2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar,sizin bebeler de az yiyolarmı ? Hira gün icinde yok dencek kadar az yiyo..zaten memeden eskisi gibi sut alamıyo,mama verince de 60 cc den fazla icmiyo...bi tek suyu ne zaman versem iciyo cocuk bırakmak istemiyo hemde bide meyve puresi..sıcaktan mı yapıyo bu cocuk boyle yaa ?? zaten bu ay 450 gram almıs..yaz girmeden once ayda en az 700-800 alıyodu..
bilemedim ki..

bi klima sart oldu sanırım :sinirli:

Ada da az yiyo canım...Gün içinde meyve ve çorba yedirdikten sonra,iki kere 100 cc gibi mama emiyormuş.Ben de akşam gelince 90 cc gibi veriyorum.Ama hep mırın kırınla alıyor bir seferde içmiyor.Suyu ne zaman versem cok cok içiyor.
520 gram almış Ada da.Ama normal dedi doktor.
Bir de şey dedi bana aslolan anne sütüdür.Anne sütü vermedikten sonra ek gıda mama farketmez dedi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Babus ben cici bebe verdim bı kaç kere, sonra eti nin glutensiz bebek biskuvisi var onu aldim, artık ondan veriyorum, hipp hiç almadim.

Bı de sen özel Dr a mı gidiyorsun yoksa hastaneye mı ada için? Biz hastaneye gidiyoruz ama bizimki ası yapmıyor, burada gittik ası için ama ellerinde kalmamış, mecbur haftaya kaldı.

Yürüteci de 7.aydan sonra dedi Dr, ama o aydan sonra gerek de yok yani.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babus ben cici bebe verdim bı kaç kere, sonra eti nin glutensiz bebek biskuvisi var onu aldim, artık ondan veriyorum, hipp hiç almadim.

Bı de sen özel Dr a mı gidiyorsun yoksa hastaneye mı ada için? Biz hastaneye gidiyoruz ama bizimki ası yapmıyor, burada gittik ası için ama ellerinde kalmamış, mecbur haftaya kaldı.

Yürüteci de 7.aydan sonra dedi Dr, ama o aydan sonra gerek de yok yani.

Biz hastaneye gidiyoruz lilacsim...Doğum yaptığım hastaneye.Özel hastane ama devlet onlara da aşı veriyormuş.Ücretsiz yapıyolar, rota dışındakileri.
Ben yürüteci hiç sormadım, düşünmüyorum almayı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bence uzaktan eğitimi seç canım.Bebekle iki yıl derslerine devam etmen çok zor olur gibime geliyo.
Eğer kendine güveniyosan uzaktan eğitim de olsa ben iradeli şekilde çalışırım dersimi,boşlamam diyosan, sanki bunun avantajları daha fazla gibi.

Oyle mi diyosunn? Bakalim uzaktan egiti. Beni sececk mi. Gecen yil kapattigi puandan 2 puan dusuk benim puanimm sansmi denicem bakalim belki tutar

Kızlar bişey sorucam size.
Şimdi doktorumuz verdiği kahvaltıda bebek bisküvisi yada tam tahıllı ekmek kullan dedi bana.
Bebe bisküvisi acaba hipp’in organiklerini mi alsam yoksa bildiğin cicibebe de olur mu ki?
Hipp’de veya diğer markaların bebe bisküvilerinde şeker filan
yokmu ki?
Netten baktım %100 organik, GDO’suz filan yazıyo ama şekerle alakalı bişey yok.
Kahvaltı verenler, siz bebe bisküvisi ne kullandınız?

Ben bebe biskuvisine kilim nedense. Gerci ben biskuvinin her turlusune kilim da neyse:deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarr. Bugun deniz yolunu tuttuk yine. Gorumcemin evinw gittik. Aslind bi ben gidicektim. Sonra kayinvalidem falan da geldi. Vazgectim diyemedim. Sonra goeumcem bana sen kal dedi. Esim insaata gidiyo her gun cunku yarin alir seni dedi. İi dedim. Sonra bi baktim kaynanam maynanam kalmaya kalkti yine. Yok dedim cok kalabalik ben izmire donuyorum. O da sen gel onumuzdeki hafta kal dedi. Bakalim dedim. Kaynanam cokisrar etti ama kalmicam dedim.iyi ki gelmisim catlardim ben o kalaba lkta.sabah gidicem esimle diek plaja en rahati. Aksam donuste araba yine kalabalik olcK o ayri. O da benim kaderim artik:benmi:

Dr 6 aydan once vucut isisini koruyamayacaklari icin deniz havuz onermiyoruz ama guneste kalmadan beline kadar sokun demisti. Once ayaklarini neyin soktum bende. Sonra ben aldi. Elime ipad i video cekicem die cocugu da soyup suya so ktuk.gorumcem eliyle gogsunden tuttu sadece. Elleri ayaklari cirpisina inanamazsiniz. Bayagi yuzu koyun eli ayagi cirpa cirpa kendince yuzdu arkadas. Kafayida o kadar profesyonel yukarda tuttu bi damla yuzu islanmadi. Ortaya harika bi video cikti:kahkaha: ailecek spora olan egilimleri cocuma bulasmis bana cekse kesin kabiz bi tip olurdu:kahkaha:
Sonra aksam oldu. Gayet guzel gulucukler sacarken bizimkikoltugunda bi anda avazi ciktigi kadar bagirmaya basladi. Ama ne aglamak.ne carsaf kaldi salamadik ne ayak.susmak bilmedi. En son mama verdim nazlanarak icti. Sonra ben biberonu gotururken tek elimle tuttum karnina baski yaptigimi hissettigimde cok gecti hepsini geri cikardi. Bu sefer daha cok bagirdi:korkak: aldim kucagima evin arka tarafina gittim. Bana misin demedi. Bakti. Herkes yok oldu. Biz yalnizken ben ona hep kayahan soluo galiba uykudan uyanmis bakarmis gulermis die baslayan bi ninni var. Hep onu soylerim o da hep guler. Arada oyle uyumuslugumuzda var.sessizce ou solemeye basladim. Cocuk tik die sustu.sok oldum ama uyuyana kadar soyledim. Oda dinledi uyudu. Kiyamamm hicc sarildimm iyice kokladim optum. Gurultuden uyuyamadi butun gun kafasi sisti cocugumun zaar. Melek gibi uyuyo o saatten beri. Bi yerde bebeklerin de kafasini dinlemeye ihtiyaci vardir yaziyodu. Cok dogru bence. Bi saatten sonra sukunet huzur istiyolar..:gulbis:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kesinlikle katılıyorum ecrincim. Benim kızım da özellikle kayınvalideme ve görümceme gittiğimizde kalabalıktan rahatsızlığını öyle güzel ifade ediyor ki. Sağolsunlar onlarda da anlayıştan eser yok, çocuğu sevmek uğruna resmen eziyet çektiriyorlar, ben de dayanamayıp müdahale ettiğim için kötü gelinim :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bir de son zamanlarda birkaç kez konusu geçti. Ben Ada’ya engel olabildiğim kadar, direnebildiğim kadar çikolata, abur cubur, konserve ve gazlı içecek, hazır gıda vermeyeceğimi söyledim görümcemin yanında. Birkaç kez geçti konusu. Kendisi bu konularda çok umursamaz olduğundan, yeter ki çeneleri kapansın, mızırdamasınlar diye her dediklerine evet dediğinden herhalde kompleks meselesi yaptı bunu. İki çocuğunda da beslenme bozukluğu var. biri abur cuburdan normal yemek yemiyo. Sürekli nutella-ekmek, çerez. Diğeri de çok kilolu. Sürekli sağlıksız ve kalorili şeyler yiyor. Diyabetli aynı zamanda.
Ben sözümü daha bitirmeden alaylı alaylı gülüyo görümcem. Aynı alaylı edasıyla da konuşuyor. Bi büyüsün de gör, bakalım engelleyebiliyor musun, hiç mi dışarıya çıkmayacak, görmeyecek mi, ağlayıp istemeyecek mi diyor…Hayal dünyasında yaşıyorsun minvalinden alaylı hareketler...Ama o alaylı tavrı öyle sinir bozucu ki. Kendi yapamadığı için, ki ben yapamamayı kabul etmiyorum, zor geliyor uğraşmak-emek vermek- sabretmek benimle dalga geçip kompleksini kamufle ediyor.
Düşünün ki çocuklarını ders çalışırken denetlemek,yardım etmek zor geldiği için etüde veren, sonra da başarı gelmeyince de daha ilkokul 4e ve 1e giden çocuklara hayat sizin hayatınız kendiniz bilirsiniz, ben napabilirim diyen bi tip kendisi. Üniversite mezunu cahillerden.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hayatım ne zaman geliyo ki tatilden,sesi soluğu çıkmayınca bi eksiklik oluyo :D Gelse de bi anlatsa neler yaptı tatilde, ne bombalar vardır şimdi onda :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla babusum gorumcene katilamiycamm malesef. Cocuk elbet gorur ister ozenir ama hersey ailede. Mesela benim buyuk gorumcem cocugu okula baslayana kadar yemeklerine hic tuz atmamis. Evde her yemek tuzsuz pismis. Cocuk okula basladiginda tuzlu y emek gelmis onune cok sasirmis. Simdi yemekler normal tuzla yapiliyor ama cocuk ,asla eline tuzluk alip ilave etmiyor ne veriliyosa o. Gorumcem kendisi kola icmez evlerinde de hic olmaz. Biz giderken kendimiz aliriz. Cocuk da kola ocmiyor. Etraftan gorunce ozenip bi bardak koyduruyo ama hiic aramiyo genelde ayran iciyo. Televizyona bagliliklari yok cocukta tv aramiyo oturup muhabbetetmeyi daha cok seviyo.
Ama gel bize babamlar tv basindan kalkamaz kardesim de oyle oldu. Babam disari cikmayi hareket etmeyi pek sevmez kardesim ona keza. Babam futbol sevmez kardesim de oyle. Annemler tuzu sever kardesim de:deli:
Velhasil cocuk ne gorurse o. Oglen yemeginde al annem hamburger patates dersen cocuk annem babam yapiyor demek dogru diye aynisini yapucak istiycek. Gorumcen benim kulahima anlatabilirr Aglama faslini:deli:
Defne kalabaligi seviyo. Herkes oynuyo yaa kendinden geciyo. Ama sikilmaya basladi mi herkesin susmasi lazimm da ne mumkunn. Dunn cocukk kendini yirtiyoo kaynanam arkamdan gelmiss zaten bagirarakk severr babannnemmm gelll sultanimm gell babannemm die sevmeye calisiyo bagira bagira. Bizimki de bastirmak istercesine daha cok bagiriyo. En son esim bi yeri mi agriyo dedi. Bii sessiz o l dacocuk sussun dedimm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bir de son zamanlarda birkaç kez konusu geçti. Ben Ada’ya engel olabildiğim kadar, direnebildiğim kadar çikolata, abur cubur, konserve ve gazlı içecek, hazır gıda vermeyeceğimi söyledim görümcemin yanında. Birkaç kez geçti konusu. Kendisi bu konularda çok umursamaz olduğundan, yeter ki çeneleri kapansın, mızırdamasınlar diye her dediklerine evet dediğinden herhalde kompleks meselesi yaptı bunu. İki çocuğunda da beslenme bozukluğu var. biri abur cuburdan normal yemek yemiyo. Sürekli nutella-ekmek, çerez. Diğeri de çok kilolu. Sürekli sağlıksız ve kalorili şeyler yiyor. Diyabetli aynı zamanda.
Ben sözümü daha bitirmeden alaylı alaylı gülüyo görümcem. Aynı alaylı edasıyla da konuşuyor. Bi büyüsün de gör, bakalım engelleyebiliyor musun, hiç mi dışarıya çıkmayacak, görmeyecek mi, ağlayıp istemeyecek mi diyor…Hayal dünyasında yaşıyorsun minvalinden alaylı hareketler...Ama o alaylı tavrı öyle sinir bozucu ki. Kendi yapamadığı için, ki ben yapamamayı kabul etmiyorum, zor geliyor uğraşmak-emek vermek- sabretmek benimle dalga geçip kompleksini kamufle ediyor.
Düşünün ki çocuklarını ders çalışırken denetlemek,yardım etmek zor geldiği için etüde veren, sonra da başarı gelmeyince de daha ilkokul 4e ve 1e giden çocuklara hayat sizin hayatınız kendiniz bilirsiniz, ben napabilirim diyen bi tip kendisi. Üniversite mezunu cahillerden.

Babuşum bu görümcelerdeki hazımsızlık ne olacak bilmiyorum. Benim görümcelerde böyle ukaladır. Bana diyorki mükemmel anne olmaya çalışıyorsun. Evet dedim mükemmel anne olamya çalışıyorum inaşşalah olabilirim. Eşimin ailesinin bu araki dertleride selimi özledik ayağından bizim sürekli gitmemizi bekliyorlar. Yıldım, bıktım resmen ya.. Selimide sevseler yanmayacağım bütün camalrı açıp çoçuk varken cereyean yaptırıyorlar. Vallahi sinirlerim çok bozuk bu aralar. Takmayım kafaya diyorum olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Yani olayları ve bu aileyi nasıl önemsememeyi öğreneceğim.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selamlaaaaaar....
kızlar,dün hira nerdeyse hiç emmemişti beni o yuzden aksam goguslerim fena oldu taslastı..sagdım bende dolaba koydum dedim yarın veririm..
bu sabah da cıkardım dısarı ılısın diye cok acıkmıstı tam ılımadan verdim...
anaaaaaa cocuk megerse soguk ıstıyomuss :) nası içtiiii....ama memeye gelince istemiyo asla,mama yapıncada istemiyo..

simdi ben mamayı da bole ılıktan bıraz daha soguk versem nolur ??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum bu görümcelerdeki hazımsızlık ne olacak bilmiyorum. Benim görümcelerde böyle ukaladır. Bana diyorki mükemmel anne olmaya çalışıyorsun. Evet dedim mükemmel anne olamya çalışıyorum inaşşalah olabilirim. Eşimin ailesinin bu araki dertleride selimi özledik ayağından bizim sürekli gitmemizi bekliyorlar. Yıldım, bıktım resmen ya.. Selimide sevseler yanmayacağım bütün camalrı açıp çoçuk varken cereyean yaptırıyorlar. Vallahi sinirlerim çok bozuk bu aralar. Takmayım kafaya diyorum olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Yani olayları ve bu aileyi nasıl önemsememeyi öğreneceğim.

ah canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.aynı şekilde, benim kayınvalidemler eşime çok düşkündür.tek çocuk değil ama en küçük.ben evlendiğimden beri bu dediğini çekiyorum.her hafta her hafta gelin gelin gelin.mesafe koymaya çalışa çalışa çalışa,ancak bu kadar yol alabildim.Önceleri 2 gün görmesin oğlunu,hemen nerde kaldınız, kaç günlerdir görmedim diye nazlanırdı kayınvalidem.bıktırana kadar gelin gelin diye ısrar ederdi.soğuk dura dura,saygı sınırlarının altını çize çize, bizim özel bir hayatımız var, önce biz aileyiz sonra siz vurgusu yapa yapa anca haftada bire düşürebildim!
şimdi ada var, daha çok arttı kaprisleri.
ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki!
biraz da eşlerimizin sınır koyması lazım ama benim eşim koyamıyor.
düşün ben geçtiğimiz cumartesi öğle 1'den akşam 8'e kadar görümcemdeydim. akşama ada ateşlendiği halde, görümcemin 5'e geçen oğlunu davet etti eşim!
pazar günü akşam 8'e kadar bizde kaldı çocuk! Havuza girdiler, basketbol oynadılar.ben tüm cumartesi gecesi uyumamama rağmen eşim adaya azıcık bakıp beni dinlendireceğine yeğeniyle ilgilendi.Akşam 8’de evine bıraktık, benim isteğim üzerine bir arkadşımıza gittik, 1-2 saat oturduk.
Pazartesi akşam eşim anneme uğrayalım mı dedi. Ama dedim ben çok yorgunum günlerdir uykusuzum biliyorsun.
İzlemek istediğim film de var hem. Filmi boşver amannn dedi. Nasıl ya sen benim tercihime nasıl saygı duymazsın ki!
Yorgunum deyince de akşam X’lere gitmeyecektik işte, geç yattın diyor!
Yahu bütün hafta sonumu senin ailene ayırdım, arkadaşımda geçirdiğim 1-2 saat yüzünden mi yorgun oldum şimdi ben!
Gittiğimizde de dediğin gibi gönülden sevseler neyse. Torunu ayaklarına getirmeyi prestij meselesi haline getirdiler.
Kayınpederim bebeğin yanında bile oturmuyor beş dakika!

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selamlaaaaaar....
kızlar,dün hira nerdeyse hiç emmemişti beni o yuzden aksam goguslerim fena oldu taslastı..sagdım bende dolaba koydum dedim yarın veririm..
bu sabah da cıkardım dısarı ılısın diye cok acıkmıstı tam ılımadan verdim...
anaaaaaa cocuk megerse soguk ıstıyomuss :) nası içtiiii....ama memeye gelince istemiyo asla,mama yapıncada istemiyo..

simdi ben mamayı da bole ılıktan bıraz daha soguk versem nolur ??

Ben bu havalarda oda sıcaklığındaki suyla yapıyorum canım. Ilık yapınca içmiyor mamayı.
Ama buzdolabından çıkardığın gibi verme. Hasta olur.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben bu havalarda oda sıcaklığındaki suyla yapıyorum canım. Ilık yapınca içmiyor mamayı.
Ama buzdolabından çıkardığın gibi verme. Hasta olur.

hımmm..tamam yok zaten dolaptan cıkardıgım gibi vermedim ama tam da ılımamıstı..bende oda sıcaklıgındaki suyla yapayım bari bakalım icermi oyle

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ah canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.aynı şekilde, benim kayınvalidemler eşime çok düşkündür.tek çocuk değil ama en küçük.ben evlendiğimden beri bu dediğini çekiyorum.her hafta her hafta gelin gelin gelin.mesafe koymaya çalışa çalışa çalışa,ancak bu kadar yol alabildim.Önceleri 2 gün görmesin oğlunu,hemen nerde kaldınız, kaç günlerdir görmedim diye nazlanırdı kayınvalidem.bıktırana kadar gelin gelin diye ısrar ederdi.soğuk dura dura,saygı sınırlarının altını çize çize, bizim özel bir hayatımız var, önce biz aileyiz sonra siz vurgusu yapa yapa anca haftada bire düşürebildim!
şimdi ada var, daha çok arttı kaprisleri.
ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki!
biraz da eşlerimizin sınır koyması lazım ama benim eşim koyamıyor.
düşün ben geçtiğimiz cumartesi öğle 1'den akşam 8'e kadar görümcemdeydim. akşama ada ateşlendiği halde, görümcemin 5'e geçen oğlunu davet etti eşim!
pazar günü akşam 8'e kadar bizde kaldı çocuk! Havuza girdiler, basketbol oynadılar.ben tüm cumartesi gecesi uyumamama rağmen eşim adaya azıcık bakıp beni dinlendireceğine yeğeniyle ilgilendi.Akşam 8’de evine bıraktık, benim isteğim üzerine bir arkadşımıza gittik, 1-2 saat oturduk.
Pazartesi akşam eşim anneme uğrayalım mı dedi. Ama dedim ben çok yorgunum günlerdir uykusuzum biliyorsun.
İzlemek istediğim film de var hem. Filmi boşver amannn dedi. Nasıl ya sen benim tercihime nasıl saygı duymazsın ki!
Yorgunum deyince de akşam X’lere gitmeyecektik işte, geç yattın diyor!
Yahu bütün hafta sonumu senin ailene ayırdım, arkadaşımda geçirdiğim 1-2 saat yüzünden mi yorgun oldum şimdi ben!
Gittiğimizde de dediğin gibi gönülden sevseler neyse. Torunu ayaklarına getirmeyi prestij meselesi haline getirdiler.
Kayınpederim bebeğin yanında bile oturmuyor beş dakika!

Hahaha, aynen benim kayinpeder.... Sadece kendi anılarını anlatır sonra da sen bu cocuğu müzikle uyut der, bı de camın yanında iciyoruz diye sigara içmeleri de cabası.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
günaydın yavrular..umarım herkes ve bebisler iyidir..off hava su an da oyle guzel ki nasıl serin serin esiyo anlatamam boyle esse butun gun uyuyabilirim yani oyle tatlı :utan:

bu arada ben elevit icmeye basladım bırakmıstım icmiyodum hira 2 aylıkken..ama simdi icicem cunku saclarımın tam olarak yarısı dokuldu apacık ortada farkediyorum nasıl azaldıgını saclarımın ve bu cok sinirimi bozuyo cok uzulkuyorum :( toka tasımazdı benim sacımı simdi ne taksam tutuyo o kadar azaldıgı icin..
tabi bide kilo almayı istedigim icin basladım tekrar..bakalım insallah ise yarar :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarr. Bogazim sis agzimda hala yaralar var. Halsizim, saclarim dokuluyo, tirnaklarim kiriliyovs vs..
Esimi cok seviyorum evet ama bi o kadar kiziyorum. Paylasimimizz sifir nerdeyse. O eski halimmden eserr yok simdiiisarkisii fonda resmenn.. Dun gece eve geldik bi seye laff ettim yolda. Yaaa butun gun yaninda durdum ozellikle bi ye gitmedim dedi. Yanimda durdu evet havuzda aksama kadar yegenleriyle oynadi, evde kaynanam, 4 gorumcem, benimkide dahil toplamda 5 cocuk vardi. Ablasinin yaninda karsi karsiya geldigmiz dk da gulerek yaa bu ailenin en sismani sen mi oldun dedi bana. Bi an neye ugradigimi sapittim ama ayni anda evet sekil onu gosteriyo deyip yurudum. Yeni yemek yemistimm zaten basim da donuyodu baya psikolojik midir nedir butun yedigimi cikardim. Tabi ona soylemedim. Gece yarisi yolda ben aciktim dedim. Ayni anda yedik ben acikmadim daha dedi. Snra bask seylerden tartisirken bana en sisman sen misin dedin ablanin yaninda diye hatirlatinca yine guldu. Cok etkilenmissin belli hala yemek diyosun dedi. Sonrabinbir israr yemek getirdi bana hic ac degildi kendi de yedi. Sonra hemen yattim hastayim deyip. Zaten o gece cok gec yatiyo. Gunduz de baska biyerimi afrikali kadinlarla ozdeslestirmisti gulerek. Arada gelip iltifatta ediyo ama igneli esprilerinn golgesinde kaliyo hepsi.
Surekli anlamiyorum neyimiz var bizim sacmaliyosun diyip duruyo. 10 kisi bi arada olmak paylasim onun icin demek ki. Sabah kalkiyo defneyle oynuyo,Kahve iciyo gidiyo, aksam geliyo erkense
beraber yemek yiyoruz degilse karpuz cay kahve vs , lig tv , futbol sayfalari yorumlari.hayatimiz bundan ibaret oldu.
Bide kayinvalidem faktoru var. Gecen ailevi bi durum oldu morali cok bozuktu. Sabah geldi aksama kadar oturduk. Sonra disari ciktik ayni cafe de gorumcemlerle oturduk. Normalde ordan eve giderdi evde kimse yok bahanesiyle aksam tekrar bize donduk. Ertesi sabah bi daha cikti geldi. Gelirken de bana tencere almis. İyi nietli yaninyine.ama ben kotuyum demek. Neyse yine aksama kadar oturduk. Ertesi gun ben avm ye gidicektim gorumcemle. Aradi cafeye gelcenmi diye. Yk dedim x le avm ye gidicem. Agzimin ucuyla gelmistersen dedim. Yok dedi kapattim. 2 dk sonra aradi e bilmemkim de sizinle geliyomus evet dedim ben yalnizmkaldim burda geldin kocan beni de alsin beraberbgidelim. Oraya da geldi. Yetmedi hala pazar icin program yapiyo denize gidelimdiye. Yok dedim evde oturcaz. Ertesi gun cesmeye gittik kizi cagirmis o da geldi. Benle kalmaya kalkinca ben kalmadim izmire dondum. Dun gunduz denize gittik yine. Hala bayramda koye gidelim diyorum istemiyosunuz diyo. Hic sesimi cikarmadim. Bu kez dondu kenari biraz para koyayim bayramda 3-5 gun bi yere gidip kalalim deniz kenari dedi. Cok kalabalik kalamayiz bi yerde dedim kapattim konuyu. Esim yazligi satarsak bi yere tatile gidelim demisti taaa evlendigmiz gunden sozu var bana. Korkarim oraya da bi punduna getircek 3 kisi gitcez. Babasi oldugunden beri annesine daha duskun oldu. Benim yanimda elini opmeler iltifatlar yaglar.. Ama bana tek guzel soz yok. Benim yapim bu senin annenin yaninda da soylemem diyo. Yapisina tukurdugumun-kizgin
Velhasil canlar bizim icin caliyo.allah sonumuzu hayir etsin. Cocugum erken katildi aramiza simdi bunu daha iyi anliyorum. Allah uzun omur versin yavruma da o olmasa coktan kapiyi cekip cikmistim. Bundan sonrasi allah kerim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tummmmm bunalrin disnda defne sebze yemiyo. Mumkunn degil agzini acmiyo. Meyve de pek yemiyo. Varsa yoksa yogurt ve biberon. Sinir sistemim coktu. Ne corba , ne muhallebi ne kasik mama. Arada yerse kavanoz purelerden yiyiyo. Gec kaldik bence vermek icin. Dr un da tarzina baslicam yakinda. Keske saglikocagini dnleyp kahvalti verseydim gecen ay. Dediydi annem teyzem bana kizim tattir hersey yemicek soonra diye. Essek kafam iste cok bildigimden basim agriyo:bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar