2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum
Kayra bir haftadır çok huysuz gecede gündüzde yalnız bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyor önceden yatırıp yemek falan yapıyordum şimdi daha arkamı dönmeden kıyametleri koparıyor neden böyle oldu bu çocuk anlamadım günler nasıl geçiyor fark etmiyorum
bu arada Baturun tiyatro gösterisi ve mezuniyet balosu vardı her ikisinede ben gittim eşim Kayraya baktı zaten küçük yüzünden çocuğumu çok ihmal etmiştim iyi oldu anne oğul gezdik
bu hafta baya yoğun geçti yani öpüyorum hepinizi:basakk:

Laylam oglusunun muruvvetini gordun demek, hayirli ugurlu olsun Allah nice basarilarini gormek nasip etsin insallah.-rgulu

selam kızlar,

sanırım bu hafta bir çoğumuz ağlamalardan muzdaripiz. 2 kadın zor yetişyoruz valla bir çocuğa :D
bu arada bakıcı işini hallettik. hadi bakalım hayırlısı
Hadi hayirli olsun canim.
Ben de nasipse carsamba baslatacagim baliciyi alismalari icin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Olmuyo ki Ecrinim, bi türlü 2,5 saati aşamadık biz beslenme konusunda. Süt az, hatun zaten gıdım gıdım içiyo, e haliyle sürekli bi açlık ağlaması yaşıyoruz... :(

Parfüm falan mı sıkıyon ki? yada duş jelini, şampuanını mı değiştirdin ki?

Hıh işte ben de onu denedim. :) Kadın diyo ki, 4 saatte bir besleyin gün içinde. Yani 7-11-3-7-9-11 işte 7 den sonra 2 saatte bire iniyo ve en son seansı 11 de verin deliksiz uyur diyo. Buna da mide doldurma diyo. Denedim tutmadı :D Çünkü bunun için sanırım öncelikle gündüz beslenme aralığını 4 saate çıkarmam gerek...

Hhhhh benimki daha tam dönmüyo. Yan yan dönüyo. Ben de yanına uzanırsam sürekli burnumu ısırmaya çalışıyo :D

Selam Laylam... Noooldu ki bu bebelerin hepsine birden? :acep: Bahar mı çarptı acaba? Baturun mezuniyeti de hayırlı olsun. süper olmuş başbaşa takıldığınız :)

Hadi gözünüz aydın Lidılcım. İnşallah çok memnun kalırsın bakıcıdan.

Var var, ben tantuniyi yaptım süper oldu :D

oo afiyet olsun oldu demek ii sevindim :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar kaç gündür okuyorum ama yazamıyorum
Kayra bir haftadır çok huysuz gecede gündüzde yalnız bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyor önceden yatırıp yemek falan yapıyordum şimdi daha arkamı dönmeden kıyametleri koparıyor neden böyle oldu bu çocuk anlamadım günler nasıl geçiyor fark etmiyorum
bu arada Baturun tiyatro gösterisi ve mezuniyet balosu vardı her ikisinede ben gittim eşim Kayraya baktı zaten küçük yüzünden çocuğumu çok ihmal etmiştim iyi oldu anne oğul gezdik
bu hafta baya yoğun geçti yani öpüyorum hepinizi:basakk:

oy tebrik ederim büyük paşanızı... Tuna da öyle, mızmız heo, yanında insan istiyor, ilgi bekliyor... normal herhalde bu aylarda

hayırlı olsun cnm bakıcınız
benimki de uyumadan evvel ağlamalara saçma sapan saatlerde uyanmaya başladı

sen solgar mı içiodun
ben geçen vitamalt ve maltana içtim pek farketmedi

aynen, uyumadan ağlıyor, ağlayarak uyanıyor, kaprisler gırlaaa, kısacası bizi parmağında oynatıyor :D

solgar benim içtiğim. günde 4 tablet alıyorum. ben o dediklerini denemedim. sıvı onlar galiba dimi?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oy tebrik ederim büyük paşanızı... Tuna da öyle, mızmız heo, yanında insan istiyor, ilgi bekliyor... normal herhalde bu aylarda

aynen, uyumadan ağlıyor, ağlayarak uyanıyor, kaprisler gırlaaa, kısacası bizi parmağında oynatıyor :D

solgar benim içtiğim. günde 4 tablet alıyorum. ben o dediklerini denemedim. sıvı onlar galiba dimi?

evet cnm sıvı vitamalt pekmez gibi çok ağır bikerede içilmiyo
maltanayı marketten aldım şeftalilisi güzel archers bilir misin tadı aynı o

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bende 4o ımızın icindeyken gunde 2 sise ictim hep o maltana dan bide fayrouz var aynısı malt icecegi marka farklı sadece..ama lohusa serbeti daha cok ise yarıyodu gibime geliyo ne bileyim..

valla daha emzirmemin ustunden yarım saat anca geciyodu sut sızıyodu hemen..yada gogsumu bi acayım hemen sut cıkıyodu :((

simdi ancak hira emmeye basladıktan 15-2o saniye sonra geliyo sızlayarak ordan anlıyorum :( napalım bunada şükür..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kızlar; bide :Hira her emmesinde genzine kacırıyo yaa deli olcam odum patlıyo nefessiz kalcak diye ya elim ayagıma dolasıyo ilk zamanlarda bile yapmıyodu oyle acemiylen simdi ustalasmıs olması gerekmezmi niye beceremiyo bu cocuk :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahh cnm okuyayım dedim okuyamadım cıktım. burda mıydın sen? benim kız coktan uyumustu. gec olmus ama cvp vermiş olayım tatlımm:utan:

görmedim kiiiii:( kızınn kocamann olmuss tatlımmm masalllahh pekk datluuu tosbikk.. ehehhh formayı da giymişş sankimm bizim kızzz :cokkomik: fanatik ailelerin fanatik cocukları:cokkomik:

lidırımmmmm kızz benim damatt tosunn olmuss hee.. hakket bugün evlense yarın cocugu olcak gibi duruyo. 70 cm i bulmustur bu ayy kocaman olmuss baksana sankim yasına girmişş :cokkomik: nazarr degmesinn yakısıklımm benimm:utan:
beğendinizmi güsel kayınvalidecim kızınız defne sultan için hiçbir şeyden vazgeçmiyorum bakımlarım dört dörtlük yapılıyo manikür pedikür saçlara şekil güsel kokulu mendiller ile 2 saatte bir siliniyorum hergün banyo yapıyorum cabuk buyuyup kızınızı tavlanamak için :D

selam kızlarr. ay keyifsiz bi günümdeyim yine. esme dün annesinin yanında hasta dedim. ayıp ettim ama cok gerildim napiyimm. dün gece atıstık biraz. dedigine göre o da bana aynısını yapıcakmıs. beklemedeyim:utan: bizim 2 yıllık ömrümüz var en fazla 2 yıla bosanırız biz dedm. sonra konu acıldıgında gecen kavga ettik ya diorum mesela biz kavga mı ettik sacmalama dio. kavga olması için üstüne mi saldırmamız lazım bilemedim:D
bu arada dün gece medeni kanunu okudum. esimin hiçbir seyini talep edemiyormusum mesela evlenmeden önce edinildigi için. gerci evlendikten sonra alınana da kadının para kazanıp kazanmadıgına bakıyomus vsvs. ama benim minnacık bi yerim var adam niyeti bozsa yarısını alıcakmıs. yuh dedim yani. kadın milletinin calısmadıkca hiçbir güvencesi yok.:sok neyse

bugün reglinn 3. günü sayılır ama sanki dogumun ertesi günü. kanamam cok yogun. kendimi bildim bileli böyle bişi olmadı. bu kadın nasıl takıcak bu yogunlukla ria yı bilemedim.

görümcemin aldıgı pompayla dün aksam sagmayı denedim. önce bir iki resmen fıskırdı ama sonra yapamadım. elimle sıkıyorum geliyo pompayla gelmiyo.20 ml zor cıktı. galiba biraz sertti. wee die bi marka var onu almıs. ben bugün avent görmüştüm bi tane onu alıcam. gece de cocuk baya emdi gelmesi için. ama cooookk ince sızı oldu öyle akmadı. sanırım 12_13 yudum içti. uyuyakaldı. ayagını gıdıkladımm diktim ettim bana mısın demedi uyudu. bende yattım pasa pasa. görümcem o emmedikce sütün kesilcek pompayla sagmakla olmaz emmesi lazım dedi. bakalım ne olcak
canım pompanın çokta bi etkisi yok hatta söyle diyim bebek emmezse pompanın sadece gögüs rahatlatma etkisi var nasip işi süt işi eymen gün içinde az emdiği için sütüm azaldı ama gece tekrar aartıyo şekmeye üşeniyo benimki şakır şakır gelirken güsel sonra kızıyo emmiyo
Selam canim.cocuk olduktan sonra evlilikler biraz sarsiliyor sanirim herkes ucundan kiyisindan yasamistir birseyler. Gecici bi surec gozuyle bak.....
Sut meselesine gelince,moralini bozmak istemem ama maalesef bebek emmedikce degul avent neyle sagarsan sag sut maaleswf kesilitor...bana da soylediklerinde kabullenmek istememistim ha emme ha sagma ne fark var demistim ama maalesef dogruymus.
çok haklısın babuşum bendede kraftın makinesi var çok ta memnunum ama bebek emerken ona baktıgın anki duygularla beraber o sütler iniyo yoksa bir süre sonra kesiliyo malesef
hu huuuu selam kızlar. Formu takip edemiyorum uzun zamandır. Sizleri cok ozledim.

Evde zamanım olmuyor girmeye pek gecmisi okumak da zor geliyor acıkcası. Annemdeyim p.tesinden beri kafa dinliyorum burda biraz. Esimle gene ufak tefek sorunlar yasıyoruz. Cok anlayıssız oldu cıktı basıma. Umarım bu zaman icinde kendisini toplar biraz da artık rahata kavusurum bende..

Bu arada temmuz ayını zor bekliyorum kaynanamlar ve gorumcem koye gidicek 2-3 ay rahata ericem Allah ın izniyle.

Bu arada batuhan dis cıkartmaya basladı ust taraftan ve on dislerin yanındaki disi patlatmaya basladı terslik var bu iste ama hadi hayırlısı 2 gundur cok huysuz ve uykusuzdu dun gece cok sukur rahatca uyudu yavrum.

Bu ay fazla da kilo almadı yarın asımız var bakalım ne kadar almıs 10 gun once 300 gr almıstı cok uzuldum ama saglıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi onemli degil..

Cuma gunu doktora gidicez oglumu goturmeye annemle Batuhanın ayak parmaklarında her ikisinde de 2 parmagı yapısık.. :( Kemikleri falan ayrı ama etler yapısık birbirine bakalım doktor ne diycek.. Buyuk ihtimalle acarlar parmakları ama nasıl.. Ona da cok uzuluyorum yavrum kucuk de olsa ameliyat olucak nasıl dayanacak, ben nasıl dayanacagım? Hic bilmiyorum.. Bizden haberler boyle sizde ne var ne yok?
pıtırcık geçmiş olsn batuhanıma allah şifası olmayan hastalık vermesin kuzularımıza sakin ol üzme kendini ufak bir operasyonla düzelicek inş diş konusundada senin oğlan öncü bizimkilere bende süpheleniorum bizimkinden bakalım
öyle galiba babusum. cocuktan bu yana daha tahammülsüz oldum ben. esim de daha rahat oldu. dün gece tartısmamıs cocuktan cıktı. cocuk yerde dönüyodu bi anda döndübi yarım daha dönse kafasını cekmecenin kulbuna vurcaktı. ama o kadar hızlı 2 kez dönemiycegini ben biliyorum zaten dibindeyim. esim bi bagırdı kafsını vurcak kafasını vurcak die. bende refleks dönüp esime baktım bagırınca ne oluyo gibisinden. sonra döndüm cocugu tuttum cektim. napıyosun sen yaa diye bagırmaya devam etti. tembelliginden tutmadın cocugu dio. ama bunların hepsi 5 saniyede oluyo.bu sırada ablası yanımızda annesi içerde. sen napıyosun ya cocugu da korkuttun yürüyo olsa yürümeyi bırakırdı dedim. bi süre didiştik. sonra araba koltugunun kemerinden benzer bi tartısma tam cıkarken. tembel ya dedi. annesi de kapıda ne oldu yine deyince hasta işte tutamıyo kendini illa konuscak dedim. sanki cocuga bütün gün o bakıyo. bde hala kendini haklı buluyo. tahammül edemiyorum o da inadına rahat. allah sonumuzu hayır etsin. :utan:

napim cnm kesilirse kesilir artık. bu kadar emdi die avuturum kendimi. ama gecen eve biri geldii cocuk 18 aylık hala emiyo. benimki mama da içiyo deyince hııı yetmiyo demekk deince kadın fıttırdım. halbuki bi yanlıslık yok ama işte. napim mamalı memeli 4 ay gecirdik. nasip bu kadarmıs dicem artık.
benim alt komşumda öyle maşallah bi sütleri vardı imrendim hep ama nasip süt işi kızlar kimse alınmasın ama süt emziren annelerin çok rahat olması gerekiyo yani sıkılan tez canlılar çabuk sinirlenen annelerin yapacağı iş değil bir süre sonra sütler gidiyo malesef kafaya hiç bişeyi takmamak lazım ben beceremiyorum maselef becerenlerede helal olsun diyorum büyük başarı
Kızlar eşlerle ilgili sıkıntıdan bahsediyoruz ya bende bu konuda sıkıntılıyım. Garip bir haldeyim. Evde eşim değilde arkadaşım gibi görüyorum:( Ne bileyim yorgunlukar, uykusuzluk insanı dermansız bırakıyor. Ben sbahtan akşama kadar çoçukla ilgileniyorum o gelince oynuyor ama yine ağlayınca Selim bende. Dün bi alışverişe çıktım ağlıyor diye aradı. Bende gelemem susuturmya çalış dedim, yine gönlüm razı olmadı kabinden çıkıp geldim.
tanselim erkekler o konuda bizim kdr sabırlı değil malesef benim eşim benden daha iyi bakıyo eymene allah var fakat nedense çabuk teslim etmek istiyolar görevlerini biz evdeyiz yaa anneyiz ya o görev bizim sanki
Tekrar selam kızlar..
Fragmanı izlemediniz mi yaw :D Doğum sonrası bir kadının yaşadığı psikolojik değişiklikleri ve sorunlarını anlatıyor.İnternete düştüğü an indircem :D
Bu arada saat 17:30da iş görüşmem var, hayırlısı ise olsun diye dua eder misiniz benim için :utan:
azom rabbim yardımcın olsun fragmanda süper eşlere izletelim bunu biz
hadi cnm yakından göremiyom ki küçücük resim şöle yakın büyük koysana

gözünaydın canım inşallah bigün tamamen kurtulur kendi evinde olursun
geçmiş olsun dediğin gibi ayaklanmadab yaptırmak en iyisi inşallah en az acıyla atlatırsınız

ahh ahh erkekler ne diyim hepimizin başında

canım hayırlısı olur inşallah
koyayım şorayımm hemen bak bakalım nasıl dua okumayıda ihmal etmeyin fıstıklarr

Sağol canım Allah razı olsun.

Gittim görüşmeye..Bugüne kadar hep farklı işlerde çalıştım, çiçekçilikten tut, satış temsilcisine..Fotokopiciden tut, ,nternet cafeye.Girip çıkmadığım yer kalmadı, sekreterlik-ön muhasebe..
Bugün de iş görüşmesine giderken kendime gaz vermek açısından will smith in başrolünü oynadığı "umudunu kaybetme" filmini düşünerek gittim..İzlemeyenler için kısaca anlatayım; bir adam var (will smith) bir hastane cihazı satarak geçimini sağlamaya çalışıyor.Ama ayda bir tane anca satabiliyor..Bunun geliri de 1 aylık mutfak masrafına gidiyor..Geçim sıkıntısı yaşıyorlar ve karısı çocuğunu da bırakarak adamı terkediyor.Adam mecbur birşeyler yapmaya, çocuğuna bakmaya.Sonra borsa işinde çok para olduğunu öğreniyor.Çok büyük bir borsa şirketi var acayip para veriyor..Bu şirket senede bir kurs açıyor ve sınav ile binlerce kişi arasından sadece bir kişiyi işe alıyor.Bu adam asılıyor derslere, tabiri caizse eşek gibi çalışıyor :D Bu sırada ev sahibi evden çıkarıyor, yeri geliyor çocuğuyla sokaklarda bile yatıyor..Neyse efendim kursu kazanıyor ve görüşmelerde adam işi kapıyor..Ama işe kabul edildiğini öğrendiği andaki mimikleri beni ve eşimi ağlatmaya yetmişti, sevinç ve başarma azmi ile tüm duygularını resmen yüzüne yansıtmış..
İçimden geldi anlatayım dedim..İşte bu filmi düşüne düşüne hiç bilgi sahibi olmadığım bir meslek için iş görüşmesine gittim.İcra takibi avukat yanında.
Görüşme güzel geçti benden iyi bi elektrik aldıklarını söylediler.Kalabalık bir ortam..Velhasıl işe alındım kızlar.
Hem sevinçliyim hem de içim biraz buruk çünkü yarın başla dediler.
Ağlak bi haldeyim, oğlumdan ayrılmak o kadar zor ki.Bunun yanın da onun geleceği için birşeyleri başarmam lazım.İlerleyen zamanlarda performansımı arttırabilirsem maaşımın yükselebileceği bir iş.
Yarın benim için zor bir gün olacak..Ve sanırım sizlerle eskisi gibi muhabbet edemicem.Çıkış saatim 7-8.Eve gelince de oğlumla hasret gideririm şansıma uyumazsa :(
Faceden takip etmeye çalışıcam.Akşamları fırsatım olduğunda telefondan girerim.Bugün iyi dileklerini benden esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah bin kere daha razı olsun.Sizi seviyorum.
canım benim hayırlı ugurlu olsun bir anne gibi düşünüyosun sakın üzme kendini çocuklarımızın gelecegi için ugraşıyoruz bizde seni çok seviyoruz güselim taklı japonum benim
selam hatunlarr... babuşum benım aden de 3-4 gundur huy değiştirdi. uyutmaya çalışırken avazı çıktığı kadar ağlıyor uyumak istemıor. kucagımda uyuyan çocuk beni itiyor napacagımı bilemedım valla
gökçem kız nerelerdesin bacım özlettin kendini bu dediğinin aynıda bende mevcut napcağımı bilemesim kucasgımda kedi gibi kıvrılıp uyuyan bebe gitti bağırırk ağlayıp oklova gibi kaskatı yapıyo kendini ayakta sallatıyo zorla kendini ama ne yapayım uykudan bayılıyo resmen ama direniyo bir tek ayakta sallayarak uyutabiliyorum şimdilik umarım geçici bir durumdur
ya kızlar gece kaç saatte bir emziriyorsunuz çocukları? ben hala 2,5-3 saatte bir kalkıp emzirıyorum.
yok kız öle yapma bence bebeği uykudan kaldırmak hiç iyi değil eymen 8 gibi uyur her zaman gece 12 gibi bir parti gözleri kapalı mıkırdanır uyanır yani emer tekrar yatar gece 4 te kalkar emer bide sonra sabah 6 da kalkar birdahada uyumaz gündüz uykusuna döner uyusada yani aden kendi kalksın sen uyandırma
kızz nesi ayrı aynı işte:D bebeler büyüdü daha cok içiyolar artık mamayı da sütü de. e simdi 150 lik mama içince bi daha 3_4 saat yeme ihtiyacı duymuyo. uyuyunca daha uzun. simdi defne 7 de falan yiyio. 8 de yatıyo. gece bi aksilik olmazsa 1 de falan kalkıyo. sonra süt bi daha kalkıss sabah 5 falan. bi daha süt artık ister 9 ister 9.30 kalkıs. mama cok tok tutuyor gercekten.
hey yavrum maşallah 150 cc mama heee eymen max 120 cc sütümü içip yatıyo 4 saat iyi idere ediyo o saman benim eşek sıpam nie sabahın köründe dikiliyo yaa uyusun die elimden geleni yapıyom ama yok koca gün moron gibi dolanıyorum ben
gece de 150 mi veriyorsun her seferinde...benim sütüm de azaldı iyice, eskiden gece emip uyurdu rahatça, şimdi bir de mama yapıyorum, ama ne kadar emdiğini bilemediğimden kafama göre yapıyorum...

ilerde hesap sormasın :cokkomik::cokkomik::cokkomik:
hım bende bazen birazda mama veriyorum içtiği kadar ama 30 cc geçmiyor ittiriyo biberonu tıka basa doluyo sanırım die vermiyorum dahada
selam kızlar,

sanırım bu hafta bir çoğumuz ağlamalardan muzdaripiz. 2 kadın zor yetişyoruz valla bir çocuğa :D
bu arada bakıcı işini hallettik. hadi bakalım hayırlısı

hakkikaten benimki bu tepkileri siizinkilerden önce verdi sanırım var bişi ama neden bı acıklaması yokmu sizce doktorlarına soran arkidişlerim yok mu?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızçeler alıntı yapmayın hayatım için büyük boy foto olarak oğluşumu paylaşayım sizlerle teyzeleri rabbim bebeklerimizi nazardan saklasın silecem yarına kadar kalsında

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kııızzz Tugbisim...

benim emzik emmeyen kızıma aldıgım emzik tutacı seninkiyle aynı aboow :D

(bu arada masallah eymene valla,çekilin uleynnnn edasında bakmıs :D )

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızçeler alıntı yapmayın hayatım için büyük boy foto olarak oğluşumu paylaşayım sizlerle teyzeleri rabbim bebeklerimizi nazardan saklasın silecem yarına kadar kalsında

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

aman Allahım, Eymen buraların ağır abisi olmuş. ben Tunaya diyordum ama siz bizi sollamışsınız şekerim. maşallah. Rabbim esirgesin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
batur un mezuniyeti, tuna nın bakıcısı hayırlı olsun kızlar...

hayırlı olsun cnm üniye gittiği günleri görmek nasip olsun inşallah

Selam Laylam... Noooldu ki bu bebelerin hepsine birden? :acep: Bahar mı çarptı acaba? Baturun mezuniyeti de hayırlı olsun. süper olmuş başbaşa takıldığınız :)

Laylam oglusunun muruvvetini gordun demek, hayirli ugurlu olsun Allah nice basarilarini gormek nasip etsin insallah.-rgulu

teşekkür ederim kızlar Allahım sizlerede nasip etsin gerçekten çok güzeldi balomuz oğlumun büyüdüğünün farkına vardım erkekler kravatlı gömlekli kızların saçları yapılı abiye elbiseli sanki üniversitededen mezun oluyorlardı hepsi çok tatlıydı .Yakın zamanda da bir ergen annesi olucam heralde artık ne yaparım bilemem:cokkomik:
hıııım demekki bebeklerimizin büyük çoğunluğu mızmızmış heralde onlarda büyüyorlarya depresyonamı girdiler acaba:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

teşekkür ederim kızlar Allahım sizlerede nasip etsin gerçekten çok güzeldi balomuz oğlumun büyüdüğünün farkına vardım erkekler kravatlı gömlekli kızların saçları yapılı abiye elbiseli sanki üniversitededen mezun oluyorlardı hepsi çok tatlıydı .Yakın zamanda da bir ergen annesi olucam heralde artık ne yaparım bilemem:cokkomik:
hıııım demekki bebeklerimizin büyük çoğunluğu mızmızmış heralde onlarda büyüyorlarya depresyonamı girdiler acaba:D

Amiiinnn inşallah

tubiş resmi eşime gösterdim bu ne kadarlık dedim? 1,5 yaşında dedi :D şahin'den küçük dedim hadi yaaa dedi :crazy: bakışlar tam maço kime benzemiş bakışları :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar mama sandalyesi ne alacaksınız?

baby 2go diye bir markaninkini aldim ben.telsiz arizali cikinca onu verdim yerine mama sandalyesini aldim.300e bile varmis kiz sastim kaldim.benim aldigim 110tl.
Bu arada gecen yazdigini okuyunca dayanamadim agladim.Bugun isten gelince de ogluma sarilip agladim cok zor geldi.

selam kızlaaar canım çok sıkkın ya miss turkeyi izlioum ve 3 numara benim liseden arkadaşımdı yaaa..sümüklünün tekiydii.Allahım bide ilk 10 na girdi..atacam kendimi aşşağııı:korkak:

ahahhaha koptum yawww :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlaaar canım çok sıkkın ya miss turkeyi izlioum ve 3 numara benim liseden arkadaşımdı yaaa..sümüklünün tekiydii.Allahım bide ilk 10 na girdi..atacam kendimi aşşağııı:korkak:

adı ne bakalım :D

baby 2go diye bir markaninkini aldim ben.telsiz arizali cikinca onu verdim yerine mama sandalyesini aldim.300e bile varmis kiz sastim kaldim.benim aldigim 110tl.
Bu arada gecen yazdigini okuyunca dayanamadim agladim.Bugun isten gelince de ogluma sarilip agladim cok zor geldi.

ahahhaha koptum yawww :D

sonra ben de ağladım yazdıktan sonra
ay naptı seni görünce çok zor yaaa şahin uykudan bile uyansa beni görünce yüzünde güller açıyo offf nası başlıcam işe
iş nasıldı
ya çok pahalı almıcam ben de arabayı pahalı aldık mamasandalyesi ucuz olsun bakıyım o dediğine de

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar