2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
2 gündür mahfolmuş durumdayım. Dün ve bugün iptal oldum resmen. Bakalım bu gece de dün geceki gibi yaparsa hapı yuttuğumuzun resmidir. Gece 1 den sabah 4 e kadar uyumadı. Şuanda da salıncağında bas bas bağırıyo. Bağırmadığı zamanlarda ııııh ıııh ııııh diye söyleniyo. Sabahtan beri de sadece 2 saat uyudu, ki o da sanırım geceki uykusuzluğundan. Sağ yanak tarafı kıpkırmızı olmuş, anlamadım diş mi çıkarcak. Damaklarını kaşıyayım dedim, elimi sürünce aynı şiş gibi elimin arkasından beyaz iz bırakıyo. Bunlar diş çıkarma belirtileri mi kızlar? Var mı bi bilginiz?

Bu arada Azom, maaşını güle güle harca, bereketli olsun inşallah... Kuzeyimin dişleri de hayırlı olsun annesi :) :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Uyanık olduğu zamanların, ki bu günde yaklaşık 14 saat kadar, nerdeyse tamamınu nasıl geçirdiğimizi gösteren kısa süreli bi çekim yaptım ama site yüklememe izin vermiyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İste korktugum tablo zaten ablamlar basimin etini yiyordu iyi bak bu kiza coook zayif diye diye simdi de esimin ailesi eklenirse artik iyice demoralize olmus halde donerim geri:(ama cevabin hazir saglikli ya emiyor ya onemli olan bu..sizce ise yarar mi:bitter:

Takma milleti boşver ne derlerse desinler. Salla gitsin...

Çok şaşırdım simuşum ya ne cesaret.
Allah ıslah etsin kim koyduysa...Allahtan da mı korkmaz insan...
Ben de şüpheleniyorum biliyo musun, birşey bulmadım ama...
Annem bana geldiğinde hep evlere sığamıyorum, senin evinde durmak istemiyorum diyodu bana...Psikolojik istanbulu sevmiyo ya diyodum...
Sonra bir teyze geldi bize, kızım bu odanda namaz kılamadım, içim daraldı dedi...
Doğum iznindeyken de bana oldu, evde duramadım, sürekli ben bu evden gitmeliyim, eskişehirde ailemin evi ne güzel, oraya gitsem ne güzel olurdu şimdi, istemiyorum ben bu evi diye düşünürken buluyodum kendimi sık sık...
Nasıl anlarım acaba bişey var mı yok mu...
Günah almak istemiyorum ama, şüphelendiğim kişilerde anahtar vardı zamanında girip koysalar ruhum duymaz öyle diyim...

Babuşum ben de tamamen tesadüfen buldum. Elyaf yastığı makinaya atmıştım, tam da bi Kadir gecesi, oturma odasına çamaşırlık açtım sererken elime haşır haşır bişe geldi. İlk önce yastığın etiketi falan sandım, ama sonra içime bi kurt düştü, kaydı çünkü elimden, yastığın dikili yerine açtım bi attım elimi muska. Korkudan ağladım çığlık attım eşime çağırdım geldi naapcaımızı şaşırdık. Hemen çıkardık evin dışına, sonra da bikaç hocaya götürdük kötü amçlı yapılmış dediler. O gün bugündür korkumdan eve kimseyi istemiyorum... Sen de o odadaki herşeyi dök boşalt bence. Böyle şeyleri yapan/yapmayı düşünen ne kadar insan kılıklı varsa cehennemden çıkamasınlar inşallah. Amin.

herkese selam olsun güseller uykusuz bir güne yine merhaba ölüyorum artık dayanma gücüm tükendi bitti denicek kadar yok ne vitamin kaldı almadıgım ne bişi ama yok ayakta duramıyorum yerşmden kalkamıyorum yorgunluktan eymen dün gece 1 saat olsun uyumadı kafa sağdan sola devamlı deli gibi ordan oraya mık mık mık ne beni emiyo ne mama yiyo yok yaaa aklımı kaçırcam sabaha kadar kucagımdaydı sabahta ıkına sıkına zıçtı sanırım bu kan damlası çocuğu bu hale getirdi kızlar uyumaları artması gerekirken bu çocuk daha sık uyanmaya başlıyo günden güne gece sütümüde vermiyorum diyebilirim ama mamayla bile uyanıyor kendimi camdan atasım varrr sinirlerim çökmüş durumda üstüne bide migrenim kudurdu gözümün ucunu göremiycek şekildeyimm

Allahım noooluyo bu bebelere yaaa? :( :( Sanırım sen de yola çıkacaksın demi Tubacım... Allah yolunu açık etsin şimdiden diyiim de sonra elim değer değmez bilmiyom. İyi tatiller olsun..

geçmiş olsun simuş. biz de evlenip bu evi aldığımızda içinde kiracı vardı, çıkmadı aylarca, ne kavgalar ettik düğüne 20 gün kala zor boşalttı evi. taşıma arabasını biz tuttuk ve de şofben aldık sırf çıksınlar diye, çıktıkları da 2 yan apt öyle diyeyim. onlar çıktı biz acil tadilata girdik evde, 20 günde evi komple değiştirdik, evlenip geldiğimde eşyalar daha yerleşmemişti yani. neyse tadilatta evin altı üstüne getirildiği için, elektrik saatinin içinde muska buldular ustalar. muhtemelen giderken koydu da gitti günahını almayayım yine de, ama kim koyacak yani?

Hepsini Allaha havale ediyorum dediğim gibi. Allahtan bulsunlar.

leom geçmiş olsun ya. Rabbim sabır versin uyku duzeni bozuk çocuğu iyi bilirim. annenin o sıra kafasından gecenleri de.

bı gece ben de kendımı kesmeyı düşünmüştüm :( off offf

kimin sacı dokuluyor. benim de korkunç saçım dökülüyor.

bi ara kanser mı oldum dıye şüphelendım hatta. banyoda falan oluk oluk. evın her yerı benım saçım.

Evey ben de arada kendimi balkondan aşağı atsam mı diye düşünüyom. Saçım da felaket şekilde dökülüyo. Ellesen tel tel düşüyo o derece. Yarın gidip kestirip kurtulmayı düşünüyom. Saçımdan da bıktım artık!

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
uyandı benim beybi ben kaçayım. operım. bu arada mama verdıkten hemen sonra mı su verıyosunuz? aden su içmeyı reddeıyor :)

boklu adam olmuş da red etmelere başlamış. ehehhee

Gökçem benim zilli biberondan bişe içmeyi reddediyo. Geçen bi kere su içmişti 10 cc ama o da galiba ilk ve son oldu :( :(

selam kızlaaarrr....
bugün dişçiye gittimm..gözüm gibi baktığım dişlerimden biri çürümüş hayatımda ilk defa dolgu yaptırdımm:bitter: annem derdi her çocuk 1 diş götürür die doğruymuş walla...liva tükürük yapmayı öğrendi ve oyun haline getirdi artık her yerimiz tükürük erkek çocuğu gibi...mutfakta ne kadar plastik warsa oyuncağı oldu bayılıo onlarla konuşuoo ben yemek yaparken werioumm tüm gün ewin her yerinde mutfak eşyası war gündüzleri liva da hiç uyumuo nerdeyse max 1 saat... kan ilacını asm den bize de werdiler ama ben wermioum doktor gerek yok mamada zaten yeteri kadar demir war dedi..dünde kendime yoğurt makinası aldım arzumunkinden baya güsel haa..yoğurtlarda şahane küçük küçük kapları war..dün ilk kez yoğurt yedik kızımlaa...arada da cici bebe felan yiyoruzz babası duymasın gebertir walla...doktor demeden wermicez die tutturdu her poka karışıo yaa...bisde gizli yiyoruzz bayılıooo:dance2: bu arada benimde saçım fena dökülüoo leaderim dediği anne bebeğe gülerse çok saçı dökülürmüş derler ondan mı acepp:D tutam tutam gelioooo:benmi:

Yoğurt makinanız hayırlıs olsun tatlım. Dişin için de geçmiş olsun. Ben hamile kalmadan önce gidip bakım yaptırmıştım, dolgulukları doldurtmuştum. Şuan ne alemdeler bihaberim. İnşallah bi sıkıntı da çıkarmazlar. En korktuğum şey çünkü dişçi koltuğu. Bu arada Duru da bi ara dilini dışarı çıkarıp tuuuu gibi bi ses çıkararak tükrük saçıyodu ortalığa ama 1 hafta kadar sürdü bu olay. Sonra unuttu mu ne olduysa daha da yapmadı :)

Günaydın şekerpareler
Dün Kuzey'in kontrolü vardı.İlk kez bensiz gitti annemle.Boy 68 kilo 8 olmuş maşallah.
Bizim gördüğümüz 1 dişmiş, doktor 3 dişi birden çıkıyor demiş ve ağrı kesici, ateş düşürücü bir şurup vermiş.
Geceleri kesintisiz uyuyan oğlum 3 gecedir 4 gibi uyanıyor daha da yatmıyor, sanırım dişleri yüzünden.
Yarın denize götürmeyi düşünüyorum ama korkuyorum da oralarda uykusu gelirse felan diye.
Dün ilk maaşımı aldım 1 ay ne çabuk geçmiş.

Azom, az önce Lilacsın mesajını okuyup yazdımdı, şimdi senin mesajını okudum :D Hem dişleriniz hem maaşın hayırlı olsun. Kuzey paşamıza da maşallah. Tonton kollarını yicem ben onun :D

saol tatlım napalım sıcaktan yamuluyoruz, istanbula gidecegimiz gunu iple cekiyorusss...
eheh o senin güzelligin balım, :utan::eek:pucuk:-hmm bide eşim güzel cekmiş, benle alakası yok valla..

Ne fotosu balım? Ben neden görmedim aceba? Gerçi 2 gündür hiç bakmadım face e desem yeri var. Az sonra bakarım inşallah...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
2 gündür mahfolmuş durumdayım. Dün ve bugün iptal oldum resmen. Bakalım bu gece de dün geceki gibi yaparsa hapı yuttuğumuzun resmidir. Gece 1 den sabah 4 e kadar uyumadı. Şuanda da salıncağında bas bas bağırıyo. Bağırmadığı zamanlarda ııııh ıııh ııııh diye söyleniyo. Sabahtan beri de sadece 2 saat uyudu, ki o da sanırım geceki uykusuzluğundan. Sağ yanak tarafı kıpkırmızı olmuş, anlamadım diş mi çıkarcak. Damaklarını kaşıyayım dedim, elimi sürünce aynı şiş gibi elimin arkasından beyaz iz bırakıyo. Bunlar diş çıkarma belirtileri mi kızlar? Var mı bi bilginiz?

Bu arada Azom, maaşını güle güle harca, bereketli olsun inşallah... Kuzeyimin dişleri de hayırlı olsun annesi :) :huhuu:

evek canım muhtemelen diş sıkıntısı, bizimkinide doktor da teyit etti ışıkla baktı beyazlıgı göründü dişin alttan, elleyince de beyaz oluyor, hadi hayırlısıyla bi cıkartsalarda rahatlasalar yavruşlar....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlarr..

1 haftadir gecemiz gunduze karisti.tam anlamiyla perisanlari oynuyorum.aksam 9-9.30 da yatan bebek gitti yerine bi canavarus geldi 12 den once uyutamiyorum,uyuyana kadar cektigimiz rezilligi gormeyin gitsin.artik yatmaktan korkar oldum her yarim saatte tas catlasa saat basi kalkiyor.o yeniden uyuyana kadar ben salak oluyorum..off :(

sana aynen katiliyorum simusum 30 dan sonra kafa goturmuyor yada bu zor bebekler adamin canina okuyor.biz de daha dis belirtiside yok ki bide dis cikartirken ne halt ederim bilmiyorum..uykusuzluktan gozlerimin altinda kac adet mor halkam var bilmiyorum ama zombi gibi oldum..doktor randevusunu one alicam benim cozemedgim bi sikikntisi var sanirim bu cocugun.kendimi teselli icin diyorum buyume ataginda ama 1 haftadir siddetlenerek buyudu isin boyutu.gecenin koru olmus yatsam mi yoksa bi kac dakkaya kalkar zaten beklesemmi bilemedim...:(

sizlere bol uykulu guzel geceler olsun insallah....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

evek canım muhtemelen diş sıkıntısı, bizimkinide doktor da teyit etti ışıkla baktı beyazlıgı göründü dişin alttan, elleyince de beyaz oluyor, hadi hayırlısıyla bi cıkartsalarda rahatlasalar yavruşlar....

selam kizlarr..

1 haftadir gecemiz gunduze karisti.tam anlamiyla perisanlari oynuyorum.aksam 9-9.30 da yatan bebek gitti yerine bi canavarus geldi 12 den once uyutamiyorum,uyuyana kadar cektigimiz rezilligi gormeyin gitsin.artik yatmaktan korkar oldum her yarim saatte tas catlasa saat basi kalkiyor.o yeniden uyuyana kadar ben salak oluyorum..off :(

sana aynen katiliyorum simusum 30 dan sonra kafa goturmuyor yada bu zor bebekler adamin canina okuyor.biz de daha dis belirtiside yok ki bide dis cikartirken ne halt ederim bilmiyorum..uykusuzluktan gozlerimin altinda kac adet mor halkam var bilmiyorum ama zombi gibi oldum..doktor randevusunu one alicam benim cozemedgim bi sikikntisi var sanirim bu cocugun.kendimi teselli icin diyorum buyume ataginda ama 1 haftadir siddetlenerek buyudu isin boyutu.gecenin koru olmus yatsam mi yoksa bi kac dakkaya kalkar zaten beklesemmi bilemedim...:(

sizlere bol uykulu guzel geceler olsun insallah....

Şuan bizde dün geceki kabusun devamı yaşanıyor. Saate bak! Kimbilir kaça kadar ayaktayız!! Valla kendimi sigaraya alkole vercem artık az kaldı!! Allah'a dua ediyorum artık, ya bu kızı daha akıllı uslu bebek yap ya da benim sabrımı ve dayanma gücümü artır diye. Valla diş midir nedir bilmiyorum ama hayırlısıyla biran önce geçse de bitse bu eziyet!!

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Dün gece eşim baktı ben uyudum ve ne olduğunu hiç merak etmiyorum... Ama şu bir gerçek ki, iyi polis-kötü polis belli oldu. Muhtemelen bizim evin korkulanı ben olucam... Muhtemelen değil; KESİN!

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi aksamlar kızlar gerci kimseler yok..
umarım herkes ve bebisler iyidir..bu diş olayından cok korkuyorum ama Allah yardımcımız olsun ne diyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
maşallah canım kuzeye..sanada hayırlı olsun ilk maasın gule gule harca :D

Sağol canım aminn

saol tatlım napalım sıcaktan yamuluyoruz, istanbula gidecegimiz gunu iple cekiyorusss...
eheh o senin güzelligin balım, :utan::eek:pucuk:-hmm bide eşim güzel cekmiş, benle alakası yok valla..

Mütevazi hatun :D

hayırlı olsun azo, üç diş de az değil hani, ağrısız sızısız olur inşallah...
ilk maaşın da hayırlı olsun, güle güle harca.

Evet, az değil bunun sıkıntısı yüzünden geceleri çok sık kalkar oldu :( Sağolasın canım

Sağol tatlım..Aminnn..Canım onun huysuzluğu da dişten olabilir.Çünkü Kuzey kesintisiz uyuyordu, diş yüzünden uyanmaya başladı geceleri.Allah hem onların hem de bizlerin yardımcısı olsun.

2 gündür dişim ağrıyo çok kötü :((((((((((

Geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sağol tatlım..Aminnn..Canım onun huysuzluğu da dişten olabilir.Çünkü Kuzey kesintisiz uyuyordu, diş yüzünden uyanmaya başladı geceleri.Allah hem onların hem de bizlerin yardımcısı olsun.

Amin Azoşum amiiin... Diş de olabilir, 3 gün önce sadece 3 damla demir damlası damlatmıştım ondan mı oldu o da olabilir. Çünkü bugün 3. gün zar zor az bi kaka yaptı, ıkınıp sıkılıp bağırıyo. Daha var ama yapamıyo. Dün gece de benzer bi gece oldu, 12.30 a kadar ayaktaydı. Ve gün boyunca da gene eeeeeeeeen fazla 2 saat uyumuştur...

Selam şekerler :heyo:

:durbun: kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkk

Selam tatlı ballı Pikem... Ben varım ama ben de bi varım bi yokum :D

HAYATIM, alıntı yaptım ama çıkmamış; dişine ne oldu yaaa? :( Geçmiş olsun...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Calmiiiiş, naaapıyon bebeeeem? Fatmaya laf eden oldu mu? Olduysa çarpaydın ağızlarına ağızlarına :D :D :deli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kendime yeni bikiniler almam lazım. Herne kadar yarmagül gibi görünsem de umruuuuuumda değiiiiiiiil! :kahkaha: :kahkaha: :deli: :deli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa dün Bahçeli 7 ye gittik azcık gezelim diye. Yazık lan bize, Ankarada gezcek başka yer yok :D Neyse oxxo da çok güzel etekler pantolonlar falan gördüm böyle rengarek, cıvıl cıvıl. Denemeye bi tarafım yemedi. Nedeeeee? L bedenleri 42 ye denk geliyomuş, giyerim olmaz tüm moralim alt üst olur diye... :tskler:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Haaa bu arada BABUŞUUUUUUUUUUUUM sağol balım. Aldım ben o haber ettiğin yerden uyku tulumunu. Boun mu neydi ya markası onu. Kendi sayfalarından daha detaylı inceledim de çok güzel bişeye benziyo. :huhuu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Calmiiiiş, naaapıyon bebeeeem? Fatmaya laf eden oldu mu? Olduysa çarpaydın ağızlarına ağızlarına :D :D :deli:

Simusum olanlara hayret edersin..esimin kuzenin kizi var fatmadan uc ay buyuk cocuk kilolu biseydi bi hastalanmis ki sorma fatmanin kilosuna dusmus yavrum ya..onu gorenler haliyle fatmanin kilosu cok iyi demesler mi cunku o 8 ayliksa benimki daha canli 9 aylik gibi duruyor...cocuga uzuleyim mi kendime sevineyim mi bilemedim..kizim burda herkesin gozunde topac anlayacagin:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar