2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bizim oğlumla hiç güzel bi fotomuz yok, ben onu bol bol çekiyorum da gelin sizi bi çekeyim ana oğul diyen yok, eşim hiç meraklı değildir foto çektirmeye de çekmeye de maalesef. evde de genelde ev haliyle olmuyor güzel.

bizi de ceken yok cnmm maalesef. ben makineyi alıpp ugrasıyomm kendi kendime. 4 ayda bunu yakaladım:D sende öle yap.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Yok Tanselim geçmedi daha. Bugün idrar sonuçları çıkıcak, enfeksiyon yoksa huyundan dicem...

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah cümleyle birlikte içi sıra bizleri de korusun görünür/görünmez tüm kazalardan... Tanselim kaskomuz var, araba mazda-3... Sedef boya kaportası. Yani boya gerekiyorsa aynı boyadan bulmaları nerdeyse imkansız... Arabanın kodu verilecek de Japonyadan özel boya gelecek boyanacak vs vs...

Bebikom, 170 boya 50 kiloya sen bikini giymiceksen ben kendimi atiim şurdan. Kız ben bile giycem. Valla hiç de umrum değil nası göründüğüm :)

:) oyle deme kız gobek beni rahatsız ediyo yani gobek olması degil gobekteki harita cizgilerine uyuz oldum uyuzzz :(

bugun benim kzımında idrar sonucu cıktı yine ureme varmıs off klebsella mıydı neydi tam hatırlamıyorum ondan cıkmıs yine delircem yaa of Allah'ım..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kizlar esim sehir disinda fatmaninda asisi var karma zaturre..tek basima yaptirsam mi asiyi uc gun sonra olsa olur mu acep..cok huysuzlaniraa tekim diye cekiniyorum ates falan olursa da paniklerim..gerci esim aksam gelecek ama bugun yaptirmazsam en erken cumaya musait esim.. Ne dersiniz?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kizlar esim sehir disinda fatmaninda asisi var karma zaturre..tek basima yaptirsam mi asiyi uc gun sonra olsa olur mu acep..cok huysuzlaniraa tekim diye cekiniyorum ates falan olursa da paniklerim..gerci esim aksam gelecek ama bugun yaptirmazsam en erken cumaya musait esim.. Ne dersiniz?

bence cesaret et yani nereye kadar esinle yaptırcan ? ne kadar erken yuzleesirsen tek basına o kadar iyidir hem korkma oyle cok asırı ateslenen duymadım hic..ama yine de sen bilirsin ben bu konularda biraz boyleyim kimseye bel baglamam..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam annecikler..
size bisey sorcam,ben şifayı kaptım ya simdi ateşim falan yok ama eklem yerlerimde agrı var sızlıyo goz kapaklarım bile agrıyo sanki bademciklerim hafif acıyo yutkunurken..ıhlamur falan iciyorum ama bi agrı kesici almam sart sabah bi tane parol icmistim idare etti bu saate kadar aksam bi tane daha icsem bisey olurmu ki ? :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bak şimdi daha çok merak ettim oraları... Olmadı seneye gidelim bakalım :)

Kız yazık kız eşine de... Demek çok seviyo oğlunu, gözünden sakınıyo... Ama yine de sana biraz alan bırakmalı bence.. Yoksa sen dayanamazsın. Hem çocuk yapmaya bence benden daha hazırdın ki halen de öyle düşünüyorum. Ben 32 yaşındayım ve Allah affetsin ama bazen erken mi davrandım acaba diyorum çocuk için. Ay ne biliim ya bence insan, hele hele rahatına, özgürlüğüne düşkün biri sanki bana hiçbi zaman hazır hissedemezmiş gibi geliyo... :eek:ys:

İçmelerde Martı'nın otelleri var 2 tane, yanyana ikisi. Biri Martı Resort biri de Martı La Perla mıydı ne. La perla 16 yaş üstü çocuk alıyo, daha küçükleri almıyo. O yüzden kısmet olursa inşallah resorta yaptırdık bakalım rezervasyonu. Senin koca da mı kafayı yastığa kor komaz uyuyo :D :D Benimki maşallah öyle de... Sonra ben onun horultuları arasında uyumaya çalışıyom :D

:evet: yazık kız bebelere :utan:
seneye gidersin balım oralarada
ayyy benimm kısımında yesil ela bi karısıkkk.. insallahh böle kalırlarrr:huhuu:
lidırımaaa pek güzel bi gelin yetistiriyorumm:D

ne dimiş? ya ben seyi duydum artık özel hastahaneye sezeryan parası vermicekmiş. deli oldum yaa. ben 40 hafta bekledim, yetmedi 4_5 saat suni sancı cektimm. olmayınca olmuyo işte gittim sezeryan oldum yine. cocuun boynuna kordon dolanmıs inememiş. simdi benim sucum ne dr un sucu ne. suyum da gelmişti. sezeryan olmucam da napcam:eek:ys:

gözünüz aydınn cnmmm masallahh kuzuya.. darısı emeklemelere insallah:utan:

bende ilk asıda vermemiştim balım. görümcem bi yandan esim bi yandan ası tutmaz vs die baskı baskı cocuk 3 e kadar inlemişti hatırlıyosan. bi sonraki muayenede dr a dedim biz ilacı vermedik atesi 38.3 oldu sonra dstü ama cok huysuzlandı falan die. vermeliydiniz verin yani düsünmeyin öyle dedi. bi sonrakinde esime de sormadım verdim huzurlu huzurlu uyudu bebem. dogru mu yanlıs mı bilmiyorum da dr a güvendim işte:tskler:

ekmek,makarna ve pilav yedin mi cnm? bana da yeter yaa ayda 2 kg. cok da gözüm yok vala. 1 yıl sürsün ama zayıflayayım
bak güselime benim yeşil gözlü heee bi benim oğlan olamadı çok istedim ya ondan heralde kenan imirzalı oglu gibi bakıyo çok komik resim ekliycem ama kimseyi bulamıyorum
:D hee bende oralardan giyiniyom anca zaten :D hamileyken superdim cok hosuma gitmisti o zamanki halim 65 kg ı gordum ya of balık gibi olduydum ya :) simdide balık gibiyim de etli balıık degil LEADER'ımın ogluna taktıgı lakap misali zargana gibi hissediyorum kendimi birden fosss diye sonuverdim
yok zuzum senin her halin düdel bi kerem bende zayıf olsam keşke ama pompayla şişirilmiş gibiyim
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı :( :( :(
simuş geçmiş olsun rabbim korusun sizleri
Ya kimsenin saci dokulmuyor mu ecrinin sacini gorunce coktum moralman:(
benim avuç avuç dökülüyo yerlerde saç görmektern kafayı yiycem ama kafa bir ton saç olunca etkilenmiyor budanmış agaç gibi döküldükçe gürleşiyo mubarek kafam
kızlarrr ben geldimmmmm

aslımmmmmmmmmmmmm kuzum napıyonnn kızını ve seni merak ediyorum ve foto istiyorum özlettin kendini

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tuğbişim canım yaa 1 saattir tıcker yapmak için uğraşıyorum sonuç başarısız gene:D:Dhep sen yapmıştın zaten benim tıckerları iş sana düşecek sanırım gene:):)

bende seni sizleri çok özledim inan canım yaaa kızımın resmini koyacam birazdan profilime ama ilk doğum resimleri var malasef hala:D
sen naptın eymen paşam nasıl anlat azcık kızzzz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tuğbişim canım yaa 1 saattir tıcker yapmak için uğraşıyorum sonuç başarısız gene:D:Dhep sen yapmıştın zaten benim tıckerları iş sana düşecek sanırım gene:):)

bende seni sizleri çok özledim inan canım yaaa kızımın resmini koyacam birazdan profilime ama ilk doğum resimleri var malasef hala:D
sen naptın eymen paşam nasıl anlat azcık kızzzz

all sana eymen paşam yaparız fıstıkım ayıp ettin sen bana yaptıgın tickerin linklini at ben eklerim profiline iyiyiz bebişkom nasıl olalım ugraşıoz edepsizle çok yaramaz teyzesi kızım nasıl sen onu anlat büyüdü dimi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar