıda aynı şeyi söyledi acayip dikkatle herşeyi inceliyor dedi. Bakıcısıyla ve onun kızıyla gün içinde çok oyun oynuyorlarmış..
Ben sesli kitablar aldım Selim çok sevdi. +2 yaş diyor ama bizimkiis yemeklerini yerken bayılıyor. Ebru ve ercanın hikayeleri. Uyku ve süt adlı kitabı aldım, diğer serielride alcam..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hey Ercan ne getirdi amcan
bir bardak süt ooo
yatmadan önce içmeli bir bardak süt...

Kafamda sesli kitapdan bu kısım geçiyor. Bi gün yolda yürürken söylersem hiç şaşırmam:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar