2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayy tuğbişim maşallah yaa nasıl şeker çıkmış küçük yavrum benimm yaa maşallah 41 kere.ayrıca 2.resimde kocaman adam edasında çıkmış sıpa yerim onu ben

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy tuğbişim maşallah yaa nasıl şeker çıkmış küçük yavrum benimm yaa maşallah 41 kere.ayrıca 2.resimde kocaman adam edasında çıkmış sıpa yerim onu ben

sağol kuzum öyle bi arkadaşım var kulakları cınlasın ne diyo biliyomusun kız bu koca delikanlı gibi duruyo maşallah evlendirsen çocugu olur bunun diyo harbiden öle bi efeleniyo bi horozlanıyo bi gör cümlemizinkine 41 kere maşallah eşime benziyo dimi zırtom?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
son durum ne asyam hakkında bilgi istiyom boyu kg kaç oldu mimikleri nasıl ciddimi güleç bi bebek mi ya konuşmayalı çok oldu sen ve gökçemden haber yok öslüyoz sizi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben çıkmak zorundayım zuzum yine görüşelim lütfen öpüyorum seni artık fatih abiye de eve net alsın heee kızıyorum bizi senden mahrum bırakmasın ltfn iyi akşamlar canikom kzını yerime çokk öp muhahhh...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
son durum ne asyam hakkında bilgi istiyom boyu kg kaç oldu mimikleri nasıl ciddimi güleç bi bebek mi ya konuşmayalı çok oldu sen ve gökçemden haber yok öslüyoz sizi

valla canım benim asyam en son geçen hafta gittiğimde dr'a 5.600 gr 60 cm idi...maşallah
bu ay boyumuz çok uzadığı için sadece 20 günde 400 gr almış biraz üzüldüm ama boyu 4 cm uzamış normal dedi doktorumuz bizden haberler böyle azcıkta sen anlat bakim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bende çıkayım artık çok öptüm sizleriii..asyanın fotosunu merak edenler için kaldırmıyorum....allaha emanet olsun siz ve melekleriniz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ASLIM;
Yerim ben senin bu tatlı kızını bayıldım, 41 kere maşalalh. Kayseriye gelince gelip öpücem onu tatlı yanaklarından..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay Allahıııııııım yerim ben bu Eymenle Asyayııııı!:huhuu: :huhuu: maşallah Allahım esirgesin

Aslıcanııııım gitmişin ama gene gel lütfeeen, özletme kendini.

Kızlar eşim geldi, arabada çok hasar yokmuş çok şükür, doğru söylemiş yani. İndim kendim de baktım. Yarın tamire girecek. Bize de kasko geçici olarak bi araç temin edecekmiş. Eşime çarpan çocuğun ehliyeti yokmuş, lise bebeleri dolu bi arabaymış. Çocuk yola bakmadan çıkmış. Bu kadarıyla atlattığımıza sevindim. En kısa zamanda bi hayır yapmam gerek... Çocuk çarpınca eşime resmen yalvarmış, abi noolur polis çağırmayalım, ben size parası neyse veririm, benim ehliyetim yok, hayatım biter diye. Eşim de çok sinirlenmiş, sen şimdi bana vurdun, yarın birgün elalemin çoluğuna çocuğuna vurmayacağın ne belli diye. Neyse... Buna şükür, Allah başka kaza bela dert vermesin. Amin.

Kızımın da idrar kültürü çok şükür temiz çıkmış. Doktor zinco ve demir ilacı vermiş. Görünüşe göre gazdan ağlıyo demiş. Çünkü o gün de demişti, oooo çok gazlı bebek diye. Bugün de gazımız tescillenmiş oldu. Bizden haberler böyle...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ay Allahıııııııım yerim ben bu Eymenle Asyayııııı!:huhuu: :huhuu: maşallah Allahım esirgesin

Kızlar eşim geldi, arabada çok hasar yokmuş çok şükür, doğru söylemiş yani. İndim kendim de baktım. Yarın tamire girecek. Bize de kasko geçici olarak bi araç temin edecekmiş. Eşime çarpan çocuğun ehliyeti yokmuş, lise bebeleri dolu bi arabaymış. Çocuk yola bakmadan çıkmış. Bu kadarıyla atlattığımıza sevindim. En kısa zamanda bi hayır yapmam gerek... Çocuk çarpınca eşime resmen yalvarmış, abi noolur polis çağırmayalım, ben size parası neyse veririm, benim ehliyetim yok, hayatım biter diye. Eşim de çok sinirlenmiş, sen şimdi bana vurdun, yarın birgün elalemin çoluğuna çocuğuna vurmayacağın ne belli diye. Neyse... Buna şükür, Allah başka kaza bela dert vermesin. Amin.

Kızımın da idrar kültürü çok şükür temiz çıkmış. Doktor zinco ve demir ilacı vermiş. Görünüşe göre gazdan ağlıyo demiş. Çünkü o gün de demişti, oooo çok gazlı bebek diye. Bugün de gazımız tescillenmiş oldu. Bizden haberler böyle...

çok sevindim cnm. dermansız dert olmasın daaa. gazın bitmesi yakındır bence. hayırlısıyla, gülerek hatırladığımız güzel hatıralar olarak kalacak bu günler... :2:

asya ve eymene de maşallahhhh

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yarım saattir Selimi uyutmaya çalıştım, tam uyuttum deyip yatağa koydum ki bizimki hemen uyandı. Bazen çok zor uyuyor kuzucum. Şimdide babası dönencesini açmış tam uykusunu açıyor.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Yarım saattir Selimi uyutmaya çalıştım, tam uyuttum deyip yatağa koydum ki bizimki hemen uyandı. Bazen çok zor uyuyor kuzucum. Şimdide babası dönencesini açmış tam uykusunu açıyor.

tanselimmm canımmm nasılsın??selimim nasıl?ayyy yaa nasıl özlemişim anlatamam burayı ve sizleri:ask:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

tekrar gteçmiş olsun simuşum yaa tekrarını göstermesin allah inşallah..çok kızıyorum kendini bilmez insanlara özlelliklede ehliyeti olmadan trafiğe çıkan canavarlara neyse bununla geçmiş olsun..kızmı gördünüz demi teyzeleri nasıl asyamm:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım benim kız anneannesinin yanında annem uyuttu:Dben balkon sefası yaptım..safranboludayım canım memlekete geldim kızımla..sen ne zaman geliyorsun kayseriye görüşelim mutlaka

canım bu hafta sonu gidiyorum, inşalah bidahaki sefere görüşürüz. Anlat bize neler yapıyorsun, iyimisin, sağlığın nasıl?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar