selam kızlar
biz doktora gittik geldik..
ha doktor tam istedigim gibiymis :dance2::dance2:
heeerseyi ver diyo hatta adam kendi soledi hazır muhallebi ver hipp'in diyo esimin suratını gorcektiniz

ozetliyim bak dedigini;
-oturtabilirsin artık dedi
-ek gıda olarak sebze corbası,yogurt,muhallebi,meyve puresi dedi
-yanlız bunları teker teker denicez ve bir hafta boyunca takip edicen dedi..soyle vericekmisim mesela ogun olarak gunde bir defa bir fincan meyve puresi.bunu bir hafta vercekmisim sonra corbayı aynı sekilde..sonraki hafta muhallebi..e sonrada zaten 6.ayını doldurmus oluyo her birinden gunde birer ogun seklinde az az verebilirsin dedi..
-dişlerinde bi kıpırtı yok henüz dedi
hmm....
-7150 gram olmus gecen ay 6700 dü..450 gram almıs yani ama olsun yinede masallah..kiloyla isimiz yok dedi zaten doktor..
-yogurdu ev yogurduyla mayala dedi market yogurduyla mayalama dedi..keci sutunden yapılmıs yogurt da olabilr dedi..
-liste verdi zaten elime bide kitapcık gelisimini yazmak icin..
şimdilik bu kadar aklıma gelirse yine yazarım..
ayy walla cok genis bi doktordu esim hic begenmedi ama ben bayıldım
bole tipi de garipti biraz kupeli fln
:kahkaha::kahkaha:
biz doktora gittik geldik..
ha doktor tam istedigim gibiymis :dance2::dance2:heeerseyi ver diyo hatta adam kendi soledi hazır muhallebi ver hipp'in diyo esimin suratını gorcektiniz
ozetliyim bak dedigini;
-oturtabilirsin artık dedi
-ek gıda olarak sebze corbası,yogurt,muhallebi,meyve puresi dedi
-yanlız bunları teker teker denicez ve bir hafta boyunca takip edicen dedi..soyle vericekmisim mesela ogun olarak gunde bir defa bir fincan meyve puresi.bunu bir hafta vercekmisim sonra corbayı aynı sekilde..sonraki hafta muhallebi..e sonrada zaten 6.ayını doldurmus oluyo her birinden gunde birer ogun seklinde az az verebilirsin dedi..
-dişlerinde bi kıpırtı yok henüz dedi
hmm....
-7150 gram olmus gecen ay 6700 dü..450 gram almıs yani ama olsun yinede masallah..kiloyla isimiz yok dedi zaten doktor..
-yogurdu ev yogurduyla mayala dedi market yogurduyla mayalama dedi..keci sutunden yapılmıs yogurt da olabilr dedi..
-liste verdi zaten elime bide kitapcık gelisimini yazmak icin..
şimdilik bu kadar aklıma gelirse yine yazarım..
ayy walla cok genis bi doktordu esim hic begenmedi ama ben bayıldım
bole tipi de garipti biraz kupeli fln
:kahkaha::kahkaha: