2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tugbaaaaaaaa'm
kaldı ki benim esimde senin kardesin gibi 190 boyu 110 kg kendisi..beni dusuna rtık sen yanında :sinirli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
demi simuşum, babuşum seside diksiyonuda çok güzel:)

kesinlikle ;) bi de senin sesini duyaydım Tanselim minnoşum :)

İnşallah çıkmayacak canım benim evhamatik hallerim bunlar, kendim bile önemsemiyom artık kendimi :D:D
Ahahah sesimden nefret ederim ben :D
Ağzımdan çıkıp kulağımla duyduğum nispeten fena değil de, videolarda filan kaydettiklerim korkunç geliyo bana :D
Asıl senin senin süper kız, tam fotoğraflarının üzerine kafamda canlandırdığım gibi, aynısının tıpkısı:huhuu:

Hhhh ben de sen gibi video vs kayıtlarında sesime gıcığımdır :D

kız ben hiç boşlarmıyım sizi ama nasıl bi hafta gecirdim bana sor, anam anam.... hala tam sakinleşemedim ama yavaştan işte hayırlısıyla artık evime duzenime donmek istiyorum valla..

:dance2::dance2::dance2:DOGUM KÜNÜN KUTLU OLSUN ARKİDİŞİMMMMMMMMMMMM-kop-kop-kop

Canıııııııım teşekkür ederim... Muaaaah. Deee sen neye kızdın? neye gerildin de onu...

Siiiiiimmmuuuussss iyii ki dogdunnn balimmmmmmmm:eek:

Muaaaah Sağolasın Ecrincim, iyi ki de hepimizde doğmuşuz...

SİMOŞUMMMMMMMMMM NİCE MUTLU SAĞLIKLI YIARA BEBEĞİNLE EŞİNLE VE TÜM SEVDİKLERİNLE

Yaaavruuuuuuuuuuuum... Sağol balım hep beraber inşallah daaa neden acabası bana "kasa hesabı" nı uygun gördün? hani şöyle çikolatalı bi pasta daha iii olmaz mıydı :D:D:D

maşallah 180 cc amma çok içiyo daha hiç içmedi 180 125i bile görmedik

biz 50 cc yi bile görmedik hey yavrum heeeey, geçen 40 cc içti de nası sevindim...

kızlarda ve erkeklerde en zayıf benim bebeğim cnm

sen öyle san...

6730 gr 6,ay kontrolü

biz bu ay 6700 ü görürsek ben bi garibana yemek ısmarlıcam...

elbette böyle denmez...

ama böyle de denmez!

bence de... okurken çok kötü hissettim kendimi... çünkü biz 6350 ydik ki, ben bugün tarttım 6400 çıkıyo :( :( :(

sağol simuşşş seninde doğum günün kutlu olsun bacım allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin duru ve eşinle

Teşekkür ederim Lidırcan.. Herkese inşallah ve hep beraber...

Hayatım özelden msj atacaktım ama msj kısmın kapalı sanırsam..

Öpüldün..:)

Ben de öpüyom Hayatım ı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bugün olan olay: realde alışveriş yapıyoruz, ben market arabasını, eşim (bundan sonra x diye yazıcam kendisini) kızın arabasını sürüyo. önümde yürüyo, ama önüne değil arkasına yani bana bakıp bişeyler söylüyo. x, kuzey istikametinde yürürken batı istikametinden bi kadın koşa koşa x in üstüne geliyo ve ben bunu daha geride olduğum için görüyorum. kadının x e daha da doğrusu Duru nun arabasına çarpmasına 4-5 mt var, kadın görüyo ama x in durup ona yol vermesini beklediği için koşmaya devam ediyo. x e diyorum ki önüne bak, bakmıyo, önüne bak, bakmıyo, önüne bak bakmıyo. çıldırıyorum tabi. kadına da laf ediyorum, gerçi önüne bakan da(kadın için) doğru düzgün baksa çok iyi olacak! kadın bana ters ters bakıyor bişeler söylüyor ama aynı anda deminden beri önüne bak dediğim x beyefendi kişisi de bana bakıp "sus yaa ne diyosun" dediği için ben kadın malının ne dediğini anlamıyorum. Anlasam verecem ağzının payını. ama son derece, "TIRNAK İÇİNDE "BARIŞÇIL" KOCAM" benim yanımda olmak yerine aman sus bi cıngar çıkmasın peşinde. Sonra tabi ben çıldırıp 1 kere de yanımda ol be adam 1 kere de diyorum. Sonra x kişisi kendisini herkesin içinde nasıl azarladığımın hesabını soruyor bana. Şimdi 1 kere deki 1 kerenin daha öncesinde olan olayı da anlatıcam. Az sonra.... iyi oluyo yazdığım buraya. Unuturum çünkü.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hani en son Şehir dışına çıkmıştık da Duru nun gaitasında kan görmüştük tatilin 3. günü hah işte o gün size demiştim olaylı bi hastane sürecinden sonra vs vs diye belki hatırlarsınız... Olaylı hastane sürecimiz de şöyle gelişti:
Kızın altını değiştirirken kanı görüyorum, elim ayağıma dolanıyor ve apar topar 60 km uzaktaki devlet hastanesine doğru yola çıkıyoruz. saat 6.30 da hastanedyiz, giriş yapılmadan önce soruluyor, biz gaita tahlili versek bugün çıkar mı? çıkarsa verdikten ne kadar süre sonra çıkar? hastanenin verdiği cevap: bakılır tabi, acilden giriş yapıyorsunuz, ki tahlile bağlı. tahlili söylüyoruz, haaa o mu, o tahlil 1 bilemediniz 1,5 saate çıkar deniyor. rahatlıyoruz. hastane bahçesinde kızın kaka yapmasını beklliyoruz. ve nihayet Duru saat 7.30 da yapıyor kakasını, hemen bize verilen kabı alıp doooğru teslime gidiyoruz. teslim ederken tekrar soruyoruz ne zaman çıkar? 1,en geç 1 buçuk saate diyorlar yine. tamam deyip bahçede beklemeye çalışıyoruz. çocuk emmek istiyo emzircek yer bulması dert, ishal kaka yapıyo değiştircek yer yok kah yerde kah bankın üstünde yer değiştirmeye çalışıyoruz vs vs zaten tahlil sonucunun verdiği ağır bi stres var. neyse, saat 9 a doğru sonucu almak için gidiyoruz. verilen cevap: ne tahlili? siz tahlili mesai saati dışında vermişsiniz, sizin tahlil yarın öğlene doğru çıkar!!!!!!!!! "TIRNAK İÇİNDE SEVGİLİ "BARIŞÇIL" EŞİM" nası yaa siz bize en geç 9 da çıkar vs vs demiştiniz olur mu böyle şey vs vs deyip, son derece kibar bi şekilde konuşup yanıma geliyo. Çok sinirlenmiş. Diyorum ki x e git al gel tahli,l örneğini, nere soktularsa bulsunlar versinler, başka bi hastane bulalım. X gidiyor tahlili laboratuardan alıp geliyor. Ama ben sinirimi dindiremediğim, sinirden elim ayağım titrediği için avazım çıktığı kadar bağırıyorum hastane bahçesinde hastane kapısına doğru: Allah belanızı versiiiiiiiiiiiiiiiiin, o.ospu çocuklarıııııııııı, ş.refsizşleeeeeeeeeeeeeer. Bilin bakalım "BARIŞÇIL X" nerde? dönmüş kıçını, almış kızın arabasını koşa koşa çıkıyor hastane bahçesinden... Neden biliyo musunuz? Yaptığımdan utandığı için. Ben demiyorum bunu, kendisi dedi. Utandım çıktım dedi. Buyrun.......................

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neyse... Ben ankaraya dönünce sağlık bakanlığının 184 diye bi hattı var. sanırım hem şikayet hem yardım alma amaçlı. Arıyorum o hattı, durumu aynen anlatıyorum. böyleyken böyle oldu diye. dikkate alınıyor ve anlattıklarım doğrultusunda bir dilekçe yazılıp ilgili devlet hastanesine gönderiliyor. beni şikayetimden 3 gün sonra, ki ben cuma şikayet etmiştim, araya cumartesi pazar giriyor, pazartesi günü ilgili hastanenin başhekim yardımcısı arıyor ve durumu aynen tekrar anlatıyorum. çok geçmiş olsun, nasıl telafi edebiliriz bu hatayı diyorlar. ben de ilgilerine teşekkür ediyorum ve 2 gün sonra da bay x in telefonunu arıyor başhekim yardımcısı ve ilgili labarotuvar görevlileri ve nöbetçi doktor hakkında gerekli cezai işlemin yapıldığını söylüyor. o gün bay x bana gelip; "seninle gurur duyuyorum" diyor. dönüp bay x e diyorum ki; hiç bişe çıkmayacağını, benim anca kendimi tatmin etmek için uğraştığımı düşündün dimi diyorum. Evet diyor... Bu da böyle bişeydi işte...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Şimdi... Ben utanılacak bi insan mıyım bu biiiir. İkiiii ben utanılacak ne yapmışım? Üüüüüç kalbim çok fena kırık çok fenaaaa ben bu kalbi nasıl toparlayacağım?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yavrumm ben gordum senin minnosun fotosunu. Oyle zayif yada sagliksiz durmuyo. Bilakiss gayet iyiydi yani. Dr boyle bisi dememistir heralde zaten de.
Bak ben dedim ki dr a kapida bi suru cocuk var. Bizim kiz normal mi hepsi ondan kilolu iriler yani. Dr dedi ki, bu isler cogunlukla genetikle alakali. Cocuguan babasi falan 190 sa cocuk biraz daha uzun olacak tabi. Ama defne her ay 3 cm uzuyo. Duzenli bi sekilde kilo aliyo. Bak fizik olarak cok guclu. Onemli olan bu. Bebekler kiyaslanmaz yani dedi. Kapidaki bebekler erkekti. Erkek bebekler daha iri daha uzun olurlar. Defne kisa degil zayif degil gayet normal kipir kipir bi kucukhanim dedi. Dogru dedim. Benim kardesim o kadar zayifti ki zargana diyoduk. Sunnet sonrasi evrim gecirdi. Simdi zayif aklsaydi keske diyoruz. Minnoss dipcik gibi yani bebise haksizlik etme balim. Sen onun bu hallerini. Tadini cikar. 15 kilo oldugunda kucaginda tasimaya calisirken hatirlatcam sana:deli:

teşekkürler

hakikaten Fikfikcim takılma boyle seylere..kilolu olup ta saglıksal problemlerinin olması daha mı iyi olurdu ?

salla gitsin,senin bebegin iyi mi saglıklımı keyfi yerindemi sen ona bak...ulen ben 2800 kg dogmusum ve kendimi bildim bileli zayıfım bee kilo alcam diye dotum cıkıyo..ama masallah diyim ben varya hic hasta olmam yaa naaberrrr :)

bosver yani ustune dusme kilo da kilo diye..

teşekkürler

kacma bebem.kilo dedigin hava civa saglikli mi sen ona bak.her bebek farklidir.benim 2 tane ikisinede ben baktim irem 6 aylikken 10 kiloya yakinmis oyle not almisim ama ela anca bikac ay sonra yetisir ablasina ikisinede ben baktim,ben emzirdim ama iste ayni degiller.canlari sagolsun yeter canim.

teşekkürler

Hayatım özelden msj atacaktım ama msj kısmın kapalı sanırsam..

Öpüldün..:)

kapalı değil ama arkadaş olarak ekli değilsek ondan gelmiyo olabilir ben de seni öptüm canım

Yaaavruuuuuuuuuuuum... Sağol balım hep beraber inşallah daaa neden acabası bana "kasa hesabı" nı uygun gördün? hani şöyle çikolatalı bi pasta daha iii olmaz mıydı :D:D:D

e zaten bu pastanın dışı marshmalovu :D içi çikolata fıstık (senin gibi) :deli:

biz 50 cc yi bile görmedik hey yavrum heeeey, geçen 40 cc içti de nası sevindim...

valla bu akşam 100 bile içmedi 60da kaldı sütüm :)

sen öyle san...

en son halini eklesene seninkinin

biz bu ay 6700 ü görürsek ben bi garibana yemek ısmarlıcam...

:kahkaha:

bence de... okurken çok kötü hissettim kendimi... çünkü biz 6350 ydik ki, ben bugün tarttım 6400 çıkıyo :( :( :(

aynı şeyleri ben de hissettim

Ben de öpüyom Hayatım ı

mmmmmmmmahhh

Daha akşam yemeği yemedim. Eşim pasta almış onu da yemedim. Gıcığım yine kendisine. Sanırım eşim benden utanıyor.Sanırım değil, %100000000000000!!

niye utanıyo kız

bugün olan olay: realde alışveriş yapıyoruz, ben market arabasını, eşim (bundan sonra x diye yazıcam kendisini) kızın arabasını sürüyo. önümde yürüyo, ama önüne değil arkasına yani bana bakıp bişeyler söylüyo. x, kuzey istikametinde yürürken batı istikametinden bi kadın koşa koşa x in üstüne geliyo ve ben bunu daha geride olduğum için görüyorum. kadının x e daha da doğrusu Duru nun arabasına çarpmasına 4-5 mt var, kadın görüyo ama x in durup ona yol vermesini beklediği için koşmaya devam ediyo. x e diyorum ki önüne bak, bakmıyo, önüne bak, bakmıyo, önüne bak bakmıyo. çıldırıyorum tabi. kadına da laf ediyorum, gerçi önüne bakan da(kadın için) doğru düzgün baksa çok iyi olacak! kadın bana ters ters bakıyor bişeler söylüyor ama aynı anda deminden beri önüne bak dediğim x beyefendi kişisi de bana bakıp "sus yaa ne diyosun" dediği için ben kadın malının ne dediğini anlamıyorum. Anlasam verecem ağzının payını. ama son derece, "TIRNAK İÇİNDE "BARIŞÇIL" KOCAM" benim yanımda olmak yerine aman sus bi cıngar çıkmasın peşinde. Sonra tabi ben çıldırıp 1 kere de yanımda ol be adam 1 kere de diyorum. Sonra x kişisi kendisini herkesin içinde nasıl azarladığımın hesabını soruyor bana. Şimdi 1 kere deki 1 kerenin daha öncesinde olan olayı da anlatıcam. Az sonra.... iyi oluyo yazdığım buraya. Unuturum çünkü.

ama bu benim eşim

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hani en son Şehir dışına çıkmıştık da Duru nun gaitasında kan görmüştük tatilin 3. günü hah işte o gün size demiştim olaylı bi hastane sürecinden sonra vs vs diye belki hatırlarsınız... Olaylı hastane sürecimiz de şöyle gelişti:
Kızın altını değiştirirken kanı görüyorum, elim ayağıma dolanıyor ve apar topar 60 km uzaktaki devlet hastanesine doğru yola çıkıyoruz. saat 6.30 da hastanedyiz, giriş yapılmadan önce soruluyor, biz gaita tahlili versek bugün çıkar mı? çıkarsa verdikten ne kadar süre sonra çıkar? hastanenin verdiği cevap: bakılır tabi, acilden giriş yapıyorsunuz, ki tahlile bağlı. tahlili söylüyoruz, haaa o mu, o tahlil 1 bilemediniz 1,5 saate çıkar deniyor. rahatlıyoruz. hastane bahçesinde kızın kaka yapmasını beklliyoruz. ve nihayet Duru saat 7.30 da yapıyor kakasını, hemen bize verilen kabı alıp doooğru teslime gidiyoruz. teslim ederken tekrar soruyoruz ne zaman çıkar? 1,en geç 1 buçuk saate diyorlar yine. tamam deyip bahçede beklemeye çalışıyoruz. çocuk emmek istiyo emzircek yer bulması dert, ishal kaka yapıyo değiştircek yer yok kah yerde kah bankın üstünde yer değiştirmeye çalışıyoruz vs vs zaten tahlil sonucunun verdiği ağır bi stres var. neyse, saat 9 a doğru sonucu almak için gidiyoruz. verilen cevap: ne tahlili? siz tahlili mesai saati dışında vermişsiniz, sizin tahlil yarın öğlene doğru çıkar!!!!!!!!! "TIRNAK İÇİNDE SEVGİLİ "BARIŞÇIL" EŞİM" nası yaa siz bize en geç 9 da çıkar vs vs demiştiniz olur mu böyle şey vs vs deyip, son derece kibar bi şekilde konuşup yanıma geliyo. Çok sinirlenmiş. Diyorum ki x e git al gel tahli,l örneğini, nere soktularsa bulsunlar versinler, başka bi hastane bulalım. X gidiyor tahlili laboratuardan alıp geliyor. Ama ben sinirimi dindiremediğim, sinirden elim ayağım titrediği için avazım çıktığı kadar bağırıyorum hastane bahçesinde hastane kapısına doğru: Allah belanızı versiiiiiiiiiiiiiiiiin, o.ospu çocuklarıııııııııı, ş.refsizşleeeeeeeeeeeeeer. Bilin bakalım "BARIŞÇIL X" nerde? dönmüş kıçını, almış kızın arabasını koşa koşa çıkıyor hastane bahçesinden... Neden biliyo musunuz? Yaptığımdan utandığı için. Ben demiyorum bunu, kendisi dedi. Utandım çıktım dedi. Buyrun.......................

ya erkekler niye böyle
anlattığının bi benzerini biz yaşadık
üstü komşu biz en alt katta oturuyoruz
sürekli kapsının önüne bisiklet bebek arabası su bidonu çöp torbası ayakkab falan bırakıyo
ve ben uyuz oluyorum
bigün eşim arabayı indircek şahin'le bebek arabasından geçemedi ben de sinirlendim kapıyıı çaldım dedim sölicem alsınlar ayy ordan demin geçemeyen eşim bi geçiş geçti çocukla bi aşağı kaçışı var
ben her türlü geçerim ne kapı çalıyosun
o sırada kapı açıldı
ben de indim tabii aşağı noldu diye bana seslendi
dedim prd geçerken yanlışlıkla çarptk ama kadın duydu bence herşeyi
Allah senin cezanı vermesin be adam dedim
1 kere de erkek gibi yanımda dur durmuyosan da o çeneni kapa
hala ben geçerdim diyo be adam sen ben geçerim ben yaparım dersen kadın kapnın önüne her eline geleni koymayı hak sanar

Neyse... Ben ankaraya dönünce sağlık bakanlığının 184 diye bi hattı var. sanırım hem şikayet hem yardım alma amaçlı. Arıyorum o hattı, durumu aynen anlatıyorum. böyleyken böyle oldu diye. dikkate alınıyor ve anlattıklarım doğrultusunda bir dilekçe yazılıp ilgili devlet hastanesine gönderiliyor. beni şikayetimden 3 gün sonra, ki ben cuma şikayet etmiştim, araya cumartesi pazar giriyor, pazartesi günü ilgili hastanenin başhekim yardımcısı arıyor ve durumu aynen tekrar anlatıyorum. çok geçmiş olsun, nasıl telafi edebiliriz bu hatayı diyorlar. ben de ilgilerine teşekkür ediyorum ve 2 gün sonra da bay x in telefonunu arıyor başhekim yardımcısı ve ilgili labarotuvar görevlileri ve nöbetçi doktor hakkında gerekli cezai işlemin yapıldığını söylüyor. o gün bay x bana gelip; "seninle gurur duyuyorum" diyor. dönüp bay x e diyorum ki; hiç bişe çıkmayacağını, benim anca kendimi tatmin etmek için uğraştığımı düşündün dimi diyorum. Evet diyor... Bu da böyle bişeydi işte...

helal ben de aile hekimimi oraya şikayet etmiştim görevden alındı bizim ordan

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
niye utanıyo kız

ama bu benim eşim

ya erkekler niye böyle
anlattığının bi benzerini biz yaşadık
üstü komşu biz en alt katta oturuyoruz
sürekli kapsının önüne bisiklet bebek arabası su bidonu çöp torbası ayakkab falan bırakıyo
ve ben uyuz oluyorum
bigün eşim arabayı indircek şahin'le bebek arabasından geçemedi ben de sinirlendim kapıyıı çaldım dedim sölicem alsınlar ayy ordan demin geçemeyen eşim bi geçiş geçti çocukla bi aşağı kaçışı var
ben her türlü geçerim ne kapı çalıyosun
o sırada kapı açıldı
ben de indim tabii aşağı noldu diye bana seslendi
dedim prd geçerken yanlışlıkla çarptk ama kadın duydu bence herşeyi
Allah senin cezanı vermesin be adam dedim
1 kere de erkek gibi yanımda dur durmuyosan da o çeneni kapa
hala ben geçerdim diyo be adam sen ben geçerim ben yaparım dersen kadın kapnın önüne her eline geleni koymayı hak sanar

helal ben de aile hekimimi oraya şikayet etmiştim görevden alındı bizim ordan

Al işte. Ben de olsam aynen senin gibi davranır ve burdan geçişimiz çok sıkıntı oluyor derdim. Ama benim eşim de aynen senin eşin gibi davranırdı. Arkadaş, sana gel olaya karış diyen yok. Benim yerime konuş diyen de yok. En azından kıçını dönüp basıp gitme. Sadece dur!

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Şimdi... Ben utanılacak bi insan mıyım bu biiiir. İkiiii ben utanılacak ne yapmışım? Üüüüüç kalbim çok fena kırık çok fenaaaa ben bu kalbi nasıl toparlayacağım?

canım sen olsan olsan gurur duyulacak bi insansındır ve daha fazlası tabii.. seni yüzyüze tanımadan ne kadar mert, gercek samimi bi insan oldugunu anladıgıma göre eşin fazlasıyla gurur duyuyordur eminim.....

ama şu 'BARIŞCIL' benzetmene koptum, çünkü aynı duyguyla bende eşime soylerim ... cok benzettim bitakım şeyleri....

Son halini istediğin için eeeeeeeeeen son çektiğim fotoyu ekliyorum :D
yerimmmmmmm.....

HAYATIM canım öperim seni ve minnoş Şahini.... cok canını üzdün zaten yeter bence, bazen bende durup durup takıyorum niye çok kilo almıyo diye ama yapı be güzelim, Rabbim saglık versin cümlemizin evladına, Amin.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

HAYATIM canım öperim seni ve minnoş Şahini.... cok canını üzdün zaten yeter bence, bazen bende durup durup takıyorum niye çok kilo almıyo diye ama yapı be güzelim, Rabbim saglık versin cümlemizin evladına, Amin.

Amin cnm teşekkürler

simoşşşş kız sen misin oo anamm küçük olsaymışın :D
kzıızn çok tatlı ya eşim de bayıldı maşallah ne güzel bakıyo dyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar