simurganka01
Daimi Üye
kızımla avm ye gittik ilk defa ikimizve tabii arabasız,kangurusuz..
kucagımda tasıdım hep cunku araba olsada arabasında durmuyo ki cadı..
daha apartmandan cıkar cıkmaz uyumaya basladı otobuse bindim,indim avm de yemek yiyoduk esimde ordaydı,o sırada uyandı esimin sesini duyunca kıskanc bu kız yaasık resmen babasına valla :ask: sonra islerimizi hallettik hep kucakta oldugu icin hic arıza cıkarmadı sonra aynı sekilde kendimiz donduk eve otobusle yine uyudu donerken eve gelip yatagına koyunca uyandı uyuz
işte boyle..Çarşamba günü aşılarımız var yaa :iyyyy::iyyyy::iyyyy:
Kızlar bu arada bisey ogrendim;
bi arkadasım bebeginin banyo suyuna 2 kasık saf zeytinyagı koyuyomus nemlendirmek icin..bende yapıcam iyi fikir bence,bu asağıdaki dangalak ev sahiplerinden zeytinyagı satın alcam onların 8o donumcuk zeytinlikleri varmıs da zeytinyagı dolu yani onlarda alayım bikac litre hem banyosuna hem basına surcem su konaklar icin,iyice sarmasın cocugun kafasını..
Ben banyodan sonra ya zeytinyağıyla ya da masaj yağıyla masaj yapıyorum. Ama ilk 5 banyosunda her banyodan sonra zeytinyağı sürdüm tüm vücuduna kuru olmasın cildi diye... Benim çok kuru da... Bu arada bizim de konak oldu kafamız sonra geçti, şimdi gene olmuş. Bugün bizde de konak temizliği var
Bu arada kendimi topigimizin bekçisi ilan etmek istiyorum..şu hale bakın yaa butun gun burdayım geceler haric..
asık resmen babasına valla :ask: sonra islerimizi hallettik hep kucakta oldugu icin hic arıza cıkarmadı sonra aynı sekilde kendimiz donduk eve otobusle yine uyudu donerken eve gelip yatagına koyunca uyandı uyuz