2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.

Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..

Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.

Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.

Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..

Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık.. :( Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?
Canim oncelikle hosgeldin ve gecmis olsun...
Allahin izniyle minik bir operasyonla hallolur. Yada belki iki yasini filan bekleyebilirler.... Allah baska turlu keder vermwsin ufak tefek sorunlar bunlar cozulur Allahin izniyle...
Esini de cok takma. Konusmustuk senle hatirlarsan yasamayan yok sorunlari, az veya cok herkesin sikayeti var.
Eger surdureceksek kafaya takmadan kendimize zarar vermeden, evladimiza zarar vermeden bu deveyi gutmeye calisacagiz...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam canim.cocuk olduktan sonra evlilikler biraz sarsiliyor sanirim herkes ucundan kiyisindan yasamistir birseyler. Gecici bi surec gozuyle bak.....
Sut meselesine gelince,moralini bozmak istemem ama maalesef bebek emmedikce degul avent neyle sagarsan sag sut maaleswf kesilitor...bana da soylediklerinde kabullenmek istememistim ha emme ha sagma ne fark var demistim ama maalesef dogruymus.

öyle galiba babusum. cocuktan bu yana daha tahammülsüz oldum ben. esim de daha rahat oldu. dün gece tartısmamıs cocuktan cıktı. cocuk yerde dönüyodu bi anda döndübi yarım daha dönse kafasını cekmecenin kulbuna vurcaktı. ama o kadar hızlı 2 kez dönemiycegini ben biliyorum zaten dibindeyim. esim bi bagırdı kafsını vurcak kafasını vurcak die. bende refleks dönüp esime baktım bagırınca ne oluyo gibisinden. sonra döndüm cocugu tuttum cektim. napıyosun sen yaa diye bagırmaya devam etti. tembelliginden tutmadın cocugu dio. ama bunların hepsi 5 saniyede oluyo.bu sırada ablası yanımızda annesi içerde. sen napıyosun ya cocugu da korkuttun yürüyo olsa yürümeyi bırakırdı dedim. bi süre didiştik. sonra araba koltugunun kemerinden benzer bi tartısma tam cıkarken. tembel ya dedi. annesi de kapıda ne oldu yine deyince hasta işte tutamıyo kendini illa konuscak dedim. sanki cocuga bütün gün o bakıyo. bde hala kendini haklı buluyo. tahammül edemiyorum o da inadına rahat. allah sonumuzu hayır etsin. :utan:

napim cnm kesilirse kesilir artık. bu kadar emdi die avuturum kendimi. ama gecen eve biri geldii cocuk 18 aylık hala emiyo. benimki mama da içiyo deyince hııı yetmiyo demekk deince kadın fıttırdım. halbuki bi yanlıslık yok ama işte. napim mamalı memeli 4 ay gecirdik. nasip bu kadarmıs dicem artık.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Canim oncelikle hosgeldin ve gecmis olsun...
Allahin izniyle minik bir operasyonla hallolur. Yada belki iki yasini filan bekleyebilirler.... Allah baska turlu keder vermwsin ufak tefek sorunlar bunlar cozulur Allahin izniyle...
Esini de cok takma. Konusmustuk senle hatirlarsan yasamayan yok sorunlari, az veya cok herkesin sikayeti var.
Eger surdureceksek kafaya takmadan kendimize zarar vermeden, evladimiza zarar vermeden bu deveyi gutmeye calisacagiz...

Hosbulduk canım sagol. Ama ben ayaklanmadan hallolsun istiyorum da bakalım doktor ne diyecek sonrası zor olur benim icin cunku tutamam ayaklandıgı zaman diye dusunuyorum.

Evet konusmustuk canım herkesin var sorunları ama gercekten cok sıkılmıs bezmis durumdayım artık. Kacıp gidesim var uzaklara. Duzelecegini soyledi dun aksam konustuk ama bakalım kac gun surecek :) Yavrum olmasa 1 dk durmazdım herhalde esimi cok seviyorum ama boyle de yasanmaz ki yaa :/

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.

Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..

Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.

Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.

Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..

Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık.. :( Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?

ayy masallahh cnmm cıkıyo disleri demekkk.. kıyamamm..
babusun dedigi gibi kücük bi operasyonla atlatır insallahh.. tazecikk yeni dünya cabucak da iilesir sıkma canını tatlım.. allah baska dert saglık sorunu vermesin. gel arada sırada yüzünüzü görelim:utan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ayy masallahh cnmm cıkıyo disleri demekkk.. kıyamamm..
babusun dedigi gibi kücük bi operasyonla atlatır insallahh.. tazecikk yeni dünya cabucak da iilesir sıkma canını tatlım.. allah baska dert saglık sorunu vermesin. gel arada sırada yüzünüzü görelim:utan:

Evet canım disi cıkıyor zor atlatıcaz sanırım cok huysuzlastı cunku.. Napalım katlanıcaz artık onlar icin..

İnsallah hayırlısıyla atlatırız Dedigin gibi Allah baska dert vermesin bu kadarla atlatalım buna da sukur ediyorum beterin beteri vardır diye dısarda neler var Allahım daha buyugunu vermesin dusmanımın basına cok zor gercekten.

Arada girmeye calısırım canım insallah batuhandan ev islerinden sıra gelirse tabi :)))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aaaaa azoss gelmişş:utan::lilav:

30 sayfa kaynatmışsınız kız :D Zor okudum, ben okurken tostosum uyandı, kucağımda şimdi.Bi selam vereyim öyle çıkayım dedim.
Simuş geçmiş olsun canım.
dunyam80 size de geçmiş olsun.Valla eşiyle problem yaşamayan yok öle diyim ben :D Kuzey yüzünden biz de tartışıyoruz.Çoğunlukla da uyumayıp huysuzlandığı zamanlarda.
Şimdi çıkmam lazım diğer uykusunda yine girerim öptüm hepinizi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar eşlerle ilgili sıkıntıdan bahsediyoruz ya bende bu konuda sıkıntılıyım. Garip bir haldeyim. Evde eşim değilde arkadaşım gibi görüyorum:( Ne bileyim yorgunlukar, uykusuzluk insanı dermansız bırakıyor. Ben sbahtan akşama kadar çoçukla ilgileniyorum o gelince oynuyor ama yine ağlayınca Selim bende. Dün bi alışverişe çıktım ağlıyor diye aradı. Bende gelemem susuturmya çalış dedim, yine gönlüm razı olmadı kabinden çıkıp geldim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öyle galiba babusum. cocuktan bu yana daha tahammülsüz oldum ben. esim de daha rahat oldu. dün gece tartýsmamýs cocuktan cýktý. cocuk yerde dönüyodu bi anda döndübi yarým daha dönse kafasýný cekmecenin kulbuna vurcaktý. ama o kadar hýzlý 2 kez dönemiycegini ben biliyorum zaten dibindeyim. esim bi bagýrdý kafsýný vurcak kafasýný vurcak die. bende refleks dönüp esime baktým bagýrýnca ne oluyo gibisinden. sonra döndüm cocugu tuttum cektim. napýyosun sen yaa diye bagýrmaya devam etti. tembelliginden tutmadýn cocugu dio. ama bunlarýn hepsi 5 saniyede oluyo.bu sýrada ablasý yanýmýzda annesi içerde. sen napýyosun ya cocugu da korkuttun yürüyo olsa yürümeyi býrakýrdý dedim. bi süre didiþtik. sonra araba koltugunun kemerinden benzer bi tartýsma tam cýkarken. tembel ya dedi. annesi de kapýda ne oldu yine deyince hasta iþte tutamýyo kendini illa konuscak dedim. sanki cocuga bütün gün o bakýyo. bde hala kendini haklý buluyo. tahammül edemiyorum da inadýna rahat. allah sonumuzu hayýr etsin. :utan:

napim cnm kesilirse kesilir artýk. bu kadar emdi die avuturum kendimi. ama gecen eve biri geldii cocuk 18 aylýk hala emiyo. benimki mama da içiyo deyince hýýý yetmiyo demekk deince kadýn fýttýrdým. halbuki bi yanlýslýk yok ama iþte. napim mamalý memeli 4 ay gecirdik. nasip bu kadarmýs dicem artýk.
Oyle canim...adanin doktorunun bi sozu var "sut isi nasip isi" diyor. Aynen oyle. Bebeklerimiz nasiplerindekini alacaklar
Esin konusunda da dedigim gibi yasamayan yok :D
Ben de zaman zaman cok kiziyorum cok sinirleniyorum esime... Bazen ne yuzunu gormeye ne sesini duymaya tahammul edemiyorum ama zamanla azaliyor,dogum sonrasi daha tahammulsuzdum.ý kabinden çýkýp geldim.[/QUOTE]

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar eşlerle ilgili sıkıntıdan bahsediyoruz ya bende bu konuda sıkıntılıyım. Garip bir haldeyim. Evde eşim değilde arkadaşım gibi görüyorum:( Ne bileyim yorgunlukar, uykusuzluk insanı dermansız bırakıyor. Ben sbahtan akşama kadar çoçukla ilgileniyorum o gelince oynuyor ama yine ağlayınca Selim bende. Dün bi alışverişe çıktım ağlıyor diye aradı. Bende gelemem susuturmya çalış dedim, yine gönlüm razı olmadı kabinden çıkıp geldim.
O bende de var canim arkadas gibi gorme.
Bi de bu aralar cok sinir oluyorum. Sabah bes bucukta kalkiyor is icin ama buna ragmen gece bi sekilde uyandiriyorum adaya bakmasi uyutmasi icin filan...aksamlari oyun filan oynuyor ona gicigim hep sorumlulugu bana yikiyor...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarrr acayıp reglim yaa olanların da böyle cok mu oldu. hayatımda büyük ped kullanmadım bugün 3. yü taktım. normal mi ki

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aslı hoş geldin.. ben de göremedim asya yı...

dünyam sen de hoş geldin... kocaman olmuş batuhan da, maşallah...

ecrinn[/COLOR doğumdan sonraki ilk reglim felaketti, ama 2. normal gitti.

oğluma bugün elma suyu verdim ama beğenmedi sanırım, 20 ml vardı 10 ml içti anca, yarım saat sonra da mama yerken çıkardı elma suyunu biraz. sanırım biraz daha bekleyecem ben, ama valla çocuk haklı ben de sevmem elma suyu, çok tatlı...

eşleriyle çocuk yüzünden takışmayan yoktur herhalde, tüm sorumluluk annelere yükleniyor ya ben de ona sinir oluyorum ama alışıyorum yavaş yavaş sanırım. ama baba olmak varmış...normal hayata devam edebiliyorlar onlar, bizim tüm hayatımız değişiyor, kolay değil.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tekrar selam kızlar..
Fragmanı izlemediniz mi yaw :D Doğum sonrası bir kadının yaşadığı psikolojik değişiklikleri ve sorunlarını anlatıyor.İnternete düştüğü an indircem :D
Bu arada saat 17:30da iş görüşmem var, hayırlısı ise olsun diye dua eder misiniz benim için :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Tekrar selam kızlar..
Fragmanı izlemediniz mi yaw :D Doğum sonrası bir kadının yaşadığı psikolojik değişiklikleri ve sorunlarını anlatıyor.İnternete düştüğü an indircem :D
Bu arada saat 17:30da iş görüşmem var, hayırlısı ise olsun diye dua eder misiniz benim için :utan:

inşallah gönlüne göre olur azo...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarrr acayıp reglim yaa olanların da böyle cok mu oldu. hayatımda büyük ped kullanmadım bugün 3. yü taktım. normal mi ki

Benimde oyle oldu valla.
Dogumdan once hem kisa surer hem de yogun olmazdi...
Simdi hem uzun suruyor hem de inanilmaz yogun.
Benim 3-4 gun surerdi.ilk gunu yogun sonra azalmaya baslardi.
Simdi bir hafta on gun suruyor 4-5 gunu inanilmaz yogun. Eskisinin ilk gununden bile yogun. Dogumdan beri ucuncu reglim ucu de boyle oldu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tekrar selam kızlar..

Hayirlisi ise olsun azom insallah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar