2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D Hele şu 3 ayını bi doldursun bak neler edecem ben ona :D :D Canıma okuyo yaaa sabah 6.30 da uyandı, saat 4 e kadar sadece 1 saat uyudu. Şuanda da yorgunluktan baygın halde yatıyo. Tabi tüm bu süreçte kucağımdan inmedi zilli :D :D
aynı benim sıpam yaa sabah 5,5 6da bi kalkıyo 9 a kadar benle oynayın dio uyku akıyo gözlerimden ama yok agulanıp duruyo şebelek oğlum yirim ben onu bizimde bugün aşılarımız vardı 3 tane yapıldı çok ağladı kuzum gudubet bi hemşire yaptı canını yaktı sanırsam şimdi şu sıralar mışıl mışıl uyuyo ağzını yediğim oğlum 5,5 kg 62cm olmuş teyzesi bugün 2 ay 3 gnlük oldu şükürler olsun büyüyolarya sağlıklı daha ne isteriz zor olcak tabi büyütmek ki kıymetlerini dahada bilelim:ask:
Selam kızlar nasılsınız.Ada şu an yanımda koltukta kendi kendine takılıyor,mır mır mır söyleniyo beni tekmeliyo :) Ben de hazır duruyoken bi selam vereyim dedim.Esnemeye başladı ilk uykusunu ister şimdi zırlayaraktan :)
Zaman ne de çabuk geçip gidiyor...3 ay önce bugün rahatsızlanıp da doğuma gitmiştim tey tey tey :D
Yarın Allah nasip ederse 4. ayımızın ilk günü olacak :utan:
yaa babuş ne heyecan yapmıştım gece msjını okuyunca aman allahım dün gibi yaaa işte karşında minnak süslü kızın ada ne güsel şeyy anne olmak her gecen gün dahada şükrediyorum allahıma iyiki evladımı bana nasip ettin die öp benim yerime kız aldıgım etek oluyomu babuş zilliye
selam kızlar,

babuşum 4. ayınız hayırlı olsun, sıkıntısız, neşeyle geçsin inşşşş

pikem Noyanıma da geçmiş olsun :( kıyamam ben ona ya, hep o fotodaki yüz ifadesi geliyor aklıma, nasıl tatlı kuzum, maşallah ona inşallah en kısa zamanda atlatırsınız. minnak kuşum çok şükür daha kabız olmadı, olsa naaparım bilmiyorum çünkü hala günde en az 3 kere yapıyoruz biz :iyyyy:

kızlar bir hatırlatma yapayım, şahsen ben unutmuştum. tetanozun 3.dozunu yaptırdım ben. eğer unuttuysanız 2.den 6ay sonra yapılıyormuş... gerçi burda bir sağlık ocağında hemşire 2 tane yeter deyip savdı beni başından ama ne yaptım ettim yaptırdım :D

yarın işbaşı yapmam lazım. 10 gün daha rapor verdiler. yani 27 nisanda çuf çuf işeee :( Tuna artık eskisinden çok emiyor, sanırım işe başlayınca sütüm doyurmayacak onu. muhtemelen de azalacak. zaten tek göğüsle emziriyorum desem yeridir. sol göğsümden 30-50ml sağarken, sağ göğsümden 110-160 ml geliyor. solu çerez niyetine veriyorum yani. hep bir göğüs küçük olurmuş ama benimki biraz abarttı işi :D

gece uykularımız çok şükür düzene girdi. genelde 8-10 arası gece uykusuna dalıyoruz. geçenlerde 9da bir yattı sabah 5te kalktı uzun zamandır bu kadar güzel uyumamıştık 2mizde :D

uyndık yine. öpüyoruz hepinizzziii

tunayıda noyanıda yerimmm ben tosturuklarr sizi noyan için çok geçmiş olsun rezene içirmeyi deniyomusun cnm ben günde 3 parti 30cc içiriyorum gazınıda kakasınıda mükemmel yapıyo hatta şöle diyim kakasız bezi yok boş yok çocukta :D belki faydasını görürsün bi dene istersen

tunaya gelincee sitemizin en tonton bebeeği iyavrum benim maşallah inşallah sizin uykunuzdanda birazcık biz alalım ziraa oğlumdan çok benim ihtiyacım varr gibi pilimi bitiriyo yayamazım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar selam..
bugun asılarımızı olduk cok sukur oyle korktugum kadar aglamadı kızım masallah..
boyu 59 cm kilosu da 5150 gr olmus bebegimin
simdi mızırdanıyo insallah atesi cok cıkmaz..ben uyuyakalır diye dusunuyodum ama her zamanki yaramazlıgı ustude :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
SİMURCUM..

walla benim kızım biz ona azcık sert yatak yaptık cocuk ondan uyuyo heralde yani ne besiginde ne kucuk besiginde ne de hamakta uyumayan cocuk her aksam (son 3 aksamdır yani) saat 22.00-22.30 arası uyuyo sabah en erken 3 te uyanıyo..sonra emziriyorum tekrar yatıyo 6-7 gibi kalkıyo sonra uyumuyo oynuyoruz biraz dolasıyoruz evde altını temizliyorum emziriyorum bi posta daha uyuyo 30 dk - 1 saat arası..

işte boyle bizim gece uykumuz o da son bikac gundur iste ama gunduzleri hala ayakta sallıyom maalesef bırakırsam uyanıyo :(

cnm ayakta sallamayı braktırmanın metodu da suymuss. önce ayakta degil kucakta sallamaya alıstırcakmıssın. kucagına alıpp gezdire gzdire gerekirse poposuna pıspıs yapa yapa uyutuyosun. pıspıs önemli. kucaga alısınca pıspıslanıp uyumaya, sonra yataga koyup pıspıslamaya geciceksin.uykusuz anneler anlatmıstı bu sistemi kavrıyolarmıs kısa sürede.:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

saol tatlım :utan:

sana da kolay gelsin şekercim...

Canım naptın nasıl oldu Noyan yapabildi mi kakasını yoksa fitil mi koydun?

Bizimde 2 hafta oldu sütümüz kesileli 2 ay zar zor emzirdim tamamen mama veriyorum 4. ayımızda ek gıdalara geçersek biraz rahatlarız gibi geliyor benim oğlum çok obur:utan:

Demek aynı olmuş laylam ikimizin.İki aydan biraz fazla süt alabildi Ada da.Napalım nasip bu kadarmış.Ek gıdaya geçince biraz psikolojik olarak da rahatlarız inşallah.

aynı benim sıpam yaa sabah 5,5 6da bi kalkıyo 9 a kadar benle oynayın dio uyku akıyo gözlerimden ama yok agulanıp duruyo şebelek oğlum yirim ben onu bizimde bugün aşılarımız vardı 3 tane yapıldı çok ağladı kuzum gudubet bi hemşire yaptı canını yaktı sanırsam şimdi şu sıralar mışıl mışıl uyuyo ağzını yediğim oğlum 5,5 kg 62cm olmuş teyzesi bugün 2 ay 3 gnlük oldu şükürler olsun büyüyolarya sağlıklı daha ne isteriz zor olcak tabi büyütmek ki kıymetlerini dahada bilelim:ask:

yaa babuş ne heyecan yapmıştım gece msjını okuyunca aman allahım dün gibi yaaa işte karşında minnak süslü kızın ada ne güsel şeyy anne olmak her gecen gün dahada şükrediyorum allahıma iyiki evladımı bana nasip ettin die öp benim yerime kız aldıgım etek oluyomu babuş zilliye

Maşallah canım eymene Kocaman olmuş minnoş,ufak tefek doğdu ama hemen yakaladı normali sıpa
Valla doğuma gittiğim gün dün gibi,hey hey :D
Zaman çabuk geçiyor :)
Adaya etek oluyo canım olmaz mı giyiyo zilloş :)
Fotograflarımız bile var teyzesi yollayalım sana :)

kızlar selam..
bugun asılarımızı olduk cok sukur oyle korktugum kadar aglamadı kızım masallah..
boyu 59 cm kilosu da 5150 gr olmus bebegimin
simdi mızırdanıyo insallah atesi cok cıkmaz..ben uyuyakalır diye dusunuyodum ama her zamanki yaramazlıgı ustude :)

Maşallah canım kızına kocaman olmuş
Aşıları fazla yıpranmadan atlatmışsınız hadi gözünüz aydın

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cnm ayakta sallamayı braktırmanın metodu da suymuss. önce ayakta degil kucakta sallamaya alıstırcakmıssın. kucagına alıpp gezdire gzdire gerekirse poposuna pıspıs yapa yapa uyutuyosun. pıspıs önemli. kucaga alısınca pıspıslanıp uyumaya, sonra yataga koyup pıspıslamaya geciceksin.uykusuz anneler anlatmıstı bu sistemi kavrıyolarmıs kısa sürede.:utan:

hadi yaa cok sagol canım deniyeyim hemen zaten gecen haftalara gore biraz daha uslanmaya basladı insallah allıstırırım boyle pıspıslayım bakalım nasıl sonuc alcaz tsk ederim ecrincim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
BBLAU 'cum
sagol tsk ederiz atlatıyoz cok sukur sırayla artık
..
senin fıstıga da etek oluymus he aman Allah'ım tombul tombul bacaklar cıkıyodur meydana oooyyyy :) masallah masalah Allah hepimizinkini nazardan korusun:utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ayakta sallamayı bıraktırmanın deyince atladım birden olleyyyy diye ama sonra farkettim ki bizim derdimizin çözümü diilmiş bu :)
Bizimki de kucakta sallanmak istiyor ama ayakta duracaksın.Ben de 2.levelinden başlasam olur mu ki bu yöntemin :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
BBLAU 'cum
sagol tsk ederiz atlatıyoz cok sukur sırayla artık
..
senin fıstıga da etek oluymus he aman Allah'ım tombul tombul bacaklar cıkıyodur meydana oooyyyy :) masallah masalah Allah hepimizinkini nazardan korusun:utan:

Amin canım Cümlemizinkini inşallah :)
Etek oluyo, dün fırfırlı don da giydirdim, popo çıktı meydana

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr.. defne hanım yanımda mıkırdanırken bende bi bakayım size dedim. kan ilaclarını bitirmemiştim içemiyorum dedim dr da içme dedi. hamileyken de kansızlıktan basdönmelerim olmustu. bu ara da gün içinde basdönmelerim oluyo. baslıyıp bitireyim bari artık:(

defne tüm beni tam cinnet moduna soktu. 1 haftadır yıkanamadıgından olsa gerek 9 gibi falan kayınvalidemde yıkanınca sakinledi ve uyudu. ama aksam üstü yırttı kendini resmen kucakta bile durmadı ne aglamak ne aglamak. emmedi,mama almadı, gezdirdim olmadı salladım olmadı. bi ara sarstım kuzumuu annecimm anlamıyorumm bagırma artık die,aynı anda içim ezildi ama yapmıs bulundum:( sonra öptüm öptüm özür diledimm ama o beni iplemedi bile zatenn yırtındı sadece:sok: derdi banyoymus demek gece zaten uyudu su an da yanımda kendi kendine oynuyo. az sonra cırlar:D

haaala 70 kg yum. bi 6 ları göremedim. tek tesellim hiç almadım. bütün görümcelerim incecik. dün biri yine diyete spora baslamıs. kiii benim eski kotlarımı giyiyo 26 beden ona ragmen yapıyo. 41 yasında fizigi görmeyin. neymiş göbbegi cıkmıs. bu konusmalar olurken ben göbegimi sehpaye salmıss oturuyodum:D :eek:ys:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım naptın nasıl oldu Noyan yapabildi mi kakasını yoksa fitil mi koydun?

Demek aynı olmuş laylam ikimizin.İki aydan biraz fazla süt alabildi Ada da.Napalım nasip bu kadarmış.Ek gıdaya geçince biraz psikolojik olarak da rahatlarız inşallah.

Maşallah canım eymene Kocaman olmuş minnoş,ufak tefek doğdu ama hemen yakaladı normali sıpa
Valla doğuma gittiğim gün dün gibi,hey hey :D
Zaman çabuk geçiyor :)
Adaya etek oluyo canım olmaz mı giyiyo zilloş :)
Fotograflarımız bile var teyzesi yollayalım sana :)

Maşallah canım kızına kocaman olmuş
Aşıları fazla yıpranmadan atlatmışsınız hadi gözünüz aydın

deme kızzz etek mi giyiyo senin zilliii:D biz yazı bekliyoruzz. gerci bende mevlüt kıyafetini tekrar giydireyim bari. o zaman her yere kaka yaptıgından kendi tulumuyla fotograf cekildi. külotlu coraplar kocaman geliyodu. du bi deniyim belkii doldurur bacakları kocaman oldu sıpa:D
Ayakta sallamayı bıraktırmanın deyince atladım birden olleyyyy diye ama sonra farkettim ki bizim derdimizin çözümü diilmiş bu :)
Bizimki de kucakta sallanmak istiyor ama ayakta duracaksın.Ben de 2.levelinden başlasam olur mu ki bu yöntemin :)

olur cnmm nie olmasın. püf nokta pıspıs mıs.önce kucakta pıspıs sonra yatakta pıspıs:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlarr.. defne hanım yanımda mıkırdanırken bende bi bakayım size dedim. kan ilaclarını bitirmemiştim içemiyorum dedim dr da içme dedi. hamileyken de kansızlıktan basdönmelerim olmustu. bu ara da gün içinde basdönmelerim oluyo. baslıyıp bitireyim bari artık:(

defne tüm beni tam cinnet moduna soktu. 1 haftadır yıkanamadıgından olsa gerek 9 gibi falan kayınvalidemde yıkanınca sakinledi ve uyudu. ama aksam üstü yırttı kendini resmen kucakta bile durmadı ne aglamak ne aglamak. emmedi,mama almadı, gezdirdim olmadı salladım olmadı. bi ara sarstım kuzumuu annecimm anlamıyorumm bagırma artık die,aynı anda içim ezildi ama yapmıs bulundum:( sonra öptüm öptüm özür diledimm ama o beni iplemedi bile zatenn yırtındı sadece:sok: derdi banyoymus demek gece zaten uyudu su an da yanımda kendi kendine oynuyo. az sonra cırlar:D

haaala 70 kg yum. bi 6 ları göremedim. tek tesellim hiç almadım. bütün görümcelerim incecik. dün biri yine diyete spora baslamıs. kiii benim eski kotlarımı giyiyo 26 beden ona ragmen yapıyo. 41 yasında fizigi görmeyin. neymiş göbbegi cıkmıs. bu konusmalar olurken ben göbegimi sehpaye salmıss oturuyodum:D :eek:ys:

Ehehehehe bende de var o sezoş göbeğinden :)
Senin de sezoştu dimi :D
Bağımsızlığını ilan etti artık kendisi,o yaşayan bi canlı resmen :) Benden hariç bi yaşam formu :D
Ben doğum yaptığım 1 haftayı bulmadan tüm gebelik kilomu verdim ama doktorun verdiği hareketleri yapmadığım için göbeğim benden bağımsızlığını ilan ederek yeni bi yaşama başladı özgürce :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
deme kızzz etek mi giyiyo senin zilliii:D biz yazı bekliyoruzz. gerci bende mevlüt kıyafetini tekrar giydireyim bari. o zaman her yere kaka yaptıgından kendi tulumuyla fotograf cekildi. külotlu coraplar kocaman geliyodu. du bi deniyim belkii doldurur bacakları kocaman oldu sıpa:D

olur cnmm nie olmasın. püf nokta pıspıs mıs.önce kucakta pıspıs sonra yatakta pıspıs:D

Benimkine de külotlu çoraplar büyük geliyodu ama mevlüt kıyafetiyle bi çorap verdiler o fena gelmiyor.
Sonra bi tane de ben buldum 0-3 ay çorabı :)
Bi de lcw'den bi şort almıştım şort büyük geldi ama yanında paketli olan külotlu çorabı tam oldu o zaman.Şimdi küçük bile geliyo :D
lcw ye bak istersen bi...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ehehehehe bende de var o sezoş göbeğinden :)
Senin de sezoştu dimi :D
Bağımsızlığını ilan etti artık kendisi,o yaşayan bi canlı resmen :) Benden hariç bi yaşam formu :D
Ben doğum yaptığım 1 haftayı bulmadan tüm gebelik kilomu verdim ama doktorun verdiği hareketleri yapmadığım için göbeğim benden bağımsızlığını ilan ederek yeni bi yaşama başladı özgürce :D

sezos cnmm:D bende dogumdan sonra 13 kg verdim. ama ben 19 kg aldıgımdan 6 sı bana yapıstı kaldı:D e dogum yapmadan öncede yeni evliligin rehavetiyle bi 10 kg kadar almıslıgım vardı oldum bi fil:D gerci hamile kaldıgım kiloda yine normaldim yani.. simdi 6 kg yu versemm keyfime dicek olmucak:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sezos cnmm:D bende dogumdan sonra 13 kg verdim. ama ben 19 kg aldıgımdan 6 sı bana yapıstı kaldı:D e dogum yapmadan öncede yeni evliligin rehavetiyle bi 10 kg kadar almıslıgım vardı oldum bi fil:D gerci hamile kaldıgım kiloda yine normaldim yani.. simdi 6 kg yu versemm keyfime dicek olmucak:D

bende evlendikten sonra kilo almıştım o fazla kiloyla hamile kaldım,ondan biraz versem süper olcak :D
ben hamilelikte 9 kg almıştım ama sanırım 2 kilosu filan doğuma gideceğim gece çok kusmaktan gitti.Zaten 3.5 kilosu bebe,suyudur,eşidir,ödemdir kendime kilo almadım gibi bişey,o zaman bu göbüş ne onu çözemedim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende evlendikten sonra kilo almıştım o fazla kiloyla hamile kaldım,ondan biraz versem süper olcak :D
ben hamilelikte 9 kg almıştım ama sanırım 2 kilosu filan doğuma gideceğim gece çok kusmaktan gitti.Zaten 3.5 kilosu bebe,suyudur,eşidir,ödemdir kendime kilo almadım gibi bişey,o zaman bu göbüş ne onu çözemedim :D

kas zayıflamasıymıss sözümona cnmm.. belki dogrudurr göbügümm yumusak cünkü.. bide ayakta pek yokk oturuncaortaya atıyo kendini:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kas zayıflamasıymıss sözümona cnmm.. belki dogrudurr göbügümm yumusak cünkü.. bide ayakta pek yokk oturuncaortaya atıyo kendini:D

:D ben normal dogurdum bende de var aynı dedigin gib ayakta yok oturunca dudak bukmus gibi kalıyo oyle :cokkomik::cokkomik:
korse takıyom hala hergun yatana kadar ama bakalım gitcekmi yoksa kalıdmı bole..eger kaldıysa holıho cevirmeyi dusunuyorum hegun duzenli haha :D mekik sınav fln..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay evet ya çok fenaaaa :( en azından hala kıyafetlerin arkasına saklanabilecek durumda ona bari sevinelim :D

:D ben normal dogurdum bende de var aynı dedigin gib ayakta yok oturunca dudak bukmus gibi kalıyo oyle :cokkomik::cokkomik:
korse takıyom hala hergun yatana kadar ama bakalım gitcekmi yoksa kalıdmı bole..eger kaldıysa holıho cevirmeyi dusunuyorum hegun duzenli haha :D mekik sınav fln..

ayyhhhhh koptummmmm dudak bükmüşş gibi:cokkomik::cokkomik: evett kızlarrr hala saklanabiliyo olmasına dua edelimm:D gerci benim bide catlak belamm varrr. oooff off:eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar