2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kızlar naasılsınız ?

babusum basınız sagolsun...

kızlar dun gece Hira yı emzirmeye kalktıgımda yüzüstü yatıyodu kollarını da kurtarmıs bi yanagının ustune yatmıs ooyle ama acıkmıs kuzum parmagı agzındaydı aldım emzirdim koydum yine sonra sabah saat 8 de gittim yanına baktım yine yüzüstü uyuyo kendi kendine donmus demekki hep gece..insallah her seferinde kolunu falan kurtarır da altında kalmaz.. her dakika takip edemem ki napayım :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
napam cnm tıkınıyom Hira da soyleniyo bi yandan..yemege giriscem de ama once hira yı uyutmam lazım ooy oy.. sen napıyon

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

kızlar dun gece Hira yı emzirmeye kalktıgımda yüzüstü yatıyodu kollarını da kurtarmıs bi yanagının ustune yatmıs ooyle ama acıkmıs kuzum parmagı agzındaydı aldım emzirdim koydum yine sonra sabah saat 8 de gittim yanına baktım yine yüzüstü uyuyo kendi kendine donmus demekki hep gece..insallah her seferinde kolunu falan kurtarır da altında kalmaz.. her dakika takip edemem ki napayım :(

yüzüstü yatır sen de dönemesin cnm

napam cnm tıkınıyom Hira da soyleniyo bi yandan..yemege giriscem de ama once hira yı uyutmam lazım ooy oy.. sen napıyon

çiko yiyom naneli mmmm şahin çizgi film serediyo aynı zamanda da söleniyo mırılmırıl

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yüzüstü yatır sen de dönemesin cnm

çiko yiyom naneli mmmm şahin çizgi film serediyo aynı zamanda da söleniyo mırılmırıl

zaten sorun yüzüstü dönmesinde...ben normal yatırıyorum ya yan donuyo ya yüzüstü donuyo oyle uyuyo..sırtustu uyumuyo pek..
rahat uyuyosa sorun yok da iste ben pimpirikleniyom..

afiyet olsun valla ben cikolataya azcık ara versem ii olcak kasıntı tuttu gecen gun soylemesi ayıp iki snickers bi bound yedim kıtlıktan cıkmıs gibi :( sonra kasındım hep..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
zaten sorun yüzüstü dönmesinde...ben normal yatırıyorum ya yan donuyo ya yüzüstü donuyo oyle uyuyo..sırtustu uyumuyo pek..
rahat uyuyosa sorun yok da iste ben pimpirikleniyom..

afiyet olsun valla ben cikolataya azcık ara versem ii olcak kasıntı tuttu gecen gun soylemesi ayıp iki snickers bi bound yedim kıtlıktan cıkmıs gibi :( sonra kasındım hep..

tamam anladım sen yatır ki yüzüstü dönmeye çalışıp garip şekillerde kalmaz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tesekkurler canim dostlar sagolsun.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selammmm kızlarrr..

benim kızz her gece uykuda ya bir ya iki kezz öksürüyo kızlar yaa. ama öyle öksürmekk degill bogazında bişii kalmıss gibi öööö diee ses cıkartıyoo. galiba tükürügü bogazına kacıyo diorum ama öyle bi ses cıkartıyoo ki her seferinde elimde ne varsa fırlatıp kosuyorum. bitince aynı yerden uykuya devam ediyo. anlamadım nesi var.:bitter:

Ecrincim dediğin gibi tükürüğü kaçıyo olabilir boğazına. Ama yine de bi doktora göster istersen, zaten sizin kontrol zamanı da yaklaşmıştır heralde...

İyiyiz Bebikom, yakında benimki de uykuda dönecek gibi. Kaç gecedir yan yatıyo. Gündüzleri de oynarken dönüyo sonra bas bas bağırıyo gelin düzeltin beni diye. Yanağını yana koyuyosa bişe olmaz inşallah. Ama dediğin gibi insan tırsıyo...

selam millet :heyo::heyo:

Slm Pikoşum...

Canim cok sıkılıyo ya.....

Benim de...

Bugün kendimi tokatladım. Bildiğin tokat attım kendime yaaa... Sıyırmak üzereyim, Allahım aklıma mukayyet olsun...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
simuşum o gelenler banada geliyolar bazen cıldırıyorum sanki hatta bazen esimin yanındayken oflayıp pufladıgımda esim, sen bıktınmı Hira dan diyo..sıkıldın demi diyo pisman mı oldun dogurduguna falan diyo iyice tilt oluyorum..
Manyakmısn o benim canım pisman olurmuyum hic diyorum..bizde insanız sonucta hepimizin bi sabrı var bi dayanma noktası var bazen sabrımızı tuketiyoruz napalım..insallah Allah bu zamanları da atlatıcak gucu vericek hepimize :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar