2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar

Oglumla 20 mizi yaptık mısıl mısıl uyuyor simdi.

Sizlere baayım deidm ne var ne yok?

Benim oglumun karnı cok sis sanırım gazından dolayı :(

Bugun sallama rezene cayı aldım icinde anason da varmıs netten bakmıstım rezene verebilirsiniz yazıyordu.

Annem de anasn cayı alır yapardık sana rahat uyurdun dedi herhalde bir zararı olmaz rezene ve anasonun? Zaten 3 kasık verdim fazla vermiyim birsey olur diye. Gerci nette istediginiz miktarda istediginiz kadar verebilirsiniz yazıyordu. Bende gunde 3 defa falan 3 er kasık veririm diyorum zaten ben de iciyorum ona da yararı olur oylelikle..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucum

bizim eczacı bir teyzemiz var. Bebeğe ve bana ne lazım, gelirken eczaneden getireyim diye aramış. Neyse aklıma gelenleri söyledim. Sütün ne alemde dedi. İyi dedim. Solgar'ın bir kapsülü var, arkadaşım sütü onunla çoğalttı getireyim mi dedi. Fazla süt göz çıkarmaz dedim ben de :D istersen bir araştır cnm.

brewer's yeast :D

Selam canım,araştırayım bakalım...
Ya ben şeyi anlamıyorum.Ada'yı emzirirken ağzından bıraktığı zaman resmen fıskıyeden fışkırır gibi fışkırıyo :D
Ama sağarken o kadar çıkmıyo....

böyle işin içine tüküreyim.. şimdi de bebeğim uyandı.. acil çıkış..

Hay Allah ben de yeni geldim tüh....

merhaba canım.. nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın?
Selim paşa nasıl :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ya ben şeyi anlamıyorum.Ada'yı emzirirken ağzından bıraktığı zaman resmen fıskıyeden fışkırır gibi fışkırıyo :D

geldim cnm..bu sefer çabuk daldı uykuya teyzesi..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
gut aftırnun leydiizz :D

Tunanın yorgun annesinden herkese merhabaaaaaaaa. şimdi yeni uyudu :( sabaha karşı 5ten beri ayaktayız nerdeyse. yarın en sevdiğimiz teyzemiz geliyor, keyifliyim çok

gözün aydın canım tuna teyzesiyle güzel vakit geçirir insallah..
lidılım ben de çok yorgunum...şöyle deliksiz 4 saat uyusam şükretcem Allaha..kesik kesik uyuyunca da bişey anlamıyorsun uykudan..bi de evde hep temizlik havası ve hep misafir gelecek modundayız..
Bi lohusalığımı yaşayamadım..hani pijamalarımızı giyip hiçbişey yapmadan dinlenecektik..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar siz ateşölöer aldınız mı?
bende braun'un kol altından ateş ölçen aleti var ama kulaktan ölçer de almak istiyorum ne dersiniz?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bende braun'un kol altından ateş ölçen aleti var ama kulaktan ölçer de almak istiyorum ne dersiniz?

selam herkese,
ben henüz almadım ama kol altı almayı düşünüyorum, arkadaşım alından ölçer almış, gerek yokmuş diyor, daha bebeği de 1,5 haftalık. çok sağlıklı ölçmüyor diyor.

ben de araba koltuğu sorayım size. ana kucağı diye geçiyor sanırım. ne kullanıyorsunuz? görümcemin verdiğinde rahat edemedi çocuk bi türlü. sanırım o daha büyükler için.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
aynı anda degıl canım :D:D
eheheheh :D
sadece sag gogsu emıyor solu asla almıyor ne yapsam.

kız o sağı solu nerden biliyor anacığım..
benim kız da yalancı meme almadı bi türlü.. o kadar da uğraştım.. bazen yalancı memeyi veriyorum ağlayarak atıyor ağzından ben de mememi veriyorum ağlamsın diye.. inan fatma diliyle mememin ucunu yokluyor bikaç kere yalancı mı değil mi diye sonra emiyor.. cingöze bak sen..
walla çocuk yok bu devirde hepsi açık göz..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
selam herkese,
ben henüz almadım ama kol altı almayı düşünüyorum, arkadaşım alından ölçer almış, gerek yokmuş diyor, daha bebeği de 1,5 haftalık. çok sağlıklı ölçmüyor diyor.

ben de araba koltuğu sorayım size. ana kucağı diye geçiyor sanırım. ne kullanıyorsunuz? görümcemin verdiğinde rahat edemedi çocuk bi türlü. sanırım o daha büyükler için.

slm lilacsım görüşemiyoruz nassın bakem..
ben kulaktan ölçer aldım..ateşini ölçüyorum bazen normal çıkıyor inş doğrudur...
araba koltuğu benım kızada büyük geldi içini destekledik yastıkla anca rahat etti yavruş..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
slm lilacsım görüşemiyoruz nassın bakem..
ben kulaktan ölçer aldım..ateşini ölçüyorum bazen normal çıkıyor inş doğrudur...
araba koltuğu benım kızada büyük geldi içini destekledik yastıkla anca rahat etti yavruş..

bende braumun kulaktan ölçeri almak istiyorum. 15 gün sonra doktora gidincede bi sorayım ne önerecek..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Selim paşa paşalığını yapıyor mum tutturuyor bize:) Sen eskişehirde mevlüt yapacktın ne zaman giidyorsun? Gelecek hafta annem giidyor artık yalnız olcaz oğlumla..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

ben kulaktan ölçer aldım. memnunum canım. kol altından katiyen ölçtürmez Tuna :D

calmişim ben pijamalarımı giydim, sadece çocuğumla ilgilendim. hala da öyle. annem sağolsun. melek o melek :utan:

lilacscım mrb biz graco almıştık. battaniyeye sarıyoruz zaten. iyi oldu bize. Boluya gelip giderken kullanıyoruz. az daha büyüse daha rahat edecek

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam herkese,

Ben jane marka travel sistem almıştım.
Koltukta onun içinde.
Ama dik oldugu için oturamıyor şu an.Arkadaşta benzeri var 50 günlükken filan oturtabilmiş...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben kulaktan ölçer aldım. memnunum canım. kol altından katiyen ölçtürmez Tuna :D

calmişim ben pijamalarımı giydim, sadece çocuğumla ilgilendim. hala da öyle. annem sağolsun. melek o melek :utan:

lilacscım mrb biz graco almıştık. battaniyeye sarıyoruz zaten. iyi oldu bize. Boluya gelip giderken kullanıyoruz. az daha büyüse daha rahat edecek

ben avo diye br çanta markasının portbebemi deniliyor o şekilde ana kucağını aldım. İçi kalın soğuktan koruyan kumaşla kaplı.. Çok güzel bişey, onunla hastaneden çıkardık.. Ayyy hastaneden çıktığımızdasıcaklık -15 idi.. Tam kış çoçuğu oldu bizimkiler..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar