selam kızlar,
memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızıelle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden
ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:
çok geçmiş olsun little, çabucak iyileşirsin inşallah...tuna ya da maşallah.
ecrinn benimki de gündüz emmiyordu, ittiriyordu beni, ben de mama veriyordum, şimdilerde bazen ittiriyor, bazen az emiyor, süt var mı bilmiyorum, gece emziriyorum, bazen uyuyo emerken, bazen de mama da istiyor, anlayamıyorum.