2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
beeeeeeeen :D
bazen bakıyorum da Hira ya..boyle kıkır kıkır gulmeleri cilvelesmesi ne bileyim kucagıma aldıgımda hissettigim duygular, onun minicik olusu ellerinin ayaklarının puf gibi olusu delirtiyo beni hep boyle kalsa diyorum :D

aynen ben de yaaa
bitek puf gibi değil bizimki çiroz :D

kızlar ben Hira'nın adını iceren bi dovme yaptırmak istiyorum ama nası yaptırsam nereye yaptırsam bilemedim ??

aa ben de yaptırcam sağ el üst bileğe yada sağ bilek yana düşünüyorum

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın hanımlar, nasılsınız?

dün kayınvalideler geldiler, yatak kenarına koruma getirmiş, büyük torunlarının park yatağı için aldıkları uyku setininmiş, park yatağa büyük olunca hiç kullanmamışlar... bizim yatağa anca oldu park yatağa olmayacağı belli, ama almadım. 2. çocuklarına kullansınlar dedim, çünkü artık büyük torunun eskilerinin bize getirilmesinden fenalık geldi, yatağı onlar alacaktı güya, almadılar. eskiyi getiriceğine bi uyku seti alsaydı kabul ederdik seve seve. ama park yatağa bile uyku seti alıp bize kullanılmayan parçayı getirmeleri zoruma gitti, gerçi kadına da üzüldüm o kadar yıkamış, temizlemiş falan. ama sonra görümcem ve kocası 2. çocuklarına uyku seti isterlerdi bi de bizden.
mothercare den aldığımı da geri verdim, yenisini almam lazım, internetten alacam artık.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

dün kayınvalideler geldiler, yatak kenarına koruma getirmiş, büyük torunlarının park yatağı için aldıkları uyku setininmiş, park yatağa büyük olunca hiç kullanmamışlar... bizim yatağa anca oldu park yatağa olmayacağı belli, ama almadım. 2. çocuklarına kullansınlar dedim, çünkü artık büyükhh torunun eskilerinin bize getirilmesinden fenalık geldi, yatağı onlar alacaktı güya, almadılar. eskiyi getiriceğine bi uyku seti alsaydı kabul ederdik seve seve. ama park yatağa bile uyku seti alıp bize kullanılmayan parçayı getirmeleri zoruma gitti, gerçi kadına da üzüldüm o kadar yıkamış, temizlemiş falan. ama sonra görümcem ve kocası 2. çocuklarına uyku seti isterlerdi bi de bizden.
mothercare den aldığımı da geri verdim, yenisini almam lazım, internetten alacam artık.

Gunaydin. Bence cok iyi yapmissin. Benim kayinvalidem de yapti aynini.
Diger torunun eskilerini verdi adina da "hatira" dedi. Eski,lrkrli,sunmus,yaka paca bi tarafa gitmis rengi atmis seyler. O an aldim aldigima da pismanim. Benim ilk bebegim ve hamdolsun durumumuz var. Onlarin da var.
Hic giydirmedim. Cope attim hatta.
Esim hic sesini cikaramadi,soramadi bile.
O da farkinda hatanin.
Bir daha da asla kabul etmem.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hayirli cumalar kizlar.
Unnado da baby boum uyku tulumlari indirimde.
Arastirdigim kadariyla turkiyedeki en kaliteli uyku tulu ve cesitleri olan marka bu.
Kendi sitesindeki fiyatlara bakilirsa iyi de indirim var
Dusunuyorsaniz kacirmayin kislik....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hayirli cumalar kizlar.
Unnado da baby boum uyku tulumlari indirimde.
Arastirdigim kadariyla turkiyedeki en kaliteli uyku tulu ve cesitleri olan marka bu.
Kendi sitesindeki fiyatlara bakilirsa iyi de indirim var
Dusunuyorsaniz kacirmayin kislik....

günaydın, bana da yıkadığı önlükleri, çarşafları falan getirdi, yorgan verdi bi de, ben de aldığıma pişmanım ama o an bişey diyemedim. kullanmak da istemiyorum kalabalık yapıyor. dün de yine bi sürü kıyafet getrimiş, kullanılmış belli, ama küçücüktü neyse ki, olmaz bunlar dedim. sanırım eskileri kullanmak istemediğimi yatak korumasını almayınca anladı, ta ordan taşımış ve ben kabul etmedim (şaşırmıştır muhtemelen)

ama uyku tulumu almayın bu çocuğa dedi, yine büyük toruna hediye gelmişmiş ve poşetiyle duruyormuş kendileri de aldıkları için onu açmamışlar, iyi dedim ne diyeyim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın, bana da yıkadığı önlükleri, çarşafları falan getirdi, yorgan verdi bi de, ben de aldığıma pişmanım ama o an bişey diyemedim. kullanmak da istemiyorum kalabalık yapıyor. dün de yine bi sürü kıyafet getrimiş, kullanılmış belli, ama küçücüktü neyse ki, olmaz bunlar dedim. sanırım eskileri kullanmak istemediğimi yatak korumasını almayınca anladı, ta ordan taşımış ve ben kabul etmedim (şaşırmıştır muhtemelen)

ama uyku tulumu almayın bu çocuğa dedi, yine büyük toruna hediye gelmişmiş ve poşetiyle duruyormuş kendileri de aldıkları için onu açmamışlar, iyi dedim ne diyeyim.
Ben cok kizdigimdan midir nedir yeni aldigi kiyafetleri de giydirmiyorum.
Cok zevksiz seyler alma dedigim halde aliyor. Ihtiyacim olmadigi halde aliyor bazi seyleri. Kasit da var bizimkinde. Dedigi olacak illa.
Bana sorsa neye ihtiyac var soyleriz alir ama minnet etmez sormaya.
O zaman da oyle bekler aldiklari,yada bir ihtiyac sahibini bulur napalim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben de bidaha yapamam ama çalışlıyo olduğumdan dolayı
şahin de çok çok çok zor bi bebek
40 gün anakucvağından başika yerde uyumadı
saat başı yarım saatte bi uyandı
yerine koyarken uyancak diye nefes almadan hareket etmeler
avazı çıktığı kadar ağlamalar yıkanırken giydirirken
ki hala her giydirirken ağlıyo
ban şu an yeni uyandı ana kucağına koydum ama sürekli söyleniyor
asla ve asla herhangi bi oyuncakla ilgilenmiyor oyalanmıyor
sürekli güldürcen hoplatcan zıplatcan
ama bu da dakika sürmüyo sıkılıyo
dışarı her çıktığımızda muhakkak ağlıyo
eşim olduğunda hadi kucağına alııyo ama ben tekken hem arabası hem o yapamam zaten uzun süre ağırlık taşıyamam ben
kendikendine hala uyumuyo illa memede uyuycak çoğu gece yatakta bizimle yatıyo
uyuyunca sakince kendimi çekiyorum
son anda çat diye kolunu bacağını bi üstüme atıyo kalkamıyım diye
memesi geldi mi asla sabrı yok gözünü kapayıp ağzını açıyor imkansız hibişi susturamıyor
memeye geldikten sonra da alayım emeyim yok bi emiyo bi avazı çıktığı kadar söylene söyle ağlıyo bu bi 10 dakika falan sürüyo sakinleşmesi
aklıma gelenler bunlar :)
ama ben ona tüm bunlara rağmen aşığım Rabbim yokluğunu göstermesin eski hayatımı özlemiyorum bazen sadece ne güzel istediğim an uyur, istediğim an bakkala gidebilirdim diyorum ama oğlumla anlamlandım onun dötünü başını yerim

Duygulandırdın....

ay bugün oğlum ilkkez insan gibi mıçtııııııı :1: :1:

o bebek boku yoktu hüzünlendim lan :aglayan: :aglayan:

E yine duygulandırdın... Tek farkla, bu kez güldüm :)

bebeğinin hiç büyümeyip böle kalmasını isteyen var mı?

Ben büyüsün istiyom. Biran önce konuşsun ve yürüsün de istiyom :)

nerdesiniz beeaaaaaaaaaaaaa :bitter: :bitter:

Burdayız :) :D

dün kayınvalideler geldiler, yatak kenarına koruma getirmiş, büyük torunlarının park yatağı için aldıkları uyku setininmiş, park yatağa büyük olunca hiç kullanmamışlar... bizim yatağa anca oldu park yatağa olmayacağı belli, ama almadım. 2. çocuklarına kullansınlar dedim, çünkü artık büyük torunun eskilerinin bize getirilmesinden fenalık geldi, yatağı onlar alacaktı güya, almadılar. eskiyi getiriceğine bi uyku seti alsaydı kabul ederdik seve seve. ama park yatağa bile uyku seti alıp bize kullanılmayan parçayı getirmeleri zoruma gitti, gerçi kadına da üzüldüm o kadar yıkamış, temizlemiş falan. ama sonra görümcem ve kocası 2. çocuklarına uyku seti isterlerdi bi de bizden.

Ben de Babuşa katılıyom, almamakla çok iyi yapmışsın.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar, nasılsınız?

Kızlar biliyo musunuz ben bi kere yastığımın içinde muska buldum. O gün bugündür, kendi annem dahil hiç kimseden için açıp bakamayacağım birşeyi asla kabul etmiyorum. Kayınpederin hanımı yorgan yastık yapmıştı benim kız doğmadan, aldım, teşekkür ederiz dedim eşime verdim onlar gidince dooooğru kömürlüğe indirttim. Annem de yorgan verdi onu da indirttim. Hatta başkasının aldığı kıyafetleri bile mümkünse giydirmiyorum. O kadar tırsıyom...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Slm kizlar
Herkes nasillar..ben corum yolundan yaziyorum..daha 4.5 saatlik yolumuz var fatma simdilik iyi durdu sukur..bakalim ilerleyen bolumlerde bizi neler bekliyor:1:
Birde bi yurlu iyi doktor bulamamistim biliyorsunuz buzim doktor izne cikinca dun ayni hastanede bi bayan doktora gittik fatma onu cok sevdi aglamadi hic..erkek doktorda avaz avazdi:korkak:Neyse sanirim artik bu hanima gidicem herseyi ayrintili anlatiyor ..
Bi de ek gidaya gectik kesin..babusum senin doktorun gibi bi menu verdi bize ..ayrintili olarak anlatan bi dokuman hazirlamis..cok hosuma gitti..bi de bu ay 500 gr almis kuzum boyuda 65 cm olmus iyi dedi doktor...masallah kuzuma..
Tek korkum corumda ek gida duzeni nasil olur???
Neyse bizden bukadar ..simdi hava durumu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Slm kizlar
Herkes nasillar..ben corum yolundan yaziyorum..daha 4.5 saatlik yolumuz var fatma simdilik iyi durdu sukur..bakalim ilerleyen bolumlerde bizi neler bekliyor:1:
Birde bi yurlu iyi doktor bulamamistim biliyorsunuz buzim doktor izne cikinca dun ayni hastanede bi bayan doktora gittik fatma onu cok sevdi aglamadi hic..erkek doktorda avaz avazdi:korkak:Neyse sanirim artik bu hanima gidicem herseyi ayrintili anlatiyor ..
Bi de ek gidaya gectik kesin..babusum senin doktorun gibi bi menu verdi bize ..ayrintili olarak anlatan bi dokuman hazirlamis..cok hosuma gitti..bi de bu ay 500 gr almis kuzum boyuda 65 cm olmus iyi dedi doktor...masallah kuzuma..

İyi yolcuklar Calmişim. Çorumda evde olacağınız için bence ek gıdada sıkıntı olmaz. Orda da hazırlar verirsin inşallah. Bu arada Fatmaya da maşallah annesi...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

Kızlar biliyo musunuz ben bi kere yastığımın içinde muska buldum. O gün bugündür, kendi annem dahil hiç kimseden için açıp bakamayacağım birşeyi asla kabul etmiyorum. Kayınpederin hanımı yorgan yastık yapmıştı benim kız doğmadan, aldım, teşekkür ederiz dedim eşime verdim onlar gidince dooooğru kömürlüğe indirttim. Annem de yorgan verdi onu da indirttim. Hatta başkasının aldığı kıyafetleri bile mümkünse giydirmiyorum. O kadar tırsıyom...

alla alla...kim koymuş ki???
sizin şu kömürlükte yok yok desene :D

ben evi süpürmeden iki misafir ağırladım :) bi tek banyoyu temizledim ikisinde de, tozları aldım oldu bitti :))

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
İyi yolcuklar Calmişim. Çorumda evde olacağınız için bence ek gıdada sıkıntı olmaz. Orda da hazırlar verirsin inşallah. Bu arada Fatmaya da maşallah annesi...
Saol simusum..ev ortami da kendi evimde gecseydim daha rahat ederdim..simdik gozler ustumde olur kirmamak icin bisey de diyemem:deli:Bi de benim kiz biraz minyon ..herkes zayif falan derse tatil bitmez bana:(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ben evi süpürmeden iki misafir ağırladım :) bi tek banyoyu temizledim ikisinde de, tozları aldım oldu bitti :))

Eheheheh valla evde gereksiz gördüğüm ne varsa ya balkondadır ya da kömürlükte :D :D Valla kim koymuş ne ara nasıl koymuş bilmiyom. Eşimin yattığı yastığın içinden çıktı. Adamın evlendiğimiz günden beri başı ağrıyıp duruyordu. Bulduk şok olduk ve ne oldu birden... Başağrıları geçti... Allaha havale ettik kim yaptıysa, zaten o gün bugündür yapanı bilemediğimiz için hem eşimin ailesine hem de benim aileme karşı dikkatli ve mesafeliyiz. Çünkü hocaya gösterdik iyi değilmiş, huzurumuz olmasın mutlu olamayalım diye yapılmış bişeymiş ki, biz eşimle o güne kadar defalarca birbirimize "boşanalım" deyip cam çerçeve aşağı indirmişizdir. O derece...

Bu arada en azından tozları almışın kız, benim her yer 1 karış toz :D :D

Saol simusum..ev ortami da kendi evimde gecseydim daha rahat ederdim..simdik gozler ustumde olur kirmamak icin bisey de diyemem:deli:Bi de benim kiz biraz minyon ..herkes zayif falan derse tatil bitmez bana:(

Hmmm bence kendini hazırla, dicekler çünkü. Bize tatilde bile hiç tanımadığımız insanlar;
-kaç aylık?
-4,5.
-zayıf değilmi bu yaa 4,5 aya göre...
dediler..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Eheheheh valla evde gereksiz gördüğüm ne varsa ya balkondadır ya da kömürlükte :D :D Valla kim koymuş ne ara nasıl koymuş bilmiyom. Eşimin yattığı yastığın içinden çıktı. Adamın evlendiğimiz günden beri başı ağrıyıp duruyordu. Bulduk şok olduk ve ne oldu birden... Başağrıları geçti... Allaha havale ettik kim yaptıysa, zaten o gün bugündür yapanı bilemediğimiz için hem eşimin ailesine hem de benim aileme karşı dikkatli ve mesafeliyiz. Çünkü hocaya gösterdik iyi değilmiş, huzurumuz olmasın mutlu olamayalım diye yapılmış bişeymiş ki, biz eşimle o güne kadar defalarca birbirimize "boşanalım" deyip cam çerçeve aşağı indirmişizdir. O derece...

Bu arada en azından tozları almışın kız, benim her yer 1 karış toz :D :D

Hmmm bence kendini hazırla, dicekler çünkü. Bize tatilde bile hiç tanımadığımız insanlar;
-kaç aylık?
-4,5.
-zayıf değilmi bu yaa 4,5 aya göre...
dediler..
İste korktugum tablo zaten ablamlar basimin etini yiyordu iyi bak bu kiza coook zayif diye diye simdi de esimin ailesi eklenirse artik iyice demoralize olmus halde donerim geri:(ama cevabin hazir saglikli ya emiyor ya onemli olan bu..sizce ise yarar mi:bitter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Çok şaşırdım simuşum ya ne cesaret.
Allah ıslah etsin kim koyduysa...Allahtan da mı korkmaz insan...
Ben de şüpheleniyorum biliyo musun, birşey bulmadım ama...
Annem bana geldiğinde hep evlere sığamıyorum, senin evinde durmak istemiyorum diyodu bana...Psikolojik istanbulu sevmiyo ya diyodum...
Sonra bir teyze geldi bize, kızım bu odanda namaz kılamadım, içim daraldı dedi...
Doğum iznindeyken de bana oldu, evde duramadım, sürekli ben bu evden gitmeliyim, eskişehirde ailemin evi ne güzel, oraya gitsem ne güzel olurdu şimdi, istemiyorum ben bu evi diye düşünürken buluyodum kendimi sık sık...
Nasıl anlarım acaba bişey var mı yok mu...
Günah almak istemiyorum ama, şüphelendiğim kişilerde anahtar vardı zamanında girip koysalar ruhum duymaz öyle diyim...

Slm kizlar

Canımmmm iyi yolculuklar.....
Ne kadar kalcan orda, dönünce başlasan ek gıdaya?

Bendensin lilacs :D
Fiks temizliğim banyodur benim, doğumdan sonra :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar