2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aha bak beni cameradan gordu Leader'ım...hihihi kim derki bu kız dogum yapmıs..zaten kimse inanmıyo 25 yasında olduguma..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben kırmızı biber dolması yaptım bide sarımsaklı yogurtlu kızartma yaptım yanına..karpuz fln da koycam sofraya aklmaa baska bisi gelmedi bugun icin...

et kalmamıs buzlukta olsaydı etli patlıcan yapcaktım yanına pilav cacık yada yesil salata yapardım bide..

ohhh superr afiyet olsun.hepsinden canim istedi. ama yapacak takatim yokkkk...isyandayimmmm :bitter: bende de dolna var bugun ama yaprak sarmasi:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Defneye de kaynanam dio bu cocugun surati kasik kadar kaldi. Evet diyorum bikini giycek form tutuyo kizim.:deli:

Kacma kizz dur opuselim :eek: hadi git simdi:deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım çooookkk geçmiş olsunn
inş en kısa zamanda iyileşir eymen paşam yaa Allah şifa versin tez zamandaa
sağolasın niloşcum sanada geçmiş olsun doktora bi gitsen apse için
leadercanım geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun. demiştim ya, ben ateşten korkarım. eğer sabitlenmiyorsa vardır bir sıkıntı. Tunayı da 2 gün savsakladılar acilde. en son ben kıyametleri koparınca ytaış ve testleri yaptılar. e 2 gün önce yapsalar 2 gün önce iyileşecekti bnm yavrum... kullanmak istemiyoruz ama böyle durumlarda ilaç kaçınılmaz :( yavrum tüm minikleri korusun, yanısıra bizimkileri de
tunamada geçmiş olsun eymen bugun daha iyi sanki ilaçlardan sanırım
Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu selam kızlar nasılsınız? Kimseyle konusamıyorum ya denk gelmiyoruz hic.

Tubisim gecmis olsun canım. Rabbim sifasını versin eymenimin..
sağol yelizcim amin inşallah
Tugbacım canımcım çok geçmiş olsun...
Dün eve gittim, Selimin bakıcısı selim biraz üşütmüş galiba sesi çatallıyor dedi. Hakkaten sesi kalınlaşmış. Eşim geldi laranjit galiba dedi. Ama nasıl üzüldük bi anda suratımız düştü. Şimdi ateşi falan yok ama üşütmüş gibi..Ya ben sürekli banyo yaptırıyorum bide oybuyoduk banyoda felan onadan mı oldu. Ya bide havalar feci sıcak. Bi terleyip bi soğuyorlar..
olabilir tanselcim bende hergün banyo yaptırıp küvet dolduruyodum bide benim ev klima açmak zorunda bıraktırıyor beni kuytuyada koysam sanırım etkilendi aslında enfeksiyon daha etkili dedi doktor çünkü öksürük aksırık filan yok şükür boğazları şiş filan da değil sadece ateş kanında enfeksiyon çıktı herşeyi ağzına götürüyor sanırım bu sebep herşeyide strelize etmem mümkün değilki
Lidirrr, tansel, mannakkk hepinize gecmiss olsunn kizlarrr s

Littlllee bize olmasa da bi yakinina anlat tatlimm inan ben buraya yaziyorum yaziyorum cikinca kocama bakisim degisiyo. Bi rahatliyorum. Yada gunluk tut illa dokmek lazim tatlim

Baskaa anlamayan var mi yazdigimi yaa? Uzuldum bak niye anlamiyosunuz benim yazimi. Bide konustugum gibi yazsam hic anlasilmicam demek. Belki kocam da beni ondan anlamiyodur :deli:Saka bi yana neyi anlamiyosunuz kizlar soyleyin duzelteyim
sağol dünürüm muhah öperim
selam guzeller
leader,mannak,tansel,babus canlarim
hepinize gecmisler olsun tez zamanda sifa versin allah..

gece nobetteydik bugun.ela uyumak bilmedi sabah 4 desizdi.bayilarak yedigi meyveleride,yogurduda yemiyor istah sifir dis diye kendimiavutuyorum ama ortada gozukur biseyde yok.mizikmizik surekli.bugun cok sevdigim lise arkadaslarimla iftar yemegimiz vardi ama sanirim gitmeyiz ela yi disarda dusunemiyorum bile.

sağol nazom ela nasıl oldu iyidir inşallah
naber hatungızlar? bebelerinizin öğlen ve gece uykuları nasıl acaba? gece uykusuna kaçta yatıyolar ve sabah kaçta kalkıyolar, arada kaç kere viyaklıyolar...
öğlen dediğim sabah 8 de kalkmış oluyo 10,30-11.00de yatıyo 12,30a kadar 15.00te yatıyo 17.00e kadar bide 19.30da yatıyo 20.30a kadar tekrar 22.00-22,30 arası gece uykusuna yatıyo gecede 2 kez kalkıyo
ben de sni seviyom kııııız :)

eheueheuheueheu :D söyle balım söyle, sen anlat ben dinlerim her daim.

unuturmuyuz Pikoşum dün gece konuştuk nerde naaapar diye hatta lidılım oyun taleplerime de yanıt vermiyo didi. :D

:( :( yaaaaa deme öyle demeeeee... ben düşünemiyom burdan kimsenin gittiğini... hem ne sorunun varsa ben de dinlemeye hazırım...

aaaaaaay utandım ama yaaa sağolun kızlar, öperim... bu arada ne güzel hikayeleri varmış bebişim dedelerinin :)

Lidırım çok çok geçmiş olsun tatlım. Umarım kolayca atlatılabilecek bi sorundur neyse ki teşhis edilmiş, buna da şükür. Laylamın dediği gibi biz ne kadar üzerlerine titrersek hep bişe çıkıyo. Allahım beterinden korusun!

Babuşum, endişe etme lütfen bişe çıkmayacak inşallah. Bu arada ule ne güzel sesin var senin öyle :D

geçmiş olsun cnm yaa... :(

bilemedim ben onuuuu :D
sağol simuşşş seninde doğum günün kutlu olsun bacım allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin duru ve eşinle
tarhana çorbası yapıyorum Aden'e ağır gelmıyodur di mi? gerçi severek içiyor bi reaksiyon da gödstermedi çok şükür ama. yine de tarhana işte..

yok be güselim 4.ayını doldurdu eymen doktorun tek içir dediği çorba oldu doğal sonuçta ve tarhana çok faydalıdır sebze çorbalarını öğütemez ama tarhana sindirimi kolaydır dedi yedir afiyet olsun salça ve tuz koyma ben zeytinyağlı yapıyorum ohhh misss

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende isyandayimmm nazomm. Halili zaten severim de bizi bu hale getiren sahan. Taklidini yapti yaa onun patatis sogann diye. Onun ayyyyleri cok hosuma gidiyo. Her kizginligimdaa ayyyyyyyyy patatiss sogann diyorum sacimi yatirip yAtirip. Cocuk da ala ala onu prnek aldi heralde.:kahkaha: yidi benii ayyyy aaaaaayyyy die die:deli:

Bebikommm y ukleyemiyorum. Laptop yok. Gorumceme verdik okul acilana kadar. Bundan da resim yuklenmiyo:( geri gelsin ilk isim yuklemek olcak valla:1:

tmm canikom ;)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aha bak beni cameradan gordu Leader'ım...hihihi kim derki bu kız dogum yapmıs..zaten kimse inanmıyo 25 yasında olduguma..

gicikkkkkk,pisssssss :bitter: hayatta kimseyi kiskanmadim hep baskalarinin mutluguyla mutlu oldum.ama su yiyip yiyip kilo almayan hatun kismi siz bizden degilsinizz:kahkaha: bebikom küsüm ben sana kilo al gel yanimiza...:durbun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

gicikkkkkk,pisssssss :bitter: hayatta kimseyi kiskanmadim hep baskalarinin mutluguyla mutlu oldum.ama su yiyip yiyip kilo almayan hatun kismi siz bizden degilsinizz:kahkaha: bebikom küsüm ben sana kilo al gel yanimiza...:durbun:

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
kız delimisin ben almak istiyom diyom sana yaaa...garez olsun diye soylemedim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii walla billa almak istiyom yaa offf :catalbicak:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

seni varya gebertirim nispet mi yapıyon hıh manken biz deniz anası gibiyiz diyemi bu cilve

hepinizi öper mutfaga dogru boyumla posumla kilolarimla salinarak giderim...

bebikommmm öpmüyom seniiiii.kilo alinca öpüsek

aaaaaaaayyyyyyyyyyyy bak gider atlarım bi yerden simdi haa
:bitter::bitter::bitter::bitter:

ulen bende isterdim diyom size sole etli butlu olayım...lopez gibi totom olsun azcık sole salınayım bende yaa :bitter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaaaaaayyyyyyyyyyyy bak gider atlarım bi yerden simdi haa
:bitter::bitter::bitter::bitter:

ulen bende isterdim diyom size sole etli butlu olayım...lopez gibi totom olsun azcık sole salınayım bende yaa :bitter:

ben vereyim sana al 15 kg fazlam var sen gibi olmak için madem o kadan istiyon aşkım olmamı kabul mu?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ben vereyim sana al 15 kg fazlam var sen gibi olmak için madem o kadan istiyon aşkım olmamı kabul mu?

kabul etmem mi hic..onu diyodum gecen babusa,kilo nakli olsaydı keske..her birinizden 5 er alırdım walla...sırf tekrar kilo alayım diye bidaha hamile kalcak hale geldim o kadar diyim yani :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim kardeşim yaa 109 kg du(boyuda 1,95) kendisi 3 ay içinde nasıl bir azimse 80 kgya indi ki boğazını asla tutamayan bir çocuktur ayyy bide ben gelebilsem gazada verebilsem 15kg 55-60 kg arası olsam

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kabul etmem mi hic..onu diyodum gecen babusa,kilo nakli olsaydı keske..her birinizden 5 er alırdım walla...sırf tekrar kilo alayım diye bidaha hamile kalcak hale geldim o kadar diyim yani :uzgun:

şöle düşün bebiş eşin seni böle sevmiş demekki hoşuna gidiyorsun sende kendini böyle rahat hissediyosan kgyu napcan bacım sağlıklı bişi değilki
ben en çok eşimin yanına yakışmak ve kendi öz güvenim yerine gelsin die istiyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

şöle düşün bebiş eşin seni böle sevmiş demekki hoşuna gidiyorsun sende kendini böyle rahat hissediyosan kgyu napcan bacım sağlıklı bişi değilki
ben en çok eşimin yanına yakışmak ve kendi öz güvenim yerine gelsin die istiyorum

haklısın canım esimle tanıstıgımızda da ben boyleydim ama hamilelikte kilo alıpta o halimi gorunce ben kendimi daha iyi hissettim..
lisedeyken hep dalga gecerlerdi biliyomusun diger kızlar sey derlerdi, erkekler elini attıgı zaman et gelsin ister kemik degil...
derlerdi...bende sey derdim artık ben ellemelik degilim siz dusunun orasını derdim....
yani hamileyken en son 65'i gordum..hadi 6o olsun onada razıyım..
neyse kapatıyom bu konuyu canım sıkılcak yoksa yine..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar