2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Çok şaşırdım simuşum ya ne cesaret.
Allah ıslah etsin kim koyduysa...Allahtan da mı korkmaz insan...
Ben de şüpheleniyorum biliyo musun, birşey bulmadım ama...
Annem bana geldiğinde hep evlere sığamıyorum, senin evinde durmak istemiyorum diyodu bana...Psikolojik istanbulu sevmiyo ya diyodum...
Sonra bir teyze geldi bize, kızım bu odanda namaz kılamadım, içim daraldı dedi...
Doğum iznindeyken de bana oldu, evde duramadım, sürekli ben bu evden gitmeliyim, eskişehirde ailemin evi ne güzel, oraya gitsem ne güzel olurdu şimdi, istemiyorum ben bu evi diye düşünürken buluyodum kendimi sık sık...
Nasıl anlarım acaba bişey var mı yok mu...
Günah almak istemiyorum ama, şüphelendiğim kişilerde anahtar vardı zamanında girip koysalar ruhum duymaz öyle diyim...

Canımmmm iyi yolculuklar.....
Ne kadar kalcan orda, dönünce başlasan ek gıdaya?

Bendensin lilacs :D
Fiks temizliğim banyodur benim, doğumdan sonra :D

Saol babusum 10 gun kalicam 5.ay alistirma ayi dedi doktor..yani kendimi cok kasmicam..ins.pisman olmam...
..buarada ben hic sevmem banyo temizlemeyi..Temizlikte en son banyoyu birakiyorum ondan sanirim beni yodugunu zannediyorum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kimin sacı dokuluyor. benim de korkunç saçım dökülüyor.

bi ara kanser mı oldum dıye şüphelendım hatta. banyoda falan oluk oluk. evın her yerı benım saçım.

benimmmmmm hemde nasıl bi dökülme abooooooo:bitter::bitter:

gideyim ben evi toplıyım yoksa pazartesi bi yere gidemiycem allah yardımcım olsun eymeni her odayı temizlerken yanımda taşıoyorum durmuyoo

iyi yolculuklar şeker...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bunlar bize çekmiş bacım özgürlükçüler kova burcunun en önemli özelliğide bu 10 gün daha içimde duraydı balık olacaktı huysuzla ugraş durr
suyu ben gün içinde açken veriyorum yoksa asla içiremiyorum ağzını kilitliyor

Sen de mi kovasin?Canim ben kovayim kizim da asil Allah eslerimizin yard. Olsun..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaaarrr....
bugün dişçiye gittimm..gözüm gibi baktığım dişlerimden biri çürümüş hayatımda ilk defa dolgu yaptırdımm:bitter: annem derdi her çocuk 1 diş götürür die doğruymuş walla...liva tükürük yapmayı öğrendi ve oyun haline getirdi artık her yerimiz tükürük erkek çocuğu gibi...mutfakta ne kadar plastik warsa oyuncağı oldu bayılıo onlarla konuşuoo ben yemek yaparken werioumm tüm gün ewin her yerinde mutfak eşyası war gündüzleri liva da hiç uyumuo nerdeyse max 1 saat... kan ilacını asm den bize de werdiler ama ben wermioum doktor gerek yok mamada zaten yeteri kadar demir war dedi..dünde kendime yoğurt makinası aldım arzumunkinden baya güsel haa..yoğurtlarda şahane küçük küçük kapları war..dün ilk kez yoğurt yedik kızımlaa...arada da cici bebe felan yiyoruzz babası duymasın gebertir walla...doktor demeden wermicez die tutturdu her poka karışıo yaa...bisde gizli yiyoruzz bayılıooo:dance2: bu arada benimde saçım fena dökülüoo leaderim dediği anne bebeğe gülerse çok saçı dökülürmüş derler ondan mı acepp:D tutam tutam gelioooo:benmi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Saol teyzesi ellerinden oper
Corum konusuna gelince gercekten mimarisi cok iyi dedigin baraji hic gormedim fakat temiz duzenli bi sehir..ama yasar misin dersen ist.dan baska heryer gurbet bana..cok seviyrm ist.u..
bende onun nanaklarından öperim mimarisi şöle yeni yapıların muhteşem düzenli bir memleket temiz insanını fazla tanımıyorum eşimin ailesinden başka allasen istanbul mu aman bacım dogma buyume buralı olarak ilk fırsatta şehir dışına çıkıyorum rezalet bir memleket tarihi dışında... burda sadece gezilir malesef yaşancak bir yer değil
artık 20 mlyn insanı kaldırmıyo
Sen de mi kovasin?Canim ben kovayim kizim da asil Allah eslerimizin yard. Olsun..
yok kız ben terazi lastik cimlastik burcuyum ama bende fena düşkünümdür özgürlüğüme ;) eşimde koç oda farklı sayılmaz bide oğlan bize çekti iyimi fena komple yandık
Teknikerim soparim hamileymissin hayirli olsun dermisim kafayi yermissin
deme öyle deme deme ne yaparım öyle birşey olursa amanınnı neden hastalanmıyorum deli gibi kasıklarım ağrıyo 3 gündür ama gelen giden yokkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlaaarrr....
bugün dişçiye gittimm..gözüm gibi baktığım dişlerimden biri çürümüş hayatımda ilk defa dolgu yaptırdımm:bitter: annem derdi her çocuk 1 diş götürür die doğruymuş walla...liva tükürük yapmayı öğrendi ve oyun haline getirdi artık her yerimiz tükürük erkek çocuğu gibi...mutfakta ne kadar plastik warsa oyuncağı oldu bayılıo onlarla konuşuoo ben yemek yaparken werioumm tüm gün ewin her yerinde mutfak eşyası war gündüzleri liva da hiç uyumuo nerdeyse max 1 saat... kan ilacını asm den bize de werdiler ama ben wermioum doktor gerek yok mamada zaten yeteri kadar demir war dedi..dünde kendime yoğurt makinası aldım arzumunkinden baya güsel haa..yoğurtlarda şahane küçük küçük kapları war..dün ilk kez yoğurt yedik kızımlaa...arada da cici bebe felan yiyoruzz babası duymasın gebertir walla...doktor demeden wermicez die tutturdu her poka karışıo yaa...bisde gizli yiyoruzz bayılıooo:dance2: bu arada benimde saçım fena dökülüoo leaderim dediği anne bebeğe gülerse çok saçı dökülürmüş derler ondan mı acepp:D tutam tutam gelioooo:benmi:

geçmiş olsun güselim artık öyle derler benimde öle oldu :Dhemde iğrenç bir yerden çürüyo iki dişin arasından ön dişlerimde tiksinç :ayk: yaaa bu babalara ne oluyo anam anlamıyom bacım ben her şeye karışır oldular sanki biz kötülükleri için savaşıyoz yesin işte zararlı bişi yedirmiyoz ya bebeğe seviyosa yesin arkadaş eymene veremiyorum zaten fazlada yemiyo bişi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın şekerpareler
Dün Kuzey'in kontrolü vardı.İlk kez bensiz gitti annemle.Boy 68 kilo 8 olmuş maşallah.
Bizim gördüğümüz 1 dişmiş, doktor 3 dişi birden çıkıyor demiş ve ağrı kesici, ateş düşürücü bir şurup vermiş.
Geceleri kesintisiz uyuyan oğlum 3 gecedir 4 gibi uyanıyor daha da yatmıyor, sanırım dişleri yüzünden.
Yarın denize götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da oralarda uykusu gelirse felan diye.
Dün ilk maaşımı aldım 1 ay ne çabuk geçmiş.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın şekerpareler
Dün Kuzey'in kontrolü vardı.İlk kez bensiz gitti annemle.Boy 68 kilo 8 olmuş maşallah.
Bizim gördüğümüz 1 dişmiş, doktor 3 dişi birden çıkıyor demiş ve ağrı kesici, ateş düşürücü bir şurup vermiş.
Geceleri kesintisiz uyuyan oğlum 3 gecedir 4 gibi uyanıyor daha da yatmıyor, sanırım dişleri yüzünden.
Yarın denize götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da oralarda uykusu gelirse felan diye.

maşallah canım minnoş Kuzeye, agrısız, sızısız atlatır inşallah..
ilk maaşında hayırlı olsun, bereketini gör inşallah tatlım..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar selam noruyonuz bakiim ?
bakamıyom bi iki gundur,kücük kız kardesim geldi kucuk dedigim de 18 yasında iste :)

TUĞBA'M.....
bende zaten dovme var sol bilegimin ic kısmında :D
ilk olmicak yani bu..dedigin gibi inanc meselesi olmakla beraber,
bu kalıcı dovme alt deriye yapılıyo zaten kalıcı olmasının sebebi de bu..sakızdan cıkan dovmeler gibi degil yani onları yap bak ustunde su damlası kalır mesela su gecirmez dolayısıyla abdest tutmaz diyebilirsin.. ama zaten insan vucudu suyu derinin kat kat altına tasımıyo ki oyle olsa sunger gibi siserdik demi :) ust deriye yine degiyo su temizleniyosun dovme alt deride cunku..o yuzden benim aklımda yada gonlumde bi soru isareti yok..

ama elbetteki tercih ve inanc meselesi :tskler:

bu arada cook sıcaaaakkkk

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın şekerpareler

maşallah canım kuzeye..sanada hayırlı olsun ilk maasın gule gule harca :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

iyidir canımcım sen napan??
anam ne sıcak var ya, kalkıp denize mi gitsek?? evet evet denize gidelim bis şimdi bence...

hee burda deniz yok maalesef :) adı denizli ama denizsiz işte en yakın antalya var kusadası var bize :) hos artık ben cocukla bi yerlere gitmekten yoruldum eziyet ooluyo bisey anlamıyom :tskler:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Günaydın şekerpareler

hayırlı olsun azo, üç diş de az değil hani, ağrısız sızısız olur inşallah...
ilk maaşın da hayırlı olsun, güle güle harca.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar