Canim oncelikle hosgeldin ve gecmis olsun...hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.
Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..
Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.
Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.
Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..
Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık..Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?
Allahin izniyle minik bir operasyonla hallolur. Yada belki iki yasini filan bekleyebilirler.... Allah baska turlu keder vermwsin ufak tefek sorunlar bunlar cozulur Allahin izniyle...
Esini de cok takma. Konusmustuk senle hatirlarsan yasamayan yok sorunlari, az veya cok herkesin sikayeti var.
Eger surdureceksek kafaya takmadan kendimize zarar vermeden, evladimiza zarar vermeden bu deveyi gutmeye calisacagiz...