ayy tuğbişim maşallah yaa nasıl şeker çıkmış küçük yavrum benimm yaa maşallah 41 kere.ayrıca 2.resimde kocaman adam edasında çıkmış sıpa yerim onu ben
son durum ne asyam hakkında bilgi istiyom boyu kg kaç oldu mimikleri nasıl ciddimi güleç bi bebek mi ya konuşmayalı çok oldu sen ve gökçemden haber yok öslüyoz sizi
ben çıkmak zorundayım zuzum yine görüşelim lütfen öpüyorum seni artık fatih abiye de eve net alsın heee kızıyorum bizi senden mahrum bırakmasın ltfn iyi akşamlar canikom kzını yerime çokk öp muhahhh...
Ay Allahıııııııım yerim ben bu Eymenle Asyayııııı!![]()
maşallah Allahım esirgesin
Aslıcanııııım gitmişin ama gene gel lütfeeen, özletme kendini.
Kızlar eşim geldi, arabada çok hasar yokmuş çok şükür, doğru söylemiş yani. İndim kendim de baktım. Yarın tamire girecek. Bize de kasko geçici olarak bi araç temin edecekmiş. Eşime çarpan çocuğun ehliyeti yokmuş, lise bebeleri dolu bi arabaymış. Çocuk yola bakmadan çıkmış. Bu kadarıyla atlattığımıza sevindim. En kısa zamanda bi hayır yapmam gerek... Çocuk çarpınca eşime resmen yalvarmış, abi noolur polis çağırmayalım, ben size parası neyse veririm, benim ehliyetim yok, hayatım biter diye. Eşim de çok sinirlenmiş, sen şimdi bana vurdun, yarın birgün elalemin çoluğuna çocuğuna vurmayacağın ne belli diye. Neyse... Buna şükür, Allah başka kaza bela dert vermesin. Amin.
Kızımın da idrar kültürü çok şükür temiz çıkmış. Doktor zinco ve demir ilacı vermiş. Görünüşe göre gazdan ağlıyo demiş. Çünkü o gün de demişti, oooo çok gazlı bebek diye. Bugün de gazımız tescillenmiş oldu. Bizden haberler böyle...
Yarım saattir Selimi uyutmaya çalıştım, tam uyuttum deyip yatağa koydum ki bizimki hemen uyandı. Bazen çok zor uyuyor kuzucum. Şimdide babası dönencesini açmış tam uykusunu açıyor.
Ay Allahıııııııım yerim ben bu Eymenle Asyayııııı!![]()
maşallah Allahım esirgesin
Aslıcanııııım gitmişin ama gene gel lütfeeen, özletme kendini.
Kızlar eşim geldi, arabada çok hasar yokmuş çok şükür, doğru söylemiş yani. İndim kendim de baktım. Yarın tamire girecek. Bize de kasko geçici olarak bi araç temin edecekmiş. Eşime çarpan çocuğun ehliyeti yokmuş, lise bebeleri dolu bi arabaymış. Çocuk yola bakmadan çıkmış. Bu kadarıyla atlattığımıza sevindim. En kısa zamanda bi hayır yapmam gerek... Çocuk çarpınca eşime resmen yalvarmış, abi noolur polis çağırmayalım, ben size parası neyse veririm, benim ehliyetim yok, hayatım biter diye. Eşim de çok sinirlenmiş, sen şimdi bana vurdun, yarın birgün elalemin çoluğuna çocuğuna vurmayacağın ne belli diye. Neyse... Buna şükür, Allah başka kaza bela dert vermesin. Amin.
Kızımın da idrar kültürü çok şükür temiz çıkmış. Doktor zinco ve demir ilacı vermiş. Görünüşe göre gazdan ağlıyo demiş. Çünkü o gün de demişti, oooo çok gazlı bebek diye. Bugün de gazımız tescillenmiş oldu. Bizden haberler böyle...
asliyrt+, ecrinnn, littlesunshine
nasılsınız, bebişleriniz uyudumu?
canım benim kız anneannesinin yanında annem uyuttuben balkon sefası yaptım..safranboludayım canım memlekete geldim kızımla..sen ne zaman geliyorsun kayseriye görüşelim mutlaka