2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simusum olanlara hayret edersin..esimin kuzenin kizi var fatmadan uc ay buyuk cocuk kilolu biseydi bi hastalanmis ki sorma fatmanin kilosuna dusmus yavrum ya..onu gorenler haliyle fatmanin kilosu cok iyi demesler mi cunku o 8 ayliksa benimki daha canli 9 aylik gibi duruyor...cocuga uzuleyim mi kendime sevineyim mi bilemedim..kizim burda herkesin gozunde topac anlayacagin:D

Ay yazık yaaaa... Çok üzülüyom ben bebekler hastalanınca... :( Allahım kimsenin bebeğine hastalık vermesin... Amin...

Şimdi iyi olduysa o bebiş de, sevin tabi Fatmamıza. :) Cidden en önemli şey sağlıklı olmaları yaaa... Ben doktordan tırstığıma kiloyu takıyom. Aslında tırstığım doktor da değil; "ben size demiştim" lafı :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar
Nasilsiniz?
Ben birkac gundur keyifsizim...
İcimden hic bisey yapmaka gelmiyo. Oyle bombos oturasim var.
Kimseyle konusmak hic bisey yapmak istemiyorum...
Boslukta sallaniyor gibiyim...
Gecmisi okuyamadim var mi bi haber?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Yok hacı, ben anladım.! Çocuuu 20-25 arası doğurcakmışın. İnsan 30 dan sonra iyice rahata alışmış oluyo. Valla kafa kaldırmıyo!

Ben heP sabirsizdim eminim ne zaman dogurursam dogurayim bu zorlugu yasardim:(bu arada benim kizda bu gece en az 5 kere kalkti gerisini sayamadim..serseme donderdi bu kiz beni..
Bi de kizlar kizimi o kadar sevdiler ki sormayin benim finomda herkese bi gulmeler bi sirinliklr..ilgiden deliye dondu kuzum..walla openler sevenler cok oldu ben de bisey demiyorum zaten az goruyorlar..yazik be..hele kayinvalidem..ayrilirken dusunemiyorum:(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Selam kizlar
Nasilsiniz?

Noldu babusum bi nedeni var mi ozel degilse?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kizlar
Nasilsiniz?

Selam Babuşum... Hayır mı? :( Yani bildik bir sebebi var mı? Yoksa hani olur ya öyle, sebepsiz bi sıkılır insan öyle mi.... Bana çok oluyo da yukarda yazdığın durum...

Ben heP sabirsizdim eminim ne zaman dogurursam dogurayim bu zorlugu yasardim:(bu arada benim kizda bu gece en az 5 kere kalkti gerisini sayamadim..serseme donderdi bu kiz beni..
Bi de kizlar kizimi o kadar sevdiler ki sormayin benim finomda herkese bi gulmeler bi sirinliklr..ilgiden deliye dondu kuzum..walla openler sevenler cok oldu ben de bisey demiyorum zaten az goruyorlar..yazik be..hele kayinvalidem..ayrilirken dusunemiyorum:(

Bebelerin hepsi bu aralar huysuz ve huzursuz olduklarına göre bu kesin dişle ilgili bişe... Bu arada helal olsun valla, ben veremiyom kızımı kimsenin kucağına. Verdiklerimden de en fazla 30 sn sonra geri alıyom. Kızımı kesinlikle kimseyle paylaşmak istemiyorum. Hele hele öptürmek! ASLAAAA! Biraz mal mıyım bilmiyom ama ben de böyle bi cinsim...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ay yazık yaaaa... Çok üzülüyom ben bebekler hastalanınca... :( Allahım kimsenin bebeğine hastalık vermesin... Amin...

Şimdi iyi olduysa o bebiş de, sevin tabi Fatmamıza. :) Cidden en önemli şey sağlıklı olmaları yaaa... Ben doktordan tırstığıma kiloyu takıyom. Aslında tırstığım doktor da değil; "ben size demiştim" lafı :)

Bende uzuldum yavruya ama daha duzelmemis:(kaninda mikrop bulmuslar antibiyotik kullaniyormus..bende yagmur suyu vardi her sureden 70 defa okunmus ustune..ondav vericem cocuga icsin de sifa bulsun ins..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam Babuşum... Hayır mı? :( Yani bildik bir sebebi var mı? Yoksa hani olur ya öyle, sebepsiz bi sıkılır insan öyle mi.... Bana çok oluyo da yukarda yazdığın durum...

Bebelerin hepsi bu aralar huysuz ve huzursuz olduklarına göre bu kesin dişle ilgili bişe... Bu arada helal olsun valla, ben veremiyom kızımı kimsenin kucağına. Verdiklerimden de en fazla 30 sn sonra geri alıyom. Kızımı kesinlikle kimseyle paylaşmak istemiyorum. Hele hele öptürmek! ASLAAAA! Biraz mal mıyım bilmiyom ama ben de böyle bi cinsim...

Noldu babusum bi nedeni var mi ozel degilse?

Sebepsiz kizlar...
Sebebi varsa da bilincalti bn bilmiom:kahkaha:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

Herkes farkli tabi..ondan mi bilmem ama o kuzen ilk cocugunu kimseye vermezmis oyle anlattilar bana ama o da hep hasta benim bildigim...ne cok sakincan ne cok salican sanirim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ada da bir aydir ilk kez bu gece kalkti 3te.
Kaka yapamadi hafta sonu guzelce galiba ondan.
Mama emdi uyudu. Yada mama mi yeterli gelmiyo bilmiyorum miktar artirayim bakalim.
İnsallah kilosu az cikmaz kontrolde bakici yeterli besleyemicek diye korkutorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bende uzuldum yavruya ama daha duzelmemis:(kaninda mikrop bulmuslar antibiyotik kullaniyormus..bende yagmur suyu vardi her sureden 70 defa okunmus ustune..ondav vericem cocuga icsin de sifa bulsun ins..

Ay yazık kıyamam yaaaa... Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... o nası bi su Calmişim? Her sure 70 defa okumak ne kadar sürer?

Sebepsiz kizlar...
Sebebi varsa da bilincalti bn bilmiom:kahkaha:

:) Heee işte biliyom ben onu... İnsanın beyninden düşünceler ve bazı kareler o kadar hızlı geçiyo ki insan ne düşündüğünü, düşünmeye nerden başladığını bile anlamıyo. Sonra üstüne bi yorgunluk, bi durgunluk sıkkınlık çöküyo. Çok tanıdık... :D :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Buarada doktorumuz henuz ufukta dis gorunmuyor dedi en az bir ay cikmazmis..onumuzdeki maclara bskicez artikin..gunduz cok iyi geceler cok uyanmasi nedendir acep?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:kahkaha:En sevdigim yer bilincalti..7 yasina inelim mi jbabus:kahkaha:
İn in :)
Yalniz 7ye kadar epey basamak var dikkat et dusme inerken :D

Ay yazık kıyamam yaaaa... Rabbim tez zamanda versin şifasını inşallah... o nası bi su Calmişim? Her sure 70 defa okumak ne kadar sürer?

:) Heee işte biliyom ben onu... İnsanın beyninden düşünceler ve bazı kareler o kadar hızlı geçiyo ki insan ne düşündüğünü, düşünmeye nerden başladığını bile anlamıyo. Sonra üstüne bi yorgunluk, bi durgunluk sıkkınlık çöküyo. Çok tanıdık... :D :D

Heh aynen iste.
Benziyoruz he biz senle simus kiz :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Herkes farkli tabi..ondan mi bilmem ama o kuzen ilk cocugunu kimseye vermezmis oyle anlattilar bana ama o da hep hasta benim bildigim...ne cok sakincan ne cok salican sanirim..

Benimki sakınmaktan değil Calmişim. Sevdiğim insanların kucağına atıyorum al al sev diye. Benimki daha başka bişe. Kendi aileme az kılım. Ama eşimin ailesine çok fena halde kılım. Bak çocuk 6. ayına başladı 1 kez yaaa 1 kez aramadılar beni. Sonra eşimi arayp naaapıyo çok özledik bıdı bıdı bıt bıt yapıyolar. Ben de göstermiyorum kızımı. Zorunlu gördükleri zamanlarda, ki böyle anların olmaması için elimden geleni yapıyorum, gösteriyorum vermek istemiyorum. Baştan da söylüyorum öpmek yasak diye. Geçen mal görümcem laf olsun torba dolsun, bakmak da yasak mı dedi. Ben de ne alakası var? Elimiz ağzımız mikrop dolu, uzaktan bakarsak iyi olur dedim. Umrum değil... Tıııııııııııııııııııııııııııın!!!

Ada da bir aydir ilk kez bu gece kalkti 3te.
Kaka yapamadi hafta sonu guzelce galiba ondan.
Mama emdi uyudu. Yada mama mi yeterli gelmiyo bilmiyorum miktar artirayim bakalim.
İnsallah kilosu az cikmaz kontrolde bakici yeterli besleyemicek diye korkutorum.

Korkma Babuşum yaaa Ada nın kilosu sağlığı iyidir inşallah annesi...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

70 hatim demek simusum..hafizlar icin cok zor degil..benim teyzemin iki kizi hafiz kirki cikana kadar cocuga bi hatim okumak gerekiyormus..onlar fatma icin bi gun geldiler 5 saatte Kurani hatmettiler:bayil:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Buarada doktorumuz henuz ufukta dis gorunmuyor dedi en az bir ay cikmazmis..onumuzdeki maclara bskicez artikin..gunduz cok iyi geceler cok uyanmasi nedendir acep?

Dişten işte. Diş yerleri kaşınıyo, damak yavaş yavaş yırtılıyo... Doktorun dediği dişin görünmesidir heralde...

Heh aynen iste.
Benziyoruz he biz senle simus kiz :D

Evet 55:

70 hatim demek simusum..hafizlar icin cok zor degil..benim teyzemin iki kizi hafiz kirki cikana kadar cocuga bi hatim okumak gerekiyormus..onlar fatma icin bi gun geldiler 5 saatte Kurani hatmettiler:bayil:

İşte ben de ondan şaşırdım... Aboooooo kız ben 5 saatte anca Bakara suresini bitiririm... Maşallah... Helal olsun valla... Ben kızıma hatim hamileyken başladım daha da anca yarısına kadar geldim. 40 ında da anca Yasin okudum o oldu :( :(

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Dişten işte. Diş yerleri kaşınıyo, damak yavaş yavaş yırtılıyo... Doktorun dediği dişin görünmesidir heralde...

Evet 55:

İşte ben de ondan şaşırdım... Aboooooo kız ben 5 saatte anca Bakara suresini bitiririm... Maşallah... Helal olsun valla... Ben kızıma hatim hamileyken başladım daha da anca yarısına kadar geldim. 40 ında da anca Yasin okudum o oldu :( :(

Ondan diuosun ha simusum..ne dismis yavru canimiza okudu resmen..her diste bunlar yasanir mi ki zira 32 sayisi beni bayiltmak uzere:bayil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar