tanselimm masallahhh ikinizedeee.. pek datlusunuz ana ogul.sen sisko durmuyosunn ki bebemm masallahın varr..
yok canım şişkoyum şişko. boyum 1,75 kiloda 75 daha ne olsun tam tosuncuk
tanselimm masallahhh ikinizedeee.. pek datlusunuz ana ogul.sen sisko durmuyosunn ki bebemm masallahın varr..
anamm ben onunn suratını yirim ne güzell bükmüşş dudişinii
ecrincim
yerim ben bunu hee hakikaten bilmişe bak senessek sıpası masallah..
gözler renkli mi efemoy oy
anam alıntı yaptın yine silemeyeceğim
degiştirdim korkmayapmadım halbusi yaa yanlıslıkla bastım heralde el alıskanlıgı
Amanııın oku oku baktım yetişemicem size, bari direkt muhabbete daliimNaapıyonuz?
bebikom senin bu kızda fena bence.. Sizin kızçeler çok uyanık duruyor. Benim Selimim pek bi saf bakıyor sizinkilere nazaranYerim sizin cimcimeleri.
masalllahhh hira yaa pekk güzelll olmuss kızzzzz.. gülec masallahh dimiiiyirim o kirpikleri benim kızımın kirpikleri de aynı öle ama acık renk oldugundan gürünmemişş
allah korusunn pek güzell yavruların hepsi.
tanselim 5 dk beklerseniz sarj olsun eklicem bende. kıskandımm
bebikom senin bu kızda fena bence.. Sizin kızçeler çok uyanık duruyor. Benim Selimim pek bi saf bakıyor sizinkilere nazaranYerim sizin cimcimeleri.
Amanııın oku oku baktım yetişemicem size, bari direkt muhabbete daliimNaapıyonuz?
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı![]()
![]()
Aman yaaa eşim kaza yapmış... Çok şükür kendinde bişe yokmuş... inşallah arabada da bişe yoktur.... Öööööf içim daraldı![]()
![]()
Kızlar moralim çok bozuldu oturduğum yerde oturamıyom, adam alel acele kapattı tlf u... Ben sonra gelicem.![]()
![]()
Kızlar moralim çok bozuldu oturduğum yerde oturamıyom, adam alel acele kapattı tlf u... Ben sonra gelicem.![]()
![]()