Kizlarr size birsey sorucam. Simdi ben ygs ye girdim ya ataturk uni sosyal hiM bolumu icin. Puanim kafa kafaya yazsam tutar mi bilmiyorum. Acikogretim ama yillik harci 2500 tl.sonu guzel o ayri ama matematik ve istatistik dersinden tirsiyorum.
İkincisi burdakibi vakif universitesinin 2 yillik cocuk gelisimi bolumune puanim tam burs a tutuyo. Ama bitirdikten sonra dgs ye basvurmam gerek ogretmen olabilmek icin. Burayi yazsam cocuga birisi bakar bende gunubir okula gider gelirim.
Siz olsaniz ne yapardinizz akil istiyorumm sizdennn..
Litttlee imm gelmiss gecmiss olsun balimm..Cok sevindim iyi olduguna kuzunun.. Bide senin yogurdu deniyim.
Selam kizlar herkes iyidir insallah. Gecmisi daha okumadim ne kadar yazdiniz bilmiyorum bi bugunu yazayim dedim.
Bugun adanin kontrolu vardi. Hem kontrol olduk hem de 3 tane asi.
Ada'm 7430 gram ve 71 cm olmus. Masallah subhanallah tebarekallah.
Guzel bakilmis dedi doktorumuz. İcim rahatladi bakici bakabiliyomu diye korkuyodum ya.
Sabah kahvaltilara gectik. Tam bugday ekmegi,tereyag,uzum pekemzi,tuzsuz peynir iyice ezilip icine kendi mamasindan konacak. Ekmek yerine cici bebe de olur dedi.
Yogurt da verdi. Sek gunluk sute mayalanacak maya olarak babymix kullan dedi.
Aslolan anne sutudur o olmadigina gore mama yada ek besin farketmez dedi.
Demir damlasini sordum bir ay daha verme bakalim dedi. 7.ayda baslayalim dedi....
iste bizde durum bu kizlar.
Selam kizlar herkes iyidir insallah. Gecmisi daha okumadim ne kadar yazdiniz bilmiyorum bi bugunu yazayim dedim.
Guzel bakilmis dedi doktorumuz. İcim rahatladi bakici bakabiliyomu diye korkuyodum ya.
Sabah kahvaltilara gectik. Tam bugday ekmegi,tereyag,uzum pekemzi,tuzsuz peynir iyice ezilip icine kendi mamasindan konacak. Ekmek yerine cici bebe de olur dedi.
Demir damlasini sordum bir ay daha verme bakalim dedi. 7.ayda baslayalim dedi....
Demir damlasini sordum bir ay daha verme bakalim dedi. 7.ayda
baslayalim dedi....
Canım atatürk üniversitesi erzurumda degilmi, bide üniversitesi içinde olan biri olarak kesinlikle çocuk gelişimi derim.
maşallah adaya babuş. ama bu dr lar çok farklılar, ada nın ölçüleriyle bizimki neredeyse aynı 7420 gr 69,5 cm. ama bizim dr beğenmedi işte. ekmek bana da dedi. çrb ya katabilirsin diye...ben daha vermedim ama.
cıldırmak uzereyim yaaaa.....yarabbim sabır versin artık baska bisey istemiyorum..basım nasıl fena agrıyo..Hira da bugun daha once hic gormedigim sekilde aglama tutturdu yuksek sesle bagıra bagıra aglıyo resmen mahvetti beni bugun sıcaktan mı yapıyo anlamadım yaa....
klima taktırcam artık burama kadar geldi bugun iyice yaa of Allah'ım..
:bitter::bitter::bitter:
Evet canim ezerek koycakmisiz.kurutulup rondodan gecirilae olur mukiMasallah cnm ada ya. Allah nazarlardan korusun. Ekmegi nasil verceksiniZ ki. İci ni mi ezceksiniz corbada. Kizz nasil yutcaklar onu. Benim kizz puturlu patatesi yutmadi. Bende babymix den mayaliycam. Aldim koydum dolaba. En azindan bebe yogurdu. Bizde demire baslamadik onumuzdeki ay kan sayimi yapicakmis dr o zaman duruma gore bakariz dedi. Zaten mamalarda demir takviyesi varmis
Erzurum cnm ama acikogretim fakultesi o da. Kontenjan sinirli 1000 kisi. Bide harci yuksek.
Cocuk gelisimi daha guzel bencede ama 2 yillik. 4 yila tamamlayamazsam bi cacik olmaz benden yine. Ama tamamlarim heralde ya yapan nasil yapiyo dimi?
babusum gecmis olsun canım..aynı zamanda da masallah Ada'ya..Allah nazardan saklasın..(butun bebeklerimizi)
ooy oy..oyle menuler hazırlıyolar ki bizler bile zor adapte oluyoruz degilki bi baskasına anlatıcan sende haklısın ama yaz bi kagıda acık acık buyuk harflerle as dolaba...