2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hira da zor bi çocuk demi Bebikom doğduğundan beri...

hemde nasıl..Allah yoklugunu gostrmesin ama ben ozellikle ilk 2 ay mahvoldum..ayagımda sallamaktan helak oldum bıraksam uyanıyodu ne yemek yapabiliyodum ne de yiyebiliyodum dolayısıyla..surekli mıkırdanıyodu hep mızmız yarım saate bir emzirmem cabası gece saat bası uyanıyodu..nefes aldırmadı anlicagın hicbi yontem de ise yaramadı..ve sonuc olarak ben bugun itibariyle dogumda 65 kg dım simdi 5o kg a indim :((

hem fiziken hem manen bitmis durumdayım :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum o gelenler banada geliyolar bazen cıldırıyorum sanki hatta bazen esimin yanındayken oflayıp pufladıgımda esim, sen bıktınmı Hira dan diyo..sıkıldın demi diyo pisman mı oldun dogurduguna falan diyo iyice tilt oluyorum..
Manyakmısn o benim canım pisman olurmuyum hic diyorum..bizde insanız sonucta hepimizin bi sabrı var bi dayanma noktası var bazen sabrımızı tuketiyoruz napalım..insallah Allah bu zamanları da atlatıcak gucu vericek hepimize :utan:

hemde nasıl..Allah yoklugunu gostrmesin ama ben ozellikle ilk 2 ay mahvoldum..ayagımda sallamaktan helak oldum bıraksam uyanıyodu ne yemek yapabiliyodum ne de yiyebiliyodum dolayısıyla..surekli mıkırdanıyodu hep mızmız yarım saate bir emzirmem cabası gece saat bası uyanıyodu..nefes aldırmadı anlicagın hicbi yontem de ise yaramadı..ve sonuc olarak ben bugun itibariyle dogumda 65 kg dım simdi 5o kg a indim :((

bebikom, benim dayanma eşiğim çok düşük, sabrım çok az. aslında çok da az değil ama, benim hayatım Duru dan önce ve Duru dan sonra diye çok bariz bi şekilde 2 ye ayrıldı. İnan şuan hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor. Tabi Allahım hiçbirinin eksikliklerini göstermesin, ayaklarına taş değirmesin ama çocuk bakmak çok ama çok zormuş. Ben çok sosyal bi insandım. Şuan asosyalliğin dip noktalarındayım. Evden dışarı çıkmak içimden gelmiyor. Sokakta ağlayacak ve rezil olucam diye. Rezillik te başka insanların gözündeki değil, kendi içimde yaşadığım rezillik. Yoksa kim ne düşünürse düşünsün... Akıllı uslu bebeği olanlara o kadar özeniyorum ki.. Benim gözüm çok korktu, sanmam ki cesaret edebileyim tekrar...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom, benim dayanma eşiğim çok düşük, sabrım çok az. aslında çok da az değil ama, benim hayatım Duru dan önce ve Duru dan sonra diye çok bariz bi şekilde 2 ye ayrıldı. İnan şuan hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor. Tabi Allahım hiçbirinin eksikliklerini göstermesin, ayaklarına taş değirmesin ama çocuk bakmak çok ama çok zormuş. Ben çok sosyal bi insandım. Şuan asosyalliğin dip noktalarındayım. Evden dışarı çıkmak içimden gelmiyor. Sokakta ağlayacak ve rezil olucam diye. Rezillik te başka insanların gözündeki değil, kendi içimde yaşadığım rezillik. Yoksa kim ne düşünürse düşünsün... Akıllı uslu bebeği olanlara o kadar özeniyorum ki.. Benim gözüm çok korktu, sanmam ki cesaret edebileyim tekrar...

seni anlıyorum gercekten inan bendede var aynısı bi yere gitmeye tırsıyorum dısarısı yada ev gezmesi olsun farketmez bascak cıglıgı burnumdan gelcek diye kapandım eve artık..yada yeni uyandıgında alıp cıkıyorum 2-3 saat muhleti oluyo huysuzluk cıkarmak icin..

kaldı ki bende cok kolay sinirlenen asabi bi insanımdır kendimi sıkarım hep olan bana olur..ama Hira ya karsı cok zor tutuyorum kendimi hep sabır diliyorum la havle vela cekiyorum surekli..

yeterki,Allah dermansız dert sifasız hastalık vermesin simuşum ne bize ne bebeklerimize..bize güc kuvvet versin sabır versin ki onları layıgıyla buyutebilelim..yoksa baska turlu dedigin gibi cocuk dogurması degilmis zor olan,asıl olan buyutmekmis..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
seni anlıyorum gercekten inan bendede var aynısı bi yere gitmeye tırsıyorum dısarısı yada ev gezmesi olsun farketmez bascak cıglıgı burnumdan gelcek diye kapandım eve artık..yada yeni uyandıgında alıp cıkıyorum 2-3 saat muhleti oluyo huysuzluk cıkarmak icin..

kaldı ki bende cok kolay sinirlenen asabi bi insanımdır kendimi sıkarım hep olan bana olur..ama Hira ya karsı cok zor tutuyorum kendimi hep sabır diliyorum la havle vela cekiyorum surekli..

yeterki,Allah dermansız dert sifasız hastalık vermesin simuşum ne bize ne bebeklerimize..bize güc kuvvet versin sabır versin ki onları layıgıyla buyutebilelim..yoksa baska turlu dedigin gibi cocuk dogurması degilmis zor olan,asıl olan buyutmekmis..

İşte yaaa buranın, arkadaşlığımızın güzelliği... Seni anlayan birileri hep var. Bu sorunları yaşayan ne ilk biziz, ne de sonuncu biz olacağız... Dediğin gibi; Allahım dermansız dert vermesin. Sabır için ben de la havle çekeyim bari...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
İşte yaaa buranın, arkadaşlığımızın güzelliği... Seni anlayan birileri hep var. Bu sorunları yaşayan ne ilk biziz, ne de sonuncu biz olacağız... Dediğin gibi; Allahım dermansız dert vermesin. Sabır için ben de la havle çekeyim bari...

:) tabiki canım biz hepimiz birbirimizi gormeden de olsa nasıl arkadaslık dostluk kurabilcegimizin canlı kanıtlarıyız :) insallah hep boyle devam eder

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın güzellerr

azoş dünürüm canummm kuzey diş cıkarmıs.hayırlı olsun.darısı diğer dişlere olsun.ağrısız sancısız cıkıversin hepsi insallah..

ben alıntı yapmıstım bir sürü zaman asımına uğradı şimdi tekrar okuyayım bari :(

Sağolasın canımmmm Aminnnn hepsinin inşallah..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaw bu arada hira uyuyo,az once yine yüzüstü dondu ellemedim bakayım nappıcak diye bi kolu altında kaldı sol kolu bi taraftan da parmagını emiyo :(
sonra o kolu morarmaya basladı hemen cektim altından simdi ustunne basılmıs kurbaga gibi yere yapısık uyuyo :)

ama korktum yaa kolunu oyle gorunce kuzum ya gece de oyle altında kalır da cıkaramazsa Allah korusun aklımı oynatcam ya :aglayan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
azo naber cnm kuzey nasıl ? yerim onun minicik disini ben :D daha bi seker olur simdi o bizim yerimize de mıncıkla -ciko

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Canim cok sıkılıyo ya.....

hayırdır canım

Bugün kendimi tokatladım. Bildiğin tokat attım kendime yaaa... Sıyırmak üzereyim, Allahım aklıma mukayyet olsun...

sakinnn

ben galiba tek çocukla kalırım. yani bi daha bi tarafımın yiyeceğine hiç inanmıyorum. o kadar zor bir çocuk ki duru, ben hayatımda böyle bişe görmedim...

ben de bidaha yapamam ama çalışlıyo olduğumdan dolayı
şahin de çok çok çok zor bi bebek
40 gün anakucvağından başika yerde uyumadı
saat başı yarım saatte bi uyandı
yerine koyarken uyancak diye nefes almadan hareket etmeler
avazı çıktığı kadar ağlamalar yıkanırken giydirirken
ki hala her giydirirken ağlıyo
ban şu an yeni uyandı ana kucağına koydum ama sürekli söyleniyor
asla ve asla herhangi bi oyuncakla ilgilenmiyor oyalanmıyor
sürekli güldürcen hoplatcan zıplatcan
ama bu da dakika sürmüyo sıkılıyo
dışarı her çıktığımızda muhakkak ağlıyo
eşim olduğunda hadi kucağına alııyo ama ben tekken hem arabası hem o yapamam zaten uzun süre ağırlık taşıyamam ben
kendikendine hala uyumuyo illa memede uyuycak çoğu gece yatakta bizimle yatıyo
uyuyunca sakince kendimi çekiyorum
son anda çat diye kolunu bacağını bi üstüme atıyo kalkamıyım diye
memesi geldi mi asla sabrı yok gözünü kapayıp ağzını açıyor imkansız hibişi susturamıyor
memeye geldikten sonra da alayım emeyim yok bi emiyo bi avazı çıktığı kadar söylene söyle ağlıyo bu bi 10 dakika falan sürüyo sakinleşmesi
aklıma gelenler bunlar :)
ama ben ona tüm bunlara rağmen aşığım Rabbim yokluğunu göstermesin eski hayatımı özlemiyorum bazen sadece ne güzel istediğim an uyur, istediğim an bakkala gidebilirdim diyorum ama oğlumla anlamlandım onun dötünü başını yerim

yaw bu arada hira uyuyo,az once yine yüzüstü dondu ellemedim bakayım nappıcak diye bi kolu altında kaldı sol kolu bi taraftan da parmagını emiyo :(
sonra o kolu morarmaya basladı hemen cektim altından simdi ustunne basılmıs kurbaga gibi yere yapısık uyuyo :)

ama korktum yaa kolunu oyle gorunce kuzum ya gece de oyle altında kalır da cıkaramazsa Allah korusun aklımı oynatcam ya :aglayan:

Allah korusun canım uykun ağır mı belki o an bızırdar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayırdır canım

sakinnn

ben de bidaha yapamam ama çalışlıyo olduğumdan dolayı
şahin de çok çok çok zor bi bebek
40 gün anakucvağından başika yerde uyumadı
saat başı yarım saatte bi uyandı
yerine koyarken uyancak diye nefes almadan hareket etmeler
avazı çıktığı kadar ağlamalar yıkanırken giydirirken
ki hala her giydirirken ağlıyo
ban şu an yeni uyandı ana kucağına koydum ama sürekli söyleniyor
asla ve asla herhangi bi oyuncakla ilgilenmiyor oyalanmıyor
sürekli güldürcen hoplatcan zıplatcan
ama bu da dakika sürmüyo sıkılıyo
dışarı her çıktığımızda muhakkak ağlıyo
eşim olduğunda hadi kucağına alııyo ama ben tekken hem arabası hem o yapamam zaten uzun süre ağırlık taşıyamam ben
kendikendine hala uyumuyo illa memede uyuycak çoğu gece yatakta bizimle yatıyo
uyuyunca sakince kendimi çekiyorum
son anda çat diye kolunu bacağını bi üstüme atıyo kalkamıyım diye
memesi geldi mi asla sabrı yok gözünü kapayıp ağzını açıyor imkansız hibişi susturamıyor
memeye geldikten sonra da alayım emeyim yok bi emiyo bi avazı çıktığı kadar söylene söyle ağlıyo bu bi 10 dakika falan sürüyo sakinleşmesi
aklıma gelenler bunlar :)
ama ben ona tüm bunlara rağmen aşığım Rabbim yokluğunu göstermesin eski hayatımı özlemiyorum bazen sadece ne güzel istediğim an uyur, istediğim an bakkala gidebilirdim diyorum ama oğlumla anlamlandım onun dötünü başını yerim

Allah korusun canım uykun ağır mı belki o an bızırdar

yok uykum agır degildir cıt dese uyanırım ama kendi odasında yatıyo artık Hira..telsiz de var gerci ama ne bileyim iste yaa taktım ben simdi bu olaya off..
bak duzelttigimdden beri su an yüzüstü yatıyo nerdeyse 4o dk oldu..off bilemedim ben napsam yaa sürekli yüzüstü yatması sakıncalımıdır ki ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar