2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar,

memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızı :( elle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden :( ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:

çok geçmiş olsun little, çabucak iyileşirsin inşallah...tuna ya da maşallah.

ecrinn benimki de gündüz emmiyordu, ittiriyordu beni, ben de mama veriyordum, şimdilerde bazen ittiriyor, bazen az emiyor, süt var mı bilmiyorum, gece emziriyorum, bazen uyuyo emerken, bazen de mama da istiyor, anlayamıyorum.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
alıntı yapamadım kızlar.

ecrincim, babuşum ve lilacscım çok teşekkür ederim kızlar. Tuna ememeyince bildiğiniz çıldırıyor. inşallah tez vakitte geçer. hepinizi öpüyorum, kuzularınızı da...

babuşum, hayırlar olsun inşallah... üstümüzde var dönenen birşeyler. tez vakitte dağılır inşallah... nazar da değdi sanırım. 2 gece düğündeydim. pis kadınlar "little'a bakın, çocuk da doğurdu hala 18lik kız gibi" diyorlarmış. kaç kişi duymuş. insan bir sonuna maşallah ekler dimi? :zopa:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar selam benden geçmişi okudum ama cvp yazmaya hiç vaktim yok yarın hepiciğinize yazacağımm .bugun gidemedim yarın da bilet bulamadım çarşambaya gidiyorum kısmetse öperim hepinizi oğluma alışveriş yaptım simit mayo havlu ıvır zıvır aldım :D kikikiiki gidişe hazırız şimdi sıra evi hazırlamakta

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar,

memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızı :( elle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden :( ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelir.Tuna paşamıza maşallah tam yoğurmalık :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar selam benden geçmişi okudum ama cvp yazmaya hiç vaktim yok yarın hepiciğinize yazacağımm .bugun gidemedim yarın da bilet bulamadım çarşambaya gidiyorum kısmetse öperim hepinizi oğluma alışveriş yaptım simit mayo havlu ıvır zıvır aldım :D kikikiiki gidişe hazırız şimdi sıra evi hazırlamakta

İyi tatiller tubişim, kendinize dikkat edin bol bol eğlenin ;)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar,

cok gecmişler olsun tatlım ya...
Tunaya da maşallah annesi...

Haklisiniz kizlar...
Depresyona girmeden hayirlisiyla bi ayrilsaydim.surdan.
Neyseki pek cok gorusme daveti aldim ama su.an icin uygun birsey cikmadi...
Bu kez biraz daha secici davraniyorum.
Hayirlisi Allahtan...
en iyisini yapıyosun güzelim, gönlüne göre olsun inşallah...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi aksamlar anneler...
umarım herkes iyidir hersey yolundadır..
bende 2 gundur acayip bi carpıntı var,anlayamadım durduk yere bi baslıyo sanki 5 km yolu kosmusum gibi yuregim agzımdan cıkıp gidicek sanki :((

sonuc olarak persembe gunune randevu aldım kalp damar cerrahisinden muayeneye gidicem bakalım hayırlısı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İyi tatiller tubişim, kendinize dikkat edin bol bol eğlenin ;)
sağol azomm tişikkür ediriz sende maaşını güle güle harca biz toca parası yiyoz daha bu işi hiç sevemedim nedense kendim çalışsamda rahatlasam
iyi aksamlar anneler...
bende 2 gundur acayip bi carpıntı var,anlayamadım durduk yere bi baslıyo sanki 5 km yolu kosmusum gibi yuregim agzımdan cıkıp gidicek sanki :((

sonuc olarak persembe gunune randevu aldım kalp damar cerrahisinden muayeneye gidicem bakalım hayırlısı..
canım geçmiş olsun alla alla çok sık duş alıyosan vede soguk suyla yapabilir banada bazen oluyo bide canın sıkılıyosa daralıyosan arada olabiliyo benim alt komşuda oluyodu kendini içine gömdüğünde filanda olurmuş inşallah önemli bişi çıkmaz balım çok geçmiş olsun

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
iyi aksamlar anneler...

gecmiş olsun canım ya, insallah bişeycikler yoktur...

leader size de iyi yolculuklar şeker...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
iyi aksamlar anneler...

geçmiş olsun bebikomm, inşallah bişey çıkmaz...

iyilik tubişim 20 gündür yokumyaa epey sayfa birikmiş oku oku bitmiyorrr gözlerim yoruldu Kayra da aynen totoşu sağa döndermiş uyuyo sen nasılsın yıvvrum?

hoşgeldin layla...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

gecmiş olsun canım ya, insallah bişeycikler yoktur...

leader size de iyi yolculuklar şeker...

sağol pikoşumm gidecez bakalımda eymenle 8,5 saat yol nasıl olcak hiç bilemiyorum eşim 2kişilik yer almış sağolsunda yinede umarım sakin bir yolculuk olur rezillik yaşamam.....

iyilik tubişim 20 gündür yokumyaa epey sayfa birikmiş oku oku bitmiyorrr gözlerim yoruldu Kayra da aynen totoşu sağa döndermiş uyuyo sen nasılsın yıvvrum?

hımmm nerelere gittin bakalım tatlışım öslettin kendini valla geçmiş okuyorum bende elimden geldiğince yoksa insan hiçbişi anlamıyor totosunu yirim ben onların miss kokulular az evvel tepişiyodu aldım dayadım gögsüme tekrar yatırdım benimde gözler kayıyo tatlım ne yapayım işte ev iş güç yemek vs... bu işi pek sevmedim ben(ev kadınlıgı çabuk sıktı beni)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hoşgeldin layla...

sağol pikoşumm gidecez bakalımda eymenle 8,5 saat yol nasıl olcak hiç bilemiyorum eşim 2kişilik yer almış sağolsunda yinede umarım sakin bir yolculuk olur rezillik yaşamam.....

hımmm nerelere gittin bakalım tatlışım öslettin kendini valla geçmiş okuyorum bende elimden geldiğince yoksa insan hiçbişi anlamıyor totosunu yirim ben onların miss kokulular az evvel tepişiyodu aldım dayadım gögsüme tekrar yatırdım benimde gözler kayıyo tatlım ne yapayım işte ev iş güç yemek vs... bu işi pek sevmedim ben(ev kadınlıgı çabuk sıktı beni)

hoşbuldum lilacım sen nasılsın canım tatilemi gittiniz?
ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır:durbun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşbuldum lilacım sen nasılsın canım tatilemi gittiniz?
ben anneme gittim tubişim silivrideydim valla çok yoruldum annem ameliyat oldu gelen giden misafir ağırla Kayra oldu bir canavar huy değiştirdi uyumadı geceleri 2 saatte bir kalkmalar kucakta dolaşmalar offfff bezdirdi resmen ama çocukta haklı ilk yolculuk yabancı ev yatağı değişik ev kalabalık birde çok sıcaktı nem bir taraftan neyseki eve gelince normale döndük orda evde bebek arabasıyla gezdik düşün yani bu arada tatile giden arkadaşları kutluyorum inşallah bizim gibi olmamışlardır:durbun:

hımmm iyi yapmışsın tatlım güseldir ama istanbulun nemi malum huy değiştirdi eymende gece 4-5 saat uyuyan bebe gitti 2 saatte bir kalkıyo bakalım umarım kaz dağı havası uykusunu düzene sokar inşallah
dişimin ağrısından geçmişi okuyamadım napıyonuz var mı bi durum
geçmiş olsun tatlım baktır bi çaresine yaa diş çok beter bir acıı allahım kimsenin başına vermesin

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam guzellerr
lidilim canim gecmisler olsun.tunayada kocaman masallah :)

tatile gidenlere iyi yolculuklar iyi tatiller kizlar..tubisim sen gitcen sanirim bi de ben :)

cok ani bi kararla carsamba gitmeye karar verdik.bakalim nasil olcak.

kizlar tatile gidip gelenler yanimiza ne alalim illaki yaninda olsun dediginiz bisey varmi? bi de elaya yuzdurebilmek icin simit bulamadim nerde bulunur bunlar en acilinden?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dişimin ağrısından geçmişi okuyamadım napıyonuz var mı bi durum

oyy disinmi agriyo hayatim :( ben kac aydir tedavisiyle ugrasiyorum cooookkk zor agzimin ici perte cikti resmen. bak aklinda olsun cok ilkel bi yontem ama beni gece agridan uyutmadiginda disim tuz bastim disime damagima valla o an ise yaradiydi.parmagini tuza batir disine dis etine dogru hafifce sur o anlik geciriyo sabaha cikartiyo en azindan..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar