Babuşum ben bazen 2 bazen 3 saatte bir değişiyorum. Hatta bazen değişiyorum, hemen yine kaka yapıyo bi daha değişiyorum
Lilacs'cım ve Babuşum, bizim bi eczacı tanıdık var, geçen bepanthen krem almak istedik şey dedi; kortizon mu ne varmış, çok kullanılmamasını öneriyoruz dedi, bilginiz olsun. Öperim
Ecrincim sana da kızına da çok geçmiş olsun canım. Ateşi çok yükselmiş. Benim bildiğim, 38 olursa ateşi doğru hastaneye gitmek gerekiyo. Ben yanlış mı hatırlıyorum ki?
İyiyiz çok şükür şekerim sen nasılsın? Şahin paşa nasıl?
"Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan çok da tıııııııııııııııııııııın" demelisin bence Babuş ve ben senin yerinde olsam kesinlikle gitmem...
Allahım senin eşinle benim eşim birbirlerine ne kadar benziyorlar yaaa... Bu kadar olur... Kardeş olsalar huyları bu kadar benzemez...
Ben karnını doyurduktan 1 saat sonra yıkıyorum tatlım. Yani ne aç, ne tok
Leadırcan nasılsın? Eymen nasıl?
kızımın banyosunu tek basıma yaptırmam lazım artık ama korkuyorum :iyyyy:
küvetine koyy konusa konusa panik yapmadan yıka tatlım. yüzüne su gelmedikce cıgırmıyolar zaten suyu seviyosa
pek sevmiyo aslında yani ilk basta sesi cıkmıyo sonra biraz mızırdanmaya baslıyo hele bitince basıyo cıglıgı..o degil de basına nası su dokucem ya yuzunu nasıl kapatıcam o sırada ? kulaklarına vazelinli pamuk tıkıyoruz normalde o sorun degilde iste yuzunu nasıl korurum off
cnm ben basını sırtüstü yatırıp yıkıyorum. hiç yüzüne gelmiyo. (dusla yaptıgım içinn, tasla biraz zor) en son yüzüstü elime alıp bagırtma pahasına da olsa bi kez su döküyorum. bitince bagırıyosa üsüyodur belki cnm. banyo soguksa kücük bi soba yak varsa onun önünde yıka.
var soba banyoya onceden koyup ısıtıyorum banyo suresince de yakıp bırakıyorum zaten bilmiyorm neden aglıyo..duşla daha mı kolay oluyo ? bacaklarına mı yatırıp yıkıyosun sen o zaman ? nası yapıyon ?
normalde küvetine filesinin üstüne yatırıp yıkıyorum. ama küvet görümcemde kaldı hala orda. 3 kez oturdum küvete bagdas kurup, bacaklarımın üstüne havlu serdim kaymasın die öyle yatırıp yıkadım cnm. aslında bööyle küvetten daha rahat oluyo simdilik
ohh kıyamam şükür en azından gece seansında uykuda rahatsın bacım gündüzde düzene gircek sen merak etme banyoyu bizimki seviyo sayılır ama yüzü küvete bakarken tık yok önünü döndürüp vücudunu yıkarken ağlıyo neden olduğunu çözemedim sen öle yap emzir banyoda rahat edersin başıma başka bişey çıkardı artık mama yemiyo ne yaptıysam yediremiyorum devamlı benim sütümü istiyo gündüz sık emdiği durumlarda aranıyo die mama yapıyodum artık ağzına sürmüyo zorladığım zaman ise iki kenardan çeşme gibi akıtıyo
slm simuş eymende bende çok iyiyiz şükür gündüz uyumama durumları bizdede aynı cnm duru nasıl ösledim kız muhabbetinizi
emzik kullanıyomuydu senin kızın peki ?
gunaydın kızlar nasılsınız ?
ben gunlerdir ilk kez dun gece aralıksız 6 saat uyudum
kızım gece 1o.30 da uyudu sabah 4.30 da uyandı ilk kez
masallah masallah insallah boyle devam eder
pek sevmiyo aslında yani ilk basta sesi cıkmıyo sonra biraz mızırdanmaya baslıyo hele bitince basıyo cıglıgı..o degil de basına nası su dokucem ya yuzunu nasıl kapatıcam o sırada ? kulaklarına vazelinli pamuk tıkıyoruz normalde o sorun degilde iste yuzunu nasıl korurum off
Valla ben de özledim, keşke bebişlerizin verseler de herkes daha sık gelse... Biz iyiyiz teyzemiz çok şükür, mızıklanmalarımız ve ağlama krizlerimiz devam :ask: Bence sütün yetiyorsa verme mama. Benimki de mamayı almamak için o kadar diretiyor ki, acep biberondan mı dedim iyi geceler çayı yapıp verdim cok cok içti. Ya mamanın tadını sevmiyor ya da tok anlımıyorum bende
Yok bebikom kullanmıyor. İlk doğduğu gün versem alışırdı belki ama vermedim, 6 haftalıkmı neydi vermeyi denedim hatta sanırım daha öncesinde de denedim ama böyle öğüroyumuş, midesi bulanıyomuş gibi yapıp itti her seferinde ve ağladı. Ben de zorlamadım...
Ooooh maşallah, darısı başımızaaa
Biz chicco nun şapka gibi bişeyi var ondan aldık yüzünü korumak için. Ama ben hiç tek başıma yıkamadım. o şapkayı takınca da eşim kaldırıyo kızı kollarından ben de kafasının arkasından su döküyorum...

yok balım ya olurmu sevmiyo damağına sıkıştırıp bekletiyo sıpamamada bisey olmasın ?? ne bileyim ıslanmıs veya bozulmus olabilir mi yada biberonun emziginde bisey olabilir mi ? :acep:
Valla ben de özledim, keşke bebişlerizin verseler de herkes daha sık gelse... Biz iyiyiz teyzemiz çok şükür, mızıklanmalarımız ve ağlama krizlerimiz devam :ask: Bence sütün yetiyorsa verme mama. Benimki de mamayı almamak için o kadar diretiyor ki, acep biberondan mı dedim iyi geceler çayı yapıp verdim cok cok içti. Ya mamanın tadını sevmiyor ya da tok anlımıyorum bende
...
bebikom bizim kızda da anneanne takıntısı war annemin sert bi tane 2li koltuğu war kız kendine onu yatak belledi..o sert yerde bir rahat uyuyoo anlatamam ewde beşiğinde bu kadar uyumuyoo..beşikte mızırdanıp duruo ama bu koltukta saatlerce hiç aralıksız uyuyoo..eşim dioki anne bu koltuğu sen bise wer bis sana koltuk takımı alalım diee
asık resmen babasına valla :ask: sonra islerimizi hallettik hep kucakta oldugu icin hic arıza cıkarmadı sonra aynı sekilde kendimiz donduk eve otobusle yine uyudu donerken eve gelip yatagına koyunca uyandı uyuz