Ya yine gaz sancısı var, ağlıyor ya...Çok yoruldum ya.. Allahım 3-5 çoçuk büyütenin elini öpmek lazım
Aman ecrinim boşver.. Bugün git iyi olur biraz defne ile ilgilenir sende biraz uyursun.. Benim kayınvaldemde annem gidince gelcekmişAslında gerek yok ama geliyim diyenede gelme denmezki
aynen cnmm. bosver seninkide gelsin
Allalalallalalaaa sanki benim kız bu :sok :sok :sila:
.
dimekk kızlarr cazgırr luyo balım
selamlar
dr unuz kalça çıkığı testi için ne zaman gelin dedi kızlar??? bir aylık olacaz biz yarın, bir aylıkken yapılıyor diye okudum nette... ama 3 aya kadar yapılabiliyorsa, yarın yaptırmayacam, çünkü yarın bir de aşısı var...
bize 1 ay sonra demşti öle randevu aldık cnm
canım böyle gecelerde yardımcısız çok zor, Allah kolaylık versin... ben sabahları annem uyansın da alsın diye 4 gözle bekliyorum vallahi.
ha, benimki de... en sonunda babam dün dedi çocuk ağlamaya fırsat bulamıyor anneanesinde diye. onun sesini bastırıyor... eşim de annemin sesini kaydedelim de onu dinletelim bari uyumazsa diyo
bu arada ne zamandır diyecem ama unutuyom
azo en şanslı sensin bu konuda, annenin sizinle beraber oturması süper olmuş. ne onun ne sizin düzen bozuluyor... herkes normal hayatına devam edebiliyor az çok...
öle cnmm valla allah herkesee yardımm etsinnn en öndede banaa
ha, benimki de... en sonunda babam dün dedi çocuk ağlamaya fırsat bulamıyor anneanesinde diye. onun sesini bastırıyor... eşim de annemin sesini kaydedelim de onu dinletelim bari uyumazsa diyo