hehh bacım alll işte verme diycem olmıycak anacım kabız oldu bizimki 3-4 günde 1 yapıyokızlar ben bu demir damlasını vermeye korkuyorum Hira'ya yaaa... kabız olcak diye veresim gelmiyo..napsam yaa aoff :dertli:
yok cnm bizim ev değil aslında evde yani tatilköyü içinde 2 katlı bir bina adını diyim tatile beklerizzyok ya gitcem başka yolu yok
sizinki ev dimi
napam kuduruk şahin'le oynaşıyoz sen napan
aboooooww kız ben bebeğinin cinsiyetini sorarken sen doğurcan hadi bakalım hayırlısı seni korkutmıyım ama senin gibiyken ben doğurmuştum 38+3te geldi eymen hadi hayırlısı rabbim kolay dogumlar nasip etsin inşallah özgemms. a kızlar bebişler maşallah barekellah kocaman olmuşlar ya allahım nazarlaedan korusun onları bende 38+4 oldum allah izin verrse yakında dogumum inş sizin gibi büyütmek nasip olur tugbacım eymen kocaman olmuş şok oldum maşallah yaaaaaaaaaaaa zaman aktı yaaaaaa aslıylada görüşemedm asyam nasıl oldu şimdi ne güzel olmuştr annesi gibi
3-4 güne doğurursun güselim banada öle olmuştu 2.günde sancılarım tuttu... çok mu acıkca söledim bilmiyorum ama şimdiki bebeler yırtık anam çıkıveriyolar günü gelmeden aramızda 40.haftasından sonra bekleyen olmadı hiç hepimiz 39+ larda en geç doğurduk normal da olsa sezoşta olsa öle oldu nasipp rabbim hayırlı zamanda nasip etsinbide aklımdayken sorayım size sanki regli olcakmışım gibi sancım var sizce bu belirtimi 3 gün önce gene vardı
ciddimisin ilk değilmişim demek ama gerçekten ben bebekleri çok seven biri olarak inanki böle yapacağım aklıma gelmezdi ama bazen gerçekten aklımı yitirmekten korkuyorum cinnet geçircek pozisyona geliyorum uykusuzluk + asosyallik beni çökertti... ama herşeye ragmen oğluma aşıgımmmm buna ragmen bir gülücük attıgında herşeyi unutuyorum 2.ciyi nasıl planlarım bilmiyorumsimuşum o gelenler banada geliyolar bazen cıldırıyorum sanki hatta bazen esimin yanındayken oflayıp pufladıgımda esim, sen bıktınmı Hira dan diyo..sıkıldın demi diyo pisman mı oldun dogurduguna falan diyo iyice tilt oluyorum..
Manyakmısn o benim canım pisman olurmuyum hic diyorum..bizde insanız sonucta hepimizin bi sabrı var bi dayanma noktası var bazen sabrımızı tuketiyoruz napalım..insallah Allah bu zamanları da atlatıcak gucu vericek hepimize
burdayız beaa sen enrdesin patlıyorum can sıkıntısından pazartesi yola çıkyıorum annemlere altınoluğa 2 tepe ütüm var evi pok götürüyo ama ben totomu yerden kaldıramıyorummmmmmmmmm bu ne halsizlikknerdesiniz beeaaaaaaaaaaaaa :bitter: :bitter:
bak şimdi böle şeylere müdehale etmek istemem ama yani bence hiç gerek yok ben dövmeyi kalbime yaptım benden ve oğlumdan başkası görmesin die bu bi takı değilki rabbimin verdiği cildimi iğnelerle delip değiştiremem bide tabi inanç meselesi serapçım yani ben abdest tutmadıgını bildiğim için yaptırmazdım dediğim gibi herkesin tercihi...kızlar ben Hira'nın adını iceren bi dovme yaptırmak istiyorum ama nası yaptırsam nereye yaptırsam bilemedim ??
Slm kizlar
Herkes nasillar..ben corum yolundan yaziyorum..daha 4.5 saatlik yolumuz var fatma simdilik iyi durdu sukur..bakalim ilerleyen bolumlerde bizi neler bekliyor:1:
Birde bi yurlu iyi doktor bulamamistim biliyorsunuz buzim doktor izne cikinca dun ayni hastanede bi bayan doktora gittik fatma onu cok sevdi aglamadi hic..erkek doktorda avaz avazdi:korkak:Neyse sanirim artik bu hanima gidicem herseyi ayrintili anlatiyor ..
Bi de ek gidaya gectik kesin..babusum senin doktorun gibi bi menu verdi bize ..ayrintili olarak anlatan bi dokuman hazirlamis..cok hosuma gitti..bi de bu ay 500 gr almis kuzum boyuda 65 cm olmus iyi dedi doktor...masallah kuzuma..
Tek korkum corumda ek gida duzeni nasil olur???
Neyse bizden bukadar ..simdi hava durumu
Ben sebamedin sampuanini kullandim sacim icin..iyi geldi gjbi cok dökülüyorsa bi dene istersen lilacs can. Yb ngeçmiş olsun simuş. biz de evlenip bu evi aldığımızda içinde kiracı vardı, çıkmadı aylarca, ne kavgalar ettik düğüne 20 gün kala zor boşalttı evi. taşıma arabasını biz tuttuk ve de şofben aldık sırf çıksınlar diye, çıktıkları da 2 yan apt öyle diyeyim. onlar çıktı biz acil tadilata girdik evde, 20 günde evi komple değiştirdik, evlenip geldiğimde eşyalar daha yerleşmemişti yani. neyse tadilatta evin altı üstüne getirildiği için, elektrik saatinin içindeG muska buldular ustalar. muhtemelen giderken koydu da gitti günahını almayayım yine de, ama kim koyacak yani?
benim halılarımdan hayatta saç maç görünmez,
kalın yüksek ipli. değilse benim de saçlarım korkunç dökülüyor.
canım, göremedim ben, zahmet olmazsa hangi marka içinde yazar mısın?
valla bence de öyle pikecan, hep eskiler düştü bize, ne zamana kadar ok diyecem ben?
ay kızlar hepinize selam bi halsizim bi böyle kalmış vaziyetteyim ki anlatamam, yatmak bile istemiyorum, herseye üşeniyorum.. tövbe ya Rabbim aslında tembel de degilimdir ama anlamadım...
muhabbetlerinizi okudum simuşcummm Allah korusun o kötü şeylerle ugraşan insanlardan cümlemizi...
Babuş bakacam giremedim hala su siteye...
calmiş iyi yolculuklar şeker..
lilac cok iyi yapmışsın canım, hayır eskisi olmayanın yenisi olmaz derler ama herşeyde oyle bu kaldı sana olsun denmez yani, sonucta sizin ilk cocugunuz ona göre davranmaları lazım.. bence güzel yapmışsın almamakla...
maşallah aden oğlana büyüyo kocuman oluyo gökçem kaç kg oldu aden en son durumu boyu filan ne görüşemiyeli merak ettimde6. ayımıza gırdık. şaka gibi yakında askere gıderse bunlar şşaırmam. zaman hızla geçiyor yaw bu ne???
leom geçmiş olsun ya. Rabbim sabır versin uyku duzeni bozuk çocuğu iyi bilirim. annenin o sıra kafasından gecenleri de.
bı gece ben de kendımı kesmeyı düşünmüştümoff offf
Ben sebamedin sampuanini kullandim sacim icin..iyi geldi gjbi cok dökülüyorsa bi dene istersen lilacs can. Yb n
M...kizlar alttakileri de fatma yazdi..sanirim bebislerinize notu:gulbis:
yavrum basıyodur belki. çık gezdir o halde. yorulunca uyur. bak aden kadar yaramaz bı bebe olmasın. hala huylu bi çocuk aden. istedıgı anında olacak kendı kuralları var falan.
ama artık gece yatmadan dolduruyorum küvetini, 15 dakıka suyun içinde oynuyor. ( fılenın uzerındeb vucudu suyun içinde kalıyor kafasının altına fıle koyuyorum eller aayaklar çırpınıyor) iyici yorulyor, peşine de 120 cclik mama verıyorum mis gibi emerken uyuyor. gazını çıkarıyorum ve gece uykusuna dalış yapıyor anında.
ama gunduzlerı uykusu yarım saat. bazen 1 saat oluyor o kadar. butun gun onunla oynuyorum. yatagın uzerınde debelenıp duruyoruz. yere battanıye serıyorum üzerine temız çarşaf atıyorum adenı yuvarlanıp duruyor. yoruluyor pelte kıvamına gelıyor. balkona çıkarıyorum ıyıce guneşi yıyor. ama akşam 9 ile 10 arası bı huyu var. onu yapacak illa. kuduruyor o saatlerde. dedıgım gıbı banyoya bı sokuyorum miss. bı de sen dene belkı işe yarar
kimin sacı dokuluyor. benim de korkunç saçım dökülüyor.
bi ara kanser mı oldum dıye şüphelendım hatta. banyoda falan oluk oluk. evın her yerı benım saçım.
saçç konusunda benden çok şikayet edeni bulamassın benim saçlar boyuna uzamaz gürlüğüne enine uzar mübarekkız sen saç bol bereketli (auhuahua o ne demek ya) konuşuyosun. benim zaten kedi kuyrugu gibi 3-5 tel saç var kafamda onlar da dokuluyor işte.
öfff.
valla şekerım onların dediği oluyor. ben de yırtınıyorum hatta kendıme tokat atmışlığım bıle vardır sinirden sen düşün öyle delırttı beni ama yıne onun dediği oluyor. bebe kısmı anlamıyor anacım. işte o yuzden annelik cennetlik bence.
uyandı benim beybi ben kaçayım. operım. bu arada mama verdıkten hemen sonra mı su verıyosunuz? aden su içmeyı reddeıyor![]()
boklu adam olmuş da red etmelere başlamış. ehehhee