Sağol canım Allah razı olsun.
Gittim görüşmeye..Bugüne kadar hep farklı işlerde çalıştım, çiçekçilikten tut, satış temsilcisine..Fotokopiciden tut, ,nternet cafeye.Girip çıkmadığım yer kalmadı, sekreterlik-ön muhasebe..
Bugün de iş görüşmesine giderken kendime gaz vermek açısından will smith in başrolünü oynadığı "umudunu kaybetme" filmini düşünerek gittim..İzlemeyenler için kısaca anlatayım; bir adam var (will smith) bir hastane cihazı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor.Ama ayda bir tane anca satabiliyor..Bunun geliri de 1 aylık mutfak masrafına gidiyor..Geçim sıkıntısı yaşıyorlar ve karısı çocuğunu da bırakarak adamı terkediyor.Adam mecbur birşeyler yapmaya, çocuğuna bakmaya.Sonra borsa işinde çok para olduğunu öğreniyor.Çok büyük bir borsa şirketi var acayip para veriyor..Bu şirket senede bir kurs açıyor ve sınav ile binlerce kişi arasından sadece bir kişiyi işe alıyor.Bu adam asılıyor derslere, tabiri caizse eşek gibi çalışıyor

Bu sırada ev sahibi evden çıkarıyor, yeri geliyor çocuğuyla sokaklarda bile yatıyor..Neyse efendim kursu kazanıyor ve görüşmelerde adam işi kapıyor..Ama işe kabul edildiğini öğrendiği andaki mimikleri beni ve eşimi ağlatmaya yetmişti, sevinç ve başarma azmi ile tüm duygularını resmen yüzüne yansıtmış..
İçimden geldi anlatayım dedim..İşte bu filmi düşüne düşüne hiç bilgi sahibi olmadığım bir meslek için iş görüşmesine gittim.İcra takibi avukat yanında.
Görüşme güzel geçti benden iyi bi elektrik aldıklarını söylediler.Kalabalık bir ortam..Velhasıl işe alındım kızlar.
Hem sevinçliyim hem de içim biraz buruk çünkü yarın başla dediler.
Ağlak bi haldeyim, oğlumdan ayrılmak o kadar zor ki.Bunun yanın da onun geleceği için birşeyleri başarmam lazım.İlerleyen zamanlarda performansımı arttırabilirsem maaşımın yükselebileceği bir iş.
Yarın benim için zor bir gün olacak..Ve sanırım sizlerle eskisi gibi muhabbet edemicem.Çıkış saatim 7-8.Eve gelince de oğlumla hasret gideririm şansıma uyumazsa
Faceden takip etmeye çalışıcam.Akşamları fırsatım olduğunda telefondan girerim.Bugün iyi dileklerini benden esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah bin kere daha razı olsun.Sizi seviyorum.