Babuşum bu görümcelerdeki hazımsızlık ne olacak bilmiyorum. Benim görümcelerde böyle ukaladır. Bana diyorki mükemmel anne olmaya çalışıyorsun. Evet dedim mükemmel anne olamya çalışıyorum inaşşalah olabilirim. Eşimin ailesinin bu araki dertleride selimi özledik ayağından bizim sürekli gitmemizi bekliyorlar. Yıldım, bıktım resmen ya.. Selimide sevseler yanmayacağım bütün camalrı açıp çoçuk varken cereyean yaptırıyorlar. Vallahi sinirlerim çok bozuk bu aralar. Takmayım kafaya diyorum olmuyor. Sizce ne yapmalıyım? Yani olayları ve bu aileyi nasıl önemsememeyi öğreneceğim.
ah canım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş.aynı şekilde, benim kayınvalidemler eşime çok düşkündür.tek çocuk değil ama en küçük.ben evlendiğimden beri bu dediğini çekiyorum.her hafta her hafta gelin gelin gelin.mesafe koymaya çalışa çalışa çalışa,ancak bu kadar yol alabildim.Önceleri 2 gün görmesin oğlunu,hemen nerde kaldınız, kaç günlerdir görmedim diye nazlanırdı kayınvalidem.bıktırana kadar gelin gelin diye ısrar ederdi.soğuk dura dura,saygı sınırlarının altını çize çize, bizim özel bir hayatımız var, önce biz aileyiz sonra siz vurgusu yapa yapa anca haftada bire düşürebildim!
şimdi ada var, daha çok arttı kaprisleri.
ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki!
biraz da eşlerimizin sınır koyması lazım ama benim eşim koyamıyor.
düşün ben geçtiğimiz cumartesi öğle 1'den akşam 8'e kadar görümcemdeydim. akşama ada ateşlendiği halde, görümcemin 5'e geçen oğlunu davet etti eşim!
pazar günü akşam 8'e kadar bizde kaldı çocuk! Havuza girdiler, basketbol oynadılar.ben tüm cumartesi gecesi uyumamama rağmen eşim adaya azıcık bakıp beni dinlendireceğine yeğeniyle ilgilendi.Akşam 8’de evine bıraktık, benim isteğim üzerine bir arkadşımıza gittik, 1-2 saat oturduk.
Pazartesi akşam eşim anneme uğrayalım mı dedi. Ama dedim ben çok yorgunum günlerdir uykusuzum biliyorsun.
İzlemek istediğim film de var hem. Filmi boşver amannn dedi. Nasıl ya sen benim tercihime nasıl saygı duymazsın ki!
Yorgunum deyince de akşam X’lere gitmeyecektik işte, geç yattın diyor!
Yahu bütün hafta sonumu senin ailene ayırdım, arkadaşımda geçirdiğim 1-2 saat yüzünden mi yorgun oldum şimdi ben!
Gittiğimizde de dediğin gibi gönülden sevseler neyse. Torunu ayaklarına getirmeyi prestij meselesi haline getirdiler.
Kayınpederim bebeğin yanında bile oturmuyor beş dakika!