2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ya ecrinim çok tatlısınız maşallh. Bak kilo sendede belli değil, çok tatlı yüzün var. Sen izmirlimisin

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yaaa benim eşim yalan konuşur ben biliyom. Araba benim ve ben arabamı çok seviyom. Çok bişe bile olsa bişe yok der o. Tutanak tutuyolarmış. :( :(

kıyamam ya. üzülme die dememiştir cnm belki. olmusa care yok napalım. belki gercekten bişi yoktur. bi bekle bakalım. allah beterinden korusun. esin iyimişş ya önemli olan o sonucta.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya ecrinim çok tatlısınız maşallh. Bak kilo sendede belli değil, çok tatlı yüzün var. Sen izmirlimisin

evet cnm izmirliyimm. kız belli olmaz mı kilo. cumartesi dügünde bi resim cekildim. bi de 1 yıl önceki halime baktım. sonra dedim ki 2 resim arasındaki 50 farkı bulun:D resmen mimiklerim elmacık kemiklerim kayboldu :sok

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
görümcem bana pompa almıs.:sok sabah gitti gidiyor da ucuz bulmustum. bizim kart yok die onu aradım o da netten bişi almıslar bozuk mu cıkmıs ne anlattı. tüh ya baya ucuzdu dedim kapattım. o da gitmişş eczaneden almıs eve bırakıyom ne zmaan istersen al dedi. off be keske aramasaydım. akıllanmıyorum ben

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
görümcem bana pompa almıs.:sok sabah gitti gidiyor da ucuz bulmustum. bizim kart yok die onu aradım o da netten bişi almıslar bozuk mu cıkmıs ne anlattı. tüh ya baya ucuzdu dedim kapattım. o da gitmişş eczaneden almıs eve bırakıyom ne zmaan istersen al dedi. off be keske aramasaydım. akıllanmıyorum ben

sana hediye olsun diyemi düşündü. İyi olmuş güle güle kullan. Sağ bakalım kaç ml çıkacak bende merak ediyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
evet ecrinimi dediği gibi resim ekliyoruz. Sen nasılsın duru iyimi. Ağlamaları düzeldimi..

Yok Tanselim geçmedi daha. Bugün idrar sonuçları çıkıcak, enfeksiyon yoksa huyundan dicem...

ayy canım cok gecmis olsun yaaa..
hemen tuz yada ekmek dagıtıverin bi kac kisiye..
(bizim orda oyle yaparlardı ) :tskler:

gecmiş olsunn balımm.. sükür onda bişi yokmus. mala gelsin bosver. gerci insan mala da üzülüyo. gecen bizim arabaya gece carpıp kacmıstı ya adam. memlekette odun mu aramazsın:utan:

geçmiş olsun simoşum, Allahım esirgesin korusun bizleri..

kaskonuz vardır canım karşılar. Markası neydi arabanın..

geçmişler olsun, inşallah kendi de araba da iyidir simuşum...

kıyamam ya. üzülme die dememiştir cnm belki. olmusa care yok napalım. belki gercekten bişi yoktur. bi bekle bakalım. allah beterinden korusun. esin iyimişş ya önemli olan o sonucta.

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah cümleyle birlikte içi sıra bizleri de korusun görünür/görünmez tüm kazalardan... Tanselim kaskomuz var, araba mazda-3... Sedef boya kaportası. Yani boya gerekiyorsa aynı boyadan bulmaları nerdeyse imkansız... Arabanın kodu verilecek de Japonyadan özel boya gelecek boyanacak vs vs...

Bebikom, 170 boya 50 kiloya sen bikini giymiceksen ben kendimi atiim şurdan. Kız ben bile giycem. Valla hiç de umrum değil nası göründüğüm :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tanselimm evde degil dügün fotosuu ama gelsin eklicem sana ikisini de. sende 50 farkı bulursun:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sana hediye olsun diyemi düşündü. İyi olmuş güle güle kullan. Sağ bakalım kaç ml çıkacak bende merak ediyorum..

olmadı balım. yakın zamandaki tatsızlıgın ucu biraz maddeseldi cünkü. artık kimseden bişi almak istemiyorum. hicbi sıkıntımı da konusmuyorum. gerci böle bişile alakası yoktu da olsun. neyse

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bizim oğlumla hiç güzel bi fotomuz yok, ben onu bol bol çekiyorum da gelin sizi bi çekeyim ana oğul diyen yok, eşim hiç meraklı değildir foto çektirmeye de çekmeye de maalesef. evde de genelde ev haliyle olmuyor güzel.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar