Yaaa benim eşim yalan konuşur ben biliyom. Araba benim ve ben arabamı çok seviyom. Çok bişe bile olsa bişe yok der o. Tutanak tutuyolarmış.![]()
kaskonuz vardır canım karşılar. Markası neydi arabanın..
Yaaa benim eşim yalan konuşur ben biliyom. Araba benim ve ben arabamı çok seviyom. Çok bişe bile olsa bişe yok der o. Tutanak tutuyolarmış.![]()
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı![]()
![]()
ya ecrinim çok tatlısınız maşallh. Bak kilo sendede belli değil, çok tatlı yüzün var. Sen izmirlimisin
ECRİN resminize baktıkça bakasım geliyor, süper ya..
sagol cnmm sizde ölesinizz.. bu resmi ne zor yakaladım bi bilsen yatakta kızım baksana yukarı annecimm peynir de kız gülsene bi falan die makine de tepemizde. kendini yukarda gördüde güldü zaar
evet cnm izmirliyimm. kız belli olmaz mı kilo. cumartesi dügünde bi resim cekildim. bi de 1 yıl önceki halime baktım. sonra dedim ki 2 resim arasındaki 50 farkı bulunresmen mimiklerim elmacık kemiklerim kayboldu :sok
görümcem bana pompa almıs.:sok sabah gitti gidiyor da ucuz bulmustum. bizim kart yok die onu aradım o da netten bişi almıslar bozuk mu cıkmıs ne anlattı. tüh ya baya ucuzdu dedim kapattım. o da gitmişş eczaneden almıs eve bırakıyom ne zmaan istersen al dedi. off be keske aramasaydım. akıllanmıyorum ben
evet ecrinimi dediği gibi resim ekliyoruz. Sen nasılsın duru iyimi. Ağlamaları düzeldimi..
ayy canım cok gecmis olsun yaaa..
hemen tuz yada ekmek dagıtıverin bi kac kisiye..
(bizim orda oyle yaparlardı )
gecmiş olsunn balımm.. sükür onda bişi yokmus. mala gelsin bosver. gerci insan mala da üzülüyo. gecen bizim arabaya gece carpıp kacmıstı ya adam. memlekette odun mu aramazsın
geçmiş olsun simoşum, Allahım esirgesin korusun bizleri..
kaskonuz vardır canım karşılar. Markası neydi arabanın..
geçmişler olsun, inşallah kendi de araba da iyidir simuşum...
kıyamam ya. üzülme die dememiştir cnm belki. olmusa care yok napalım. belki gercekten bişi yoktur. bi bekle bakalım. allah beterinden korusun. esin iyimişş ya önemli olan o sonucta.
sana hediye olsun diyemi düşündü. İyi olmuş güle güle kullan. Sağ bakalım kaç ml çıkacak bende merak ediyorum..
Ecriiin bayıldım sana da kızına da maşallaaaaaaaaaah