aynı benim sıpam yaa sabah 5,5 6da bi kalkıyo 9 a kadar benle oynayın dio uyku akıyo gözlerimden ama yok agulanıp duruyo şebelek oğlum yirim ben onu bizimde bugün aşılarımız vardı 3 tane yapıldı çok ağladı kuzum gudubet bi hemşire yaptı canını yaktı sanırsam şimdi şu sıralar mışıl mışıl uyuyo ağzını yediğim oğlum 5,5 kg 62cm olmuş teyzesi bugün 2 ay 3 gnlük oldu şükürler olsun büyüyolarya sağlıklı daha ne isteriz zor olcak tabi büyütmek ki kıymetlerini dahada bilelim:ask:Hele şu 3 ayını bi doldursun bak neler edecem ben ona
![]()
Canıma okuyo yaaa sabah 6.30 da uyandı, saat 4 e kadar sadece 1 saat uyudu. Şuanda da yorgunluktan baygın halde yatıyo. Tabi tüm bu süreçte kucağımdan inmedi zilli
![]()
yaa babuş ne heyecan yapmıştım gece msjını okuyunca aman allahım dün gibi yaaa işte karşında minnak süslü kızın ada ne güsel şeyy anne olmak her gecen gün dahada şükrediyorum allahıma iyiki evladımı bana nasip ettin die öp benim yerime kız aldıgım etek oluyomu babuş zilliyeSelam kızlar nasılsınız.Ada şu an yanımda koltukta kendi kendine takılıyor,mır mır mır söyleniyo beni tekmeliyoBen de hazır duruyoken bi selam vereyim dedim.Esnemeye başladı ilk uykusunu ister şimdi zırlayaraktan
Zaman ne de çabuk geçip gidiyor...3 ay önce bugün rahatsızlanıp da doğuma gitmiştim tey tey tey
Yarın Allah nasip ederse 4. ayımızın ilk günü olacak
selam kızlar,
babuşum 4. ayınız hayırlı olsun, sıkıntısız, neşeyle geçsin inşşşş
pikem Noyanıma da geçmiş olsunkıyamam ben ona ya, hep o fotodaki yüz ifadesi geliyor aklıma, nasıl tatlı kuzum, maşallah ona inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. minnak kuşum çok şükür daha kabız olmadı, olsa naaparım bilmiyorum çünkü hala günde en az 3 kere yapıyoruz biz :iyyyy:
kızlar bir hatırlatma yapayım, şahsen ben unutmuştum. tetanozun 3.dozunu yaptırdım ben. eğer unuttuysanız 2.den 6ay sonra yapılıyormuş... gerçi burda bir sağlık ocağında hemşire 2 tane yeter deyip savdı beni başından ama ne yaptım ettim yaptırdım
yarın işbaşı yapmam lazım. 10 gün daha rapor verdiler. yani 27 nisanda çuf çuf işeeeTuna artık eskisinden çok emiyor, sanırım işe başlayınca sütüm doyurmayacak onu. muhtemelen de azalacak. zaten tek göğüsle emziriyorum desem yeridir. sol göğsümden 30-50ml sağarken, sağ göğsümden 110-160 ml geliyor. solu çerez niyetine veriyorum yani. hep bir göğüs küçük olurmuş ama benimki biraz abarttı işi
gece uykularımız çok şükür düzene girdi. genelde 8-10 arası gece uykusuna dalıyoruz. geçenlerde 9da bir yattı sabah 5te kalktı uzun zamandır bu kadar güzel uyumamıştık 2mizde
uyndık yine. öpüyoruz hepinizzziii
tunayıda noyanıda yerimmm ben tosturuklarr sizi noyan için çok geçmiş olsun rezene içirmeyi deniyomusun cnm ben günde 3 parti 30cc içiriyorum gazınıda kakasınıda mükemmel yapıyo hatta şöle diyim kakasız bezi yok boş yok çocukta
tunaya gelincee sitemizin en tonton bebeeği iyavrum benim maşallah inşallah sizin uykunuzdanda birazcık biz alalım ziraa oğlumdan çok benim ihtiyacım varr gibi pilimi bitiriyo yayamazım