2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrincim
yerim ben bunu hee hakikaten bilmişe bak sen :D essek sıpası masallah..
gözler renkli mi efem :D oy oy

masalllahhh hira yaa pekk güzelll olmuss kızzzzz.. gülec masallahh dimiii:utan: yirim o kirpikleri benim kızımın kirpikleri de aynı öle ama acık renk oldugundan gürünmemişş:tskler: allah korusunn pek güzell yavruların hepsi.

tanselim 5 dk beklerseniz sarj olsun eklicem bende. kıskandımm:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı :( :( :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
masalllahhh hira yaa pekk güzelll olmuss kızzzzz.. gülec masallahh dimiii:utan: yirim o kirpikleri benim kızımın kirpikleri de aynı öle ama acık renk oldugundan gürünmemişş:tskler: allah korusunn pek güzell yavruların hepsi.

tanselim 5 dk beklerseniz sarj olsun eklicem bende. kıskandımm:utan:

bebikom senin bu kızda fena bence.. Sizin kızçeler çok uyanık duruyor. Benim Selimim pek bi saf bakıyor sizinkilere nazaran:) Yerim sizin cimcimeleri.

maşallah hepsine Allah nazardan saklasın..ama evet bizim kızlar acuze olcak heralde hihi :cokkomik: sırıtık bunların hepsi be :huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı :( :( :(

gecmiş olsunn balımm.. sükür onda bişi yokmus. mala gelsin bosver. gerci insan mala da üzülüyo. gecen bizim arabaya gece carpıp kacmıstı ya adam. memlekette odun mu aramazsın:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa benim eşim yalan konuşur ben biliyom. Araba benim ve ben arabamı çok seviyom. Çok bişe bile olsa bişe yok der o. Tutanak tutuyolarmış. :( :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bişey diyim mi size, ben bikini falan giymem artık küstüm işte :hayir:

göbek deligimin etrafı hala burusuk gibi kaldı oyle of anamm of..popomdaki catlaklar ona keza..

su hipster tarzı bikini altları oluyo ya ancak oyle bisi giyebilirim ama gobek acıkta kalcak bu sefer of.. mayokini mi alsam acaba :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar