Babuşum ve Hayatım, kalıp sohbet etmeyi çok isterdim ama benim zilliyi doyurup yatmam gerek. Zaten bu saate kadar da sırf küçükhanımı beslicem diye gözlerim kapana kapana bekledim. Bişe denicem de, tutarsa size de söylerimÖpüyorum sizleri, hayırlı, bol uykulu, huzurlu geceler. Muaaaaaaaaaaah
Konuyu toplam 47 üye okuyor. (4 kayıtlı üye ve 43 misafir)
simurganka01, bblau+, esra79, _HaYaTiM_+
Abooooooo :sok :sok :sok
Ada da dun gece ve bugun ayni sekildeydi. Bu gece uykusuna yatti yarim saat sonra sanki korkmus kabus gormus gibi aglayarak uyandi. Daha dogrusu uyanamadi bile. Zorla ben uyandirdim. Aglamayi oyle kesti....
Maalesef canim eger bebek emmiyosa istedigin kadar sag kesiliyor...
Emdigi icin sagiyorsunuz da kesilmiyor azalmiyor.
Bu konuda benim cabalarimi yazsam,anlatsam iatanbuldan ankaraya yol olur...
Ben saatlerce sagdigimi bilirim sadece 5 ml icin....
Emmedikten sonra sagma makinalari asla bebek gibi uyarmiyor...
Ayni sekilde canim,neye duygulandim bilmiyorum ama bi dugumlendi bogazim....
Babuşum ve Hayatım, kalıp sohbet etmeyi çok isterdim ama benim zilliyi doyurup yatmam gerek. Zaten bu saate kadar da sırf küçükhanımı beslicem diye gözlerim kapana kapana bekledim. Bişe denicem de, tutarsa size de söylerimÖpüyorum sizleri, hayırlı, bol uykulu, huzurlu geceler. Muaaaaaaaaaaah
Bende yaticam simusummmmmm,bugun ada canima okudu....
Size de iyi geceler minnosunla.
Deneyini bize de anlat yarin heeeee....
Operimmmmmm
Gunaydin kizlarrrrr....
Ada dun gece gec yatti sabah erken kalkmaz dedim ama gece ilk teftişi saat birbucukta olunca anladimki gunes bugun erken dogacak bize. Dedigim gibi de oldu kalkali epeyyyyyy oldu simdi gunun ilk sekerlemesini yapiyo salincaginda. sansima iki gundur salincakta uyumayi afet edindi.
Kızlar fragmanı izleyin tam bizlik film
Kızlar fragmanı izleyin tam bizlik film
Babuşum deney şuydu: hatunu gece uykusuna geçmeden iyice doyurmak, yani 2 saat aralıklarla beslemek, böylece gece uyanmayacağını ummak. Netice mi? Sabaha kadar 4 kez uyandık sanırım, çünkü ben 3 ten sonrasını saymadım. Yani özetle deney başarısız
Benimki de öyle yaptı. Ama sanırım dün tüm gün sadece 1 kez kaka yapmıştı o yüzden sürekli uyandı. Biz zaten erken de yatsa geç de yatsa 5 bilemedin 6 da ayaktayız. Allahtan 8 e kadar falan eşim bakıyo da ben biraz olsun uyuyabiliyorum...
Haaa Babuþum, benim zilli akþam uykusuna salýncakta dalýyo, sonra yataðýna götürüyoruz da, ilerde sence bu baþýmýza iþ açar mý? Yani salýncaða artýk binemedikleri zamanda??
Her bebegin huyu ayri iste.Babuşum deney şuydu: hatunu gece uykusuna geçmeden iyice doyurmak, yani 2 saat aralıklarla beslemek, böylece gece uyanmayacağını ummak. Netice mi? Sabaha kadar 4 kez uyandık sanırım, çünkü ben 3 ten sonrasını saymadım. Yani özetle deney başarısız
Benimki de öyle yaptı. Ama sanırım dün tüm gün sadece 1 kez kaka yapmıştı o yüzden sürekli uyandı. Biz zaten erken de yatsa geç de yatsa 5 bilemedin 6 da ayaktayız. Allahtan 8 e kadar falan eşim bakıyo da ben biraz olsun uyuyabiliyorum...
Simusum inan ayni seyi sormaya diye girdim foruma.
Ada kucakta uyuyordu. Uykusu geldimi sizlanmaya basliyodu ve kucagima alip salliyodum ve uyuyodu. Ýki gundur huy degistirdi. Uyumak istemiyo,uykusu geldiginde kucagi istemiyo. Televizyona bakmak istiyo eger aciksa yada dikkatini dagitacak bisey buluyo. Cin cin bakiyo. Sik sik olunca bu salincaga koydum bende bikac kez ve salincakta dalmaya basladi.
Ama arada kucakta da uyuyo. Su an arada bi durum var yani. Tam hakim degilim yeni duzene,oturmadi henuz.
Tam da bakicimiz baslayacakken bu iyi omadi,kendim hakim degilim ki kadina ne gostercem. Bu gecis doneminin diger gecis donemimizle cakismasi sansizlik oldu.
Ayrica bu salincaga alisirsa daha sonra nasil uyuyacak diye de dusunuyorum kilo alip da salincaga sigmadiginda.....
Bi de seyi dusunuyorum. Simdi bakici benden cok valit gecirecek. Yine huyu degisirse ben nasil hakim olucam. Yani ne zaman uyuyo ne zaman yiyo puf noktalari nedir ya uzaginda kalirsam cocugumun. Yetisemezsem bilemezsem.
Kadina mi sorcam nasil yiyo nasil uyuyo napiyo huyu suyu nedir diye. Yoksa sadece hafta sonu ve geceleri bakarak hakim olabilir miyim....offfff cok soru var kafamda.....
selam hatunlarr... babuşum benım aden de 3-4 gundur huy değiştirdi. uyutmaya çalışırken avazı çıktığı kadar ağlıyor uyumak istemıor. kucagımda uyuyan çocuk beni itiyor napacagımı bilemedım valla
Valla Babuşum, ben sadece salıncakta uyumaya alışmasın diye gün içinde uyuduğunda her seferinde farklı bi yerde yatırıyorum. Mesela bi kendi odasına, bi anakucağına bi salıncağa gibi. Ama sanırım bu da iyi bişe değil, ama ben de tatili ya da evde olmayacağımız zamanları düşünüp böyle yapıyorum. Mesela ben bu kocaman halimle kendi yatağım harici bi yerde yatınca acaip garipserim, yatmakta çok zorlanırım. O yüzden neyin doğru olduğunu da şuan için bilmiyorum...
Bakıcı için de bence word ya da excell de bi tablo hazırla, uyku, oyun, beslenme, uyanma ve bunların süreleri falan olsun, hangi zamanda ne yediğini ne kadar yediğini de yazsın kadın. Sana fikir verecektir. Böylece kadının da unutması gibi ihtimal olmaz. Aklıma bundan başka da bişe gelmedi...
Ay aynen yaaaaa. Uykuyu reddediyo.
Sanki ben bebek degilim beni sallama der gibi bi hali var